Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ HALANDRI NEWS
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ BANNER MOY ΣΕ ΩΡΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ :

  • ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 125Χ125
  • π.χ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Powered byEMF Online Form
Report Abuse


ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.....



ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.....


Τρίγωνα κάλαντα
σκόρπισαν παντού
κάθε ΔΕΚΟ και φωλιά
του doctor Δ.Ν.Τ

Έϊ

Τρίγωνα κάλαντα
μες τη γειτονιά
φέτος δεν θα πάρει
σύνταξη ούτε η γιαγιά
Έϊ


Μέτρα γιορτινά
θα ρθουνε ζεστά
με πολλή αγάπη
από την τροϊκα

Έϊ

Δ.Ν.Τ, Δ.Ν.Τ
ήρθες ξαφνικά
τέλειωσε το πάρτυ
μας πήρες τα βρακιά..


Δεύτερη μέρα κατάληψης στην υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Δεύτερη μέρα κατάληψης στην υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Κέντρο



Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 από την Ομόνοια, με προορισμό του υπουργείο Εσωτερικών, στη Βασ. Σοφίας.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία, που όπως υποστηρίζουν έχει ως αποτέλεσμα τις απολύσεις.
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου.


Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου: Απαγορεύει στη ΔΕΗ να διακόψει το ρεύμα σε πολίτη!



imageΗ πρώτη απόφαση στην Αττική, με βάση την οποία απαγορεύεται στη ΔΕΗ να διακόψει το ρεύμα σε πολίτη, έως την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων,
εκδόθηκε σήμερα από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτης, μέλος του Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, κατέθεσε αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ. Οι λόγοι που προέβαλε η αιτούσα ήταν ότι με βάση την ιδιωτική σύμβαση παροχής ηλεκτροδότησης που αυτή έχει υπογράψει με τη ΔΕΗ, προκύπτει ότι η ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να εισπράττει το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ή να διακόπτει την ηλεκτροδότηση επειδή η αιτούσα αρνήθηκε να το καταβάλλει. Παράλληλα, προβλήθηκε και μία σειρά άλλων συνταγματικών λόγων.

Η προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο, απαγορεύει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος της αιτούσας, έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, στις 10 Ιανουαρίου 2012.

Συνήγορος της αιτούσας ήταν ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Χασιώτης.


ΑΣΤΕΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΚΑΚΙ


Ενόψει των Χριστουγέννων, ο δήμος Αθηναίων ξήλωσε τα παγκάκια της πλατείας Κλαυθμώνος, για να μην βρίσκουν καταφύγιο εκεί οι άστεγοι. Προτείνω να ξηλώσουμε το δημαρχείο της Αθήνας, για να μην βρίσκουν καταφύγιο εκεί τα κτήνη.
(Αν ο Χριστός είχε γεννηθεί στην Αθήνα του Καμίνη, θα τον πετούσαν στα σκουπίδια.)



 anergoidimosiografoi.blogspot.com


ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ FOCUS ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ



Άρχισε σήμερα στο Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη των δημοσιογράφων και αρθρογράφων του γερμανικού περιοδικού "Focus", οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του... 
ελληνικού κράτους. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν στο εξώφυλλο της 22ας Φεβρουαρίου 2010, στο οποίο απεικονιζόταν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού, αλλά και της διαδικτυακής του έκδοσης ,να χαρακτηρίζει τους Έλληνες "απατεώνες".

Από τους συνολικά 13 Γερμανούς κατηγορουμένους, παρόντες ήταν μόνο οι επτά, στους οποίους επιδόθηκαν νομίμως οι κλήσεις για να εμφανιστούν στο δικαστήριο, ενώ για τους υπόλοιπους έξι, το δικαστήριο αποφάσισε τον διαχωρισμό της υπόθεσης .


Ρήμαξαν την Ελλάδα στην κατοχή και τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα






Germany owes a lot to Greece !!!
Ρήμαξαν την Ελλάδα στην κατοχή και τώρα ζητάνε και τα ρέστα.
Μέχρι και τα κορδόνια από τα παπούτσια των Ελλήνων έκλεψαν οι Γερμανοί.

ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011)


HALANDRI NEWS · Μπαράζ εμπρησμών χθες βράδυ στο Χαλάνδρι



Φωτιές με εύφλεκτο υγρό σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Χλανδρίου έβαλαν άγνωστοι χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς πέντε δίκυκλα και τρία αυτοκίνητα.


Οι εμπρησμοί πραγματοποιήθηκαν μέσα σε 26 λεπτά από τις 22.20 έως τις 22.46.Η αρχή έγινε από την οδό Σόλωνος, όπου οι δράστες έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να υποστούν μικρές ζημιές.
Λίγο αργότερα, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Περικλέους, πυρπόλησαν μοτοποδήλατο και η φωτιά επεκτάθηκε και προξένησε ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, έκαψαν άλλα δύο μοτοποδήλατα σε μικρή απόσταση επί της οδού Περικλέους.

Το μπαράζ των εμπρησμών στο Χαλάνδρι, έκλεισε με πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Πεισιστράτου, η οποία κατέστρεψε ένα μοτοποδήλατο και προξένησε ζημιές σε ένα άλλο.


1964 αίμα πνίγεται ο επίσημος εορτασμός στο Γοργοπόταμο


1964 αίμα πνίγεται ο επίσημος εορτασμός στον Γοργοπόταμο για την ανατίναξη της ομώνυμης γέφυρας από αντιστασιακούς το 1942. Έκρηξη στο χώρο της εκδήλωσης προκαλεί τον θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό 45






Η Ιστορία θα έπρεπε να διδάσκει



thumbΤου Δημήτρη Μυ
Παρακολουθούμε – μάλλον χωρίς να συνειδητοποιούμε την επικίνδυνη σημασία της – τη γερμανική προσπάθεια για την αναθεώρηση των Συνθηκών που συνθέτουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Θα δείχναμε όλοι μας μεγαλύτερη προσοχή αν βλέπαμε τις Συνθήκες της Ε.Ε. ως την πολιτική αρχιτεκτονική της (αν)οικοδόμησης της Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το ενδιαφέρον μας – και η ανησυχία μας – θα έπρεπε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν είχαμε κατά νου ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος προέκυψε ως αποτέλεσμα των Συνθηκών (σκληροί όροι συνθηκολόγησης) που επιβλήθηκαν στην ηττημένη Γερμανία κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σήμερα η κυρίαρχη στο οικονομικό επίπεδο Γερμανία θεωρεί πως έφτασε η ώρα να ξαναγράψει (αναθεωρήσει) κατά το συμφέρον της τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες και να επιβάλει τον πολιτικό της έλεγχο σε όλη την Ευρώπη. Το Βερολίνο, αν και δεν θα έπρεπε, ξεχνά ότι σπανίως τέτοιας έκτασης αναθεωρήσεις Συνθηκών γίνεται απλώς με μελάνι....

Η Γερμανική Ευρώπη
Το Βερολίνο, αξιοποιώντας την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, σπεύδει να επιβάλει την (πολιτική) ηγεμονία του. Η αλλαγή των Συνθηκών που προωθεί μοιάζει με όρους που επιβάλλονται σε ηττημένους.
Από διπλωματικής άποψης (σύμφωνα με τον ορισμό της Βικιπαίδεια) Συνθήκη (Convention ή Treaty) χαρακτηρίζεται κάθε συμφωνία που παρέχει συγκλίνουσες βουλήσεις ή σύμπτωση δύο ή περισσοτέρων υποκειμένων (μερών) του Διεθνούς Δικαίου, καθώς και το έγγραφο, στο κείμενο του οποίου διατυπώνονται αυτές.


Μαζικές κινητοποιήσεις αύριο και στην Αγγλία



Σε μια μαζική απεργία κατά της μεταρρύθμισης των συντάξεων καλούνται αύριο οι εργαζόμενοι του βρετανικού δημοσίου. Εκπαιδευτικοί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, εργαζόμενοι στους ελέγχους που γίνονται στα σύνορα τίθονται απέναντι στην κυβέρνηση, που έχει θέσει σε εφαρμογή ένα δρακόντειο πρόγραμμα λιτότητας. 

Οι οργανωτές ελπίζουν ότι δύο εκατομμύρια εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν σ' αυτή την εθνική απεργία, η οποία αναμένεται ότι θα επιφέρει το κλείσιμο των περισσότερων σχολικών ιδρυμάτων, θα διαταράξει την εναέρια κυκλοφορία, τη λειτουργία των νοσοκομείων, των δικαστηρίων, των δημοτικών υπηρεσιών. 
Περισσότερες από χίλιες διαδηλώσεις προβλέπεται ότι θα διεξαχθούν σ' όλη τη χώρα. Το εύρος της κινητοποίησης αυτής, στην οποία έχουν καλέσει όλες οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, αναμένεται ότι θα ξεπεράσει αυτό της απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου για τους ίδιους λόγους με πρωτοβουλία τεσσάρων συνδικάτων. 
«Την Τετάρτη θα γίνει η μεγαλύτερη απεργία εδώ και μια γενιά», προέβλεψε ο Μπρένταν Μπάρμπερ, ο γενικός γραμματέας της συνομοσπονδίας των βρετανικών συνδικάτων TUC. 
Ακόμη πιο φιλόδοξος, ο επικεφαλής του Unison, του κύριου βρετανικού συνδικάτο του δημόσιου τομέα, ο Ντέιβ Πρέντις, περιμένει «η μεγαλύτερη κινητοποίηση από τη γενική απεργία του 1926» που είχαν κηρύξει οι εργάτες των ορυχείων κατά της μείωσης των μισθών τους. 


Η ζεύξη φέρνει νέα υποβάθμιση



Χαριστική βολή στην ήδη υποβαθμισμένη Σαλαμίνα η πρόθεση Μαγκριώτη για διπλή ζεύξη με την ηπειρωτική Αττική, καθώς το νησί θα μετατραπεί σε «πλωτό» διάδρομο, ενώ δεν διαθέτει υποδομές και είναι περικυκλωμένο από βαριές εργοστασιακές μονάδες και εστίες ρύπανσης σε απόσταση αναπνοής.
Ζωσμένο το νησί της Σαλαμίνας από εργοστασιακές εγκαταστάσεις, όπως η Ψυττάλεια, ή το νεκροταφείο πλοίων, ενδέχεται, βάσει των προθέσεων Μαγκριώτη, να δεχθεί και το δυσβάσταχτο περιβαλλοντικά βάρος των έργων μιας διπλής ζεύξης με την Αττική.Ζωσμένο το νησί της Σαλαμίνας από εργοστασιακές εγκαταστάσεις, όπως η Ψυττάλεια, ή το νεκροταφείο πλοίων, ενδέχεται, βάσει των προθέσεων Μαγκριώτη, να δεχθεί και το δυσβάσταχτο περιβαλλοντικά βάρος των έργων μιας διπλής ζεύξης με την Αττική.
Για του λόγου το αληθές, υπενθυμίζουμε στους ανυποψίαστους: την Ψυττάλεια, μονάδα επεξεργασίας λυμμάτων (το νησί δεν διαθέτει αποχέτευση - τι ειρωνεία), τη Ρεβυθούσα με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου (η Σαλαμίνα δεν έχει καν σύνδεση), τα ιχθυοτροφεία (χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την τοπική κοινωνία), τα μισοβυθισμένα σκάφη (θάβουν την περιοχή της ιστορικής ναυμαχίας αντί να την αναδεικνύουν σε τουριστικό πόλο έλξης και μνήμης).

Με την εκπεφρασμένη πρόθεση του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων να δημοπρατηθεί το έργο της διπλής ζεύξης το 2012, χωρίς μάλιστα να ενημερωθούν καν οι δημοτικές αρχές της Σαλαμίνας, μετατρέπεται ολόκληρο το νησί σε μία... «παράκαμψη της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου».
Αδιαφορία


Κάθε δευτερόλεπτο κάποιος πεθαίνει από πείνα



Κάθε δευτερόλεπτο, ένας άνθρωπος πεθαίνει από πείνα στον κόσμο, υπογραμμίζει έκθεση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Επισιτιστικής Ασφάλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Συνολικά, οι άνθρωποι που υπέφεραν από πείνα το 2010, είχαν φθάσει τα 925 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον FAO.


Αισιόδοξος ο Β. Σόιμπλε για την 6η δόση



Αισιόδοξος ο Β. Σόιμπλε για την 6η δόση
Στο σημερινό Eurogroup είναι στραμμένα τα βλέμματα όπου αναμένεται να αποφασιστεί η εκταμίευση της 6ης δόσης προς την Ελλάδα. Ο γερμανός υπoυργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε χθες αισιόδοξος για την καταβολή της δόσης.

Μιλώντας στους ανταποκριτές ξένου τύπου στο Βερολίνο ο Β. Σόιμπλε δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά ότι "δεν προκαλεί πλέον αγωνία το ερώτημα εάν η Τρόικα αποδεχθεί την έγγραφη στήριξη που παρείχε ο Αντώνης Σαμαράς στο πρόγραμμα περικοπών".
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η Γερμανία θα στηρίξει την αποδέσμευση της επόμενης δόσης του ήδη υπάρχοντος δανείου προς την Ελλάδα, εάν το ίδιο πράξει και η τρόικα ενώ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να επιταχύνει τις συνομιλίες με τους πιστωτές της για το κούρεμα του χρέους, βάσει της συμφωνίας της 26ης / 27ης Οκτωβρίου.
Παραθυράκι ντε Γιάγκερ για ευρωομόλογο – Νέο όχι Σόιμπλε
Ο ολλανδός υπ. Οικονομικών ντε Γιάγκερ δεν αποκλείει κατηγορηματικά την έκδοση ευρωομολόγου υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχουν μηχανισμοί που θα επιτρέπουν έναν καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών. Σε συνέντευξή του προς την γερμανική Rheinische Post τονίζει ότι "μακροπρόθεσμα δεν αποκλείω το ευρωομόλογο. Αλλά προηγουμένως θα πρέπει να προχωρήσουμε στα αναγκαία".


Θεσσαλονίκη: Με 136 ευρώ το νερό υπό τον έλεγχο των πολιτών!



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
Εκατόν τριάντα έξι ευρώ. Τόσο κοστίζει να γίνουν οι Θεσσαλονικείς «ιδιοκτήτες» της ΕΥΑΘ και να ξαναγίνει το νερό κοινωνικό αγαθό. Τον τρόπο για να γίνει αυτό, σε πείσμα όσων προωθούν την... κλασική ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, παρουσίασαν τα μέλη της «Κίνησης 136» χτες στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος είναι η εξαγορά, από συνεταιρισμούς πολιτών, του 40% και του μάνατζμεντ της ΕΥΑΘ, που έτσι κι αλλιώς πωλείται από το Δημόσιο. Οπως αναφέρθηκε στην εισήγηση, ύστερα από δεκαετίες ιδιωτικοποίησης της ύδρευσης, οι πόλεις στην Ευρώπη και σ' όλο τον κόσμο εγκαταλείπουν την ιδιωτική διαχείριση: Βρυξέλλες, Βερολίνο, Μόναχο, Στουτγάρδη, Παρίσι, Γκρενόμπλ, Μπορντό, Τουλούζ, Μονπελιέ, Μασσαλία, Λιλ, Βρέστη, Μπουένος Αϊρες, Ατλάντα, Γιοχάνεσμπουργκ, Κοτσαμπάμπα (Βολιβία) κ.λπ.
Στα ύψη οι τιμές
«Η ιδιωτικοποίηση εγκαταλείπεται διότι οι τιμές του νερού με τα ιδιωτικά δίκτυα συνήθως διπλασιάζονται έως επταπλασιάζονται, εξοικονομούνται χρήματα και το κέρδος του ιδιώτη, επιστρέφεται στους πολίτες ή και διοχετεύεται σε επενδύσεις για καλύτερη ποιότητα νερού, η απώλεια νερού σε δημόσια δίκτυα είναι 3% έως 12%, ενώ σε ιδιωτικά δίκτυα 17% έως 27%, η εμπορική εκμετάλλευση των πηγών από τις εταιρίες στερεί πολύτιμο νερό που θα μπορούσε να διανεμηθεί δωρεάν μέσα από το δημόσιο δίκτυο. Το νερό ιδιωτικοποιείται, γίνεται εμπορεύσιμο αγαθό και κοστολογείται, τη στιγμή που τα παγκόσμια αποθέματα μειώνονται. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες», επισήμαναν τα μέλη της «Κίνησης 136».
Το σχήμα διεκδίκησης


«Ουρές» στα προγράμματα διανομής δωρεάν τροφίμων της ΕΕ



Ξυπνούν μνήμες άλλων, δύσκολων, εποχών. Ειδικά στους γηραιότερους. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Ο λόγος αφορά στα προγράμματα διανομής δωρεάν τροφίμων, που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε όλη την Ελλάδα.

Μόλις προχθές, το σχετικό πρόγραμμα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, υλοποιήθηκε στο νομό Τρικάλων, όπου μοιράσθηκαν δωρεάν μεγάλες ποσότητες ρυζιού.

Είχαν προηγηθεί άλλοι νομοί της χώρας και θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι.

«Το πιο ενδιαφέρον και παράλληλα ανησυχητικό στοιχείο αυτής της υπόθεσης, είναι ο βαθμός συμμετοχής του κοινού» λένε από τους διοργανωτές του προγράμματος και συνεχίζουν: «Ανάλογες τέτοιες πρωτοβουλίες υλοποιούνταν και πέρυσι. Ωστόσο, ο βαθμός συμμετοχής ήταν πολύ περιορισμένος και σε ορισμένες περιπτώσεις, ανύπαρκτος. Τώρα, μπροστά από το σημείο που γίνεται η διανομή σχηματίζονται ουρές».


Tουρκικός Τύπος: "3.000 ελληνίδες γίνονται πόρνες λόγω κρίσης"



«Η Ελλάδα μπήκε στον κακό δρόμο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Takvim που τονίζει πως χιλιάδες Ελληνίδες γίνονται πόρνες λόγω της οικονομικής κρίσης…
Η τουρκική εφημερίδαυποστηρίζει πως κάνει αναφορά σε… δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου και υποστηρίζει πως τουλάχιστον 3000 Ελληνίδες έχουν βγει στους δρόμους ή στο διαδίκτυο.
Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας έχει και ειρωνεία καθώς το πρωτοσέλιδο …στολίζει μια σέξι κοπέλα.


HALANDRI NEWS · ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας,

Σας καλούμε στην Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου ,σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού μας, που θα γίνει στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 17.30 με τα ακόλουθα θέματα:
1.    Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
2.    Απολογισμός της ετήσιας διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31/10/2011 και προϋπολογισμός της επομένης
3.    Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
4.   Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
5.    Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο έτος
Επειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την πρώτη φορά , η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση μετά επτά (7) ημέρες, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 17.30 στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου στην Λ. Πεντέλης και Αχαΐας (είσοδος από οδό Αχαΐας)


400.000 στεγαστικά θηλιά για υπαλλήλους. ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ



Πήδηξε από το παράθυρο, την περασμένη Παρασκευή, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας μόλις είδε το χαρτί με τις αποδοχές της περικομμένες κατά 50%. Μητέρα ανηλίκου, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και με τις νέες αποδοχές δεν μπορούσε να καλύψει τις δόσεις του δανείου και τα τρέχοντα έξοδα.

Είναι ένα μικρό μόνο παράδειγμα από τη «μεγάλη σφαγή» όσων έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο.
Οι τράπεζες προτείνουν παράταση αποπληρωμής των δανείων, το πρόβλημα όμως παραμένει.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΑΔΕΔΥ, σε περισσότερους από 400.000 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, που έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και από τις τράπεζες.
Οξυμένο πρόβλημα πρόκειται ν' αντιμετωπίσουν κυρίως οι υπάλληλοι του υπ. Οικονομικών. Λόγω των υψηλότερων αποδοχών τους, οι περισσότεροι έχουν δανειοδοτηθεί και, μάλιστα, με μεγάλα ποσά.
Δεν είναι λίγοι όσοι πήραν δάνειο που φτάνει μέχρι τα 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, τα δάνεια είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν από εκείνους που εντάσσονται σε συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, αλλά και απ' όλες τις κατηγορίες εργαζομένων που εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο και η μείωση των αποδοχών τους κυμαίνεται από 50 έως 70%.


Σαν σημερα, 29 Νοεμβρίου


ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

1781 το πλήρωμα του βρετανικού πλοίου Ζονγκ που μεταφέρει σκλάβους πετά 133 Αφρικανούς στη θάλασσα για να πάρει την ασφάλεια.

1797 γεννιέται στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, ο συνθέτης Γκαετάνο Ντονιτσέτι.

1803 γεννιέται ο Αυστριακός φυσικός Κρίστιαν Γιόχαν Ντόπλερ.

1807  πορτογαλική βασιλική οικογένεια φεύγει από τη Λισσαβόνα για να ξεφύγει από τα στρατεύματα του Ναπολέοντα.

 Η πολιορκία της Ακρόπολης
1812 τελειώνει στη Ρωσία η μάχη της Μπερεζίνα, που ξεκίνησε στις 26 του μήνα, με πανωλεθρία των γάλλων εισβολέων του Ναπολέοντα.

1826 Γάλλος φιλέλληνας Φαβιέρος, επικεφαλής 480 φιλελλήνων, σπάει την πολιορκία της Ακρόπολης των Αθηνών από τον Κιουταχή κι εφοδιάζει τους πολιορκημένους με πυρίτιδα.

1832 γεννιέται η Λουίζα Μέι Αλκοτ, Αμερικανή συγγραφέας, ιδιαίτερα γνωστή για το βιβλίο της "Μικρές Κυρίες".


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha