Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δημήτρης Κοτζαρίδης: δολοφονήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2011. Γνωρίζουμε ποιοι τον σκότωσαν





Γράφει ο Γιώργος Σγούρδος Λωζάννη

Δημήτρης Κοτζαρίδης, ετών 53. 
Εδώ και τρία χρόνια ήταν άνεργος, ζούσε -ακριβέστερα: επιβίωνε- στο Βύρωνα με λίγα μεροκάματα σε οικοδομές. Η γυναίκα του είχε χάσει κι εκείνη την δουλειά της. Ανέθρεψαν και σπούδασαν τις δυο τους κόρες σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Δημήτρης Κοτζαρίδης, ετών 53. 
Σήμερα δεν είναι εδώ. Το σπίτι του πενθεί και μαζί του όλοι εμείς.
Αλίμονο, δεν θα ‘πρεπε να μας ενδιαφέρει αν ήταν στο συνδικάτο οικοδόμων του ΚΚΕ ή αν ήταν με το ΠΑΜΕ. Ήταν άνθρωπος που κατέβηκε στον δρόμο, ήταν άνθρωπος με όνειρα.
Ήταν άνθρωπος ελεύθερος.
Ήταν άνθρωπος. 
Τώρα είναι κάτι παραπάνω: ήρωας. 
Δημήτρη, σκοτώθηκες για να είναι το παιδί μου αύριο ελεύθερο.
Συγνώμη που δεν ήμουν εκεί να σε σώσω.
Συγνώμη που δεν σκοτώθηκα εγώ για σένα.
Υπόσχομαι αυτό: δεν ξεχνώ. Δεν ξεχνώ...
την Ιδέα για την οποία έπεσες.
Δεν ξεχνώ τους δολοφόνους σου. 

Γνωρίζουμε ποιοι σε δολοφόνησαν, Δημήτρη. 
Αυτοί που, τα τελευταία δύο χρόνια, οδηγούν μεθοδευμένα στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό. Αυτοί που έχουν ήδη οδηγήσει στην αυτοκτονία εκατοντάδες Έλληνες -κι ένας Θεός ξέρει πόσους ακόμα. Αυτοί που, ως ψυχροί εκτελεστές, υπερψήφισαν χθες το νομοσχέδιο-τέρας, καταφέροντας ακόμη μια μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας που χαροπαλεύει. Ακόμα και αυτοί που καταψήφισαν αλλά καταδέχθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία νομιμοποιώντας την, φέρουν ακέραια την ευθύνη (μια εξαίρεση: ο Πάνος Καμένος που έχει επιλέξει να αγωνιστεί από “μέσα”, μα είναι απελπιστικά μόνος).
Τα χέρια όλων τους είναι βαμμένα με αίμα. Γνωρίζουμε ποιοι είναι. Γνωρίζουμε καθέναν από δαύτους -με το μικρό του όνομα. Αυτός είναι ο Εχθρός.
Ο υπάνθρωπος που προτιμά να υποδουλώσει την πατρίδα παρά να θυσιάσει την βουλευτική του αποζημίωση παραιτούμενος, αυτή η θλιβερή καρικατούρα ανθρώπου που γίνεται με την ψήφο τηςσυνεργός στο Έγκλημα (συνειδητά, λόγω εκβιασμού ή άγνοιας -μου είναι αδιάφορο),είναι ο ένας και μοναδικός Εχθρός μας.
Το γνωρίζουμε όλοι πια. Εκείνοι που έμπασαν τους Πέρσες στη χώρα για να τη σώσουν απ’ τους Πέρσες*δεν είναι ηλίθιοι. Δεν είναι ανίκανοι. Εκτελούν εντολές. Εκτελούν Έλληνες. 
Είναι προδότες. 
Είναι δολοφόνοι.

Φίλοι μου, πατριώτες, προσοχή!
Σήμερα χρειαζόμαστε ενότητα περισσότερο από ποτέΜη διαδίδουμε διχαστικά μηνύματα.
Ας μην μπαίνουμε στην παγίδα του “διαίρει και βασίλευε” που μας σερβίρει τεχνηέντως το Σύστημα. Αν ήμασταν ένα εκατομμύριο πολίτες στην πλατεία χθες, δεν θα συζητούσαμε αν έφταιγαν οι ΠΑΜίτες ή οι μπαχαλάκηδες.
Είχαμε την ευκαιρία ν’ αλλάξουμε τον πολιτικό χάρτη του τόπου με μόνο όπλο την Ελληνική Σημαία στο χέρι.
Αυτή η ευκαιρία σίγουρα δεν ήταν η τελευταία. Ανασύνταξη δυνάμεων τώρα. Ας διδαχθούμε από τα χθεσινά λάθη, τις παραλείψεις και τις προβοκάτσιες. Θα γίνουμε πιο σοφοί, θα βρούμε τον ενδεδειγμένο τρόπο αντίστασης από δω και πέρα.
Μην χάνουμε την πίστη μας.
Η πατρίδα θα ελευθερωθεί.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Δεν μπορώ να διανοηθώ άλλη επιλογήΤόσος ήλιος, τόση αλμύρα, τόσοι στίχοι, τόσο αίμα, δεν είναι δυνατό να χύθηκαν σ’ αυτή τη γωνιά τσάμπα. Κάποιος λόγος υπάρχει.
Δημήτρης Κοτζαρίδης, ετών 53.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Σάββατο22.10.2011, στο Βύρωνα.
Λοιπόν, τέρμα οι διχασμοί. 
Ο εχθρός είναι ένας. 
Τώρα, όλοι μαζί. 
Τώρα ή ποτέ.

Σύνταγμα, Τετάρτη 19.10.2011, όπως θα πρέπει να το θυμόμαστε…
Υ.Γ: Αφιερωμένο στους 300:
(…)
Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

Κώστας Καρυωτάκης, “Πρέβεζα”
* Η έκφραση “έμπασαν τους Πέρσες στη χώρα για να τη σώσουν απ’ τους Πέρσες” είναι του Στάθη Σταυρόπουλου (στήλη Ναυτίλος, Ελευθεροτυπία, 20.10.2011).
http://sgourdos-cartoons.blogspot.com/2011/10/20-2011.html





Πηγή


H ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση, ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια !



Απίστευτο, η ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση, Όλγα ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια! Η εικόνα της 90χρονης Όλγας Ωνάση σκυμμένη σε κάδους σκουπιδιών προκάλεσε εντύπωση μέχρι και στους Γερμανούς με την Bild να την έχει πρώτο θέμα…
Η Όλγα Ωνάση ήταν παντρεμένη με τον ξάδελφο του Αριστοτέλη Ωνάση, Γιώργο, το χρήμα δεν έπαιζε κανένα ρόλο, γράφει το δημοσίευμα. 
Τώρα όμως είναι αναγκασμένη να μετράει ακόμα και το 10λεπτο. Συγκεκριμένα λέει η Όλγα Ωνάση: «Δεν πήρα τίποτα από την κληρονομιά της οικογένειας. Μόνο μια σύνταξη έχω, η οποία με την κρίση θα πέσει στα 300 ευρώ. Δεν μπορώ να φανταστώ που θα πάει η χώρα μας».Μια γυναίκα 90 ετών, που κουβαλάει «βαρύ» όνομα, ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια!

Πηγή


Θανατηφόρο CS στα χημικά της Αστυνομίας



Και σαν να μην φτάνει αυτό χθες ψέκασαν πάλι τους αθηναίους με αεροπλάνα. Και μετά λέμε, γιατί φαίνεται να είναι εν υπνώσει.

Εάν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση ,σε λίγα χρόνια οι μισοί αθηναίοι θα πάνε από καρκίνο, και οι μισές αθηναίες θα γεννούν ..τερατάκια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου διαδηλωτή στη διάρκεια των κινητοποιήσεων της 20-10-2011, επανήλθε στο προσκήνιο η


ΕΝΠΕ: Πρωτιά ΠΑΣΟΚ με 6 έδρες - Επανεξελέγη ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος






Ολοκληρώθηκαν εχθές  λίγο μετά τις 4 μ.μ. οι εκλογές στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για την εκλογή των 12 από τα 25 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της (τις 13 θέσεις καταλαμβάνουν ex oficcio οι περιφερειάρχες).

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει 6 μέλη, η ΝΔ κερδίζει 4 έδρες, και από 1 μέλος εκλέγουν το ΚΚΕ και η σύμπραξη ΔΗΜΑΡ-νέας πολιτικής κίνησης του Β. Οικονόμου, Ελεύθεροι Πολίτες.


HALANDRI NEWS · ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΟΕ ΟΤΑ : Συμφώνησαν να αναστείλουν τον αγώνα



Στην αναστολή των πολυήμερων αγωνιστικών κινητοποιήσεων προχώρησε χτες η πλειοψηφία της ΠΟΕ - ΟΤΑ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) αποφασίζοντας ουσιαστικά να στείλει τους εργαζόμενους στο σφαγείο της κυβερνητικής πολιτικής και με μοναδικό αντάλλαγμα την άρση της πολιτικής επιστράτευσης.


HALANDRI NEWS · Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή 19.10.2011 (video)




Κορυφαία σχόλια


HALANDRI NEWS · Σημαντικές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την προβοκάτσια





Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες σημαντικών γεγονότων που έγιναν πριν ή και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών σε διαδηλωτές την περασμένη Πέμπτη. Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν το οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η διαδήλωση.


HALANDRI NEWS · «Στόχος» ληστών βενζινάδικο στην Λ. Κηφισίας


 Tweet  Δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και έγιναν «καπνός». Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψή τους.


HALANDRI NEWS · Θα σημάνουν οι καμπάνες - Μελίνα Μερκούρη





  • ΠΟΥΣΑΙ ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ?
    ΠΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΤΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ?


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha