Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ - ΠΗΓΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ


270 ΑΣΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
Θεωρητικά με το ρόστερ που διαθέτει η Σεαρά είναι υποψήφια για άνοδο. Ο προπονητής της φαίνεται να βρίσκει λύσεις και η «τεσσάρα» είναι δείγμα ανάκαμψης. Στο ( Χ2 - 3,25 - 3,25 ) η επιλογή. σκορ 1-2 κερδισμένο
278 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
 Ενας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, όμως η Μάριεχαμν σκοράρει περισσότερο και είναι αήττητη στο νησί της. Επιπλέον, δέχτηκε συνολικά 1 γκολ στις 4 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με τη Μίλικοσκι. Προτιμάμε τον ( Χ 3,20 ) 0-0 κερδισμένο
272 ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Δείχνει να πατάει καλύτερα τελευταία η Σίβας ΗΠΑ (1-3-0), κόντρα στην πρωτοπόρο Σολτ Λέικ μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. ( Χ2 3,20 - 2,15) 0-3 κερδισμένο

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 33,28 - 22,36


Αποθέωση για Καραγκούνη, ειρωνεία για Κατσουράνη






Δείτε πως σχολίασαν οι Άγγλοι σχολιαστές του βρετανικού δικτύο ITV το γκολ και τη συμπεριφορά του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ χαρακτηρίζουν "θέατρο" τον τραυματισμό του Κώστα Κατσουράνη (vds).



Την αποθέωση από τους σχολιαστές του βρετανικού καναλιου ITV γνώρισε ο Γιώργος Καραγκούνης. Στο σχολιασμό της φάσης του γκολ οι Βρετανοί σχολιαστές δεν έκρυψαν το θαυμασμό τους.
"Είναι σπουδαίος παίκτης για αυτούς (σ.σ. τους Έλληνες)", ανέφεραν στη φάση του 1-0, ενώ στη φάση που ο Καραγκούνης ζήτησε πέναλτι και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, είπαν "κοιτάξτε, τα έχει δώσει όλα και είναι πέναλτι. Τον νιώθεις, δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα"


Ο Γέροντας Νεκτάριος ξεσκεπάζει τους πολιτικούς






Την 1/6/2012 ο Γέροντας Νεκτάριος βρέθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ, καλεσμένος της εκπομπής «Πρώτη Ενημέρωση» που παρουσιάζει ο Σταύρος Κυπριανού.

Ο Γέροντας Νεκτάριος παρέμεινε στην εκπομπή περίπου 30 λεπτά όπου συζήτησαν για την επίσκεψή του στην Κύπρο, με τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αυγουστίνου Επισκόπου Ιππώνος, της μητρός αυτού Μόνικας και του Οσίου Σεραφείμ του θαυματουργού προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Στην συνέχεια το θέμα της συζήτησης ήρθε για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας, όπου εκεί ο Γέροντας Νεκτάριος ξεσκέπασε τους πολιτικούς, κυρίως αυτούς που κυβερνούσαν τα τελευταία χρόνια, τις κινήσεις τους, τις μεθοδεύσεις τους, τα ...
δήθεν καλά που έκαναν για την Ελλάδα, τις καταστροφές που προξένησαν στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία κ.α. Επίσης ο Γέροντας αποκαλύπτει τα ευρωπαϊκά συμφέροντα - μνημόνιο που είναι καταστροφή για την χώρα μας. 




Πηγή


Η περιγραφή του γκολ του Καραγκούνη από τον Γ. Χελάκη (Βίντεο)



Μοναδική περιγραφή


Ο Γ. Χελάκης μας έχει συνηθίσει σε... ιδιαίτερες μεταδόσεις αγώνων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιέγραψε το χθεσινό γκολ του αρχηγού της Εθνικής, Γ. Καραγκούνη, που μας χάρισε τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Euro.


Σενάρια ελληνοτουρκικών πολέμων που εκπόνησαν SAIC και RAND




http://www.strategyreport.gr/wp-content/uploads/2010/07/DSC04492.jpg


Το Δεκέμβριο του 1996 η Science Applications International Corporation (SAIC) εκπόνησε κατόπιν παραγγελίας του αμερικανικού Πενταγώνου μία στρατηγική αποτίμηση του μέλλοντος της Τουρκίας καθώς και των σχέσεων που αναμένεται να διαμορφωθούν με το Ιράν, το Ισραήλ, την Ελλάδα και τη Ρωσία για τη περίοδο 1997-2020.

Στην παρουσίαση της έκθεσης με τίτλο “Turkey Futures Workshop Final Report” είχαν παρευρεθεί μεταξύ άλλων ανώτατα στελέχη της αμερικανικής κοινότητας πληροφοριών υπηρεσιών και της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η έκθεση SAIC αποτελείται από 4 εναλλακτικά σενάρια:

Σενάριο 1ο: Τουρκία και Ιράν σχηματίζουν από κοινού ομοσπονδία.

Σενάριο 2ο: Τουρκία και Ισραήλ εγκαθιστούν νέα τάξη ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο.

Σενάριο 3ο: Ανάκαμψη Ρωσίας και επίθεση στη Τουρκία.

Σενάριο 4ο: Δημιουργία ομοσπονδιακών δομών στο Καύκασο με ηγέτιδα χώρα τη Τουρκία.


EURO 2012: Δανία - Γερμανία



ΓΗΠΕΔΟ: L’Viv Arena, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 34915
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-2-8

ΔΑΝΙΑ: Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο με την Πορτογαλία και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (24', 36'), ευτύχησε όμως να μειώσει στο 41' με την κοντινή κεφαλιά του Μπέντνερ, ουσιαστικά με την πρώτη καλή ευκαιρία της στον αγώνα. Στο β' μέρος η Πορτογαλία συνέχισε να είναι καλύτερη αλλά και πάλι οι Δανοί, κόντρα στη ροή του αγώνα, βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπέντνερ (80'). Η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού οι Πορτογάλοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 87', γράφοντας έτσι το τελικό 2-3. Πολλά σχόλια, προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Μπέντνερ στο δεύτερο γκολ του, που έδειξε το μποξεράκι του που ανέγραφε το όνομα της Paddy Power, ιρλανδικής εταιρίας στοιχήματος, με αποτέλεσμα να απειλείται με βαριά τιμωρία από την UEFA.
Πολλά τα ευνοϊκά σενάρια για την Δανία, η οποία ελπίζει σε νίκη ή ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι, αρκεί όμως η Πορτογαλία να μην κερδίσει στο δικό της. Αν κερδίσει, η Δανία χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, αφού ευνοείται από την τριπλή ισοβαθμία. Με νίκη των Πορτογάλων και ήττα ή ισοπαλία της Δανίας, προκρίνονται οι Πορτογάλοι. Στο ματς με την Πορτογαλία αποχώρησαν τραυματίες οι μέσοι Ρόμενταλ και Ζίμλινγκ. Ο πρώτος είναι σίγουρα εκτός ενώ ο δεύτερος είναι αμφίβολος. Τη θέση του Ρόμενταλ αναμένεται να πάρει ο Μίκελσεν ενώ του Ζίμλινγκ, αν απουσιάσει τελικά, ο Γιόνας Πόουλσεν. Το δυνατό της όπλο είναι οι αντεπιθέσεις, αφού έτσι προήλθαν και τα τρία τέρματα της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Πολύ καλή ανασταλτικά και οι μέσοι Ζίμλινγκ και Κβίστ. Χωρίς τον Ρόμενταλ, ο Έρικσεν αναμένεται να έχει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο οργανωτικό κομμάτι, αν και εκεί είναι που υστερεί σαφέστατα η Δανία, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι και πάλι οι πάντα επικίνδυνοι Κρον-Ντέλι και Μπέντνερ. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα 14 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει χάσει στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με την Γερμανία (2-1-0).


Οι εκτιμήσεις UNDER-OVER (17-06-2012)



ΔIO.
ΩΡΑ
ΚΩΔΙΚOΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
EUR
21:45

119

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

OVER
 2,5 GOAL
1,73


ΦΙΝ
18:30
 
278
 
ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
UNDER
2,50 GOAL

1,73


ΒΡΑ
22:00
281
ΜΠΑΪΑ
ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ
UNDER
2,50 GOAL
1,67

ΒΡΑ
00:30
288
ΝΑΟΥΤΙΚΟ
ΓΚΡΕΜΙΟ
UNDER
2,50 GOAL
1,90



ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗ 9,49


Εμφανίσεις και Βάρος των Ομάδων στο UNDER-OVER



grpamestoixima


Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα (αμυντικού τύπου) στον ΣΚΑΪ




Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα, κατά τα φαινόμενα αμυντικού τύπου και προέλευσης από χώρα ανατολικής Ευρώπης, στην πίσω πλευρά του κτιρίου του ΣΚΑΪ. Η χειροβομβίδα φαίνεται απασφαλισμένη. Στο κτίριο έχει έρθει αστυνομία, ενώ σε λίγο αναμένονται και πυροτεχνουργοί για να διαπιστώσουν αν ....
η χειροβομβίδα είναι πραγματική ή πρόκειται για άθλια φάρσα.

Η χειροβομβίδα φαίνεται ότι πετάχθηκε από το ίδιο περίπου σημείο που είχαν πετάξει βόμβες μολότοφ άγνωστοι στις 5 Ιουνίου. Εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους ασφαλείας του σταθμού γύρω στη 1 το μεσημέρι. 


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρές ρωσικές χερσαίες δυνάμεις μεταφέρονται στη Συρία







Άλλη μία διεθνής αποκλειστικότητα του defencenet.gr επιβεβαιώνεται: Πηγές του αμερικανικού Πενταγώνου μιλώντας προς το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επιβεβαίωσαν αυτό που πρώτοι είχαμε μεταδώσει στις 19 Φεβρουαρίου 2012: Η Ρωσία έχει στείλει ήδη μονάδες ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία για την φύλαξη της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς, της μοναδικής ρωσικής ναυτικής βάσης στην Μεσόγειο, αλλά και των συστοιχειών των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2, των επάκτιων πυραυλικών πυροβολαρχιών P-800 Yakhont και των Pantsir S1, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.  
Εκτός από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF που είχαν μεταφέρει αρχικά, τώρα στέλνουν και ενσχύσεις την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία των χερσαίων δυνάμεων με έδρα τη Σαμάρα, αλλά και ειδικές δυνάμεις της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU με στελέχη που διαθέτουν εμπειρία από το μέτωπο της Τσετσενίας και πρόκειται να εμπλακούν άμεσα στον αντιανταρτικό αγώνα.
Πράγματι το μήνυμα που στέλνει η Ρωσία είναι...
πολύ σαφές και ισχυρό και "το μπαλάκι" είναι στην πλευρά των δυτικών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρονται να έχουν ολοκληρώσει τον επιτελικό σχεδιασμό και να είναι έτοιμοι για διάφορα σενάρια αεροπορικής δράσης σε συριακό έδαφος, κυρίως όμως να σπεύσουν σε βοήθεια φιλικών γειτονικών με τη Συρία χωρών, δηλαδή την Τουρκία, την Ιορδανία και το Ισραήλ.


« Το ευρώ έχει καταρρεύσει και κανείς δεν το έχει παρατηρήσει ακόμα. »




From HEIL GAP ( or mind the GAP )

« Στην Ισπανία, το επιτόκιο σήμερα έφτασε στο 7% , κάτι που είναι εντελώς δυσβάσταχτο για την χώρα ».

Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν 7% ή ακόμα και ….  5% .

Οι πωλήσεις καθώς και τα υπόλοιπα οικονομικά μεγέθη στην Ισπανία καταρρέουν.

Οι λιανικές πωλήσεις έχουν μειωθεί κατά 10%.

” Η Σλοβενία είναι η επόμενη χώρα που θα καταρρεύσει όπως προβλέπουν μερικοί. “

« Η Ιταλία δεν απέχει και πολύ από αυτό » (την κατάρρευση).

Τώρα, ακόμη και σε χώρες όπως η Ολλανδία, οι λιανικές πωλήσεις μειώθηκαν κατά 11% , και αυτή η νέα οικονομική αλήθεια ….  εξαπλώνεται παντού !

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι οι Μάγια είχαν προβλέψει πως το 2012 θα είναι το τέλος μιας μεγάλης εποχής. Φαίνεται , ότι σήμερα, βρισκόμαστε στις παραμονές μαζικών αλλαγών στον κόσμο ! 
Η σκηνή έχει ήδη οριστεί.


Aς θυμηθούμε πάλι τι υπέγραψαν στις πλάτες μας.




ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2: Τα "φιλολαϊκά" μέτρα που υπέγραψαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή εκείνοι που διεκδικούν για μία ακόμη φορά την ψήφο μας για να μας "σώσουν" (!), έτσι όπως τα καταγράφει το timi.gr
Την εφαρμογή των κάτωθι μέτρων θα την ζήσουμε για τα καλά... στο πετσί μας εντός του μηνός κιόλας...

1) Φόρος ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.

2) Φόρος για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, πέραν του ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι στη ΔΕΗ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!

4) Αύξηση αντικειμενικών αξιών (άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσι): ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

5) Φόρος 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις.


Ο ΑΤΣΙΔΑΣ - Χάνουν οι ρεζέρβες της Σάντος





ΔIO.
ΩΡΑ
ΚΩΔΙΚOΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
EUR
 
21:45

119
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χ1

3,25 –
2,5
2-1
ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟ 
ΣΟ2
18:00
 
275
 
ΑΣΙΡΙΣΚΑ
ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
    1
 1,85
4-1
ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟ 
ΣΟ2
18:00
276
ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ
ΕΣΤΕΡ
2
2,25
1-2
ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟ 
ΒΡΑ
22:00
284
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
ΣΑΝΤΟΣ
1
1,65





ΣΥΝΟΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ

22,321
17,70





grpamestoixima


Μέρκελ: «Οχι» επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της Ελλάδας



ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ
Απέκλεισε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανεισμού της Ελλάδας (από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ), τονίζοντας ότι,«οι συμφωνίες που συνάπτονται με τους διεθνείς πιστωτές, πρέπει να τηρούνται επακριβώς».

Η Γερμανίδα καγκελάριος εκφώνησε ομιλία στην κομματική οργάνωση στο Ντάρμστατ της 'Εσσης.'Οπως δήλωσε, «αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σπουδαίο, οι ελληνικές εκλογές να καταλήξουν σε αποτέλεσμα, με το οποίο εκείνοι που θα σχηματίσουν τη νέα κυβέρνηση να δηλώσουν: θα προσηλωθούμε σε ό,τι συμφωνήθηκε». 




O ΑΤΣΙΔΑΣ Πήγε ταμείο 16/6/2012



ΣΆΒΒΑΤΟ, 16 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012


Ο ΑΤΣΙΔΑΣ - ΕΛΛΑΔΑ Για την έκπληξη Όπως στο Μουντιάλ το 94

116 ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 


Για την έκπληξη Όπως στο Μουντιάλ το 94


Ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική στο EURO με τον Α΄ομίλο, στον οποίο η Ελλάδα καλείται να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τη Ρωσία για να περάσει στα προημιτελικά. Στο άλλο ματς, την ίδια ώρα, συγκρούονται Τσεχία και Πολωνία με τους οικοδεσπότες να θέλουν νίκη ενώ η Τσεχία περνάει και με ισοπαλία. αν δεν κερδίσει η Ελλάδα1 - 5,00


117. ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  


Φεύγει η Carrefour απ'την Ελλάδα




Με επίσημη ανακοίνωσή της από την έδρα της στο παρίσι,η αλυσίδα σουπερμάρκετ"Carrefour" αποχωρεί απ'την Ελλάδα!Τους λόγους μπορείτε να τους φανταστείτε εύκολα...Ωστόσο,πολλοί το αναφέρουν ως ένα αυτυχές περιστατικό,εγώ πιστεύω πως δεν εινα τόσο κακό,μιας και θα πουλήσει το πακέτο των εμτοχών στον όμιλο Μαρινόπουλου,που οι άνθρωποι τον εμπιστεύονταν από παλιά(έρχονται οι παλιές εποχές που έβλεπες CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ήταν όλα κόκκινα!),οπότε χρήματα θα δοθούν σε αυτά τα σουπερμάρκετ,χρήματα τα οποία θα μείνουν στην Ελλάδα.Ας ελπίσουμε πως θα βγει με την δική μου εκδοχή και δεν θα επέλθει η απ΄΄ολυτη καταστροφή!


ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 17/6/2012



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 16/6/2012



Δ
ΩΕ
A
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ - ΦΙΛΟΞ/ΜΕΝΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
EUR
21:45
119
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Χ-1
3,25 – 2,50
ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟ 
ΦΙΝ
18:30
278
ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
OVER
2,0
XAMENO
ΒΡΑ
22:00
282
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
2
2,3

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 14,95 – 11,50


119 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Στο Χάρκοβο, Πορτογαλία και Ολλανδία θα παλέψουν για ένα αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στους 8 του Euro 2012. Σε καλύτερη θέση βρίσκεται η Πορτογαλία που την ευνοούν τα περισσότερα σενάρια πρόκρισης, ενώ αντίθετα το έργο της Ολλανδίας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Χ-1 


278 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ


ΕΥΡΩΠΗ. Χιλιάδες διαδηλωτές στην Λισαβόνα για τα μέτρα λιτότητας


Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Λισαβόνας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της CGTP προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της πολιτικής της λιτότητας που ακολουθεί η κεντροδεξιά κυβέρνηση υπό την αιγίδα της ΕΕ και του ΔΝΤ.
 Τα συνδικάτα ανέμεναν μία μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με τη διαδήλωση του περασμένου Σαββάτου στο Πόρτο, τη μεγάλη πόλη στο βορρά της χώρας, η οποία συγκέντρωσε κάπου 30.000 ανθρώπους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιδίων.
 "Αν η κυβέρνηση συνεχίσει αυτό το δρόμο, η Πορτογαλία θα βουλιάξει", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζοάου Κρουζ, ένας 43χρονος εργαζόμενους στους σιδηροδρόμους που έχασε φέτος δύο μηνιαίους μισθούς των 1.000 ευρώ εξαιτίας των μέτρων ανόρθωσης του προϋπολογισμού. "Αυτή η κρίση στην Ευρώπη δεν ωφελεί παρά τη Γερμανία, ενώ χώρες όπως η δική μας εγκαταλείπονται στην τύχη τους", δήλωσε η Σουζάνα Λεάλ, εργάτρια κλωστοϋφαντουργίας η οποία ήρθε από την επαρχία.


ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/6/2012



273. Μπενίν-Αιθιοπία
Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Αιθιοπία. Δεν αξίζει ο άσος, καλύτερο το  ( UNDER ) 

274. Άνγκελχολμς-Ντέγκερφορς 


Εξαιρετικά αδύναμη είναι στις εξόδους της η Ντέγκερφορς έχοντας πετύχει ένα γκολ και έχοντας μαζέψει ένα βαθμό (0-1-4). Η Άνγκελχολμς μπορεί για τέταρτη διαδοχική φορά να την κερδίσει στο γήπεδό της. ( 1X 1,70 - 3,30 )

275. Ασιρίσκα-Γιόνσεπινγκ

Από δύο σερί 0-0 έρχεται εντός έδρας η Ασιρίσκα, από δύο under 1,5 στα τελευταία τρία η Γιόνσεπινγκ. Αν σ' αυτά προσθέσουμε και την παράδοση των 7/8 under τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πως το under 2,5 στο 2,25 της Bet365 και το Under 3 στο 1,70 είναι υπερβολικές αποδόσεις και αξίζουν να πονταριστούν.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

276. Λαντσκρόνα-Έστερ
5-1-0 μετρά η Λαντσκρόνα από το 2000 και μετά υποδεχόμενη την Έστερ. Στις αποδόσεις που κυκλοφορούν αξίζει να στηριχθεί η γηπεδούχος επιλέγοντας το level ball. ( 1 2,45 )


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha