Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο του 2012



Το 2011 ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά σε ό,τι αφορά τις ανακαλύψεις και την πρόοδο στον τομέα της αστρονομίας. Μεγάλες είναι οι προσδοκίες και για το 2012, που αναμένεται να χαρίσει και πάλι πολλές και μεγάλες «διαστημικές» συγκινήσεις.

Εκτός από τα ανθρώπινα επιτεύγματα τον Ιούνιο του 2012 θα παρακολουθήσουμε ένα αστρονομικό φαινόμενο που δεν αναμένεται να ξανασυμβεί έως το 2117: στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη θα περάσει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη, κάτι που θα μπορεί να παρατηρήσει ο καθένας, με τις δέουσες προφυλάξεις για τα μάτια του.

Τι άλλο περιμένουμε την επόμενη χρονιά:


Ανοικτά της Σητείας το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ επικεφαλής 11 ακόμη πολεμικών πλοίων ..




Το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ επικεφαλής 11 ακόμη πολεμικών πλοίων βρίσκεται ανατολικά της Σητείας με κατεύθυνση προς τη ναυτική βάση που διατηρεί η Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια στη Συρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αρμάδα είχε προετοιμαστεί για μια τέτοια αποστολή εδώ και πολύ καιρό με ασκήσεις στη Βόρεια Θάλασσα. Παράλληλα έχει τεθεί σε συναγερμό και η ναυτική βάση των ΗΠΑ στη Σούδα αφού η κατάσταση στη Συρία ολοένα και εκτραχύνεται. 


Κωστένογλου:«Γρήγορα λύση»



altΤην άποψη του ότι είναι επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ να βρει λύση στο οικονομικό επανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου σε δηλώσεις του.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης στη NOVA.
Για την κατάσταση που επικρατεί και τα οικονομικά: «Θεωρώ πως από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ και μετά η συγκομιδή των βαθμών είναι αρκετά καλή. Πάντα όμως όταν είσαι προπονητής στην ΑΕΚ πάντα κοιτάς ψηλότερα. Δεν θα πρέπει να είμαστε όμως υπερβολικοί. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια καθώς ανταποκρίθηκαν υπεύθυνα και σωστά στις υποχρεώσεις τους. Τώρα αρχίζει μια καινούρια χρονιά, εύχομαι τα οικονομικά προβλήματα να σταματήσουν να υπάρχουν καθώς οποιαδήποτε παράταση σε αυτά θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Θεωρώ πως θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς οποιοσδήποτε εφησυχασμός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Ας αφήσουμε τη διοίκηση να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, που θα είναι καταλυτικές τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ομάδα μας».


Γεωργιάδης: Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη


Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε συνέντευξη του ανέφερε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και η πορεία στο Europa League.

  Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου γεωργιάδη στην NOVA: 


 Για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ εντυπωσίασε στην Ευρώπη, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν τα πάει τόσο καλά:
«Δεν πιστεύω ότι η απόδοσή μας είναι χάλια στο πρωτάθλημα. Απλά στο UEFA είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έχουμε χώρο και παίζουμε ανοιχτά σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που δεν παίζουμε τόσο ανοιχτά και αν δεν μπει το πρώτο γκολ από την αρχή να ξεκλειδώσουμε την άμυνα των αντιπάλων είναι δύσκολα στην πορεία».

  Για το που μέχρι μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ:


Χορεύοντας με τον... Λέτο


Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν (video).
Μπουμσόνγκ


Επέστρεψε το δώρο στη Γιουνάιτεντ η Σίτι!


Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 1-0 από την Σάντερλαντ στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ" χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή όπου εξακολουθεί να συγκατοικεί με την συμπολίτισσά της, Γιουνάτεντ.



Η αγωνιστική των εκπλήξεων ολοκληρώθηκε με ακόμα μία το απόγευμα της Κυριακής στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ" όπου η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-0 από την Σάντερλαντ με γκολ του Τζι στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 89' να σκοράρουν καθώς ο Μινολέ σταμάτησε δύο φορές τον Σίλβα ενώ η κεφαλιά του Ρίτσαρντς ενδιάμεσα σταμάτησε στο δοκάρι. Και στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ των γηπεδούχων από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.


Premier League: Γουεστ Μπρομιτς-Έβερτον 0 - 1



Ποδαρικό με «διπλό» η ‘ΕβερτονΜε το γκολ του Αντιστέμπε στο 87', η Έβερτον πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το «Χάουθορνς», την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Τα «ζαχαρωτά» ανέβηκαν στην ένατη θέση της βαθμολογίας, καταφέρνοντας να πάρουν άλλη μια νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η Έβερτον έφτασε τους 24 βαθμούς, ενώ η Γουέστ Μπρομ έμεινε στους 22 βαθμούς και στη δωδέκατη θέση.

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Τζόουνς, Σόρεϊ, ΜακΌλει, Ντόουσον, Μπραντ, Σάρνερ, Μόρισον, Τόμας, Οντεμβίγκι, Λονγκ.

Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Ντιατέιν, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Ρόντγουελ (57' Γκιγιέ), Νέβιλ (65' Ανιτσέμπε), Χάιτινχα, Οσμάν, Κέιχιλ, Σαχά (65' Στρακουαλούρσι).


Ρεβεγιόν 6 εκ ευρώ ο Αμπράμοβιτς



Ρεβεγιόν 6 εκ ευρώ ο Αμπράμοβιτς Με ένα πανάκριβο πάρτι καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι το 2012

Το πιο ακριβό πάρτι για τον αποχαιρετισμό του 2011 ήταν αυτό που διοργάνωσε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Ρώσος μεγιστάνας ΡομάνΑμπράμοβιτς. Το νησί St Barts της Καραϊβικής όπου έχει αγοράσει μία μεγάλη έκταση επέλεξε ο Ρώσος κροίσος γιανα διοργανώσει το πάρτι, όπου καλεσμένοι ήταν 300… φίλοι του. Στην πρόσκληση που τους απηύθυνε, υπήρχε η παράκληση για ένδυμα «σικ νησιωτικό», ενώ για τη διαμονή τους ο μεγιστάνας είχε φροντίσει να υπάρχουν πολλά


Παρουσίαση του βιβλίου «Το δίχτυ στο ποτάμι»



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Παπαδόπουλου «ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», στη Πινακοθήκη Πειραιά στις 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε  από τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιά κ. Γιάννη Μαρωνίτη και το παρουσίασαν οι  κ. Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του ΕΝΥΠΕΚΚ, ο Διευθυντής του Δικτύου Mikrasiatis κ. Δημήτρης Παντέλας, η Ιστορικός, Φιλόλογος και Πρόεδρος της Ενωσης Μαγνησίας Μικράς Ασίας,  κ. Αρχοντία Παπαδοπούλου και ο Εκδότης της  Εφημερίδας Η Φωνή των Πειραιωτών,   κ. Γιάννης Κανατσέλης.
Ο κ.  Γιάννης Μαρωνίτης πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά,  αφού καλωσόρισε το κοινό που γέμισε την αίθουσα και παρουσίασε με ξεχωριστό τρόπο τον συγγραφέα και τους ομιλητές, δήλωσε στην κάμερα του mikrasiatis.gr:
To Δίχτυ στο ποτάμι του Α.Παπαδόπουλου, βγάζει μια απίστευτη ανθρωπιά, ένα πάθος και βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους πργαματικούς πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής. Μια αληθινή ιστορία που μας γυρνάει στα άγια χώματα, στις αλησμόνητες πατρίδες, ένα


Δυσπιστία στην ΑΕΚ για τις προθέσεις Ξενιάδη



Μπορεί ο Βασίλης Ξενιάδης να τονίζει πως είναι έτοιμος να ρίξει 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΑΕΚ, ωστόσο στη διοίκηση είναι επιφυλακτικοί και δύσπιστοι. Αιτία οι αποτυχημένες προσπάθειες κατά το παρελθόν του υποψήφιου επενδυτή όταν αυτόςθέλησε να ασχοληθεί διοικητικά με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς της….
Ενωσης. Οι υποσχέσεις, που ποτέ δεν τήρησε σε εκείνες τις περιπτώσεις, έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ, που αναρωτιούνται αν ο άνθρωπος αυτός είναι η κατάλληλη λύση για την ομάδα.


ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Νέγκρι



Ο Αλεξάντερ Νέγκρι θα γεράσει στη ΑΕΚ! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασινοκιτρίνων» για ανανέωση της συνεργασίας τους διάρκειας πέντε χρόνων.
Ο 30χρονος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μετά την επιστροφή του Γιόρντι Κρόιφ, ο οποίος αναμένεται να γυρίσει από τη Βαρκελώνη παραμονή των Φώτων. Το γεγονός ότι στον Νέγκρι προτάθηκε πενταετές συμβόλαιο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που τρέφουν όλοι στο σύλλογο της Λάρνακας για τον Βραζιλιάνο.  
Στη σειρά περιμένει και η περίπτωση του Τζέισον Δημητρίου, με τη διοίκηση να θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου 2015.
Η άφιξη του τεχνικού διευθυντή την ερχόμενη Πέμπτη θα τροχοδρομήσει την όλη υπόθεση, καθώς και τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.
* Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, ο Λέον Φλέμινγκς θα έχει στη διάθεσή του τους Μιρντάκοβιτς, Πιντάδο και Πρισό, όμως θα στερηθεί τις  υπηρεσίες των τιμωρημένων Τζέισον Δημητρίου, Λίνσεν και Ντίμεχ. Ο Μουρίγιο Γκαρσία προπονείται ατομικά και θα προσπαθήσει σε πιο έντονους ρυθμούς την προσεχή εβδομάδα, ενώ δεν προλαβαίνουν το ματς του ΓΣΠ οι Κούλλης Παύλου και Σεράν Πόλο.


Οι αγώνες του 2011 και η πρωτιά του Σάλπι


53 φορές κλήθηκε να δώσει επίσημο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ σε μια πολύ γεμάτη χρονιά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ


Οι υποχρεώσεις σε τρία μέτωπα έδωσαν στον ΠΑΟΚ τον τίτλο της πιο «φορτωμένης» ομάδας από άποψη υποχρεώσεων μέσα στο 2011. 53 φορές αγωνίστηκε επίσημα με τους παίκτες του να ξεπερνούν τους εαυτούς τους για να τα καταφέρουν.

Σ’ αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε 24 νίκες, 16 ισοπαλίες και 12 ήττες. Πέτυχε 68 και δέχτηκε 45. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαλπιγγίδης με 14 και τον ακολούθησναν με 12 οι Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Οι αγώνες του 2011


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στο στόχαστρο και ο Ντιαβαρά



Στο «στόχαστρο» και ο Ντιαβαρά
Στο προσκήνιο επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό το όνομα του Μπάμπα Ντιαβαρά, ο οποίος είχε…
απασχολήσει τους «πράσινους» και το περασμένο καλοκαίρι.
Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη», σε περίπτωση που αναλάβουν τον Παναθηναϊκό οι Σαουδάραβες, θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Μπάμπα Ντιαβαρά.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Μαρίτιμο είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και το καλοκαίρι, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φερόταν να επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του για την επίθεση της ομάδας.


Εξετάζει Κουίνσι η Νάπολι



«Kοιτάει» Κουίνσι η ΝάπολιΣύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, οι άνθρωποι της Νάπολι εξετάζουν την περίπτωση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «calciomercato», ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Αλ Σαντ, βρίσκεται στην λίστα της Νάπολι για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει του πρωταθλήματος στην Ιταλία.
Παράλληλα, όπως υποστηρίζει το άρθρο, ο Ρικάρντο Μπιγκόν, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, αναμένεται να ξεκινήσει… έρευνα για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τους «μπλε», με τον Κουίνσι να αποτελεί μια επιλογή.


HALANDRI NEWS · Σαν σήμερα, 1 Ιανουαρίου


1822 πρώτο Ελληνικό Σύνταγμα
1735 γεννιέται ο Αμερικανός χαράκτης, Πολ Ρεβερέ.

1752 γεννιέται η Μπέτσι Ρος, που έραψε την πρώτη αμερικανική σημαία.


1803  Άγιος Δομίνικος, που μετονομάζεται σε Αϊτή, αποκτά την ανεξαρτησία του.


1822 ψηφίζεται από την Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου το πρώτο Ελληνικό Σύνταγμα.


1838 διεξάγεται η πρώτη επίσημη ιπποδρομία στην Αδελαΐδα της νότιας Αυστραλίας.

Έντουαρντ Μόργκαν Φόρστερ


1840 διεξάγεται το


1959: Ο Φιντέλ που άλλαξε την Κούβα


1959: Ο Φιντέλ που άλλαξε την ΚούβαΠάνε κιόλας 53 χρόνια από την ημέρα που οι πρώτοι «μπαρμπούδος», οι γενειοφόροι επαναστάτες της Κούβας, πάτησαν το πόδι τους στα προάστια της Αβάνας. Η πρωτεύουσα ήταν ουσιαστικά ανυπεράσπιστη: με έναν εκπληκτικό ελιγμό, που διδάσκεται ακόμη στις στρατιωτικές σχολές σαν παράδειγμα αντάρτικης επίθεσης, οι «κομαντάντε» Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα και Καμίλο Σιενφουέγος και οι άντρες τους είχαν τσακίσει στη Σάντα Κλάρα τον πολυάριθμο και καλά οπλισμένο από τις Ηνωμένες Πολιτείες τακτικό στρατό του Φουλχένσιο Μπατίστα αναγκάζοντας τον δικτάτοραμαριονέτα των Αμερικανών να εγκαταλείψει άρον άρον τη χώρα. 


Πώς υποδέχθηκε ο πλανήτης το 2012


Με εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες γιορτάστηκε ο ερχομός του νέου χρόνου. Αν και το 2012 αναμένεται δύσκολο, εκατομμύρια άνθρωποι έβαλαν στην άκρη τις ανησυχίες και γιόρτασαν ανταλλάσσοντας ευχές. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (Vids+Pics)



Εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον πλανήτη γιόρτασαν την έλευση του 2012 με πολύ κέφι και πυροτεχνήματα.


Πρωτοχρονιά χωρίς Άγιο Βασίλη




thumb
Μαύρα Χριστούγεννα πέρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, αφού εσχάτως έμαθε ότι... δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης για να του φέρει δώρο αυτό που επιθυμεί. Τι δώρο; Μα φυσικά σύντομα εκλογές και αυτοδύναμη κυβέρνηση με τον ίδιο πρωθυπουργό. Απλά πράγματα! Για την ακρίβεια, πάντως, οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό δεν τον άφησαν ούτε στιγμή να χαλαρώσει και να σκεφτεί με αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Μάλλον το αντίθετο.
Επικεντρωμένος στις συζητήσεις, τις αναλύσεις και τα σενάρια, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πέρασε τις εορταστικές μέρες έχοντας ένα μικρό σημειωματάριο στο χέρι και καταγράφοντας όλες τις πιθανές εξελίξεις που θα φέρει ο καινούργιος χρόνος.
Χωρίς λύση


Με διακοπές ρεύματος ο νέος χρόνος



Με διακοπές ρεύματος ο νέος χρόνος
Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής σημειώθηκαν με την έλευση του 2012, αναστατώνοντας τους πολίτες που περίμεναν να διασκεδάσουν τις πρώτες ώρες του νέου έτους.

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση παρατηρήθηκαν στου Παπάγου, την Κηφισιά, το Κολωνάκι, το Παγκράτι και το Γαλάτσι, προφανώς από τις απότομες εναλλαγές στην τάση του ρεύματος.
Η τάση να κατεβάζουμε τον γενικό λίγο πριν εκπνεύσει ο παλιός χρόνος και να τον ανεβάζουμε με την έλευση του νέου, προκάλεσε


ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΖΟΥ Σεισμός 7 ρίχτερ στην Ιαπωνία



Σεισμός 7 ρίχτερ στην Ιαπωνία
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα νησιά Ιζου της νοτιανατολικής Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.Ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:28 τοπική ώρα (07:28 ώρα Ελλάδας).

Η δόνηση έγινε αισθητή στο Τόκιο, αλλά δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι. Πληροφορίες για θύματα ή ζημιές δεν υπάρχουν.


HALANDRI NEWS · ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ "Σαν ανθισμένη σκανδαλιά" - Γιάννης Δόνδωρος


Ένα ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ από το Γιάννη Δόνδωρο!! Το γνωστό σε όλους μας τραγούδι "ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ" διασκευάσθηκε το Δεκέμβριο του 2011από τον ερμηνευτή - στιχουργό και συνθέτη, με την προσθήκη ΝΕΩΝ ΣΤΙΧΩΝ στη θέση των παλαιότερων και ονομάσθηκε..."Σαν ανθισμένη Σκανδαλιά" κι αυτό διότι.....ανθίζουν τα σκάνδαλα στο χώρο της πολιτικής μας και του χώρου που την φιλοξενεί....
Το βίντεο έχει τον ήχο από ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ του ερμηνευτή, από το UNPLUGGED στο Χαλάνδρι, μέρος στο οποίο γίνονται οι περισσότερες LIVE εμφανίσεις του Γιάννη Δόνδωρου.

Στίχοι: 


Έξι επιθέσεις σε παιδιά που έλεγαν τα Κάλαντα



Έξι επιθέσεις δέχθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς, παιδάκια που έλεγαν τα Κάλαντα σε: Ομόνοια, Ηράκλειο, Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Παπάγου και Χαϊδάρι. Άγνωστοι, άρπαξαν τις εισπράξεις των μικρών παιδιών είτε με σωματική βία, είτε ακόμα και με την απειλή μαχαιριού. Και ολ΄αυτά…
για λίγα ευρώ! Στην Ομόνοια, στο Ηράκλειο και στο Χαλάνδρι, οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη. Στις άλλες τρεις περιπτώσεις, δυστυχώς οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν.


Ευχή για το 2012 ~ Μια Ελλάδα χωρίς λαθρο-εγκληματικότητα



Μέσα σε λίγες ώρες, μόνο για σήμερα, είχαμε τις εξής ρατσιστικές επιθέσεις και ληστείες σε ανήλικα παιδιά:

Στις 10.05 το πρωί, στην οδό Όθωνος και Αθανασίου Διάκου στην Κηφισιά, δυο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν δύο ανηλίκους και με την απειλή μαχαιριού τούς πήραν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει και διέφυγαν.

Στις 10.19, στην οδό Χίου 42 στην Ομόνοια, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε ανήλικο και του απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο άνδρας, ο οποίος είναι από το Πακιστάν, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Στις 10.26, στην οδό Πεισιστράτους και Θησέως στην Καλλιθέα, τρεις δράστες προσέγγισαν τρεις παιδιά και με τη χρήση βίας τούς απέσπασαν 15 ευρώ.

Στις 10.39, στο Ψυχικό, επίσης δύο δράστες με τη χρήση βίας πήραν από ανήλικο 30 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha