Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!…Βίντεο ντοκουμέντο που έθαψαν τα ΜΜΕ



Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…
Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από την...ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη. Δείτε το…


Ελλάς - Γαλλία, αντιμνημονιακή συμμαχία - Σαρκοζί,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, τελειώνουν αύριο με πάταγο...





Λιγότερο από μία ημέρα απομένει για την ταυτόχρονη ήττα των μνημονιακών δυνάμεων στη χώρα μας και των υποστηρικτών του Δημοσιονομικού Συμφώνου στη Γαλλία.Στην αυριανή διεξαγωγή εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία αναμένεται Σαρκοζί, ΠΑΣΟΚ, ναι ΝΔ να υποστούν συντριπτικές ήττες.

Είναι μια ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία για την Ελλάδα ότιτην ίδια στιγμή που θα ηττηθούν οι μνημονιακές δυνάμεις στη χώρα μας, την ίδια στιγμή στη Γαλλία θα αναδειχθεί νικιτής ο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εκτός του ότι αναδεικνύεται σε αντίπαλο της Αγκελα Μέρκελ, και στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο, και στην πολιτική της, έχει αναγάγει σε σημαία του, ως μη ώφειλε, τη σωτηρία της Ελλάδας, και την απαλλαγή της από τα δεσμά του Μνημονίου.


Βίοι παράλληλοι του εμφυλίου


Η σειρά «ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ» προσπαθεί, προβάλλοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, να σκιαγραφήσει τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο. Στο τρίτο επεισόδιο εξετάζεται η αμερικανική επέμβαση στην Ελλάδα με το δόγμα Τρούμαν. Αρχικά προβάλλεται ένα χαμένο φιλμ του Δημοκρατικού Στρατού με αντάρτες, νεκρούς, κοπέλες που φεύγουν για τα βουνά και χαιρετούν τους δικούς τους. Εν συνεχεία, αντιπαρατίθενται αφηγήσεις αξιωματικών του Δημοκρατικού και του Εθνικού Στρατού για τα γεγονότα της περιόδου 1946 – 1949. Μελετητές του εμφυλίου μιλάνε για τις ξένες επεμβάσεις στον εμφύλιο πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβάλλονται στιγμιότυπα από αγγλικά και αμερικανικά επίκαιρα από την συνάντηση του ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ με αντιπροσώπους της εξεταστικής επιτροπής του ΟΗΕ καθώς και πλάνα από τις ομιλίες του ΧΑΡΙ ΤΡΟΥΜΑΝ και του ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΡΣΑΛ για την Ελλάδα.


Παλιός ελληνικός κινηματογράφος και εκλογές (βίντεο)




Με μεγάλη επιτυχία, ο ελληνικός κινηματογράφος παρουσίασε την αστεία (έως γελοία) πλευρά των εκλογών στην Ελλάδα. Οι γκάφες, τα «θα» των πολιτικών, οι γραφικοί παρατρεχάμενοί τους και το προεκλογικό πάθος με το οποίο υποστήριζαν τους υποψήφιους, στον αγώνα για την εκλογική νίκη, χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό, βασισμένα ασφαλώς στην πραγματικότητα.


Μύθοι και αλήθειες γύρω από το εκλογικό σύστημα



Τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από το εκλογικό σύστημα εντοπίζει ο συνταγματολόγος, καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Μιλώντας στο naftemporiki.gr, ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρόλο των λευκών και άκυρων ψηφοδελτίων, αλλά και της αποχής, ως προς τον συσχετισμό δυνάμεων, ενώ διευκρινίζει τι ισχύει για... το «bonus» των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Εξηγεί ακόμη τι συμβαίνει την επομένη των εκλογών σε περίπτωση μη επίτευξης αυτοδυναμίας και αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης.

-Τα λευκά ψηφοδέλτια προσμετρώνται στα έγκυρα ή στα άκυρα;

Η λευκή ψήφος θα έπρεπε να θεωρείται έγκυρη ψήφος, γιατί αποτελεί έκφραση πολιτικής θέσης: το λευκό σημαίνει, στην ουσία, μαύρο σε όλους, μια μορφή έντονης αποδοκιμασίας του πολιτικού συστήματος. Αντίθετα, η άκυρη ψήφος είναι μια νομικά ελαττωματική ψήφος, ιδίως διότι παραβιάζει τη μυστικότητα της ψηφοφορίας.


Θυμηθείτε τι θα φέρει η ψήφος μας



thumbΤης Μιχαλούς
Όλα δείχνουν ότι στις εκλογές της κρίσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα μπορέσουν να συγκροτήσουν ένα σταθερό κυβερνητικό συνασπισμό. θα χρειαστεί να συνεργαστούν ακόμα και περισσότερα από τρία κόμματα. Ωστόσο Πρωθυπουργός μας θα είναι και πάλι ο Ράιχενμπαχ ή ο Τόμσεν και η Ελλάδα θα συνεχίζει να είναι Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ
Εμείς βέβαια απτόητοι συνεχίζουμε να συζητάμε για ποσοστά, πρωτιές, αυτοδυναμίες και υποτιθέμενα προγράμματα κομμάτων όταν θα έπρεπε να συζητάμε για συγκλίσεις επί αυτών και συνεννοήσεις, για το πού μπορούν όλοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά ή πίσω για να οδηγήσουν χώρα και πολίτες εκτός κρίσης. Διότι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο.
 Το προωθούμενο από καιρό μοντέλο της ΕΕ για μια οικονομία στη βάση του χρέους και της κατανάλωσης απέτυχε. Η Ελλάδα δεν έχει εργοστάσια, οι μειωμένοι μισθοί έπνιξαν το λιανεμπόριο, οι απεργίες δίνουν στη χώρα τη χαριστική βολή. Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ζει κάτω από το ελάχιστο όριο διαβίωσης, ενώ οι έχοντες ήδη έχουν διασφαλιστεί τοποθετώντας τα χρήματά τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού.
 Για αυτά και άλλα πολλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 πόσο σημαντικές είναι  για εμάς και τα παιδιά μας….

 topontiki.gr


Οι νέοι Ιταλοί γίνονται βοσκοί


Οι νέοι Ιταλοί γίνονται βοσκοί
Περίπου 3.000 νέοι Ιταλοί στράφηκαν το τελευταίο διάστημα στη γεωργία 
Περίπου 3.000 νέοι κάτω των 35 χρόνων αποφάσισαν να το ακολουθήσουν το τελευταίο διάστημα

Ρώμη, Ιταλία 
Με την ανεργία στην Ιταλία να αγγίζει το 10%, ολοένα περισσότεροι νέοι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν βοσκοί: μία δουλειά, η οποία αν και χαμηλά αμειβόμενη και απαιτητική, προσφέρει εργασιακή ασφάλεια, καθαρό αέρα και άφθονο... τυρί πεκορίνο.

Παρότι παραδοσιακά αποτελεί επάγγελμα μεγαλύτερων σε ηλικία ανδρών, σύμφωνα με στοιχεία του αγροτικού συνδικάτου Κολντιρέτι, το τελευταίο διάστημα περίπου 3.000 Ιταλοί κάτω των 35 χρόνων αποφάσισαν να το ακολουθήσουν.


Αίγυπτος: Δύο νεκροί, πάνω από 370 τραυματίες και 170 συλλήψεις στα χθεσινοβραδινά επεισόδια



Ο στρατός της Αιγύπτου επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας στην διάρκεια της νύχτας στο κέντρο του Καΐρου, στην περιοχή γύρω από το υπουργείο Άμυνας, μετά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν χθες ανάμεσα σε στρατεύματα και διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν εναντίον του Ανώτατου Συμβουλίου των Ένοπλων Δυνάμεων (ΑΣΕΔ), που κυβερνά τη χώρα μετά την πτώση του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
Ένας στρατιωτικός και ένας διαδηλωτής σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 373 άνθρωποι, ανάμεσά τους και μια Βελγίδα δημοσιογράφος, τραυματίστηκαν στα επεισόδια, ενώ στρατιωτικοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι συνελήφθησαν 170 άνθρωποι.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τον αποκλεισμό υποψηφίων από τις προεδρικές εκλογές, τη βία κατά των διαδηλωτών —δύο ημέρες μετά το θάνατο 11 ανθρώπων— και καλούσαν σε εξέγερση για την ανατροπή του επικεφαλής του ΑΣΕΔ, του στρατάρχη Χουσέιν Ταντάουι.
Ο στρατός χρησιμοποίησε αρχικά αντλίες με νερό υπό πίεση, κατόπιν δακρυγόνα, ενώ αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές, πολλοί εκ των οποίων πετούσαν πέτρες, με ρόπαλα.
"Στρατάρχη, φύγε!", φώναζαν διαδηλωτές. "Η επανάστασή μας δεν θα πεθάνει!".


ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ; ( ΒΙΝΤΕΟ)



Οι οφειλές των σχολείων στο Χαλάνδρι



Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η σχολική επιτροπή των σχολείων της Β βάθμιας εκπαίδευσης για το 2011 και το 2012
Με βάση τα στοιχεία που έδωσε η σχολική επιτροπή των σχολείων της Β βάθμιας εκπαίδευσης για το 2011 και το 2012 προκύπτουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στα σχολεία σήμερα και τον αδιέξοδο δρόμο που βαδίζουν. Τα στοιχεία και την εκτίμησή της έκανε η δημοτική παράταξη “Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου” όπου ανέφερε σχετικά: “Η οικονομία του σχολείου είναι απλή στα βασικά μεγέθη που χαρακτηρίζουν την χρηματοδότηση του. Οι βασικές πηγές είναι δύο:
- Το Υπουργείο Παιδείας που για το 2011 έδωσε για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων συνολικά 485.000€
- Το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ) που για το 2012 προβλέπεται να δώσει 212.000€


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha