Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις,


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Παναθηναϊκός: Στην Παιανία όλο το Δ.Σ.



Την πρώτη επαφή με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είχαν σήμερα στην Παιανία τα μέλη της νέας διοίκηση του συλλόγου.
Τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ΠΑΕ, σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, ανέλυσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας. Οι δύο τελευταίοι, με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. της εταιρείας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για το τι «μέλλει γενέσθαι» στο εξής, ενώ παράλληλα, τους διαβεβαίωσαν πως εντός της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.


Φρίκη: Πατέρας γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά του πνιγμένα από τη μητέρα τους



Φρίκη: Πατέρας γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά του πνιγμένα από τη μητέρα τους
Σε κατάσταση υστερίας προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο 10 εβδομάδων αγοράκι του και στην ενός έτους κόρη του αλλά είχαν ήδη ξεψυχήσει. Συνελήφθη η μητέρα η οποία έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη...



Όταν ο τραπεζίτης Τζεφ Μπουτς επέστρεφε στο σπίτι των 1.500.000 ευρώ που μόλις είχε αγοράσει για την εγκατάσταση της οικογένειάς του από τον Καναδά στο Λονδίνο, δεν ένιωθε καμία ανησυχία. Δεν διαισθανόταν τη φρίκη που θα αντίκριζε μόλις γύριζε το κλειδί στην πόρτα.

Εντρομος είδε τα παιδιά του νεκρά και τη γυναίκα του, Φελίτσια, να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες της.


Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!


Το βίντεο τα λέει όλα... Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ... Γεμίσαμε προδότες σε αυτό τον τόπο...


http://elnewsgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_1186.html


Καμμένος:"Τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας. "




ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
 
Οι εκτελεστές του δόγματος του σοκ, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της νέας τάξης πραγμάτων χρησιμοποιούν τον φόβο και την απειλή κατά του πολίτη. Έτσι προέκυψε πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, που αρνείται να δώσει ακόμα και στους δημοκρατικά εκλεγμένους αρχηγούς των κομμάτων τα αληθινά στοιχεία για την οικονομία και τις τράπεζες που προέκυψαν από τον πρόσφατο έλεγχο ενώ τα δίνει απλόχερα στους δανειστές. Αποκρύπτουν την αλήθεια μέχρι να εξασφαλίσουν με εμπράγματες ασφάλειες τους δανειστές αγνοώντας το καθήκον κάθε χώρας να προστατεύσει πρώτα.....
τους πολίτες της, την Εθνική της ακεραιότητα, τον Εθνικό της πλούτο. Άλλοι παίζουν με την Εθνική ασφάλεια προστατεύοντας δήθεν δικαιώματα μεταναστών την ώρα που απειλείται πλέον σοβαρά η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, και επιμένουν σε θέσεις αντίθετες με τα Εθνικά συμφέροντα και τις διεθνείς συνθήκες σε σοβαρά Εθνικά θέματα διεκδικώντας μάλιστα εξουσία.
 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ιδού που πήγαν τα λεφτά



Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του blogEΡΜΙΠΠΟΣ για τη διαχρονική διασπάθιση πακτωλού δημοσίου χρήματος στο χώρο της Υγείας. Το εξώδικο στους κ.κ Λοβέρδο και Παπακωνσταντίνου.

http://ermippos.blogspot.com/



Τα Πιράνχας της Υγείας αποκαλύπτει με ντοκουμέντα ένας συμπολίτης μας, ο κ. Θεμιστοκλής Ι. Καζαντζίδης κάτοικος Δήμου Θερμαϊκού. Προφανώς ο κ. Καζαντζίδης γνώρισε την νοσηρή κατάσταση από μέσα. Στη συνέχεια ανήρτησε όλα τα συγκλονιστικά στοιχεία στο blog ΕΡΜΙΠΠΟΣ μέσα από το οποίο αφηγήθηκε ένα σοκαριστικό θρίλερ διασπάθισης δημοσίου χρήματος. 
Παραθέτουμε τα σχετικά link μετά στο εξώδικο που δημοσιεύουμε αυτούσιο...


 Ενώπιον των υπουργών
Οικονομικών και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Α. Λοβέρδου
ΑΘΗΝΑ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Marinaleda: Το χωριό... θαύμα με 0% ανεργία


Ένα παράξενο χωριό, που δεν μοιάζει με κανένα, βρίσκεται στην (όχι και τόσο μακρινή) Ανδαλουσία της Ισπανίας. Εδώ, οι κάτοικοι δεν ξέρουν τι θα πει ανεργία ούτε εγκληματικότητα. Ουτοπικό; Κι όμως υπάρχει...


Την ίδια στιγμή που η ανεργία στην Ισπανία καλπάζει με ταχύτατους ρυθμούς, υπάρχει ένα μοναδικό χωριό που δεν έχει ούτε έναν άνεργο, κι ας μετρά περίπου 2.800 κατοίκους (σύμφωνα με την πιο πρόσφατη απογραφή).
Πρόκειται για το χωριό Marinaleda στην Ανδαλουσία, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσά τους και τους New York Times, για το ιδιότυπο καθεστώς του. Εδώ, η γη δεν αγοράζεται ούτε πουλιέται, αφού ανήκει σε όλους και σε κανέναν ξεχωριστά.


Κοντά στην έκρηξη η ΝΔ, "τελειώνει" ο Αντώνης Σαμαράς



Τα χειροκροτήματα χθες στον Κώστα Καραμανλή, μόλις αυτός εισήλθε στην αίθουσα της Γερουσίας για τη συνεδρίας της ΚΟ της ΝΔ, είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά. Όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει εσωκομματική θύελλα, με τις επιθέσεις εκ μέρους του Βαγγέλη Αντώναρου να


Ο αληθινός Κωσταντίνος Καραμανλής




karamanlis masonia
Γκρεμίζουμε τον μύθο του «εθνάρχη»! - Καραμανλής και μυστικές εταιρείες
Επί 60 και πλέον χρόνια (τουλάχιστον από το... 1949!) πλανιέται πάνω από την έρευνα της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ένα ερώτημα-«φάντασμα»: ήταν άραγε...
μασόνος υψηλού βαθμού ο «ψευτοεθνάρχης» ή όχι; Πάρα πολλά έχουν γραφτεί έκτοτε από εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία, αλλά είναι γεγονός ότι ούτε ο Καραμανλής διέψευσε ποτέ όσο ζούσε αυτή τη φήμη, αλλά ούτε και κανένας από το στενό του περιβάλλον (απ’ τα θλιβερά εκείνα ανθρωπάκια που αναδείχτηκαν στην πολιτική και τη δημοσιογραφία μόνο και μόνο ανεβαίνοντας στους ώμους του «γίγαντα» Καραμανλή...) αρνήθηκε την τεκτονική ιδιότητα του «θεού» του...
Σήμερα λοιπόν εμείς αποκαλύπτουμε πώς, γιατί και πότε ο Καραμανλής υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους μασόνους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: ενδυόταν τα... «αρχιερατικά λιλιά» (!), κατέβαινε στις «στοές», «έκρουε την σφύραν» και έψελνε μαζί με τους υπόλοιπους «αδελφούς» του το «ουζαί, ουζαί, ουζαί», προς δόξα του περίφημου Μ.Α.Τ.Σ., του Μεγάλου Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος!... 


Θρήνος στο Χαλάνδρι



Ο χρόνος έχει σταματήσει εδώ και λίγες ώρες στο Χαλάνδρι καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο 26χρονος Δημήτρης Κορώνης.

Η ομάδα του Χαλανδρίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε και εκφράζουμε την οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό - σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα - του αθλητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου Δημήτρη Κορώνη.
Ο Δημήτρης - στα 26 χρόνια της ζωής του - αποτελούσε ένα παράδειγμα αθλητή, με μετρημένο, σοβαρό, ευγενικό και χαρούμενο χαρακτήρα, και ταυτόχρονα ένα πολυεργαλείο στα χέρια των προπονητών για την λειτουργία της ομάδας και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.
Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους μας. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη και επιφυλασσόμαστε να τιμήσουμε την μνήμη του στους αγωνιστικούς χώρους.
Η κηδεία γίνεται σήμερα το απόγευμα (18.00) στην Καρδίτσα από όπου ο Δημήτρης καταγόταν και όπου πήγαινε στο τελευταίο ταξίδι του για να δει τους γονείς του».

9/5/2012


Χρηματοδότηση για κοινωνικές δομές



Τις κοινωνικές δομές του προσπαθεί να ενισχύσει ο Δήμος Χαλανδρίου, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ενέκρινε κατά πλειοψηφία την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης δράσης για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας.

Συγκεκριμένα, η υποβληθείσα πρόταση -κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης- αφορά τη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου, Δομής Παροχής Συσσιτίων και Κέντρου Διαμεσολάβησης.


Αναλυτικά οι δομές

Πιο αναλυτικά, αναφορικά με τις προαναφερόμενες δομές, Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι το κατάστημα το οποίο διανέμει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής κ.λπ. σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Το Παντοπωλείο λειτουργεί με σταθερό ωράριο και συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και την τοπική κοινωνία για την συλλογή των παραπάνω προϊόντων.


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Περιβάλλοντος σχετικά με την ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 10-5-2012



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Λ.Πεντέλης 150 Χαλάνδρι, 9/5/2012
Τ.Κ. 15235
Τηλ. 210 6815251, 210 6811416

Αποκομιδή απορριμάτων στο Κεντρικό Χαλάνδρι

Σας ενημερώνουμε οτι λόγω σοβαρών προβλημάτων προσωπικού στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου, από 8/5/2012 δεν θα υλοποιείται το μεσημεριανό δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων του Κεντρικού Χαλανδρίου. Η αποκομιδή θα γίνεται κάθε πρωί από 2:30 π.μ. έως 6:30 π.μ. από Δευτέρα έως και Σάββατο.
Για την ομαλή αποκομιδή και για την εξάλειψη του φαινομένου ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων εκτός κάδων σε ευαίσθητα σημεία του Χαλανδρίου παρακαλούνται τα Εμπορικά Καταστήματα και ιδιαιτέρως τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος να βγάζουν απορρίμματα το βράδυ μετά το κλείσιμό τους.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha