Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2 (video)



levadiakos aek 0 2 videoΗ ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 0-2 του Λεβαδειακού στη Λειβαδιά για την 16η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σιαλμάς ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Κωστένογλου (34`, 71`) πριν αποβληθεί στο 82` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πολύ κακό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα, με την πρώτη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 30` όταν ο Κόρμπος με μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Κωνσταντόπουλο να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σιαλμάς μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.


Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0



Με γκολ του Χρήστου Πιπίνη στο 34΄, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την νίκη με 1-0 μέσα στην έδρα του επί του Παναιτωλικού και διατήρησε το αήττητο στην Τρίπολη ύστερα από 16 αγωνιστικές.

Οι Αγρινιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι στη φάση του 77΄, όταν ο Παλαιολόγος γύρισε την μπάλα και αυτή φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Ράγιος, αλλά ο διαιτητής Κάκος έδωσε κόρνερ.






HALANDRI NEWS · Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-0 (video)



Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεάλ... α λα Πανένκα, ο Εργοτέλης νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο. Δείτε το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης. 



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (77' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Τζανακάκης (72' Γιαλούσης), Κατσικοκέρης (88' Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης, Ζούνιορ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Όμο, Κούτσι, Κολοβός (44' Αμπντουλάγεβ), Γουνδουλάκης (79' Σταυροθανασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σκέμπρι.


Νίκη “ανάσα” για τον Αστέρα


Προϊστορία-ΠΑΟΚ-vs-Λεβαδειακός



Η προϊστορία με Λεβαδειακό (εντός) | Paokmania.Gr
Δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια η προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, καθώς οι Βοιωτοί πρωτοεμφανίστηκαν στην μεγάλη κατηγορία μόλις το 1987 και στα 24 χρόνια που ακολούθησαν παρέμειναν στην Α΄εθνική στα δέκα!
Στα δέκα παιχνίδια που έγιναν με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο ο Δικέφαλος μετράει 8 νίκες, ο Λεβαδειακός μία και ένα ματς τελείωσε ισόπαλο. Τα τέρματά είναι 22-7 υπέρ μας.
Αναλυτικά η προϊστορία.
1987-88, ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 4-1 σε παιχνίδι που έγινε στις 14/2/1988.  Σκόρερ: Bannon (2'), Bannon (25'), Bannon (66'), Μπορμπόκης (80') - Κάβουρας (84')


Προϊστορία και πληροφορίες για το παιχνίδι με τον Αστέρα



Ο Αστέρας στην Σούπερ Λιγκ

Η ομάδα της Τρίπολης «ξεπετάχτηκε» τα τελευταία 7 χρόνια από το πουθενά. Έχοντας μόλις 1 συμμετοχή στην Β Εθνική μέχρι το 2005, πήρε 3 συνεχόμενους ανόδους και από το Περιφερειακό πρωτάθλημα βρέθηκε στην Σούπερ Λιγκ, όπου παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, έστω και αν χρειάστηκε μεγάλες δικαστικές και γραφειοκρατικές περιπέτειες το περασμένο καλοκαίρι για να διατηρήσει την θέση του στην κατηγορία… Έχει μέχρι στιγμής 132 αγώνες (38 νίκες, 42 ισοπαλίες και 52 ήττες) με συντελεστή τερμάτων 118-135.

Ο Προπονητής


Πανιώνιος-Εργοτέλης: Η προϊστορία ύπερ του "Πανιώνιου"



Δώδεκα φορές έχουν έρθει αντιμέτωποι μεταξύ τους Πανιώνιος και Εργοτέλης. Όλες έχουν συμβεί σε επίπεδα Επαγγελματικού πρωταθλήματος με την προϊστορία να βρίσκεται υπέρ των "Πανθήρων". Οι "πάνθηρες" έχουν κερδίσει πέντε φορές εντός και εκτός έδρας, ενώ από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί  έχουν κερδίσει τρεις φορές. Ισόπαλες έχουν λήξει τέσσερις αναμετρήσεις.

Δείτε αναλύτικα εδώ την προϊστορία:


Οι επιστήμονες «γυρίζουν» την Κρήτη στην εποχή των παγετώνων


εποχης, κρητη, παγετωνων, δειγματαΔείγματα από το υπέδαφος του Οροπεδίου στο Λασίθι μελετούν οι επιστήμονες, προκειμένου...
να καταλήξουν σε συμπεράσματα για το κλίμα, το περιβάλλον και τη ζωή στην περιοχή τα τελευταία 150.000 χρόνια
 
Η επιστημονική μελέτη έχει σκοπό να ανασυστήσει το κλίμα και το περιβάλλον των τελευταίων 150 χιλιάδων ετών στην Ανατολική Μεσόγειο , δηλώνουν οι επιστήμονες που μελετούν τα δείγματα που συνέλεξε το γεωτρύπανο στο Οροπέδιο Λασιθίου

Το πώς ήταν η Κρήτη την Εποχή των Παγετώνων, αλλά και ποια ήταν τα χαρακτηριστικά του κλίματος, του περιβάλλοντος και γενικότερα της ζωής στην ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία 150.000 χρόνια ερευνούν οι επιστήμονες.

Το επίκεντρο της έρευνας, όπως αναφέρει το Έθνος, βρίσκεται στο Οροπέδιο Λασιθίου, κοντά στη σπηλιά του Δία, στο Δικταίο Αντρο. Μάλιστα, με γεωτρύπανο τις προηγούμενες ημέρες έγινε δειγματοληψία ιζημάτων από το υπέδαφος τα οποία θα μελετηθούν. 


Πρώτες βοήθειες σε 71.688 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου το 2011



Πάφος Σε 71.688 άτομα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου κατά τη διάρκεια του 2011. 

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του Τμήματος Μάριος Φιλίππου ανέφερε ότι από τους 71.688 ασθενείς, οι 6.000 κρατήθηκαν για νοσηλεία. 

Τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια του 2011 κλήθηκαν σε περισσότερες από 4.000 κλήσεις και οι 600 αφορούσαν μεταφορά σε άλλα νοσοκομεία. 

Σύμφωνα με τον κ. Φιλίππου, τα περιστατικά αυξήθηκαν κατά το 2011 αφού ήταν 400 περισσότερα από το 2010. 

Τα περισσότερα περιστατικά, ανέφερε, σημειώθηκαν τις γιορτές λόγω της έξαρσης της γαστρεντερίτιδας. 

Ο κ. Φιλίππου ευχήθηκε όπως το 2012 όλοι οι πολίτες να έχουν πάνω από όλα υγεία. 

Το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, είπε, είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει ακόμα και τα πιο δύσκολα περιστατικά.
 




Ήθελαν να πετάξουν τους βουλευτές στη θάλασσα


Επεισοδιακά τα Θεοφάνεια στην παραλία του Βόλου καθώς απολυμένοι από το εργοστάσιο ΚΟΝΤΙ γιούχαραν τους βουλευτές Μαγνησίας που βρέθηκαν στην τελετή αγιασμού των υδάτων.
Μάλιστα ένας από τους απολυμένους μιλώντας αργότερα στο ASTRA TV τόνισε ότι δεν πέταξαν τους βουλευτές στη θάλασσα καθώς δεν ήθελαν να μολύνουν τον Παγασητικό.



Πάτρα: Βυθίστηκαν αλιευτικά και παρασύρθηκαν ιστιοπλοϊκά



Πάτρα: Βυθίστηκαν αλιευτικά και παρασύρθηκαν ιστιοπλοϊκά
Επίσης παρασύρθηκαν πέντε ιστιοπλοϊκά σκάφη, τα οποία αργότερα προσδέθηκαν με ασφάλεια από τους ιδιοκτήτες τους.

Στη μαρίνα Πατρών προκλήθηκε διακοπή ρεύματος λόγω πτώσης καλωδίων και η βλάβη αποκαθίσταται από συνεργεία της ΔΕΗ και Ο.Λ.ΠΑ, ενώ στο δυτικό προβλήτα του Ρίου εκβράστηκε μεγάλη ποσότητα φερτών υλικών, τα οποία πρόκειται να απομακρυνθούν από συνεργείο του Ο.Λ.ΠΑ.
Τα πλημμυρικά φαινόμενα στις παραλιακές περιοχές των Ιτεών της Πάτρας και του Ρίου, που προκάλεσε ο έντονος κυματισμός στον Πατραϊκό κόλπο, είχαν ως αποτέλεσμα η θάλασσα να βγει στη στεριά.

Η αστυνομία προχώρησε στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τους παραλιακούς δρόμους, έως ότου υποχωρήσει το νερό, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η θάλασσα «εισέβαλε» και σε οικήματα.
Οι ισχυροί άνεμοι, που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν, ενώ καταγράφηκαν και ζημιές σε στέγες σπιτιών.

Εξάλλου, οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Αχαΐα, δεν έχουν προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τα Καλάβρυτα.


Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς!



Εξηγήσεις για τα χρήματα με τα οποία αποκτήθηκε, μεταξύ άλλων, η πολυτελής μονοκατοικία στην Κηφισιά θα κληθεί να δώσει ο ιδιοκτήτης της, πρώην εφοριακός.
Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται ομάδα πρώην και νυν εφοριακών για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες ότι διαθέτουν πανάκριβες βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και offshore εταιρείες

Εξηγήσεις για τα χρήματα με τα οποία αποκτήθηκε, μεταξύ άλλων, η πολυτελής μονοκατοικία στην Κηφισιά θα κληθεί να δώσει ο ιδιοκτήτης της, πρώην εφοριακός.
Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρείες! Ηδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, όπου εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!
Σκοπός της δικαστικής έρευνας, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.
• Oλόκληρο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής»


2009 πεθαίνει σε ηλικία 59 ετών η τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη


Η Μαρία Δημητριάδη (Αθήνα1951 - 7 Ιανουαρίου 2009) υπήρξε ερμηνεύτρια που συνδέθηκε από νωρίς με το πολιτικό τραγούδι. Επιχείρησε αρκετές φορές στην καριέρα της και την ερμηνεία λυρικότερων στίχων




Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1951. Ξεκίνησε την καριέρα της στη δισκογραφία με το "Ένα Πρωινό (Άνναμπελ)", ένα ερωτικό τραγούδι που ακουγόταν στην ταινία «Κορίτσια στον ήλιο», με τον Γιάννη Βόγληκαι την Αν Λόμπεργκ . Ήταν βασική ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη και του Θάνου Μικρούτσικου. Ήταν από τις πρώτες τραγουδίστριες του Γιάννη Μαρκόπουλου. Στη δεκαετία του 80 επέστρεψε στη δισκογραφία ερμηνεύοντας έργα διαφορετικού ύφους, όπως Μάνο Χατζιδάκι και Στέφανο Κορκολή.


1972 πεθαίνει σε ηλικία 79 ετών η μεγάλη συνθέτρια, Ευτυχία Παπαγιαννωπούλου


Ευτυχία παπαγιαννοπούλου/ο χάρος,
Μουσική του Γ. Παπαϊωάννου πάνω σε 1 ποίημα της Ε. Παπαγιαννοπούλου, ερμηνεύει ο Κώστας Μαντζόπουλος, ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας Στ. Ξαρχάκος, στην εισαγωγή ακούγεται η Ποιήτρια


Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου ήταν μια από τις σπουδαιότερες στιχουργούς, η οποία χάρη στο τρομακτικό ταλέντο της τροφοδότησε το ελληνικό λαϊκό τραγούδι με μεγάλο αριθμό εξαίρετων δημιουργιών, μερικές από τις οποίες θα παραμείνουν για πάντα άγνωστες, καθώς μόνο ένα μικρό μέρος αυτών που έγραψε είναι καταχωρημένο στο όνομά της. 


HALANDRI NEWS · Σαν σήμερα, 7 Ιανουαρίου



1186 αποφασιστική νίκη κοντά στο Στρυμόνα από τον Έλληνα στρατηγό Αλέξιο Βρανά επί των Νορμανδών, οι οποίοι βάδιζαν κατά της Κωνσταντινούπολης μετά την κατάληψη του Δυρραχίου και της Θεσσαλονίκης.

1325 ο Αλφόνσο Δ γίνεται βασιλιάς της Πορτογαλίας.

1502 γεννιέται ο πάπας Γρηγόριος ο 13ος, γνωστός για τη μεταρρύθμισή του στο ημερολογιακό σύστημα (Γρηγοριανό Ημερολόγιο).

1536 πεθαίνει η Αικατερίνη της Αραγωνίας, βασίλισσα της Αγγλίας. Υπήρξε η πρώτη από τις έξι συζύγους του βασιλιά Ερρίκου Η. Η προσπάθεια του να χωρίσει την Αικατερίνη το οδήγησε σε σύγκρουση με τον πάπα.

1558 οι Γάλλοι καταλαμβάνουν το Καλέ, την τελευταία κατάκτηση της Αγγλίας στην ηπειρωτική Ευρώπη.

1566 ο Πίος Ε χρίζεται Πάπας.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha