Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλοίωση πληθυσμού: Η τακτική των Οθωμανών που εφαρμόζουν και σήμερα...!!



Όταν οι Οθωμανοί, είχαν πατήσει την Ελλάδα, χρησιμοποίησαν αυτό που σήμερα λέμε: αλλοίωση πληθυσμού. Φρόντιζαν δηλαδή με διώξεις, φυλακίσεις κι αρπαγές να μειώνουν το γηγενή πληθυσμό και να εγκαθιστούν βορειαφρικανούς μουσουλμάνους υποτελείς τους ή Τουρκομάνους από τα βάθη της Ανατολίας.

Aιώνες αργότερα, οι Κεμαλικοί, στα ελληνικά νησιά της Ίμβρου και της Τενέδου, χρησιμοποίησαν παρόμοια τακτική. Πατώντας σε διεθνείς συμφωνίες που τους επέτρεπαν τη στήριξη του μουσουλμανικού στοιχείου των νησιών, μετέφεραν και εγκαταστούσαν πρώην τρόφιμους φυλακών: κλέφτες, βιαστές... Οι Έλληνες κάτοικοι μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τις ορδές των αδίστακτων και φανατισμένων Τούρκων εγκατέλειπαν τα χωριά και τις πατρογονικές τους εστίες για να προστατέψουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Την πετυχημένη αυτή συνταγή ακολούθησε το μουσουλμανικό τόξο των Βαλκανίων για να αρπάξει τη Γη των Σέρβων στο Κόσσοβο.


ΣΟΚ. Επιπλέον φόροι στις καταθέσεις – καταργείται το αφορολόγητο για παιδιά!!!



Απίστευτη φορολογική βόμβα στους Ελληνες, προβλέπει το πακέτο που αποφάσισαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί. Δεν έφταναν οι δραματικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τώρα αποκαλύπτεται ότι και τα φορολογικά μέτρα θα είναι δυσβάσταχτα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την αύξηση της φορολόγησης στους τόκους των καταθέσεων στο 15% από 10% που ισχύει σήμερα. Όσοι κράτησαν δηλαδή τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα και δεν έφυγαν στο εξωτερικό...

τώρα θα δουν να μειώνονται οι τόκοι που θα παίρνουν. Μέτρο οριζόντιο καθώς αγγίζει κυρίως τα νοικοκυριά που έχουν ένα μικρό κομπόδεμα. Διότι οι έχοντες εκατομμύρια τα έβγαλαν στο εξωτερικό. Ας μην εκπλαγεί η κυβέρνηση αν δεν μείνει ούτε ευρώ στις


Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 2004: 12 χρόνια από το θλιβερό δυστύχημα στο φονικό πέταλο του Μαλιακού



Με το αίμα επτά 15χρονων μαθητών βάφεται η άσφαλτος στο λεγόμενο Πέταλο του Μαλιακού, στα Καμένα Βούρλα, στις 27-9-2004.
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, που μεταφέρει 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές του Λυκείου Φαρκαδόνας Τρικάλων στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν αγωνίσματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, συγκρούεται πλαγιομετωπικά με νταλίκα και στη συνέχεια ανατρέπεται.


Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 1834 Αρχίζει στο Ναύπλιο η «Δίκη των Δικαστών» ( VIDEO )


Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 1834http://halandrinews.blogspot.gr/2012/09/blog-post_455.html ) Αρχίζει στο Ναύπλιο η «Δίκη των Δικαστών» Γεώργιου Τερτσέτη και Αναστάσιου Πολυζωίδη, που αρνήθηκαν να υπογράψουν την καταδίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σε θάνατο. Θα καταδικαστούν σε τετράμηνη φυλάκιση για άρνηση δημόσιας υπηρεσίας.


Η Δίκη των Δικαστών



Αθανάσιος Πολυζωίδης και ο δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης
Ναύπλιο 

Σαν σήμερα27 Σεπτεμβρίου

1834 :Ο Αθανάσιος Πολυζωίδης, εκδότης της εφημερίδας «Απόλλων», εχθρός του Καποδίστρια και του Κολοκοτρώνη, αναγκάζεται να καταφύγει στην Ύδρα για να αποφύγει τη σύλληψη του. Έπειτα από τη δολοφονία του Καποδίστρια επιστρέφει στο Ναύπλιο και διορίζεται Πρόεδρος του Εγκληματικού Δικαστηρίου… Μετά τη σύλληψη του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, με εντολή της Αντιβασιλείας, το δικαστήριο, με πρόεδρο τον Πολυζωίδη, καλείται να τους δικάσει με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας… Όμως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η κατηγορία αποδεικνύεται ανεπαρκής. Οι μάρτυρες λένε ψέματα, ο Επίτροπος Επικρατείας είναι προκλητικός και το κατηγορητήριο του ελλιπές. Οι επεμβάσεις της Αντιβασιλείας απροκάλυπτες…Έτσι ο Πολυζωίδης δε δέχεται να υπογράψει την καταδίκη των στρατηγών… Η Αντιβασιλεία χρησιμοποιεί όλα τα μέσα…Τελικά οδηγείται δια της βίας στην Ύδρα, όπου εκφωνείται η καταδικαστική απόφαση… Αλλά δε φτάνει μόνον αυτό. Κατηγορούν τον Πολυζωίδη για απάθεια, τον φυλακίζουν και τον δικάζουν…Όμως η απολογία του είναι συντριπτική…Το ακροατήριο ζητωκραυγάζει και ο Πολυζωίδης μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Γεώργιο Τερτσέτη αθωώνονται…Οι στρατηγοί παίρνουν χάρη και αποφυλακίζονται…


Τούρκοι Καταδρομείς νεκροί σε επειχείρηση εναντίον του PKK



DHA photo
Δύο Τούρκοι Καταδρομείς σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στην ανατολική επαρχία Χακάρι του σήμερα.


Η Μονάδα  των Καταδρομών  που συμμετέχουν σε μια  στμετείχε σε στρατιωτική επιχείρηση στην κοιλάδα του  Καζάν στην Çukurca του  Χακάρι ήρθε σε επαφή με  μαχητές του PKK  σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα την μάχη.

Οι Kαταδρομείς ήταν μέρος μιας μεγάλης κλίμακαςσε στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που ονομάζεται "Φθινόπωρο clean-up." Ένα κομβόι από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού είχε αφήσει το Τάγμα Χωροφυλακής Καταδρομών στην Çukurca, μεταφέροντας Καταδρομείς  στο Καζάν  στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ.


Μουσουλμάνοι Τσάμηδες. Οι Προκλήσεις τους και η Ιστορική Αλήθεια.




Γράφει ο Υπτγος ε.α. Γιώργος Γκορέζης *.

Οι μουσουλμάνοι τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανίαμε τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη , νοθεύοντας τη πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα.

Αμέσως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος ιδρύουν το 1991 τηνΟργάνωση «Τσαμερία», με...
παραρτήματα νοτιότερα στη Β. Ήπειρο, όπως Κονίσπολη και Αγ. Σαράντα.

Προκαλούν συχνά προβλήματα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, όπως στα Τίρανα από τη δεκαετία του 90, στην Κονίσπολη τον Ιούνιο κάθε έτους ,συχνά στους Αγ. Σαράντα (το 2005 κατά του Προέδρου κ. Παπούλια). 

Εκλέγουν δύο μουσουλμάνους τσάμηδες στο Αλβανικό κοινοβούλο, τελευταία τον Shpëtim Idrizi και τον Dashamir Tahiri.
Οργανωμένοι αλλά και υποκινούμενοι, ενεργούν έκτοτε προς πάσαν κατεύθυνση, ακόμη και προς δυτικούς οργανισμούς, με παράλογα και ατεκμηρίωτα «αιτήματα-στόχους» τους, όπως αποζημιώσεις για «διαφυγόντα κέρδη» από τα πρώην κτήματά τους στη Θεσπρωτία, επιστροφή στον τόπο των εγκλημάτων τους κ.λ.π.


ΕΛΛΑΔΑ. Πώς πέθανε 32χρονη μέσα στο Blue Star Ιθάκη


blue starΧθες το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Πειραιά ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του πλοίου σε δρομολόγιο του «BLUE STAR ΙΘΑΚΗ» Ν.Π.10731, το οποίο κατέπλεε στο λιμάνι του Πειραιά ερχόμενο από Σύρο, για περιστατικό θανάτου μιας 32χρονης γυναίκας, πιθανώς από εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με ιατρό που τη συνόδευε.
 Η άτυχη γυναίκα μεταφερόταν από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου προς Πειραιά συνοδεία συγγενικού προσώπου και ιατρού για περαιτέρω νοσηλεία.
 Η 32χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 1669 οι Οθωμανοί καταλαμβάνουν τον Χάνδακα (Ηράκλειο),



Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 1669  ( http://halandrinews.blogspot.gr/2012/09/1669-1840.html ) οι Οθωμανοί καταλαμβάνουν τον Χάνδακα (Ηράκλειο), έπειτα από πολιορκία 21ος ετών και ολοκληρώνουν την κατάληψη της Κρήτης.


ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (1669-1840)



Η τουρκική κατάκτηση διέκοψε οριστικά την κρητική αναγέννηση. Ο πληθυσμός του νησιού ελαττώθηκε σημαντικά από τους αθρόους εκπατρισμούς και τους εξισλαμισμούς, που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Ο αστικός βίος, που αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση κάθε πολιτιστικής δημιουργίας, καταστράφηκε με την ερήμωση των μεγάλων αστικών κέντρων της Κρήτης, στα οποία εγκαταστάθηκαν κυρίως Τούρκοι.
Η κρητική οικονομία υποχώρησε σε υποτυπώδεις μορφές αγροτικής και ποιμενικής ζωής, ενώ το εμπόριο, τουλάχιστον κατά τα πρώτα χρόνια της Τουρκοκρατίας, ουσιαστικά νεκρώθηκε. Σε όλα αυτά, προστέθηκε η επαχθής φορολογία, τα δεινοπαθήματα του λαού και η εκδήλωση επαναστατικών κινητοποιήσεων κατά των Τούρκων.
  • Το 1684 ξέσπασε Βενετοτουρκικός Πόλεμος και οι Βενετοί έχασαν τη Γραμβούσα.\
  • Οι επαναστάσεις του πληθυσμού κατά των Οθωμανών ήταν συνεχείς και αιματηρές.
  • Το 1770 ξέσπασε η επανάσταση του Δασκαλογιάννη στα Σφακιά, που εντασσόταν στο ευρύτερο πλαίσιο της πολιτικής της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, και αποτέλεσε


Το Δίκαιο στην Αρχαϊκή Περίοδο της Ελλάδας





Η συνείδηση από όλους τους Έλληνες της κοινής καταγωγής, εθίμων και γλώσσας ενισχύθηκε στην Αρχαϊκή περίοδο. Παράλληλα, ωστόσο, καλλιεργήθηκε και ένα αίσθημα ιδιαίτερης "τοπικής" υπερηφάνιας, που σχετιζόταν με την ανάπτυξη των πόλεων-κρατών. Στην Αθήνα οι κοινωνικές δομές προσδιορίζονται σαφέστερα μεταξύ του 8ου και του 6ου αιώνα π.X. Ο δήμος, μια μορφή κοινωνικής συγκρότησης γνωστή από παλαιότερες εποχές, είναι ο τελευταίος που αποκτά θεσμοθετημένη υπόσταση στα τέλη του 6ου αιώνα π.X. Στη διάρκεια του ίδιου αιώνα γίνεται σαφής διαχωρισμός των τάξεων, ενώ παράλληλα αυξάνει -σε σχέση με το παρελθόν -η κοινωνική κινητικότητα.

Η κωδικοποίηση του δικαίου κατά την Αρχαϊκή περίοδο οφείλεται από τη μια στη χρήση της γραφής και από την άλλη στο όλο και πιεστικότερο αίτημα για ισονομία. Οι παραδόσεις για τους πρώτους νομοθέτες χάνονται στα όρια του θρύλου. Η αθηναϊκή νομοθεσία, ακόμη και μετά την Αρχαϊκή περίοδο, φέρει τη σφραγίδα του Δράκοντα και του Σόλωνα.


ΕΓΚΛΗΜΑ: Το Υπουργείο αρνείται να διδάσκονται ελληνικά στα Πομακοχώρια [βίντεο]




Έγκλημα: Το Υπουργείο αρνείται να διδάσκονται ελληνικά στα Πομακοχώρια
Της Μαρίας Γιαχνάκη
Υπάρχει ένα πραγματικά διαχρονικό αίτημα των  Πομάκων της Θράκης οι οποίοι αποτελούν το μισό πληθυσμό της μουσουλμανικής μειονότητας στην περιοχή και  ζητούν τα παιδιά τους να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και όχι στα μειονοτικά.
Στα πομακοχώρια σήμερα, λειτουργούν μόνο μειονοτικά σχολεία όπου τα μισά μαθήματα γίνονται στα ελληνικά και τα άλλα μισά στα τουρκικά και στα αραβικά αφού τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν να διαβάζουν το Κοράνι. Τα παιδιά των Πομάκων δεν γνωρίζουν όμως ούτε μια λέξη τουρκική.  Οι Πομάκοι για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα ζήτησαν από το υπουργείο Εθνικής  Παιδείας να γίνονται  μαθήματα στα ελληνικά, στα μειονοτικά σχολεία αφού οι μαθητές πηγαίνουν σε ελληνικά γυμνάσια και δεν γνωρίζουν τα βασικά για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
Όμως η ελληνική κυβέρνηση τόνισε ότι είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την Συνθήκη της Λωζάνης σύμφωνα με την οποία τα παιδιά της μειονότητας θα διδάσκονται την μητρική τους γλώσσα στο σχολείο, τα τουρκικά σύμφωνα με το υπουργείο.


«Έφυγε» η «κόρη του Μαυρογιαλούρου» Νίκη Λινάρδου (VIDEO)


«Έφυγε» η «κόρη του Μαυρογιαλούρου» Νίκη Λινάρδου

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 73 ΕΤΩΝ

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε η ηθοποιός Νίκη Λινάρδου, ύστερα από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η Νίκη Λινάρδου υπήρξε δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέκου Σακελλάριου και ως ηθοποιός μεσουράνησε στις δεκαετίες του ’50 και ’60. Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 1955, σε ένα μικρό ρόλο τσιγγάνας στην κλασική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο».


Φταίει ο Καραμανλής που δεν μιλάει…



20120927-010402.jpgΤι να σου πει ο Καραμανλης, που ΔΕΝ ξερεις;
1.. Για τον Βασικο Μετοχο, ποιοι επιχειρηματικα και ποια κομματα στις Βρυξελλες και εδω, τον κυνηγησαν λυσσαλεα;;
2.. Για τον κομματικο μηχανισμο και τις παγιδες που εστηναν στους Υπουργους τους, το συστημα;;;
3.. Για την υποθεση Ζαχοπουλου, που ακομα και τον Αγιο(για οσους γνωριζουν) Αγγελου, 
παρα λιγο να τον κλεισουν μεσα για εκβιασμ


Δελτίο τύπου από Συμβασιούχους που έχασαν τη δουλειά τους...





                              
         Ε. Ε. Δ. Α.                                                           
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                                                                     Αθήνα 24-9-2012
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ                                                                         
ΤΗΛ-ΦΑΞ: 210-34.280.80
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 151-Τ.Κ.122E-MAIL : info.eeda@yahoo.gr                                                  
                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
             ΘΕΜΑ:ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
                               ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

   Σας γνωρίζουμε ότι στις 24/9/2012 κοινοποιήθηκε από τους δικηγόρους η υπ’ αριθμό 9274/21-9-12 απόφαση δικαστηρίου με την οποία 352 συνάδελφοι μας εργαζόμενοι, εργάτες και οδηγοί οδηγούνται στην ανεργία. Η εξέλιξη αυτή θα επιφέρει τεράστιο πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πρωτεύουσα.


   Οι παραπάνω συνάδελφοι έχουν προσληφθεί τμηματικά από το 2002 έως και το 2008 με ψευδεπίγραφες συμβάσεις έργου . Με ομόφωνες αποφάσεις τόσο του τωρινού Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και του προηγούμενου αναγνωρίζεται ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας αφού ακολουθούν το ωράριο και την εργασία ενός μόνιμου και αορίστου χρόνου εργαζομένου.


Η Ελλάδα πρίν 65 χρόνια (για την πολιτική και τον κρατισμό)



Του ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΛΕΚΚΑ, Οικονομολόγου 

Αρχές του 1947 η βρετανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει τον ρόλο που είχε αναλάβει, δηλαδή τον ρόλο της ενίσχυσης της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής επικράτησης στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα στέλνει το πρώτο τρίμηνο του 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής.
Η αποστολή έμεινε στην Ελλάδα από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου 1947 επισκεπτόμενη περίπου όλη τη χώρα.
Στις 14 Φεβρουαρίου μετά από έναν περίπου μήνα παραμονής στην Ελλάδα ο Paul A. Porter στέλνει επιστολή προς τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ W.L. Clayton με τις πρώτες εντυπώσεις του, γράφοντας μεταξύ των άλλων: «Εδώ δεν υπάρχει κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ’ αυτού υπάρχει μία χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα».


10 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ...


10 άτομα που θεωρήθηκαν ως ύποπτα για επεισόδια εις βάρος τόσο της δικηγόρου Ιωάννας Κούρτοβικ αλλά και για τα όσα 
διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν με πούλμαν στην ΓΑΔΑ.


Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makeleio.gr  μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής εκσφενδόνισε αυγό στην γνωστή ποινικολόγο Ιωάννα Κούρτοβικ που είχε προσέλθει στο τμήμα για να υπερασπισθεί αλλοδαπό συλληφθέντα από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Αμερικής.

Η πολίτης συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και μετά από παρέμβαση και της κυρίας Κούρτοβικ. Την ίδια ώρα αστυνομικοί επετέθησαν εναντίον των κατοίκων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το τμήμα.


Είδηση ΒΟΜΒΑ: Κλείνει το κανάλι του Ισθμού!!!




Κλείνει το κανάλι του Ισθμού!!! 
 Όπως σας είπαμε από χθες αλιεύσαμε 
τη βόμβα της εβδομάδας. 
Η διοίκηση της Διώρυγας
 μέσω του διευθυντή της
 Κωνσταντίνου Μπαρκαγιάννη σε συνέντευξη 
 σε εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας ...σκοπεύει 
να κλείσει το κανάλι για 2 χρόνια για να κάνει 
διαπλάτυνση του κατά 25!!! μέτρα 
και εμβάθυνση κατά 3. 
Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέπεται ο διάπλους
 σε πολύ μεγαλύτερα σκάφη κάνοντας ακόμα
 πιο ελκυστικό το λιμάνι της Κορίνθου
 και μετατρέποντας το σε στρατηγικής 
για τα Logistics σημασίας!!! 
Μάλιστα αναμένεται σχεδόν να διπλασιαστεί
 ο αριθμός των πλοίων που θα περνά τον Ισθμό. 
Το κόστος έχει υπολογιστεί στα 580.000.000 Ευρώ
 ενώ θα γίνουν και τα ανάλογα έργα 
για να λειτουργεί το κανάλι και τη νύχτα.


 Βέβαια σε αυτά τα χρήματα αναρωτιόμαστε 


Ο Υποστράτηγος ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδης μιλάει για το HAARP. Από την άλλη ποιό είναι το υπερόπλο των Ρώσων;


Του Υποστρατήγου ε. α.
K. Χ. Κωνσταντινίδη 

Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία τηςεφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την…
καταστροφή της.
Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις ….


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha