Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τα δύο Μ της οικογένειας Παπανδρέου / από το “βρώμικο ’89″ μέχρι σήμερα



Τα δύο χρόνια που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας, απέδειξε ότι παραμένει σταθερός σε κάποιες αξίες και φιλίες του ιδίου και της οικογένειας του. Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας, επανεμφα- νίστηκαν στο πολιτικό σκηνικό δύο ξεχασμένα από τη δεκαετία του ’80 πρόσωπα, που τα ονόματα τους είχαν εμπλακεί σε δύο μεγάλα σκάνδαλα: στην περιβόητη «αγορά του αιώνα» το 1985 και στο «σκάνδαλο του καλαμποκιού» το «βρώμικο» ’89. Πρόκειται για τους Νίκο ………>>>>>>>>
Μουρκογιάννη και Θεόδωρο (για τους φίλους του και τους κοσμικούς κύκλους, Ντόρη) Μαργέλλο. Ο πρώτος είχε εμπλακεί ως μεσάζοντας στην αγορά των αμερικανικών F16 και ο άλλος στο σκάνδαλο της ελληνοποίησης του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, προκειμένου να εισπράττονται από επιτήδειους ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.
Σήμερα ο πρώην ελληνοαμερικανός διευθυντής της General Dynamics (η οποία προμήθευσε τη χώρα με τα F16 της αγοράς του αιώνα), Νίκος Μουρκογιάννης, έχει τοποθετηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου ως πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής, ενώ παράλληλα ασκεί μερικές ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες με πλούσιο παρασκήνιο.
Ο Θεόδωρος Μαργέλλος, που εξακολουθεί να είναι στενός φίλος της οικογένειας, (δεν είναι λίγοι όσοι τον έχουν δει να συντρώγει με τον αδερφό του Γ. Παπανδρέου, αλλά και με τον ίδιο, όπως έχει γραφτεί και στον Τύπο) έχει δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια μία εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ελβετία, στην οποία, μεταξύ άλλων, συμμετέχει και στενός συνεργάτης του Αντρίκου Παπανδρέου.

Θεόδωρος Μαργέλλος

Τότε


Πολύ μυστήρια είδηση​​:Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στο Λίβανο ,το νερό του ποταμού beirut έγινε ξαφνικά κόκκινο σαν αίμα...



Έκτακτη Είδηση​​: O ποταμός beirut στο Λίβανο ,γέμισε απο μια  μυστηριώδης άγνωστη  ουσία που μετέτρεψε  το χρώμα του  νερού σε βαθύ κόκκινο σαν αίμα.
Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι. 
Δες το βιντεο....




Χρήσιμες συμβουλές για τον ύπνο των παιδιών




Σχεδόν κάθε γονιός, κάποια στιγμή στη ζωή του, έχει έρθει αντιμέτωπος με το αγγελούδι του το οποίο αρνείται να πάει στο κρεβάτι του, παρακαλάει να κοιμηθεί στο δωμάτιο των γονέων του ή ξυπνά συνεχώς κατά τη διάρκεια της νύχτας καλώντας με αναφιλητά τον μπαμπά ή τη μαμά να το πάρουν αγκαλιά.

Χρήσιμες συμβουλές για έναν καλό και ήρεμο ύπνο στα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας:

Προσπαθήστε να μην κρατήσετε το μωρό σας πάνω από τους 8 πρώτους μήνες στο δωμάτιό σας.

Εξασφαλίστε ένα ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον για τον ύπνο του μωρού σας.

Καλό είναι να βάζετε το μωρό στην κούνια πριν το πάρει ο ύπνος γιατί έτσι δεν θα ανησυχήσει εάν ξυπνήσει και δεν βρίσκεται στην αγκαλιά σας.

Φτιάξτε μια ρουτίνα ύπνου για το μικρό σας. Όταν το παιδί ξέρει ποιο πρόγραμμα ακολουθούμε κάθε φορά πριν τον ύπνο, νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και ότι όταν πάει στο κρεβάτι του είναι ώρα για ύπνο και όχι για παιχνίδι ή πείσματα. 


Λέσβος: Έγκλημα στο περιβάλλον


Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το τι συμβαίνει στη χωματερή της Μυτιλήνης, ο Δήμος Λέσβου παρανομώντας εις βάρος του περιβάλλοντος, αδειάζει μέρος των αποβλήτων από το βιολογικό καθαρισμό, στη χωματερή της Μυτιλήνης.

Η κάμερα του «Αρχιπελάγους» μετά από τις καταγγελίες αυτές, πήγε επί τόπου και κατέγραψε τις εικόνες της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Δυστυχώς, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λέσβου, εκτός του ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν το έγκλημα αυτό εις βάρος του περιβάλλοντος, δεν μπορούν και να μιλήσουν…


Ενημέρωση για το θαλάσσιο περιβάλλον.




Εκστρατεία ενημέρωσης σε 12 πόλεις, για να ενημερωθεί το κοινό για τις επιπτώσεις των απορριμμάτων στις θάλασσες και στις ακτές, αρχίζει η HELMEPA, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, με την υποστήριξη τουΒρετανικού Κοινωφελούς Ιδρύματος "The Lloyd's Register Educational Trust".
Η πρώτη εκδήλωση του προγράμματος «Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες» αρχίζει από την πόλη του Βόλου και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου.
Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012,  θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας ημερίδα με θέμα «Απορρίμματα σε Θάλασσες και Ακτές, ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους» ενώ παράλληλα θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες».


Απο Δευτέρα οι αιτήσεις για προσλήψεις στο δήμο Θεσσαλονίκης



Κεντρική Μακεδονία Απο Δευτέρα οι αιτήσεις για προσλήψεις στο δήμο Θεσσαλονίκης

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τιςαιτήσεις πρόσληψης στο δήμο Θεσσαλονίκης. 

Οι προσλήψεις αφορούν πέντε άτομα ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Ανυψωτικών Καλαθοφόρων οχημάτων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Ηλεκτρολογικού.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από τις 08:00 έως τις 14:00. 

Πηγή: Thestival


Γ.Σ Χαλανδρίου: Έφτασε στην κορυφή!



Η «αρμάδα» του Καρούτζου βρίσκεται, πλέον, στην 1η θέση της Α’ ΕΣΚΑ!  

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους, Α.Σ Παπάγου, Α.Ο Γαλατσίου και Α.Ε Πεντέλης βρίσκεται, πλέον, ο Γ.Σ Χαλανδρίου! Η ομάδα του Αργύρη Καρούτζου κέρδισε με 68-53 τον Α.Ο Μαρκόπουλου εκτός έδρας την περασμένη Δευτέρα, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Απέργη και Παπαδέα, οι οποίοι σκόραραν 17 και 14 πόντους, αντίστοιχα. Στην συγκεκριμένη μάχη δεν έδωσαν το παρών οι τραυματίες, Γραμματόπουλος και Σβορώνος, ενώ την προσεχή Δευτέρα, στις 21.45, η ομάδα του κ. Καρούτζου θα κοντραριστεί με τον Άρη Πετρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Πέρκιζας», της περιοχής, Χαλάνδρι.    
Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    53    (33)
Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ    68    (30)
Διαιτητές: Μπούκας, Αναστασίου
Α.Ο Μαρκόπουλου (Χασιώτης): Γαρμπής 3, Παπακωνσταντίνου, Τσίρος 2, Κεσκινίδης, Τεχλικίδης 8, Στεφάτος 14 (2),Παπαγιαννακός 9, Σούρλας 2, Κελέσης 4, Πετρακάκης 4, Βερτούδος 7(1). 
Γ.Σ Χαλανδρίου (Καρούτζος): Μωραϊτης 2, Κορωνης 4, Γιαννάκης 1, Σταθιάς, Πετριανίδης 12, Παπαδέας 14 (4), Θέος 2, Ζαχαρόπουλος 5, Απέργης 17, Δημητριάδης, Εμίρης 11.


HALANDRI NEWS · ΤΩΡΑ: Στο Χαλάνδρι με ντουντούκες καλούν τους πολίτες σε αγώνα


ΤΩΡΑ: Στο Χαλάνδρι με ντουντούκες καλούν τους πολίτες σε αγώναΤώρα στο Χαλάνδρι συγκέντρωση κάλεσμα για το αυριανό συλλαλητήριο, Κυριακή στις 10.30 το πρωί, στο Σύνταγμα. Δείτε τη φωτογραφία  



Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha