Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η καταλήστευση των ελληνικών αρχαιοτήτων από τους ναζί κατακτητές




MΕ ΚΑΘΕ ευκαιρία οι κυβερνώντες τη Γερμανία, η σιδηρά καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο υπουργός Οικονομικών, ο πολύς κ. Σόιμπλε, ο σεβαστός τραπεζίτης κ. Γιούνκερ και οι διάφοροι βοηθοί τους κουνάνε απειλητικά το δάχτυλο και επαναλαμβάνουν μονότονα: «Οι Γερμανοί δεν μπορούν να πληρώνουν τα λάθη των Ελλήνων».

Και τα λένε τη στιγμή που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πόσο ακριβά πλήρωσαν οι Έλληνες τη ναζιστική κατοχή με τις εκτελέσεις δεκάδων χιλιάδων ανδρών, γυναικών και παιδιών, την ερήμωση της χώρας και την καταστροφή κάθε παραγωγικής βάσης. Και αυτοί που λεηλάτησαν την Ελλάδα αρνούνται να πληρώσουν τα ποσά που επιδικάσθηκαν σε διεθνείς συνδιασκέψεις.

Εκμεταλλευόμενοι για χρόνια την παθητική στάση των ελληνικών κυβερνήσεων δεν κατέβαλαν τα 70 δισεκατομμύρια ευρώ (σε σημερινές τιμές) του χρέους τους από τις επανορθώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσαν και τις χιλιάδες ζωές που χάθηκαν καθώς και για το «Αναγκαστικό Δάνειο» που «έλαβαν» (για την ακρίβεια πήραν με το ζόρι) για τις ανάγκες των στρατευμάτων τους. Κι αν προσθέσουμε και τα χρέη απέναντι σε Έλληνες που έχασαν δικούς τους ή περιουσίες τους, τότε μπορούμε να μιλάμε ακόμη και για 160 δισεκατομμύρια ευρώ. Συγκρίνετε αυτά τα ποσά με το σημερινό χρέος της χώρας προς τους διεθνείς τοκιστές που μας οδήγησαν στην υποτέλεια του μνημονίου και της τρόικας και θα καταλάβετε το μέγεθος της αδικίας σε βάρος της «πτωχής πλην τιμίου» Ελλάδος.

Την περασμένη εβδομάδα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΚΕ ο δεύτερος και του ΛΑΟΣ ο πρώτος για τις γερμανικές αποζημιώσεις είπαν πως για τη χώρα μας το θέμα παραμένει ανοιχτό. Δηλώσεις θετικές που μακάρι να γίνουν και πράξη γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία από τη στάση των ημετέρων κυβερνήσεων κάθε άλλο παρά θετική είναι. Και μαζί μ' αυτές να ανοίξει επιτέλους και ο μεγάλος φάκελος των ελληνικών αρχαιοτήτων που λήστεψαν οι ναζί κατακτητές και από τότε ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται. Το Εθνικό Συμβούλιο για τις γερμανικές επανορθώσεις έχει ήδη εδώ και χρόνια θέσει το θέμα με όλα τα σχετικά ντοκουμέντα. Μάλιστα στις 2-4.12.2005 σε ειδική ημερίδα ο δικηγόρος Κώστας Τουμασάτος παρουσίασε όλα τα στοιχεία για την πρωτοφανή αυτή κλοπή που άρχισε αμέσως μετά την κατάληψη της χώρας από τα γερμανικά στρατεύματα.

 Οι αρχαιολόγοι έσωσαν την ελληνική κληρονομιά Στις 16 Ιουνίου 1945 στο περιοδικό «Μέντωρ» της Αρχαιολογικής Εταιρείας και με τα αρχικά ΜΑΒ ο μεγάλος Έλληνας αρχαιολόγος και διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Χρήστος Καρούζος περιέγραψε πώς συμπεριφέρθηκαν οι ναζί μόλις κατέλαβαν τη χώρα: «Μόλις μπήκαν οι Γερμανοί, οι αρχαιολόγοι τους απαιτήσανε πρώτα πρώτα να ανοίξουνε αμέσως τα μουσεία, λέγοντας στην αρχή πως ο πόλεμος τελείωσε πια, ύστερα πως τα αρχαία θα πάθουν κρυμμένα, ύστερα πως στον πόλεμο οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να καταφεύγουν στην τέχνη. Η επίμονη αντίσταση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας μας εγλύτωσε τα σπουδαιότερα μουσεία μας από την καταστροφή και τη λεηλασία. Γιατί όπου βρήκαν ευκαιρία, όχι πολύ συχνά ευτυχώς, τα έκαμαν και τα δύο. Πέτυχαν να ανοίξουν τα Μουσείο του Κεραμεικού, που το είχαν κάμει αυτοί: Σε λίγες μέρες Γερμανοί αξιωματικοί έκλεψαν, μπροστά στα μάτια του Γερμανού αρχαιολόγου που τους οδηγούσε, έναν ωραίο πήλινο αρχαϊκό πίνακα, με παράσταση πρόθεσης του νεκρού. Σε διάφορα άλλα επαρχιακά μουσεία (Μέγαρα, Θήβα, Χαιρώνεια, Τανάγρα, Αλμυρό, Λάρισα, Βέροια, Θέρμο, Κόρινθο, Άργος, Δήλο, Σίφνο, Κνωσό, Χανιά, Σάμο) Γερμανοί και Ιταλοί, αφού μπήκαν ή εγκαταστάθηκαν στα μουσεία, αλλού έσπασαν βιτρίνες και αποθήκες, αλλού έκαψαν την ξυλεία, αλλού πήραν ό,τι αρχαία μπόρεσαν. Οι φύλακές μας στάθηκαν όλοι, σχεδόν, αξιοθαύμαστα πιστοί στο καθήκον τους, με κίνδυνο όχι μόνο της δικής τους ζωής, αλλά και όλου του σπιτιού τους. Μερικά έπαθαν ανεπανόρθωτες καταστροφές για να κάμουν αυτοί τα "απόρθητα" οχυρώματά τους (Βασιλικός τάφος Κνωσού, Ακρόπολη Ασίνης, βωμός ανακτόρου Τίρυνθος, Ναός Ποσειδώνος - Σούνιο, ανατίναξη του Λαβυρίνθου της Γόρτυνος, του μινωικού βασιλικού τάφου των Ισοπάτων, τείχη του Κόνωνος).

Η Αρχαιολογική μας Υπηρεσία δεν άφησε καμία ευκαιρία που να μην απευθυνθεί στη στρατιωτική τους "υπηρεσία προστασίας της τέχνης" και να τους καταγγείλει, με σπάνια παρρησία και με πολύ έντονα έγγραφα, τα εγκλήματά τους. Οι αρχαιολογικοί σταυρωτήδες, όμως, που υπηρετούσαν εκεί μόνη έγνοια είχαν το πώς θα γλυτώσουν το μέτωπο. Η γενναιότητά τους ξεθύμαινε με έγγραφα απερίγραπτης τραχύτητας και θρασύτητας, με τα οποία κατά κανόνα έριχναν πάντα την ευθύνη στους Έλληνες και φοβέριζαν τους αρχαιολογικούς μας υπαλλήλους για τη δυσφήμηση του στρατού κατοχής. Αρκετοί φύλακες φυλακίσθηκαν και βασανίστηκαν, επειδή είχαν τολμήσει να κάμουν τέτοιες καταγγελίες. Ας αφήσουμε τις παράνομες λαθραίες ή τις φανερές ανασκαφές τους».

ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Παιδείας που συνέταξαν το 1946 οι κορυφαίοι Έλληνες αρχαιολόγοι με επικεφαλής τον Χρήστο Καρούζο και τον Μαρίνο Καλλιγά με τίτλο «Ζημίαι των Αρχαιοτήτων εκ του Πολέμου και των Στρατών Κατοχής», οι Γερμανοί έκλεψαν και αφαίρεσαν αρχαιότητες μεγάλης επιστημονικής και καλλιτεχνικής αξίας από τα εξής μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους:

Κεραμεικού Πειραιά Σκαραμαγκά
Βούλας Βάρης Κορωπίου
Κερατέας Σουνίου Ελευσίνας
Αίγινας Μεγάρων Θήβας
Λιβαδειάς Ευπαλίου Γαλαξιδίου
 Τανάγρας Χαιρώνειας Κωπαΐδας
Δελφών Χαλκίδας Ερέτριας
Κορίνθου Άργους Λακωνίας
Κυθήρων Βασιλικού Πεταλιδίου
Μεσσηνίας Μεσσηνίας
Θέρμου Μονής Βελάς Ν. Αγχιάλου
Λάρισας Καλαμπάκας  Χασίων (Μονή Αναλήψεως)
Μονής Γκούρας Θεσσαλονίκης Ποτίδαιας
Κομοτηνής Μυτιλήνης Σάμου
Τηγανίου Μήλου Καστελίου Κισσάμου
Κνωσού Αγίας Τριάδας Γόρτυνας Φαιστού (Κρήτη)


Ρωσική απόβαση την Κυριακή στη Συρία - Ένα Τάγμα Πεζοναυτών στην Tartus





Μέσα στις επόμενες ημέρες καταφτάνουν τα τρία ρωσικά αποβατικά πλοία με την συνοδεία τους, τα δύο πολεμικά πλοία στις ακτές της Συρίας σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία που επικαλούνται πηγή στο γενικό επιτελείο. Όπως αναφέρουν οι ρωσικές πηγές..
σε κάθε αποβατικό επιβαίνουν 120 πεζοναύτες έτοιμοι για  κάθε είδους επιχείρηση. 
Πρόκειται για τα πλοία του στολίσκου του βόρειου Ατλαντικού ο οποίος πριν από μερικές μέρες εισήλθε στην Μεσόγειο με προορισμό την Συρία. Ο ρωσικός στολίσκος αποτελείται από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του στόλου του Βορείου Ατλαντικού καθώς και την φρεγάτα  Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του στόλου της Βαλτικής και δύο ρυμουλκά πλοία. 


Τα πλοία πρόκειται να φτάσουν στο λιμάνι της Tartus μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα συναντήσουν την ρωσική φρεγάτα  Smetlivi, κλάσης Kashin Mod.
Ήδη μία ρωσική μονάδα αναγνώρισης και μία μονάδα GRU, συνολικά περίπου 50 άνδρες έχουν μεταφερθει στην Tartus, προκειμένου να ασφαλίσουν την ευρύτερη περιοχή της απόβασης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αποστολή των ρωσικών πλοίων με το Τάγμα των Πεζοναυτών που μεταφέρουν η Ρωσία είxε ανακοινώσει παλαιότερα ότι ετοιμάζεται να στείλει πεζοναύτες στη Συρία για την περίπτωση που χρειαστεί μεταφορά εξοπλισμού και προστασία του προσωπικό της βάσης.





Πηγή


Ποιοί στα αλήθεια σφάζουν στην Συρία; Βίντεο – ντοκουμέντο.




Προσοχή, περιέχει εικόνες φρίκης.









.....








Πηγή


«ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ» και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ... ΜΠΟΜΠΟΛΑ--ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...!!!



ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ (deal) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2004...!!!

Καί συνέταιρος του γιού τού Άκη, ο γιός του... Μπόμπολα...!!!
Συγκεκριμένα, αναφέρεται  μια περίεργη αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του γνωστού μεγαλοεκδότη Φ. Μπόμπολα (γιου του Γ. Μπόμπολα) και του γιου του Άκη, του Αλ. Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα, αυτό το deal δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού η αγοραπωλησία εμφανίζεται στο ΦΕΚ τον Ιούλιο του 2004.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα εμφανίζονται στο ΦΕΚ, ο Φ. Μπόμπολας πούλησε στους Αλ. Τσοχατζόπουλο και Χρ. Ρουπάκα 1.667 εταιρικά μερίδια της εταιρείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ - ΣΤΟΑ ΕΠΕ, έναντι 120.000 ευρώ.
 (Το σχετικό συμβόλαιο είναι το υπ' αριθ. 8637/2004 του συμβολαιογράφου Αθηνών Αλέξ. Μπουρνόζου.)
Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά (σε ό,τι αφορά την αξία τους) και «in» καταστήματα της Αθήνας, σε μια στοά της οδού Πατησίων, που βγαίνει στην Κοδριγκτώνος, σε κεντρικό δηλαδή σημείο των Αθηνών.
Βέβαια, από μόνη της η αγοραπωλησία δεν συνιστά ντε και καλά σκάνδαλο.
Ωστόσο υπάρχουν, δημιουργούνται ορισμένα ερωτήματα. ...
Κατ' αρχάς, στο ΦΕΚ αναφέρεται ως ποσό της αγοραπωλησίας τα 120.000 ευρώ. 
Ο Ζήγρας, από τη μεριά του, αναφέρεται όχι σε 120 αλλά σε 400.000 ευρώ, τονίζοντας μάλιστα ότι προέρχονταν από το μαύρο χρήμα και δεν δηλώθηκαν.
Είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να διερευνηθεί, αφού ένα τέτοιο έστω deal μεταξύ της οικογένειας Τσοχατζόπουλου και ενός εκ των μεγαλοεκδοτών της χώρας μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, πολύ περισσότερο που η διαπλοκή που είχε αναπτυχθεί την περίοδο της διακυβέρνησης Σημίτη μεταξύ της πολιτικής εξουσίας και αυτών που αργότερα ο Κ. Καραμανλής κατηγόρησε ως «νταβατζήδες» πήρε διαστάσεις ανεξέλεγκτες...
Επίσης, μπορεί και πρέπει να διερευνηθεί αν εκτός αυτής της δοσοληψίας μεταξύ του Φ. Μπόμπολα και της οικογένειας Τσοχατζόπουλου υπήρξαν και άλλες... 
Και βέβαια προξενεί μέγιστη και αλγεινή εντύπωση το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, ενώ ανέδειξε τις άλλες πτυχές και παραμέτρους της κατάθεσης Ζήγρα, αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα (τουλάχιστον...) πτυχή την απέκρυψε εντελώς! 
Πηγή


ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ AUDIOBOOK



Οι μυθοι του Αισωπου ηταν 359. Οι γνωστοι μυθοι γιατι πολλοι λενε οτι ειναι περισσοτεροι. Ηταν ασχημος και καμπουρης.
Ταξιδεψε πολυ στην ανατολη και στην Αιγυπτο. Πιθανον να ειχε επαφες με τους επτα σοφους. Υπηρξε γνωστος στον αρχαιο κοσμο. Aναφερεται απο τoν Ηροδοτο, τον Πλατωνα και αλλους και χωρις αμφιβολια ηταν ενας φιλοσοφος και παρατηρητης της ανθρωπινης φυσης και της κοινωνιας.
Θεωρηθηκε πατερας της μυθογραφιας. Ο Αισωπος διατυπωνε -με τροπο προσιτο στη λαικη νοημοσυνη- ηθικες, πολιτικες και κοινωνικες εμπειριες. Τους ρολους των πρωταγωνιστων του παιζουν ανθρωπινοι χαρακτηρες και, κυριως, ζωα που στην εποχη που διαδραματιζονται οι μυθοι ειχαν λαλια.
Πολλες παροιμιες που θεωρουνται αποσταγματα της λαικης σοφιας οφειλονται στους μυθους του Αισωπου... 

14 ιστοριες απο τον πατερα του αρχαιου μυθου


Ετος κυκλοφοριας........: 2007
Γλωσσα...........................: ελληνικη

Quality.............................: Mp3
Bitrate.............................: 320 kbps

Διαρκεια αναπαραγωγης..: 01:09:09
Μεγεθος..............................: 169 MB


Ενα δωρακι για τους μικρους μας φιλους 


VA-Now Thats What I Call Music 78



VA - Now Thats What I Call Music 78 (2011)
MP3 320 Kbps CBR 
| Pop | 
369,86 MB


CD1:
01. Bruno Mars – Grenade
02. Adele – Rolling In The Deep
03. Jessie J – Do It Like A Dude
04. Rihanna – S&M
05. Ke$ha – We R Who We R
06. The Wanted – Gold Forever
07. Matt Cardle – When We Collide
08. Take That – The Flood
09. Ellie Goulding – Your Song
10. JLS feat. Tinie Tempah – Eyes Wide Shut
11. David Guetta feat. Rihanna – Who’s That Chick?
12. Taio Cruz feat. Travie McCoy – Higher
13. Chris Brown – Yeah 3x
14. Britney Spears – Hold It Against Me
15. Alexis Jordan – Happiness
16. Parade – Louder
17. Olly Murs – Thinking Of Me
18. Avril Lavigne – What The Hell
19. McFly feat. Taio Cruz – Shine A Light
20. Noah & The Whale – L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
21. Comic Relief pres. Susan Boyle & Geraldine McQueen – I Know Him So Well


CD2:
01. Jessie J – Price Tag
02. Chipmunk feat. Chris Brown – Champion
03. Wiz Khalifa – Black And Yellow
04. Rihanna feat. Drake – What’s My Name?
05. The Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)
06. Nicole Scherzinger – Poison
07. Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E – Tonight (I’m Lovin’ You)
08. Cee Lo Green feat. Wiz Khalifa – Bright Lights Bigger City
09. Katy Perry feat. Kanye West – E.T.
10. P!nk – Perfect
11. Tinie Tempah feat. Ellie Goulding – Wonderman
12. Willow – Whip My Hair
13. Katy B feat. Ms Dynamite – Lights On
14. Martin Solveig feat. Dragonette – Hello
15. Flo Rida feat. Akon – Who Dat Girl
16. Far East Movement feat. Cataracs & Dev – Like A G6
17. Wretch 32 feat. L – Traktor
18. Aggro Santos feat. Kimberley Walsh – Like U Like
19. Devlin feat. Yasmin – Runaway
20. Tinchy Stryder feat. Melanie Fiona – Let It Rain
21. Chase & Status feat. Liam Bailey – Blind Faith





OR





Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ




Τίτλος : Η Ελλάδα τον 20ο αιώνα ( 1999 )
Γλώσσα : Ελληνικά
Εκδότης : 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Σελίδες : 447
Μέγεθος : 157 mb
Mορφή : 12 αρχεία σε μορφή pdf


Ο Δήμαρχος διώχνει οικογένεια άστεγων Ελλήνων από τον παλαιά γραφεία του ΟΣΕ Κορίνθου... την ώρα που κάνει τα στραβά μάτια σε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο ίδιο μέρος!! Βίντεο!!



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!!!!!

Το Σάββατο 28/7/2012 ο συναγωνιστής της Χρυσής Αυγής κ.Ευστάθιος Μπούκουρας παρευρέθηκε στα παλαιά
γραφεία του Ο.Σ.Ε στην Κόρινθου όπου και κατοικεί μέσα εκεί μια Ελληνική οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά. Ο κ.Πνευματικός θεώρησε σωστό,καθώς πέρασε στα χέρια πλέον του Δήμου το κτίριο,να κάνει έξωση στην οικογένεια που έχει βρει ένα καταφύγιο λόγω οικονομικών προβλημάτων . Ο βουλευτής Κορινθίας κ.Ευστάθιος Μπούκουρας και ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου την ευθύνη του να βρει μία στέγη και τρόφιμα γι'αυτούς τους Έλληνες πολίτες έτσι ώστε να συνεχίσουν την ζωή τους με αξιοπρέπεια,κάτι ....που τους το στέρησε το Ελληνικό κράτος 




Συνελήφθη ο άνθρωπος που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο!



 Συνελήφθη ο άνθρωπος που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο!Μια φυσιολογική αντίδραση ενός εξοργισμένου λαού
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από τις διακοπές, ο πρώην επικεφαλής της Anglo Irish bank, της τράπεζας που με τα χρέη της οδήγησε την Ιρλανδία στο μνημόνιο…
Ο 64χρονος Σον Φιτζπάτρικ, πρώην επικεφαλής της εθνικοποιημένης πλέον Anglo Irish, συνελήφθη στα πλαίσια της τριετούς έρευνας των αρχών για οικονομικές ατασθαλίες στην τράπεζα
η οποία εκτεθειμένη στην στεγαστική φούσκα της Ιρλανδίας κατέρρευσε, αφήνοντας στους φορολογουμένους έναν λογαριασμό 30 δις ευρώ, ήτοι περισσότερα από 6.500 ευρώ χρέος για κάθε Ιρλανδό πολίτη!
Οι δεκαέξι συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Φιτζπάτρικ αφορούν σε συνομωσία με σκοπό την απόκρυψη ζημιών της τράπεζας πριν την εθνικοποίηση της το 2009.
Ο μεγαλοτραπεζίτης της Anglo Irish παρείχε δάνεια σε ομάδα επενδυτών αλλά και στα πέντε παιδιά του χρεοκοπημένου επιχειρηματία Σον Κουίν και την γυναίκα του Πατρίτσια, ώστε εκείνοι να αγοράσουν έπειτα μετοχές στην τράπεζα του.
Με αυτόν τον τρόπο η Anglo Irish ενίσχυε την αξία της μετοχής της και ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη προς την ίδια την τράπεζα, με στόχο πάντα την απόκρυψη της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, ζημίες δεκάδων δισεκατομμυρίων που γονάτισαν τελικά την τράπεζα και οδήγησαν στην εθνικοποίηση της.
Τα 30 δις με τα οποία ο Φιτζπάτρικ και η παρέα του φέσωσαν το ιρλανδικό δημόσιο είναι τα μισά σχεδόν από ολόκληρο το πακέτο στήριξης που έλαβε τελικά η Ιρλανδία που οδηγήθηκε εξαιτίας των τραπεζών της στην αγκαλιά της Τρόικας Εάν ο Φιτζπάτρικ καταδικαστεί για την απάτη αντιμετωπίζει πέντε χρόνια φυλάκισης για κάθε μια από τις δεκαέξι κατηγορίες…
Άλλα δυο υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας εμφανίστηκαν χτες ενώπιων του δικαστηρίου και αντιμετωπίζουν τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες για απάτη. Και τα τρία μεγαλοστελέχη της Anglo Irish αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση και περιοριστικούς όρους για να ξαναεμφανιστούν ενώπιων του δικαστηρίου στις 8 Οκτώβρη.
 Συνελήφθη ο άνθρωπος που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο!
kafeneio-gr.blogspot.com


DVD Author Plus 2.32 - Εγγράψτε CD και DVD σε λίγα μόνο λεπτά!


Για Windows XP/2003/Vista/2008/Vista64/7/7x64To DVD Author Plus είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής δίσκων, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε DVD και CD βίντεο και δεδομένων, μέσα σε μερικά απλά βήματα. Επιλέγετε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο που θα συμπεριληφθούν στο δίσκο και το πρόγραμμα θα τα μετατρέψει αυτόματα στην κατάλληλη μορφή, ώστε να δημιουργηθεί ένα DVD που θα παίζει στα περισσότερα στάνταρ DVD player. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε data δίσκους για να αποθηκεύσετε αρχεία και αντίγραφαασφαλείας ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ήδη υπαρχόντων CD και DVD. Παρέχει υποστήριξη για multi-session εγγραφή, εγγραφή εικόνων ISO, μετατροπή στην ποιότητα των βίντεο, επαλήθευση των δεδομένων κ.α. Υποστηρίζει τους δίσκους διπλής όψεως και όλες τις συνηθισμένες μορφές βίντεο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (15,1ΜΒ).


Yπότιτλοι για το Mr Fix It GR DVD 06 08 zip




Ελληνικοί υπότιτλοι για - LEMMY - DVD Rip Xvid [StB].srt



» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: movieplace
» Downloads Υπότιτλου: 3
» Downloads Ταινίας:
» Βαθμολογία IMDB:
 
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής:
 
» Διάρκεια: none
» Επίσημη Ιστοσελίδα: none
» Περίληψη (Plot):


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
#Όνομα ταινίαςDownloads
1true blood s05e07 hdtv x264 evolve srt
subz.tv
227
2The Raid Redemption 2011 BRRiP XViD AC3 Ryan zip
subs4free
178
3The Pirates Band of Misfits 2012 DVDRip XviD AC3 PTpOWeR zip
movieplace
151
Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας


Όσα δεν ξέρετε για τον Κάρολο Παπούλια



Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Επειδή τα ΜΜΕ και τα κόμματα παρουσιάζουν τον κ. Παπούλια σαν το λίκνο της δημοκρατίας και της "πατρίδας" και λένε οτι κάνει προσπάθειες για το καλό της χώρας και με αφορμή τη στάση του προς τον κ. Μιχαλολιάκο ξαναδημοσιεύουμε μια παλιά μας ανάρτηση σχετικά με την "πατριωτική δράση" του κ. Παπούλια στα νιάτα του..


ΣΤΟΝ "ΕΛ.Α.Σ" ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ...


Στο βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντή "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ" και στην σελίδα 881 γράφει:

"Εις τις 15 Οκτωβρίου 1944,ο ΕΛΑΣ διαπράττει και νέα προδοσίαν εις βάρος της πατρίδος.Οι δυνάμεις του Ζέρβα ,εν αντιθέσει με τον ΕΛΑΣ κατεδίωκαν τα γερμανικά στρατεύματα εις την Ηπειρον και τη στιγμή που έφθασαν εις τα σύνορα και θα έμπαιναν να ελευθερώσουν την Βόρειο Ηπειρο,ο ΕΛΑΣ συνεργαζόμενος με την Αλβανική ΤΣΕΤΑ μπήκαν μπροστά και διέκοψαν την προέλασι των ανταρτών του ΕΔΕΣ..Εαν δεν έκανε ο ΕΛΑΣ αυτή την ασχημίαν η Βόρειος Ηπειρος θα ήταν απο τότε ελεύθερη και θα γλύτωναν οι Βορειοηπειρώτες τα βασανιστήρια του Χότζα.Μερικοί λένε οτι μεταξύ των Ελασιτών της 8ης μεραρχίας της Ηπείρου,οι οποίοι έφραξαν το δρόμο του Ζέρβα,ήταν και τότε ως καπετάνιος κάποιου τμήματος και ο κ. Παπούλιας(σ.σ:ο σημερινός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που θέλουν να τον ξαναεκλέξουν.Ο κ. Παπούλιας ήταν και Υπουργός Εξωτερικών σε προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ),δια την συμμετοχήν όμως του κ. Παπούλια δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο.Ας μας πεί την αλήθεια επίσημα,η σιωπή σημαίνει ενοχή.Καίτοι πέρασαν πολλά χρόνια απο το 1998 που εκυκλοφόρησε η Α' έκδοσις,ο κ. Παπούλιας δεν απάντησε...",συνεχίζει παρακάτω"...ο κ. Παπούλιας κτυπά δια δεύτερη φορά τους Βορειοηπειρώτες,έκανε μονομερώς και παρανόμως,χωρίς την έγκριση της Βουλής και χωρίς να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των Βορειοηπεριωτών ή έστω ένα μικρό αντάλλαγμα απο τους Αλβανούς,την άρσιν του εμπολέμου με την Αλβανίαν δια να αποδυναμώσει όπως ισχυρίζονται οι Ηπειρώτες τις αποφάσεις και το κύρος του Συνεδρίου των...".Παρακάτω όμως διαβάζουμε:"...Ισως δια να δικαιολογήσει τις πράξεις του δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαρίνο οτι,οι αντάρτες του Ζέρβα(ΕΔΕΣ) ήσαν "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ" των Αγγλων.Το εδημοσίευσε ο κ. Μαρίνος στις 3 Δεκεμβρίου 1987,εις το περιοδικό "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ"...",ενω λίγο πιο κάτω και στην σελίδα 883 γράφει ο Γεώργιος Αϋφαντής "...Και μια απόδειξις:Η εφημερίς "City Press" στις 8-2-2005 σελ. 4,γράφει δια τον κ. Παπούλια:"Απο τα Γιάννενα στο Προεδρικό Μέγαρο...Η πολιτική του δράση ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών,οπότε καιέγινε ο νεότερος αντάρτης στο 15ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ."Ορίστε και η απόδειξις της συμμετοχής σας κ. Παπούλια,εις την 8ην μεραρχίαν του ΕΛΑΣ"..."Τώρα απο την επιστολή του "Καπετάν Βασίλη" γνωρίζουμε οτι:"Στις 21-1-1944 ο Καπετάν Ορέστης(του ΕΛΑΣ) συνεμάχησε με τους Αλβανούς για την εξόντωσιν του Ζέρβα." και ερωτά ο Γεώργιος Αϋφαντής "...δια αυτό την 15-10-1944 ο ΕΛΑΣ με τους Αλβανούς φράξατε τον δρόμο του Ζέρβα προς την Βόρειο Ηπειρο;"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Ενα τελευταίο για τον κ. Παπούλια σημειώνει ο κ. Αϋφαντής,σελ. 882 "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ":"...Αυτά όλα ισχύουν εφ'όσον είσθε Ελληνας το γένος,εάν όμως είσθε μέτοικος κ. Παπούλια,οταν τα διαβάζετε αυτά θα γελάτε....μας λένε καθημερινώς οτι είσθε Ηπειρώτης...Το όνομά σας Κάρολος είναι Γερμανικό του μεγάλου Καρόλου του "Καρλομάγκνου",ερευνώντας δια τις ρίζες του πατέρα σας δεν τις βρήκα..."


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ...


antipliroforisi


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha