Popular Post

Blogger Themes

WEB TV HALANDRI ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ!

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

ΜΕΝΑΔΡΕΙΑ 2012: Συνέντ. Τύπουmenadria-afisaΟι εκδηλώσεις πολιτισμού που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνονται κάθε χρόνο,
θα διαρκέσουν από  Δευτέρα 27 Αυγούστου έως Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν παραβρεθείτε, για να δοθεί η ευκαιρία να σας μιλήσουμε αναλυτικά για τις σημαντικές συμμετοχές που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα και την νέα πολιτική στον πολιτισμό που έχουμε εγκαινιάσει, στις νέες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.
«Όχι στις εξαρτησιογόνες ουσίες»pefki-1Το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα αγωγής υγείας «Ξέρω τι ζητάω», που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ΠΡΟΝΟΗ, στον Δήμο Κηφισιάς. Τι δηλώνει στην «Α» η υπεύθυνη καθηγήτρια Δάφνη Σκαραμαγκά. 
Ρεπορτάζ: Μαρία Καραογλάνογλου
Το σχολείο αποτελεί έναν χώρο κατάλληλο για παρεμβάσεις πρόληψης ενάντια στην κατανάλωση  εξαρτησιογόνων  ουσιών, όπως τα ναρκωτικά, τα οινοπνευματώδη και ο καπνός.
Ο λόγος είναι ότι μέσα στο σχολείο η προσέγγιση μεγάλου αριθμού μαθητών είναι πιο εύκολη, όπως και ο επηρεασμός τους από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των αντιλήψεών τους.
Το πρόγραμμα «Ξέρω τι ζητάω»
Με αυτό το σκεπτικό το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΠΡΟΝΟΗ» στον Δήμο Κηφισιάς, διοργάνωσε φέτος το πρόγραμμα αγωγής υγείας «Ξέρω τι ζητάω», απευθύνοντας κάλεσμα στα διάφορα σχολεία των γειτονικών δήμων να συμμετάσχουν.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με  εξαιρετικά αποτελέσματα στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στους εφήβους, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και έχει εφαρμοστεί σε ακόμη επτά ευρωπαϊκές χώρες πλην της Ελλάδας.
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε  σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του «Ξέρω τι ζητάω» έχουν κατά 30% λιγότερες πιθανότητες να καπνίσουν τσιγάρο, να κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και 23% να δοκιμάσουν κάνναβη.


Advertise Here 125x125 Ad Banner Widget For Blogger.
Τα Banner, είναι διαφημιστικά μηνύματα γραφικού τύπου, ή διαφημιστικά λογότυπα, τα οποία αποτελούνται από μία εικόνα & έναν σύνδεσμο (link) προς μια ιστοσελίδα.
Τα διαφημιστικά banner βρίσκονται συνήθως αριστερά ή δεξιά στην κορυφή της σελίδας που τα φιλοξενεί και είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν την προσοχή του επισκέπτη, ο οποίος με την σειρά του τα επιλέγει. LIVE DEMO
Με ένα σωστά σχεδιασμένο banner μπορείτε να ελκύσετε πελάτες στην ιστοσελίδα σας ή την επιχείρησή σας.


Αυγουρόπουλος: Προβλήματα στην καθαριότητα του δήμου (Video)thanasisavgouropoulosapologismos11
Δείτε τι είπε ο Θανάσης Αυγουρόπουλος για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής:


ΤΟ “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ” ΠΡΟΚΑΛΕΙ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ «Ε.Ω»!!!

Τι και αν η Διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κα Όλγα Οικονόμου, δικαίωσε με συνέντευξή της το ρεπορτάζ της «Ε.Ω.», δίνοντας εξηγήσεις για τα αίτια της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στους χώρους της Αιματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου; Τι και αν το εμπεριστατωμένο και συνοδευμένο από φωτογραφικά ντοκουμέντα ρεπορτάζ της  εφημερίδος μας, υπό τον τίτλο «ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ», (δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου 2012), δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης για την τριτοκοσμική εικόνα που αντιμετωπίζουν επισκέπτες και ασθενείς στην Αιματολογική Κλινική;
Και όμως, η Διευθύντρια της συγκεκριμένης κλινικής κα Γαρυφαλιά Κοκκίνη, επιχειρώντας να υποκαταστήσει την Διοικητή του  Σισμανόγλειου,  απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία  σε βάρος του υπογράφοντος το ρεπορτάζ  ενώ, όπως δηλώνει, έχει λάβει «νόμιμες διαδικασίες» σε βάρος της «Ε.Ω»!   
Αφού διευκρινίσουμε ότι επιστρέφουμε πίσω ως απαράδεκτη την εξώδικη διαμαρτυρία, τηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας τη δημοσιεύουμε, ενώ της εξωδίκου επιστολής ακολουθεί  και η απάντηση της εφημερίδας μας.


ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!


Σούργελο έγινε εχθές το βράδυ στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του EXTRA ο δήμος Χαλανδρίου.

Η απόπειρα να πέσει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης για αυτά που έχουν γίνει διαχρονικά στον καταυλισμό αλλά και τον τρόπο που έχουν χειριστεί το θέμα  το τοπικό πολιτικό κατετημένο  μαζί με την ηγεσία των τσιγγάνων εκεί, - ηγεσία που ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ - αφού διαχρονικά συναλλάσσεται με δημοτικούς παράγοντες ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ, αλλά για να μοιράζονται την λεία της εξουσίας, αποκαλύφθηκε και φαίνεται ότι αυτή η αποκάλυψη ήταν μόνο η αρχή.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Αφροδίτης Χατζηγεωργίου (και μην αρχίσετε τις παπαριές - γράφουμε ό,τι πιστεύουμε χωρίς σκοπιμότητες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες - αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από την στάση μας στα θέματα του Αετοπουλείου -  να κρατήσει το θέμα στο πολιτικό επίπεδο και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ από την πολιτεία ΛΥΣΕΙΣ με την ευκαιρία της δημοσιότητας που παίρνει το θέμα, το σούργελον δεν αποφεύχθη και φάνηκε Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της διοίκησης του δήμου να χειριστεί σοβαρά θέματα (εδώ δεν μπορούν να χειριστού τα εύκολα θα μου πείτε ....)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΦΙΔΙΑ  ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:


Το μπλόκο της Κοκκινιάς. Οι "κουκουλοφόροι" ταγματασφαλίτες σε δράση. ΒίντεοΤο μπλόκο της Κοκκινιάς. Οι `κουκουλοφόροι` ταγματασφαλίτες σε δράση.Βίντεο


Η ναζιστική Γερμανία κατέρεε και αυτό οδήγησε τους ναζί και τους “φίλους” σε ακόμη πιο ακραίες αντιδράσεις. Στις 17 Αυγούστου του 1944, έγινε το Μπλόκο της Κοκκινιάς.
Γερμανικές δυνάμεις μαζί με ταγματασφαλίτες εισέβαλαν στη γειτονιά του Πειραιά για να διαπράξουν ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα.
Οι κάτοικοι της Κοκκινιάς περίμεναν την θηριωδία.Το Μάρτιο του 1944 είχε γίνει η μάχη της Κοκκινιάς.
    Ξημερώματα της 17ης Αυγούστου, δεκάδες γερμανικά καμιόνια περικυκλώνουν τις γύρω περιοχές: Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Δαφνί, Ρέντη, Κερατσίνι, Φάληρο, Πειραιά. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από την πόλη,  στην οποία καταφθάνει μαζί με τους κατακτητές και το μηχανοκίνητο τμήμα του δωσίλογου Ν. Μπουραντά.
Την ώρα που ο κόσμος κοιμάται, 3.000 Γερμανοί κι Έλληνες ταγματασφαλίτες εισβάλλουν βαριά οπλισμένοι στην Κοκκινιά.
     Μετά τις 6:00΄ ακούγονται τα χωνιά των ταγματασφαλιτών: «Προσοχή-προσοχή! Σας μιλάνε τα τάγματα ασφαλείας. Όλοι οι άντρες από 14 έως 60 ετών να πάνε στην πλατεία της Οσίας Ξένης για έλεγχο ταυτοτήτων. Όσοι πιαστούν στα σπίτια τους θα τουφεκίζονται επί τόπου». Πανικός κυριαρχεί παντού. Οι πόρτες των παραγκόσπιτων γκρεμίζονται και όλος ο ανδρικός πληθυσμός σέρνεται στον τόπο του μαρτυρίου.

Στις 8:00΄ η πλατεία της Οσίας Ξένης χιλιάδες άτομα συγκεντρώνονται και χωρίζονται σε πεντάδες έτσι ώστε οι κουκουλοφόροι να υποδεικνύουν ποιος θα εκτελεστεί.
Οι κουκουλοφόροι προδότες “διαλέγουν” τους προς εκτέλεση που θα γίνει κοντά στη πλατεία ,μπροστά στη μάντρα ενός ταπητουργείου, στη συμβολή των οδών Κιλικίας και Θείρων.
Λίγη ώρα μετά τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται μπροστά στη μάντρα.
Οι Γερμανοί θα εκτελέσουν και μία γυναίκα εκείνο το πρωϊνό. Ήταν Διαμάντω Κουμπάκη,επικεφαλής ομάδας ανταρτών που κρύβονταν στη Κοκκινιά. Οι Γερμανοί τους ανακάλυψαν και εκτέλεσαν την αντάρτισσα.
Στο τέλος της εφιαλτικής ημέρας η Κοκκινιά θρηνούσε 148 νεκρούς. Οι Γερμανοί πήραν και 8.000 ομήρους.

Η τραγωδία του μπλόκου της Κοκκινιάς είχε γίνει ταινία το 1964. Από αυτή είναι το απόσπασμα,στο οποίο περιγράφεται η φρίκη που έζησαν οι κάτοικοι της Κοκκινιάς εκείνο το πρωινό της 17ης Αυγούστου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


TEMPLATE Johny Sompret
TEMPLATE 

Απλό πρότυπο στυλ με το περιοδικό. Δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα σε αυτό το πρότυπο. Είναι ένα λευκό, μπλε και μαύρο χρώμα με 3 blogger στήλη εκεί, εύκολη φόρτωση με κομψό στιλ, 1 δεξιά στήλη, στήλες 3 υποσέλιδο, μενού πλοήγησης, οι διαφημίσεις έτοιμο, σελιδοποίηση για μπλόγκερ

Ο κωδικός λοιπόν για το παραπάνω κουτάκι είναι ο:


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha