Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΚΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ...!!!



ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...

Αλλά στην πραγματικότητα τα μεμέτια κάτι ετοιμάζουν. Η Ελληνική Αεροπορία σηκώθηκε σήμερα το πρωϊ στον αέρα σε μιά έκτακτη κινητοποίηση που διετάχθει από το Αρχηγείο του ΓΕΕΘΑ, ενώ σε κατάσταση επιφυλακής έχουν μπεί όλες οι παραμεθώριες μονάδες... Στην γραμμή αντιπαράθεσης σε Έβρο και Αιγαίο μυρίζει μπαρούτι και ένταση, με την τουρκία να έχει...
κακή προϊστορία ιδιαίτερα όταν στην Ελλάδα παρουσιάζόταν πολιτικό κενό.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!




ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...
ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...


700 εκ. σήκωσαν οι Έλληνες από τις τράπεζες χθες το πρωί!!EU




Τα 700 εκατομμύρια ευρώ ( ! ) έφτασαν οι αναλήψεις και οι εκροές στις ελληνικές τράπεζες μέχρι και τις τέσσερις χθες το απόγευμα, λίγες ώρες δηλαδή μόνο πριν πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με στόχο την άρση του αδιεξόδου και τον σχηματισμό κυβέρνησης.  


Αυτό προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης που έδωσε λίγο νωρίτερα στην δημοσιότητα η προεδρία της δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας  υποδέχθηκε μάλιστα τους Βενιζέλο, Σαμαρά και Κουβέλη μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό σχολιάζοντας πως αν και δεν θέλει να δραματικοποιήσει  την κατάσταση εντούτοις ...η τηλεφωνική ενημέρωση που είχε από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο φανέρωσε ότι «η κατάσταση στις τράπεζες είναι πάρα πολύ δύσκολη» προβλέποντας μάλιστα ότι τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή σήμερα και αύριο, θα χειροτερέψει. 


Τι θα γινόταν έαν η Ελλάδα είχε βγει από την ΕΟΚ το 1981 -όπως “ήθελε” τότε η πλειοψηφία…?




Η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ νομικά το 1979. Τότε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ ψήφισαν ΟΧΙ στην ένταξη. Το ΚΚΕ γενικώς σαν σύνθημα έχει το “δεν ξέρω ποια είναι η ερώτηση αλλά ΌΧΙ”. 
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ναι ήταν ο Λεωνίδας Κύρκος και ο Ηλίας Ηλίου. Το 1981 το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε στις εκλογές με ...ένα σύνθημα : ΕΞΩ από την ΕΟΚ, ΕΞΩ από το ΝΑΤΟ (κάτι που έλεγε,λέει το ΚΚΕ). Πήρε 48% στις εκλογές. Δηλαδή 48% (+ το ποσοστό του ΚΚΕ) ήθελε έξοδο από την τότε ΕΟΚ, πράγμα που δεν έγινε τελικά.
 
Γιατί δεν έγινε ποτέ εκείνη η έξοδος? Γιατί το ΠΑΣΟΚ που αθέτησε την κύρια προεκλογική του υπόσχεση έγινε το κύριο κόμμα εξουσίας? Να παραθέσω κάποιους αριθμούς για τον αναγνώστη. Το 1981 το χρέος της Ελλάδος ήταν κάτω από 22%, άρα είχε ευκαιρίες για δανεισμό το κράτος μεγάλες. Επίσης η Ελλάδα πριν τις εκλογές δεν είχε προλάβει να αρχίσει να δέχεται τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ (αγροτικές, στήριξης, υποδομών). Το πάρτι δεν είχε αρχίσει.
 


Η επιχείρηση «παραπλάνηση των πολιτών», ξεκίνησε




Η επιχείρηση «παραπλάνηση» από τα μείζονος ενδιαφέροντος πολιτικά θέματα, άρχισε αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογών για τις 17 Ιουνίου από τον κ. Βενιζέλο. Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε επισημάνει πως πρόκειται να ακολουθήσει μία «θύελλα» ειδήσεων που θα έχουν σαν στόχο την μετακύλιση του ενδιαφέροντος από πλευράς των πολιτών, σε οτιδήποτε άλλο εκτός εκείνων που πραγματικά θα έπρεπε να συζητούν…

Έτσι, διαβάζουμε στην «Ζούγκλα» πως «το ημερολόγιο του Άκη είναι γεμάτο από εγκλήματα».

Το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου που βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή «καίει» τόσο τον ίδιο, που εξακολουθεί να παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, όσο και ...τους υπόλοιπους 14 συγκατηγορουμένους του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτικές σημειώσεις που κρατούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως ημερολόγιο, όχι μόνο αποκαλύπτουν τον τρόπο που δρούσε η οργάνωση για το ξέπλυμα των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά καταρρίπτουν τον επαναλαμβανόμενο από όλους τους κατηγορουμένους ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν τίποτα.


«Προβληματικές» Σχολικές Επιτροπές



2-lykeioxalandri
Τα οικονομικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Χαλανδρίου τίθενται και πάλι επί τάπητος, την ώρα που η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της.
Το θέμα έχει τεθεί επανειλημμένα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από συμβούλους της μειοψηφίας. Μάλιστα πρόσφατα, σε τοποθέτησή του, ο σύμβουλος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Γιώργος Λιερός, σημείωσε ότι οι τα προβλήματα είναι πλέον ιδιαίτερα οξυμένα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι συνεδριάσεις δεν γίνονται τακτικά, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ τα μέλη δεν ενημερώνονται έγκαιρα για την ημερήσια διάταξη, αλλά την παίρνουν στα χέρια τους ακόμα και την ίδια μέρα».
Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκπαίδευσης δεν είχε καν συνεδριάσει.

«Δεινή οικονομική κατάσταση»

Αλλά και σε αναλυτική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός της μειοψηφίας αναφέρεται διεξοδικά στις οικονομικές δυσχέρειες και τις δυσλειτουργίες των Επιτροπών, κάνοντας λόγο για «αδιέξοδο δρόμο».
Συγκεκριμένα, στη μακροσκελή ανακοίνωση, σημειώνεται ενδεικτικά για την οικονομική κατάσταση των σχολείων: «Για τα λειτουργικά έξοδα των Γυμνασίων και των Λυκείων και με βάση την υπάρχουσα κατανομή 46% στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εκπαίδευσης και 54% στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκπαίδευσης, θα διατεθούν μέσα στη χρονιά περί τα 156.000 ευρώ.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha