Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

The Campaign (2012)


 
Είδος ταινίας: Comedy
Βαθμολογία: 6.4/10 (11,042)

Σκηνοθεσία: Jay Roach
Σενάριο: Shawn Harwell, Chris Henchy
Ηθοποιοί: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Dylan McDermott
Πρεμιέρα (US): 10/08/12
Πρεμιέρα (GR): 11/10/12
Χώρα παραγωγής: USA

Υπόθεση:
Λίγο πριν τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Γουίλ Φέρελ και ο ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκης θέλουν να μας διδάξουν πολιτικό πολιτισμό στην ταινία The Campaign. Το γέλιο εγγυημένο! [karfo.gr] -||- Ο Will Ferrell και ο Zach Galifianakis πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία που σκηνοθετεί ο Jay Roach γνωστός από το Meet The Parents (2000) και το Austin Powers. Οι πρωταγωνιστές υποδύονται δύο φιλόδοξους πολιτικούς στη Νότια Καρολίνα που προσπαθούν να μπούνε στο Κογκρέσο με οποιοδήποτε τίμημα. Η ταινία αποτελεί μια Πολιτική Σάτιρα με πολύ λασπολογία!!! Να δούμε ποιος από τους δύο θα τα καταφέρει. [movienight.gr]
 


Football Manager 2013 Beta Download



Όσοι έχουν προ-παραγγείλει το Football Manager 2013 από κάποιο κατάστημα λιανικής, μπορούν από σήμερα να παίξουν τη Beta έκδοση του παιχνιδιού… δύο εβδομάδες νωρίτερα από την κυκλοφορία του, η οποία είναι στις 2 Νοεμβρίου .
FM13_PC_2DPACK_GR_RGB«Πιστεύαμε ότι αυτή η προ-παραγγελία θα είχε θετικό αντίκτυπο στους θαυμαστές της σειράς , αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό,» είπε ο Miles Jacobson , Studio Director της Sports Interactive. «Εάν έχεις προ-παραγγείλει το παιχνίδι, τότε μπορείς να παίξεις με τη Betα έκδοση τώρα – αν πάλι δεν το έχεις προ- παραγγείλει , υπάρχει ακόμα χρόνος να το κάνεις μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.»
Η Beta έκδοση του Football Manager 13 σας δίνει πρόσβαση στα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του νέου Classic mode και των short-term Challenges (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το 


ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 2012 Download



Οι ένδοξες ρωμαϊκές λεγεώνες, οδηγημένες από τον Καίσαρα, έχουν εισβάλλει στη Βρετανία. Ένα μόνο χωριό εξακολουθεί να αντιστέκεται, αλλά οι δυνάμεις του έχουν αρχίσει να εξασθενούν. Η Βασίλισσα των Βρετανών στέλνει τον έμπιστο αξιωματικό της Αντικλίμαξ στη Γαλατία, για να ζητήσει βοήθεια από ένα άλλο χωριό, φημισμένο για τη γενναία του αντίσταση στους Ρωμαίους… Στο μεταξύ, ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον μπελαλή ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική. Όταν ο Αντικλίμαξ τους περιγράφει την απελπιστική κατάσταση, οι Γαλάτες του δίνουν ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό τους φίλτρο, και ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ τον συνοδεύουν πίσω στην πατρίδα του, σέρνοντας μαζί και τον Γιακλωτσίξ. Έξαλλος, ο Καίσαρας αποφασίζει να επιστρατεύσει τους Νορμανδούς ως μισθοφόρους, για να συντρίψουν τους Βρετανούς μια και καλή. Στο Λονδίνιουμ, ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αξιαγάπητη


ΣΟΚ στην Πάτρα: Έγδυσε τη φίλη του στη μέση του δρόμου… Read more: http://proinimatia.blogspot.com/2012/10/blog-post_1120.html#ixzz29rUVHAud



 ΣΟΚ στην Πάτρα: Έγδυσε τη φίλη του στη μέση του δρόμου…
Στο πόδι σηκώθηκε η γειτονιά στην οδό Σατωβριάνδου στο κέντρο της Πάτρας μετά από διαπληκτισμό νεαρού ζευγαριού...

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό dete.gr, εκτός από τα «γαλλικά» που εκτοξεύονταν και από τις δύο πλευρές, ο νεαρός που «τα είχε πάρει στο κρανίο» έγδυσε την κοπέλα από τη μέση και πάνω, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε!
Η ημίγυμνη κοπέλα κρύφτηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα, έκλαιγε και μάλιστα στο σημείο έσπευσαν να την βοηθήσουν δύο κοπέλες.
Τελικά μετά από μερικά λεπτά ο νεαρός που οδηγούσε ένα Seat Ibiza εμφανίστηκε και πάλι!


Οι κουρείς στην Αρχαία Αθήνα




Οι Αθηναίοι για να βοηθούν το μεγάλωμα των μαλλιών τα άλειφαν με λάδι ανακατεμένο με αρωματικές ουσίες. Τον -6ο  αιώνα οι άντρες είχαν μακριούς βοστρύχους.
Οι Έλληνες δεν άφηναν ποτέ μουστάκι χωρίς γένια.
Ο κουρέας τούς περιποιόταν κι όταν τελείωνε έδινε στον πελάτη έναν καθρέφτη για να θαυμάσει τον εαυτό του, έτσι ακριβώς όπως κάνουν οι κουρείς στις μέρες μας. Τον καιρό που ο κουρέας έφτιαχνε την κόμη ενός πελάτη, οι άλλοι περίμεναν τη σειρά τους φλυαρώντας για όλα. Χάρη σ' αυτό τον τρόπο ζωής, οι κουρείς έγιναν εξαιρετικά κοινωνικοί. Ήταν κατατοπισμένοι για όλα τα νέα και τα κουτσομπολιά, που τα διέδιδαν και τα ερμήνευαν όπως ήθελαν. Δεν είναι παράξενο που είχαν τη φήμη ότι ήταν φλύαροι και αθυρόστομοι.

 Ο πρώτος άνθρωπος που έφερε στην Αθήνα την είδηση της καταστροφής στη Σικελία ήταν ένας κουρέας από τον Πειραιά. Είχε μάθει τη θλιβερή είδηση από το δούλο ενός λιποτάκτη και χωρίς να αργήσει άφησε το κουρείο κι έτρεξε με μια ανάσα στην Αθήνα, από φόβο μην τον προλάβει κανένας άλλος.


Το χριστιανικό ιερατείο κατά του Διαφωτισμού και της επανάστασης του '21



ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
 ΤΟΥ ΄21

“Ταλαίπωρον γένος εξ οίων εις οία”…

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 
Το εξώφυλλο της «Απανταχούσας»,
η οποία αποσκοπούσε στον έλεγχο
της πνευματικής προεπαναστατικής ζωής
από το Πατριαρχείο.
 
Στις 9/1/1853 πεθαίνει στις φυλακές της Σύρου ο Θεόφιλος Καΐρης, ύστερα από πολυετείς διώξεις, που ξεκινούν από το 1839. Η κατηγορία ήταν, ότι ο -μοναχός- Καΐρης ίδρυσε «άλλη νεωστί αναφανείσα θρησκεία». Στην ουσία πρόκειται για αργή και προμελετημένη δολοφονία.
Μια ημέρα μετά την ταφή του, κάποιοι ξέθαψαν το πτώμα του, άνοιξαν την κοιλιά του και τη γέμισαν με ασβέστη (χριστιανικό αποτρεπτικό για τον «διάβολο», μην τυχόν έλθει να κατοικήσει στον νεκρό…).
Το 1856 αφορίζεται ο συγγραφέας των «Μυστηρίων της Κεφαλλονιάς», Ανδρέας Λασκαράτος.
Το 1859 καταδικάζεται ο ποιητής Παναγιώτης Συνοδινός για προσβολή της θρησκείας .
Το 1864 η εκκλησία αντιδρά στην επίσκεψη του Ερνέστ Ρενάν στην Αθήνα, συγγραφέα της περίφημης «Προσευχής επάνω στην Ακρόπολη».
Το 1866 διώκεται ο Εμμανουήλ Ροΐδης, συγγραφέας της «Πάπισσας Ιωάννας».


ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ... ΥΠ.ΕΘ.Α., κ. ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!!




«ΚΡΥΒΕTAΙ» καί ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ... ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ...!!!

Ούτε την Εισαγγελική παραγγελία σεβάστηκε ο ΥΠ.ΕΘ.Α. κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος --πού τον υποχρέωνε να βγάλει από τα σκονισμένα συρτάρια τού γραφείου του τον αόρατο φάκελλο Αιβαλιώτη--, πού σημειωτέον έχει υπογράψει ο Αρχηγός Στρατού, γιά να είναι ήδη από τον Ιούλιο φαντάρος, ο ανυπότακτος διαρκείας, τέως Βουλευτής και εκπρόσωπος του.... ΛΑΟΣ, Κ.Αιβαλιώτης...!!!


Σφοδρές μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Συρία - Πριν το τέλος του έτους κτυπά το ΝΑΤΟ






Ο συριακός Στρατός βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί με αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. και ρουκέτες των 122 χλστ., τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία και η οποία αποτελεί κέντρο εισόδου όπλων από την Τουρκία. Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις αποδύθηκαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις και στην δρόμο που συνδέει την Δαμασκό με το Χαλέπι προκαλώντας μεγάλες απώλειες στους αντάρτες και τους μισθοφόρους της Αλ Κάϊντα. 
Γενικά οι συριακές ένοπλες δυνάμες προσπαθούν να..
πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εδαφικά οφέλη και να αποκτήσουν πλεονεκτικότερη θέση εν αναμονή της επέμβασης του ΝΑΤΟ που φαίνεται πλέον αναπόφευκτη και σίγουρα πριν το τέλος του έτους.


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:Ε!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ τ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!!!!



ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!!!!



Ν.Νικολόπουλος : Ε!! άει σιχτρίρ πια ...;

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα αγανάκτησης των πολιτών, που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, για την προκλητική αποζημίωση των 3,4 εκ. ευρώ, ενός επώνυμου Έλληνα εργαζόμενου, που ενώ εισέπραξε αυτό το μυθικό ποσό όμως δεν απολύθηκε ποτέ ...;. Ενώ δεν βρέθηκε ούτε ένα 24ωρο στην κατηγορία των «άνεργων» ...; Αυτός «τσέπωσε» τόσα που η αποζημίωση αυτή θα περάσει στο βιβλίο «ΓΚΙΝΕΣ». Και ενώ ο λαός βοά η Κυβέρνηση απαντά : «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ». Καμία αντίδραση δεν υπήρξε από τον Πρωθυπουργό, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ή από τους τρεις συγκυβερνήτες..


Ανατριχιαστική καταγγελία για σατανολατρεία σε Άργος - Ναύπλιο!




Αναγνώστρια του ιστολογίου http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/ έστειλε μια φρικιαστική και άκρως ανησυχυτική καταγγελία για "περίεργα" περιστατικά που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή Ναυπλίου - Άργους, αλλά αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και απάθεια από τις τοπικές αρχές. 
Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής:


Αγαπητό ιστολόγιο καλησπέρα,
είμαι μια φανατική αναγνώστριά σας και ως εκ τούτου πήρα το θάρρος να μοιραστώ μαζί σας, ένα θέμα το οποίο με απασχολεί ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό.
Έχοντας θυσιάσει αρκετό από τον χρόνο μου αλλά και την πνευματική μου γαλήνη σε αυτή την αναζήτηση την οποία και θα σας παρουσιάσω εδώ, θα ήμουν ιδιαίτερα υπερήφανη αν δημοσιευόταν στο ιστολόγιο.

Λέγομαι Ευτυχία Γερανίδου, είμαι μια νέα κοπέλα και εργάζομαι ώς νοσηλεύτρια στο γενικό νοσοκομείο Άργους. Προέρχομαι από οικογένεια πιστή και χριστιανική και η πίστη μου είναι το δυνατότερο όπλο για τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε αλλά και στα περιστατικά τα οποία βλέπω καθημερινά στο νοσοκομείο. Διαμένω στον συνοικισμό Άργους και τουλάχιστον τρείς (3) φορές την εβδομάδα επισκέπτομαι το κοιμητήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου οπού κείτεται η αγαπημένη μου γιαγιά αλλά και ο πολυαγαπημένος μου εξάδερφος ο οποίος χάθηκε με τον πιό άδικο τρόπο σε ηλικία 17ετών λόγω τροχαίου.


Γιατί στην Ελλάδα είναι ακριβό το γάλα;



Γιατί στην Ελλάδα είναι ακριβό το γάλα;

 H έλλειψη ανταγωνισμού και η ακριβή πρώτη ύλη (αγελαδινό γάλα) είναι οι δύο βασικές αιτίες που η χώρα μας φιγουράρει πρώτη στη λίστα ακρίβειας με τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο Ελληνας καταναλωτής είναι καταδικασμένος να πίνει ακριβό γάλα, καθώς τόσο οι γαλακτοβιομηχανίες, όσο και οι παραγωγοί αδυνατούν (;) να ρίξουν τα κοστολόγιά τους.
Ενα λίτρο φρέσκο γάλα με 3,5% λιπαρά πωλείται στην Ελλάδα έως 1,40 ευρώ για τα επώνυμα προϊόντα - τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι σαφώς φθηνότερα - όταν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης η τιμή κυμαίνεται από έως 0,90 λεπτά το λίτρο.


Οι λαθρομετανάστες βοσνιοποιούν την Ελλάδα. Του Θ. Κατσανέβα



Τα τελευταία  χρόνια, εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορα μας με την Τουρκία, περίπου 200-300.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το χρόνο προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία. Σε είκοσι χρόνια, θα ανέρχονται σε 5-6.εκ. άτομα. Αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Αλλά και σε 8-10 χρόνια, θα έχουν ξεπεράσει τα 3-4 εκ. άτομα, αποκτώντας τόσο μεγάλη πολιτική ισχύ που θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η συνέχιση και διεύρυνση της εισβολής…


Να πως το ΔΝΤ δημιούργησε νέους σκλάβους στην Αφρική


Ο Πάτρικ είναι ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 20, μπορεί και 25, ούτε ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς, που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια αφρικάνικη πρωτεύουσα.

Ψηλός και πολύ αδύνατος, ντυμένος με μια σκισμένη αθλητική μπλούζα και ένα βρόμικο παντελόνι πουλάει πλαστικά ρολόγια στα διερχόμενα αυτοκίνητα.


Η ζωή του είναι ένα συνεχές κυνηγητό με την αστυνομία που σε κάθε ευκαιρία θα τον ξυλοκοπήσει και θα του πάρει την πραμάτεια, εάν δεν καταφέρει να δώσει ένα γενναίο ποσοστό από τις πενιχρές του εισπράξεις. 


Τα κέρδη του ποικίλουν από το τίποτα μέχρι και 5 ευρώ, αν σταθεί τυχερός και πουλήσει τουλάχιστον δέκα από τα πλαστικά του ρολόγια.
 

Από τα κέρδη αυτά πρέπει να πληρώσει ένα πσοσοστό στον άτυπο αρχηγό του δρόμου που επιτρέπει στον Πάτρικ να "δουλεύει", ένα ακόμα ποσοστό στον προμηθευτή των ρολογιών και τα υπόλοιπα-εάν δεν τον πιάσει η αστυνομία- θα είναι τα κέρδη του.
 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha