Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

HALANDRI NEWS - WIDGET


ΠΑΡΤΕ ΤΟ BUNNERAKI ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ 
ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ.

Προσθέστε τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων στο site σας εύκολα και δωρεάν!






ΠΑΡΤΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ 
ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ.





Προσθέστε το εορτολόγιο στο site σας εύκολα και δωρεάν!



Προσθέστε το Translate στο site σας εύκολα και δωρεάν!

Προσθέστε το ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (blog) στο site σας εύκολα και δωρεάν!



Προσθέστε Βαθμολογικός πίνακας της Superleague στο site σας εύκολα και δωρεάν!


Προσθέστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο site σας εύκολα και δωρεάν!

Προσθέστε Πρόγνωση καιρού Χαλάνδρι στο site σας εύκολα και δωρεάν!


Η εφεδρεία είναι εδώ! - Σε ποιούς φορείς έφτασε ήδη η εγκύκλιος



Δυο ημέρες προθεσμία έχουν οι διοικήσεις των οργανισμών, όπου θα εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία, να καταθέσουν τις λίστες του προσωπικού που αποχωρεί.Η πρώτη κατεπείγουσα εγκύκλιος για την «εφαρμογή των νέων διατάξεων για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα και την εργασιακή εφεδρεία» ήδη έφυγε την Παρασκευή από το υπουργείο Υποδομών προς τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα των Γενικών Γραμματειών Δημοσίων και Συγχρηματοδοτούμεων Δημοσίων Έργων.
Στους φορείς συμπεριλαμβάνονται και εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών δημόσιες εταιρείες, όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ.

Η ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)

Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ)

Εταιρία Παγίων ΕΥΔΑΠ

Εταιρία Παγίων ΕΥΑΘ

Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ)

Αττικό Μετρό

Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου

Ινστιτούτο Οικονομίας Κατασκευών

Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων

ΔΕΠΑΝΟΜ

ΘΕΜΙΣ

Εγνατία Οδός

ΕΥΑΘ

ΕΥΔΑΠ

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

«Ύστερα από την ψήφιση του νόμου 'Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015' από τη Βουλή των Ελλήνων, παρακαλούμε αφού μελετήσετε ειδικότερα τα οικεία άρθρα 33 και 34 του ανωτέρου νόμου που αφορούν την προσυνταξιοδότικη διαθεσιμότητα και την εργασιακή εφεδρεία, να αποστείλετε άμεσα (και όχι αργότερα από την 26 - 10 - 2011) τις αντίστοιχες καταστάσεις του προσωπικού των φορέων σας που εμπίπτουν στις ανωτέρω ρυθμίσεις».


HALANDRI NEWS · Ο Δήμος βραβεύει μαθητές & αθλητές



Τελετή βράβευσης των Χαλανδραίων μαθητών των Λυκείων που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2011 διοργανώνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 ο Δήμος Χαλανδρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου (κεντρική πλατεία Χαλανδρίου).
Πριν την τελετή θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών, που στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια 2011.


HALANDRI NEWS «Απείλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με όπλο…»


Η απροσδόκητη συνάντηση έγινε στο γνωστό εστιατόριο “Άσπρο Πιάτο” , στο Χαλάνδρι. Ο Μαρινάκης και ο πρώην εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας “ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ” , άρχισαν να ανταλλάσσουν φαρμακερά βλέμματα. Ήταν έτοιμοι να αρπαχτούν μέσα στο μαγαζί.Ξαφνικά, ο Μαρινάκης σηκώνεται όρθιος και…του λέει, “έλα έξω, άμα θέλεις” .Ο Ταμπακόπουλος σηκώθηκε, πήρε ένα μικρό τσαντάκι που ‘χε δίπλα του-και όπως αποδείχθηκε, είχε μέσα όπλο-και βγήκε έξω.Ο Μαρινάκης άρχισε να του τα χώνει: είσαι εκβιαστής! Μ’ εκβιάζεις συνέχεια μέσα από ένα blog! Ο Ταμπακόπουλος αντεπετέθη με ύβρεις και την ώρα που βρισκόταν στην κορύφωσή του το επεισόδιο, έβγαλε απ’ το τσαντάκι του το όπλο. Ο Μαρινάκης αντέδρασε βίαια, του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και προσπάθησε να του αποσπάσει το όπλο.Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκαν και οι δυο στο Α.Τ. Χαλανδρίου και ο μεν Ταμπακόπουλος, του υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και ο Μαρινάκης για ψευδή καταμήνυση και απειλή με πυροβόλο όπλο.Το όπλο ο Ταμπακόπουλος, το κατέχει με νόμιμη άδεια, ως εκδότης εφημερίδας…


greek-radar.gr


HALANDRI NEWS · Τελετή παράδοσης–παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ.



Πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.



HALANDRI NEWS · Νέο διοικητικό συμβούλιο Γ.Σ.


gsx
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου, ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές. Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 12 Οκτωβρίου, ως εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Πανταζής
Αντιπρόεδρος Α’: Μαράνος Σοφιανός
Αντιπρόεδρος Β’: Δημήτρης Βαρελάς
Γεν. γραμματέας: Χάρις Ζιάμπα
Ειδική γραμματέας: Βιβή Κυπριώτη
Ταμίας: Λάζαρος Παναγιώτου
Αναπληρωτής ταμίας: Ανδρέας Κακούρης
Γεν. αρχηγός στίβου: Στέφανος Σπήλιος
Έφορος στίβου: Αναστάσιος Ιατρού
Μπάσκετ ανδρών: Στέφανος Κόλιας
Γεν. αρχηγός βόλεϊ: Νίκος Γώγος


HALANDRI NEWS · «Σημαντική βοήθεια για τον Δήμο»


erga-ag.-antwniou
Μνημόνιο συνεργασίας με το ΚΕΑΝ (Κέντρο Εναλλακτικής Αναζήτησης Νέων) έχει υπογράψει ο Δήμος Χαλανδρίου, για την εφαρμογή του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής».
Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο φορέα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, και προβλέπει να εργαστούν στον Δήμο 360 συμβασιούχοι πεντάμηνης διάρκειας.


HALANDRI NEWS · SosRematia Για τον αγώνα ρεματιάς την Κυριακή 30 Οκτ. 2011



Αγαπητοί φίλοι,

Την Κυριακή 30/10 συμμετέχουμε σε μια εκδήλωση του Δήμου Χαλανδρίου που ο σύλλογός μας την θεωρεί σημαντική. Η ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου, της οποίας ένα κομμάτι θα διατρέξουμε, είναι ένας από τους σπουδαιότερους φυσικούς σχηματισμούς στην ευρύτερη περιοχή.
Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται πως ο σκοπός της διοργάνωσης είναι «το κοινό και οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τη Ρεματιά Χαλανδρίου». Εμείς λέμε ναι στην θέση αυτή αλλά να ξεκινήσει η διαδρομή από εκεί που αρχίζει το ρέμα και να υπάρξει προσέγγιση αυτού σε κάποια σημεία με διαδρομή μέσα στην κοίτη του, να καταλήξει δε στο πληγωμένο κομμάτι δίπλα στην Αττική οδό.


HALANDRI NEWS · ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Το Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2008 επί της οδού Γρ. Γυφτοπούλου 2, στον 1ο όροφο του ΚΕΠ (Παλιό Δημαρχείο).
Σκοπός του Γραφείου είναι η ενημέρωση και η στήριξη των ανέργων κατά τη διάρκεια αναζήτησης εργασίας, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εμψύχωση και κινητοποίησή τους ώστε να πετύχουν επιλογές τέτοιες που θα τους εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους.


«Δεν μπορεί η ΔΕΗ να εισπράττει φόρο». ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ



Το ένα μετά το άλλο τα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης προσβάλλονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικά. Αυτή τη φορά, το σωματείο «Ελληνες Φορολογούμενοι» και η ανώνυμη εταιρεία «Eurocapital» κατέθεσαν την πρώτη αίτηση κατά του ειδικού τέλους ακινήτων, υποστηρίζοντας ότι η επιβολή του παραβιάζει πολλαπλώς το Σύνταγμα.


Απειλούνται με μετάταξη στην εφεδρεία 7.000 υπάλληλοι



Μόλις 27 εργαζόμενοι των υπό κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών έχουν μεταφερθεί στη νέα τους υπηρεσία. Η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος Νοεμβρίου, αλλιώς οι υπάλληλοι θα μπουν σε εφεδρεία

Σε "αγώνα δρόμου" θα πρέπει να αποδυθούν η κυβέρνηση και οι διοικήσεις των υπό κατάργηση και συγχώνευση οργανισμών προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταφορά του προσωπικού μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Διαφορετικά -όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη- περίπου 7.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου μπαίνουν στη διαδικασία "εφεδρείας" από την 1-1-2012.
Σύμφωνα με τον πίνακα παρακολούθησης των δράσεων που απαιτούνται για την κατάργηση ή συγχώνευση φορέων, τον οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ελάχιστες διαπιστωτικές πράξεις έχουν ολοκληρωθεί.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha