Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

σε συνεργασία με το ΦΛΥΟΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΝ

Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Αλληλεγγύης 

διοργανώνουν


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 17.00 μ.μ



Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 10.00- 12.00 π.μ και 16.00 μ.μ – 19.00


Τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο του Ενοριακού Φιλόπτωχου ταμείου.

Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου


HALANDRI NEWS · Αστυνομικο δελτίο Χαλανδρίου



HALANDRI NEWS · Μπαράζ εμπρησμών χθες βράδυ στο Χαλάνδρι


Φωτιές με εύφλεκτο υγρό σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Χλανδρίου έβαλαν άγνωστοι χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς πέντε δίκυκλα και τρία αυτοκίνητα.


«Βαριά σκιά ΠΟΛΕΜΟΥ απλώνεται πάνω από την Ευρώπη»!



«Βαριά σκιά ΠΟΛΕΜΟΥ απλώνεται πάνω από την Ευρώπη»!
Ανατριχιαστικές δηλώσεις του Πολωνού υπουργού Εξωτερικών. Πρωτοσέλιδα – σοκ από μέσα ενημέρωσης με τεράστια επιρροή. Financial Times : Έρχεται κατακλυσμιαίο γεγονός, Μεγάλο Κραχ και Πόλεμος; Der Spiegel : Η Ευρωπαική ήπειρος βυθίζεται στην Άβυσσο. Ο φόβος εξαπλώνεται. Ένα δισεκατομμύριο οι πεινασμένοι – Κάθε δευτερόλεπτο και ένας νεκρός
Όταν πριν μερικές ημέρες ο Σαρκοζί προειδοποιούσε πως τυχόν κατάρρευση του ευρώ θα άνοιγε τις πύλες της Κολάσεως, δηλαδή του Πολέμου, πολλοί βιάστηκαν να τον κατακρίνουν ως κινδυνολόγο που γίνεται κήνσορας της καταστροφής για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του και τα συμφέροντα της Γαλλίας.

Την απάντηση την δίνουν όμως οι εξελίξεις.
Εχθές, συμβολικά από την καρδιά της Γερμανίας, το Βερολίνο, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, συμπλήρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο εξομολογούμενος : «Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού.Μάλλον είμαι ο πρώτος ΥΠΕΞ της Πολωνίας στην ιστορία που εκστομίζει κάτι τέτοιο, αλλά το λέω».


FSB : ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Το έγγραφο 1782/19 Αυγούστου 2009 της Ε.Υ.Π., που αναφέρεται στο περιοδικό Επίκαιρα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που από τότε ακόμη σας είχαμε δώσει, για προσπάθεια των παγκόσμιων επικυρίαρχων για αποπομπή του Καραμανλή και οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού της Ελλάδος.
Στον Καραμανλή, σύμφωνα με αυτά που λένε οι δικές μας πηγές από τη Μόσχα,, δόθηκαν τρεις επιλογές.
1. Κάνει εκλογές και φροντίζει να τις χάσει.
2. Κάνει εκλογές, τις κερδίζει και φέρνει το ΔΝΤ.
3. Τον κατεβάζουν βίαια από την εξουσία με γεγονότα χειρότερα από τα Δεκεμβριανά, ή τον σκοτώνουν.
Το αποτέλεσμα δείχνει το τι επέλεξε ο Καραμανλής.
Προσοχή χρειάζεται το γεγονός, κατά το οποίο, παρά την μεγάλη ήττα της Ν.Δ. ακολούθησε τρομακτική πλύση εγκεφάλου μέσω όλων σχεδόν των ΜΜΕ και των μαϊντανών δημοσιογράφων, προσωπικά κατά του Καραμανλή, αλλά και της ΝΔ, σαν σχεδόν αποκλειστικά των μόνων υπεύθυνων για το ότι "οδηγηθήκαμε" στο ΔΝΤ.


Φρικιαστικό: Έσφαξαν με μαχαίρι το 4χρονο παιδί του μπροστά στα μάτια του και μετά τον σκότωσαν



ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ 2 ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΝΕΚΡΟΣ Ο  Filip Metzai ΚΑΙ Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ
Έσφαξαν με μαχαίρι το 4χρονο παιδί του 
μπροστά στα μάτια του και μετά σκότωσαν 
και τον ίδιο γνωστό αναβάτη του Ιπποδρόμου

Ένα από τα ποιο αποτρόπαια εγκλήματα, που έχουν λάβει χώρα στη Νότια Ελλάδα (σ.σ. και στο νομό Μεσσηνίας) τα τελευταία χρόνια, εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή της Πιπερίτσας Μεσσήνης προς την περιοχή του ποταμού Παμίσου. Νεκροί, ο γνωστός Αλβανός αναβάτης των ιπποδρομιών στο "Φαληρικό Πλατύ" (σ.σ. όπου και διέμενε) Filip Metzai…(Foto-δεξιά) πάνω και το 4χρονο παιδάκι του. Οι άγνωστοι δολοφόνοι έσφαξαν με μαχαίρι το άτυχο αγγελούδι… μπροστά στα μάτια του, στη συνέχεια με πιστόλι σκότωσαν και τον ίδιο. Ακολούθως, για να παραπλανηθούν οι διωκτιkές αρχές, πέταξαν την μερσεντές και τα πτώματα στο ποταμό Πάμισο, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.
 


Συμφωνία – μαμούθ των 6 μεγαλύτερων τραπεζών του κόσμου αλλάζει με μιάς τα δεδομένα παγκοσμίως



ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΤΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ 


ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Σοβαρότατη προσπάθεια ραγδαίας αλλαγής-βελτίωσης του κλίματος ανακοινώθηκε πριν από λίγο με την ανακοίνωση ενός......
τεράστιου τραπεζικού deal.

Μόνο τα ονόματα των τραπεζών που συμμετέχουν προκαλεούν δέος, αφού μιλάμε για την ΕΚΤ και τις κεντρικές τράπεζες από ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αγγλία, Ελβετία και Καναδά.

Ποιά είναι η συμφωνία και οι επιπτώσεις της...

Το ''ζουμί'' του τραπεζικού deal είναι η συμφωνία τους για μείωση των επιτοκίων δανεισμού σε δολάρια κατά 50 μονάδες βάσης, με ημερομηνία έναρξης την 5η Δεκεμβρίου του 2011.


Σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του...!!!




Μια συγκινητική αφοσίωση δείχνει ο σκύλος ενός μοναχικού Κινέζου: Κατά τη διάρκεια της ζωής του Λάο Παν, μοναδική του παρέα ήταν ο σκύλος του. Μετά το θάνατο του χωρικού, οι συνήθειες του καλύτερού του φίλου δεν έχουν αλλάξει καθόλου, καθώς δεν φεύγει λεπτό δίπλα από το μνήμα του αφεντικού του... 

Οι κάτοικοι του χωριό Πανιατούν, κοντά στην πόλη Κινγκντάο, στην επαρχία Σαντόνγκ δεν γνωρίζουν ούτε καν το όνομα του σκύλου, προσπάθησαν ωστόσο να... του προσφέρουν στέγη και φροντίδα. 

Ο σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο, δέχεται μόνο το φαγητό και το νερό που του προσφέρουν οι συγκινημένοι συντοπίτες του αφεντικού του που σχεδιάζουν να του φτιάξουν σπιτάκι στο νεκροταφείο. 

Δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσει και άγαλμα, όπως συνέβη στον σκύλο Χατσίκο από την Ιαπωνία που είχε επιδείξει αντίστοιχη αφοσίωση, περιμένοντας μάταια επί 9 χρόνια (μ έχρι δηλαδή τον θάνατό του) την επιστροφή του καθηγητή Χιντεσαμπούρο Ουένο, στον σταθμό Σιμπούγια του μετρό, ωστόσο αποδεικνύει καθημερινά ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι τετράποδος..


Παιδάκι λιποθύμησε στο σχολείο του από την πείνα






Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου μετά την αποκάλυψη ότι μαθητής σε Γυμνάσιο του νομού λιποθύμησε μέσα στην τάξη από την πείνα.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", η λιποθυμία του 
παιδιού έφερε στην επιφάνεια την εξαθλίωση που βίωνε ολόκληρη η οικογένεια.

Η μητέρα του παιδιού που ειδοποιήθηκε να πάει στο σχολείο ομολόγησε στους καθηγητές ότι  όλη η οικογένεια είχε να φάει δυο ημέρες, γι αυτό και προκλήθηκε το λιποθυμικό επεισόδιο του μαθητή.

Όπως προκύπτει από τους εκπαιδευτικούς δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στο νησί καθώς οι γονείς συχνά αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους, πολλά από τα οποία υποσιτίζονται.

Σε πολλές περιπτώσεις δάσκαλοι ,καθηγητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων συνδράμουν οικονομικά όσα παιδιά δεν έχουν μαζί τους χαρτζιλίκι για κολατσιό κάνοντας συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες των κιλικίων.


Υπάρχει ζωή μετά το ευρώ;





«Το ζήτημα πια έχει τεθεί. 
Ή θα συνεχίζουμε να γονατίζουμε ή θα υψώσουμε άλλον πύργο, 
ατίθασο απέναντί τους» 
(Μιχάλης Κατσαρός, Κατά Σαδδουκαίων)





Καμιά διάθεση αστεϊσμού, καθώς το ερώτημα τίθεται εναγώνια από έναν ολόκληρο λαό, αν και, όπως φαίνεται από τις εντεινόμενες συζητήσεις των τελευταίων ημερών για την τύχη του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, δεν αφορά μόνο τον δικό μας λαό. 
Και τίθεται με υπαρξιακούς όρους, καθώς οι υπερασπιστές του ευρωμονόδρομου (από τη Δεξιά μέχρι την Αριστερά) αρέσκονται να παρουσιάζουν το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη με όρους εθνικής καταστροφής. Στην περίπτωση, μάλιστα, μιας –όλο και πιο πιθανής- διάλυσης της Ευρωζώνης, η καταστροφολογία εκδηλώνεται σαν πανικός. 


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ!!!!….



Πλήρης έλλειψη σχεδιασμού στο μεταναστευτικό την στιγμή που η κατάσταση στον Έβρο επιδεινώνεται

Παλινωδίες, προχειρότητες και παντελή έλλειψη σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών στον Έβρο αναδεικνύονται από την απάντηση που έδωσε η Κομισιόν σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργου Παπανικολάου. Άλλα σχεδίαζε η κυβέρνηση στην αρχή, άλλα αποφάσισε να κάνει τελικά και έφτασε πλέον στο τέλος του 2011 να...
αγωνιά για την έγκριση της χρηματοδότησης των πλάνων της από τις Βρυξέλλες. Στην αρχή προέκρινε προσωρινή λύση με την ενοικίαση εγκαταστάσεων και σήμερα, όπως λέει η Κομισιόν, «αναθεώρησε την πρότασή της» και κατέθεσε σχέδιο για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων. Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «η περάτωση των πρώτων ετήσιων προγραμμάτων για το 2007 και το 2008 βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα»!


136 εκ.δραχμές κατεβλήθησαν ως εγγύηση από μοναχούς για να μη προφυλακιστούν



 

400.000 ευρώ κατεβλήθησαν από δυο αγιορείτες μοναχούς προκειμένου να μη προφυλακιστούν για την υπόθεση της ανταλλαγής των οικοπέδων με την Ι.Μ.Βατοπεδίου.

  Τι να πείς και πως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στους ανθρώπους που απολύονται, στους 20000 άστεγους τής Αθήνας, στα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία μας από την μνημονιακή ασιτία.

  Από την άλλη η επιδειχθείσα αυστηρότητα της τάχα τυφλής και ελληνικής δικαιοσύνης είναιπερίεργη και μάλλον αποπροσανατολιστική την στιγμή που είναι ελευθεροι Τσουκάτος καιΜαντέλης , οι οποίοι παραδέχθηκαν μόνοι τον χρηματισμό τους από τα μαύρα ταμεία της Siemens…

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ:


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha