Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΌ ΤΟ GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ





ΤΕΝΙΣ - Ρίσκο με Φέντερερ και Τσονγκά!


ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7/2012



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


200. Γαλλία-Κροατία U19
Σε χαμηλές αποδόσεις κινείται ο άσος (1,44), αφού η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα στο 0-3 επί της Σερβίας. Η Κροατία, πάντως, είναι εξαιρετική επιθετικά έχοντας σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα 8/10 τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,72 από 1,80 πλέον το over, με τους Γάλλους να μετράνε τέσσερα συνεχόμενα.  
201. Εσθονία-Ελλάδα U19
Η Εσθονία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά και δεν αναμένεται να κόψει βαθμούς από την Εθνική μας. Οι δικοί μας πιτσιρικάδες πάλεψαν το παιχνίδι με την Ισπανία, αλλά δεν τα κατάφεραν και είναι «αναγκασμένοι» να κερδίσουν πριν τον… τελικό με την Πορτογαλία. Σε χαμηλά επίπεδα, πάντως, κινείται η απόδοση του διπλού (1,33) και δεν υπάρχει καμία αξία.


Οι 10 Άνθρωποι Που Έκαναν Συμφωνία Με Τον Διάβολο





Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν περισσότερη ευχαρίστηση, πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο.
Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν.


10. Πάπας Συλβέστρος Β’

Ο Συλβέστρος Β’ ήταν ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους της εποχής του. Πολύ έμπειρος στα μαθηματικά, στην αστρονομία και στη μηχανική. Του πιστώνεται η επινόηση του υδραυλικού οργάνου, του ρολόι με εκκρεμές και η εισαγωγή των αραβικών αριθμών στη Δυτική Ευρώπη. Έγραψε επίσης βιβλία για τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες, τη μουσική, τη θεολογία και τη φιλοσοφία.

Ήταν ο πρώτος Γάλλος Πάπας και σίγουρα ο πιο σημαντικός του 10ου αιώνα. Μετά το θάνατό του, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι η μεγάλη νοημοσύνη του -και, κατά συνέπεια, η εφευρετική μεγαλοφυΐα του- ήταν το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με το διάβολο.

Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην τακτική επαφή του με μεγάλα επιστημονικά μυαλά του αραβικού κόσμου και η γενναία προσπάθεια του να ξεριζώσει τη σιμωνία (περιπτώσεις χειροτονίας ή προαγωγής κληρικών και μοναχών σε εκκλησιαστικό αξίωμα, με προσφορά οικονομικών ανταλλαγμάτων) στην Εκκλησία.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: μας απειλουν και οι Αλβανοι ακομα και με πολεμο(;)!!διαβαστε τον λογο



Η μεγαλύτερη ποσότητα φυσικού αερίου στην Ευρώπη βρίσκεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, στο θαλάσσιο χώρο βόρεια της Κέρκυρας.


Οι Αλβανοί, όμως, εμποδίζουν τις έρευνες. Αναγνωρίζουν την περιοχή σαν αλβανικό έδαφος και θεωρούν πως οι ελληνικές αρχές, αν προχωρήσουν σε έρευνα για τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα φυσικού αερίου, θα παραβιάσουν τα ελληνο-αλβανικά σύνορα. Υποστηρίζουν συγκεκριμένα ότι "η έρευνα για φυσικό αέριο στην Κέρκυρα, αποτελεί προσβολή της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας,


Μας έσωσαν οι εξωγήινοι το 1908 ?



Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του 20ου αιώνα, η έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου του 1908 στον ποταμό Τουνγκούσκα της Σιβηρίας...
, (Η Έκρηξη της Τουνγκούσκα ή «Συμβάν της Τουνγκούσκα» ήταν μια πολύ μεγάλη φυσικής προελεύσεως έκρηξη που συνέβη πάνω από μία ακατοίκητη περιοχή κοντα στον ποταμό Τουνγκούσκα, παραπόταμο του ποταμού Γενισέι της Σιβηρίας, στο σημερινό Κράι του Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, στις 7:14 π.μ. περίπου τοπική ώρα (3:14 θερινή ώρα Ελλάδας), στις 30 Ιουνίου 1908 (17 Ιουνίου με το παλαιό – Ιουλιανό – ημερολόγιο, που ήταν τότε ακόμα σε χρήση στη Ρωσία και στην Ελλάδα).)πιστεύεται ότι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη λύση του.
Ρώσοι επιστήμονες, διαψεύδουν τα σενάρια που μιλούσαν για πτώση μετεωρίτη και διατυπώνουν μία νέα θεωρία, που θα εξάψει ακόμα περισσότερο τη φαντασία όσων πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Σύμφωνα με αυτή, πίσω από τη μυστηριώδη έκρηξη του 1908 κρύβεται η προσπάθεια ενός ανώτερου πολιτισμού να σώσει τον πλανήτη Γη από έναν απειλητικό μετεωρίτη.


Συνεχίζουν να προκαλούν για το επίδομα των 1.000 ευρώ οι υπάλληλοι της Βουλής! "Αλήτες δημοσιογράφοι μας κάψατε!"




Κόκκινο πανί για τους 1.300 υπαλλήλους οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο -
Τους κατηγορούν ότι εκείνοι ....

φταίνε που αποκάλυψαν ότι θα έπαιρναν επίδομα - Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα οι πιο καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι - Συνεδριάζει ΤΩΡΑ το Δ.Σ. των υπαλλήλων της Βουλής

Είναι κάποιες κατηγορίες ανθρώπων που δεν βάζουν μυαλό αλλά και δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας.
Όπως οι υπάλληλοι της Βουλής.
Η κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων που έχει απασχολήσει πολλές φορές σκανδαλωδώς την κοινή γνώμη είτε για τους 16 μισθούς που έπαιρνε μέχρι πρόσφατα, είτε για τον τρόπο με τον οποίο διορίστηκε επιμένει να προκαλεί.
Αυτά που διαδραματίζονται από το πρωί στους διαδρόμους της Βουλής ...
αλλά και στα γραφεία των δημοσιογράφων ξεπερνούν τα όρια του θράσους, αν και αυτά έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha