Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησαν πρόστιμα σε διαφημιστικές




kapodistrioukifisias200Την επιβολή προστίμων σε διαφημιστική εταιρεία για την τοποθέτηση διαφημιστικών μέσων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης -ένα γενικευμένο φαινόμενο κατά τη μειοψηφία- αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου στη συνεδρίαση της 11ης Ιουνίου.
Ρεπορτάζ: Αρετή Κοτσολάκου
Ωστόσο, το γεγονός ότι η εισήγηση της διοίκησης αφορούσε περιορισμένο αριθμό διαφημιστικών μέσων και μάλιστα συγκεκριμένης εταιρείας προκάλεσε την αντίδραση παρατάξεων της μειοψηφίας που έκαναν λόγο για γενικευμένη κατάσταση αυθαιρεσίας και ζήτησαν την επιβολή προστίμων σε όλες τις εταιρείες που αυθαιρετούν και για το σύνολο των παράνομων διαφημιστικών μέσων. «Αυτή είναι μόνο η αρχή» ήταν η απάντηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Κρίστης Αγαπητού, που διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και νέοι έλεγχοι και πρόστιμα.
«Θα γίνουν και νέες αυτοψίες»
Πιο συγκεκριμένα, κατά την εισήγηση του θέματος, η κ. Αγαπητού εξήγησε ότι «κατόπιν αυτοψιών από τη δημοτική αστυνομία του Δήμου Χαλανδρίου διαπιστώθηκε η τοποθέτηση παράνομων διαφημιστικών μέσω σε “ρακέτες” σε κεντρικούς δρόμους της πόλης». Η ίδια ενημέρωσε το Σώμα ότι σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, τα πρόστιμα αυτά επιβάλλονται με αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ενώ το ύψος τους μπορεί να ανέρχεται από 1.467,35 ευρώ έως και 29.347 ευρώ. «Δεδομένου ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος τύπος για την υπολογισμό των προστίμων, που εξαρτώνται από την περίσταση, η διοίκηση προτείνει το πρόστιμο να ανέλθει στα 12.000 ευρώ».
«Γενικευμένη κατάσταση αυθαιρεσίας»


Το μυστήριο της Αrea 51




Η μυθική περιοχή «Area 51» στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ηλεκτρίζει τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας. Τα UFO, τα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι πτήσεις μυστήριο.

Η Αμερική ξύπνησε πανικόβλητη μετά από ένα δελτίο Τύπου, που έφερε την υπογραφή του Στρατηγού Γουίλιαμ «Butch» Μπλάνσαρντ, το οποίο ανέφερε πως είχαν περισυλλέξει συντρίμμια από ένα UFO στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ρόσγουελ. Μετά το περιστατικό οι απανταχού UFOλόγοι είναι πεπεισμένοι ότι δημιουργήθηκε μια περιοχή όπου κρύβουν τα συντρίμμια του UFO άλλα και τους εξωγήινους.
Κάποιοι από αυτούς ισχυρίζονται ότι ...
αυτές οι εγκαταστάσεις διαθέτουν υπόγεια επίπεδα και τούνελ, που ενώνουν μεταξύ τους διάφορες μυστικές τοποθεσίες και περιέχουν αποθήκες γεμάτες με εξωγήινη τεχνολογία.


Αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι από αφρικανούς λαθρομετανάστες σε τυφλή γυναίκα!




Πολλοί ισχυρίζονται πως η κοινωνία μας έχει καταντήσει ζούγκλα. Το ίδιο κι εγώ. Κάναμε όμως λάθος! Γιατί και στη ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες ενώ στην κοινωνία μας όχι!
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω ένα άρθρο για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση οπότε δεν πρόκειται να πρωτοτυπίσω. Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνω με αφορμή μια δολοφονική επίθεση σε στενό αγαπημένο πρόσωπό μου, και όχι γιατί συνδέομαι μαζί του αλλά γιατί είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, διάολε!


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha