Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΡΜΠΑΣ




Τα πρόστιμα σε 2 επιχειρήσεις τροφίμων που επέβαλε ο ΕΦΕΤ



Πρόστιμο € 2.000 στο αρτοποιείο με την επωνυμία ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΑΛΙΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ που βρίσκεται στην οδό ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 14 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, διότι διαπιστώθηκε παράβαση της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας που απαιτεί άμεση συμμόρφωση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων, διότι συνιστά ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής προσωπικού και χώρων.

Πρόστιμο € 4.000 στο εστιατόριο - κυλικείο με την επωνυμία FIRST CLASS Α.Β.Ε.Τ.Ε. - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως & Τζαβέλλα 1 - 3 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, διότι διαπιστώθηκε παράβαση της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας που απαιτεί άμεση συμμόρφωση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων, διότι συνιστά έλλειψη άδειας λειτουργίας.


" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ " ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ




Έρχονται χρόνια δύσκολα 
γεμάτα καταιγίδες 
κι εμείς του κόσμου θύματα 


ΑΡΧΗ δια ΣΤΡΟΦΗΣ -300 gay



Re: Amber Alert - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης



ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ TV ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!



"Ντου" στα περίπτερα κάνουν οικογένειες που πεινούν



Φαγητό ακόμα και από τα περίπτερα προσπαθούν να εξασφαλίσουν οικογένειες στο Ηράκλειο που κλονίζονται από την οικονομική κρίση. Μπροστά στην απόγνωση πολιτών ιδιοκτήτες περιπτέρων αντιμετωπίζουν με ανθρωπιά αρκετά κρούσματα κλοπών σχεδόν σε καθημερινή βάση, όπως ανέφερε στην εφημερίδα μας η πρόεδρος του Συλλόγου Περιπτερούχων Νομού Ηρακλείου Ελένη Χαιρέτη.

Μικρά παιδιά, οικογενειάρχες αλλά και ηλικιωμένοι που στην κυριολεξία πεινούν προχωρούν σε κινήσεις απελπισίας και στα περίπτερα, αφού εκεί τους οδηγεί η οικονομική εξαθλίωση. Πρόσφατα, πατέρας τεσσάρων παιδιών βρέθηκε σε απόγνωση. Φόρεσε κουκούλα, έκοψε τα καλώδια κάμερας και έσπασε το λουκέτο περιπτέρου για να πάρει ένα γιαούρτι, ένα σαλάμι και πατατάκια, τα οποία θα πρόσφερε για φαγητό στα παιδιά του! Όμως, μετά την πράξη του, το μετάνιωσε και δεν πήρε τίποτα...


Τσίπρας καλεί εμμέσως τον Παπούλια να παραιτηθεί (βίντεο)




Ξεκινά το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Από τον Νοέμβριο και μέχρι τέλη Απριλίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ



Σε εφαρμογή τίθεται από πρώτη Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Η μειωμένη χρέωση του ρεύματος ισχύει για έξι ώρες τη νύχτα -από τις 2 π.μ. έως τις 8 π.μ.- και δύο ώρες το μεσημέρι -από τις 3.30 μ.μ. Έως τις 5.30 μ.μ.- μέχρι τις 30 Απριλίου.
Το τιμολόγιο του νυχτερινού ρεύματος είναι 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα ανεξαρτήτως κατανάλωσης ενώ το πάγιο είναι 4 ευρώ το τετράμηνο.


HALANDRI NEWS · ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ




Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο
Δήμου Χαλανδρίου
Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18
Τηλ.210 6820464
Ιστολόγιο (blog) http://www.labalib.blogspot.com/

  
ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ
Για το Σεπτέμβριο επιλέξαμε να διαβάσουμε:
«Τα Σακιά» της Ιωάννας Καρυστιάνη
(Εκδόσεις: Καστανιώτη 2010)
 
 επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης,
 την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ώρα 18:30
 στο Βιβλιοπωλείο «ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 
 Α. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, Τηλ. 210 6893000 / 210 6820989 / 210 6890321

Μαζί μας η συγγραφέας του βιβλίου Ιωάννα Καρυστιάνη
 Για τα σχόλιά σας επισκεφθείτε το blog http://www.labalib.blogspot.com/


WEB TV HALANDRI Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κος ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 28η




Βέβαια ξέχασε ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ. 
Τον Δημήτρη - όχι τον Γιάννη.


ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αρνούνται να κόψουν τα βουλευτικά επιδόματα!



ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αρνούνται να κόψουν τα βουλευτικά επιδόματα!
 Οι πιέσεις προς τον πρόεδρο της Βουλής για το κόψιμο του επιδόματος παρουσίας των βουλευτών στις κοινοβουλευτικές επιτροπές (150 ευρώ καθαρά στον καθέναν) ήταν έντονες, αλλά ο Φ. Πετσάλνικος δεν θέλησε αυτό να....
το πάρει επάνω του, ζητώντας εμμέσως να… κινηθούν οι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
Ωστόσο, φαίνεται ότι ανταπόκριση υπήρξε μόνο από τους βουλευτές των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ενώ τα δύο μεγάλα κόμματα τοποθετήθηκαν αρχικά αρνητικά σε αυτή την εξέλιξη, λέγοντας, μάλιστα, ότι πολλοί βουλευτές έχουν φτάσει οικονομικά (!) στα όριά τους…
ΠΗΓΗ: ethn

Πηγή


HALANDRI NEWS · ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΒΑΡΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ 8ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ


ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ



Αλέκος Βαρβέρης
Ο συνδικαλισμός που οικοδομήθηκε στη μεταπολίτευση έχει εδώ και πολλά χρόνια μετεξελιχθεί σε βασικό στοιχείο του πολιτικού συστήματος. Ιδιαίτερα οι ηγεσίες του αποτελούν οργανικό στοιχείο της αιχμής αυτού του συστήματος, του ΠΑΣΟΚ.


 Στο πλαίσιο αυτού του πολιτικού συστήματος, το οποίο εξαχρείωσε παραγωγικά τη χώρα, με πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόρο την Ν.Δ, ο συνδικαλισμός αποτέλεσε βασικό και θεμελιώδη υποστηριχτή του. Η πλειονότητα των «κατακτήσεων» αφορούσαν κυρίως δωροδοκίες απέναντι σε οργανωμένες συντεχνίες που αξιοποιούσαν ακριβώς τις ειδικές σχέσεις τους με την εξουσία, ενόσω συνηγορούσαν στην παραγωγική απαξίωση και χρεοκοπία.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha