Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 *ΒΙΝΤΕΟ*



Ερχόμενος από την διακοπή του πρωταθλήματος και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 15η αγωνιστική στη Super League, με τον Μαρκάνο να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, στο 53`.

Ο παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνά του. Στο 11` η κεφαλιά του Τζιμπούρ από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ από Χολέμπας και Τζιμπούρ ξανά, που όμως δεν βρήκαν στόχο στο πρώτο 20λεπτο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκλεισαν τους χώρους και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1 (video)



ΑθανασιάδηςΜε το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το 2012. Η ομάδα του Μπόλονι στην μετά-Βιεϊρίνια και Κοντρέρας εποχή δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας τον οποίο νίκησε με 3-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.





Ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πήρε την τρίτη του
 σερί νίκη στο πρωτάθλημα με τα γκολ των Ίβιτς και Αθανασιάδη (2) φτάνοντας στους 25 βαθμούς, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σταφυλίδη. Από την άλλη ο Λεβαδειακός που μείωσε με τον Ναπολεόνι παρέμεινε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Πριν από την αναμέτρηση, οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κρατώντας από μία φανέλα τους και χαιρέτησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Σε κλίμα συγκίνησης ο κόσμος του ΠΑΟΚ φώναζε ρυθμικά τα ονόματά τους, αποχαιρετώντας τους δύο παίκτες.


Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1 (video)



panaitolikos pao 1 1 videoΙσόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Camara στο 63`, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Toche. Με 10 παίκτες τελείωσεσε το παιχνίδι το «τριφύλλι» καθώς ο Boumsong αποχώρησε τραυματίας στο 80` και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.


15η αγωνιστική: Εργοτέλης - Ξάνθη 1-2 (ΠΟΛΥΜΕΣΑ)



15η αγωνιστική: Κέρκυρα-Αρης 1-0 (ΠΟΛΥΜΕΣΑ)



Εργοτέλης - Ξάνθη 1-2



SKODA...ψε ο Εργοτέλης που ηττήθηκε απο την Ξάνθη(1-2)Στο πρώτο παιχνίδι του 2012 ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 2-1 απο την Ξάνθη στο Παγκρήτιο στάδιο και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Eκπληκτικό το παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και την Ξάνθη να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη με κορυφαίο τον Μαρκόφσκι που πέτυχε δυο γκόλ, αλλά και τον τερματοφύλακα Βιβιανί. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Κατσικοκέρη, αλλά δεν άντεξε.


Kέρκυρα-Άρης 1-0


Kέρκυρα-Άρης 1-0
Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε, πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, του Άρη στο ΕΑΚ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


“Δράστης” του γκολ ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες, καλύτεροι μεταξύ ίσων ο Αργεντινός και οι Αγρίτης, Ιωάννου.
Αποκαρδιωτικοί οι “κίτρινοι” γκρέμισαν ό,τι καλό έχτισαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους.
Ο Άρης είχε την πρώτη προσπάθεια (ένα ακίνδυνο σουτ του Τσέζαρεκ) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Η Κέρκυρα, ίσως και για πρώτη φορά στη σεζόν, φαινόταν τόσο ανώτερη από αντίπαλο. Χωρίς να κάνει το εντυπωσιακό ή εξεζητημένο, απλά με περισσότερη διάθεση και σαφές πλάνο. Ο Μαρτίν προειδοποίησε από νωρίς (συρτό σουτ, έφυγε λίγο άουτ) για τις διαθέσεις του και “καπάκι” ο Ιωάννου απειλώντας εκ νέου την εστία του Βελλίδη, έδειξε πως θα είναι άξιος συμπαραστάτης του.
Ωστόσο στο επόμενο διάστημα, μέχρι το ημίχρονο, η πίεσ


Εργοτέλης-Ξάνθη 1-0 (HMIΧΡΟΝΟ)


Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Ξάνθη στο άδειο από κόσμο Παγκρήτιο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. LIVE η εξέλιξη από τον GREECEFOOTBALL



45+1': Γκολ για τον Εργοτέλη! Ο Κατσικοκέρης αφού συνεργάστηκε με τον Λεάλ, βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλντι και πλάσαρε άψογα τον Βιβιανί, κάνοντας το 1-0.
44': Ο Λεάλ παίζει το ένα-δύο με τον Κατσικοκέρη που βρέθηκε αμαρκάριστος, πλάσαρε τον Βιβιανί αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
36': Από καλή θέση ο Μαρσελίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίρσον.
30': Δοκάρι για τον Εργοτέλη. Εξαιρετικό σουτ του Λεάλ, ο Βιβιανί χάνει την μπάλα κι αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
20': Mικροευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αλλά τίποτα σημαντικό...
10': Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ σούταρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βιβιανί.
1': Έναρξη.
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης.
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν, Στάσιακ, Βάλλας, Ντάνι.


Κέρκυρα - Άρης 0-0


Τον Αρη υποδέχεται η Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδια που θα οριοθετήσει κατά πολύ τους στόχους των δύο ομάδων στη συνέχεια της Superleague. Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο αντιπάλους. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση από το GREECEFOOTBALL LIVE
Το φιλμ του αγώνα


31' Ευκαιρία γιατην Κέρκυρα, με τον Αγρίτη να μπαίνει στην περιοχή του Αρη, μετά από ωραίες ντρίμπλες, αλλά πριν καταφέρει να σουτάρει έρχεται ο Ντίκο με προβολή να απομακρύνει τη μπάλα.


20' Εκτός από τη μια φάση της Κέρκυρας, τίποτα σημαντικό στο παιχνίδι...


9' Αλλαγή για την Κέρκυρα. O Σακελλαρίου αντικαθιστά τον Μίχο. Πρόβλημα στους προσαγωγούς για τον παίκτη της Κέρκυρας.


5’ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Γκουστάβο επιχειρεί τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ιωάννου μόνος μέσα στην περιοχή του Αρη, αλλά με την κεφαλιά του στέλνει τη μπάλα άουτ!


1’ Εναρξη της αναμέτρησης.


Φεύγουν Παπαστεριανός και Πορτίγια


Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει περάσει η διαδικασία της λύσης των συμβολαίων της ΠΑΕ Άρης με τους Μανόλη Παπαστεριανό και Κριστιάν Πορτίγια. Η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα


Θέμα χρόνου δείχνει να είναι μετά την σημερινή ημέρα η υπογραφή της λύσης των συμβολαίων της ΠΑΕ Άρης με τους Μανόλη Παπαστεριανό και Κριστιάν Πορτίγια.

Μία εξέλιξη που έρχεται σε αντίθεση με την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο που φέρεται να αξιώνει όλο το συμβόλαιό του ενώ όσον αφορά τον Σάκη Πρίττα λογικά την Δευτέρα (09/01) θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη.

Το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχουνε δυσκολίες στο να λυθούν τα συμβόλαια των Παπαστεριανού και Πορτίγια έχει να κάνει με την διάθεση και των δύο ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίχαλ Πρόμπιερζ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - "Έκλεισε" και τον Τζαβέλλα



"Έκλεισε" και τον Τζαβέλλα ο Τσάκας...!
Ακόμα μία ‘’μεταγραφή’’ έκλεισε ο Βλάσης Τσάκας, καθώς μετά από παίχτες όπως ο Ροναλντίνιο, ο Σικαμπάλα κτλ κτλ, έκλεισε και τον Γιώργο Τζαβέλλα!
 
Και ενώ έχουμε μπει πλέον και επίσημα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος των Σαουδαράβων στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας, αφήνει να εννοηθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και τον Γιώργο Τζαβέλλα από την Άϊντραχτ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Φυσικά από την μεριά του παίχτη δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο καθώς ο παίχτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γερμανική ομάδα, αν και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει θέλει να αποχωρήσει από την Φρανκφούρτη.


1941 εκτελείται, κατά τη διάρκεια της κατοχής, εξαιτίας της αντιστασιακής του δράσης εναντίον των Γερμανών, ο Γεώργιος Ιβάνωφ, κολυμβητής και πολίστας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης



Αρχείο ΕΡΤ: από το Ντοκυμαντέρ "ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" (1985).
Ολόκληρο υπό μορφή torrent στο: 
http://tracker.stigalaria.org/index.php?page=torrents





Ο Γεώργιος Σαΐνοβιτς Ιβάνωφ (Jerzy Szajnowicz Iwanow) ήταν αθλητής, Πολωνός στην
 καταγωγή, γεννήθηκε στην Βαρσοβία στις 14-12-1911. Μετά τον θάνατο του Ρώσου πατέρα του, η Πολωνίδα μητέρα του παντρεύτηκε τον Έλληνα Γιάννη Λαμπριανίδη και μετακόμισαν οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη. Στα χρόνια της εφηβείας του το 1928, ο Ιβάνωφ γράφτηκε στον μεγάλο αθλητικό όμιλο του Ηρακλή Θεσσαλονίκηςαγωνιζόμενος αρχικά με επιτυχία στην ποδοσφαιρική του ομάδα.


1901 πεθαίνει στο Μόναχο ο μεγάλος έλληνας ζωγράφος Νικόλαος Γκύζης. (ΠΟΛΥΜΕΣΑ)



Ο Νικόλαος Γύζης , ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες  ζωγράφους, γεννήθηκε στο Σκλαβοχώρι της Τήνου την 1η Μαρτίου του 1842.Από πολύ μικρός  έδειξε την κλίση του στη ζωγραφική και σε ηλικία μόλις οκτώ ετών αποφασίστηκε να σπουδάσει στο Σχολείο των Τεχνών, όταν  η τότε νόμιμη ηλικία ήταν τα δώδεκα. Η  οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα το 1850. Ο Γύζης αρχικά παρακολουθεί μαθήματα ως ακροατής στο Σχολείο των Τεχνών και αργότερα φοιτεί κανονικά,  ως το 1864.


Πετρέλαια υπάρχουν! Το θέμα είναι ποιος τα έχει…



thumbΤου Δημήτρη Μυ

Σήμερα Τετάρτη η κυβέρνηση – ειδικού σκοπού – Παπαδήμου ασχολείται, εκτός όλων των άλλων, και με την (ανύπαρκτη) ενεργειακή στρατηγική της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, πλησιάζει, απ’ ό,τι φαίνεται, η ώρα που οι πιστωτές θα ανοίξουν και θα βάλουν στο χέρι τον κουμπαρά του ενεργειακού πλούτου της χώρας...

Σήμερα λοιπόν πραγματοποιείται διυπουργική σύσκεψη με στόχο – όπως προβάλλεται – τη διαμόρφωση στρατηγικής σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται περί αναζήτησης στρατηγικής. Πρόκειται για αντιμετώπιση – με κάθε τρόπο – της ανάγκης σε πετρέλαιο που αντιμετωπίζει η χρεοκοπημένη χώρα. Η ανάγκη αυτή προβάλλει εντονότατα καθώς η Ελλάδα προμηθεύεται το 30% των αναγκών της από το Ιράν, τη μόνη χώρα που κάνει πίστωση...

Καθώς, λοιπόν, οι σύμμαχοι, εταίροι και (ω! τι σύμπτωση) πιστωτές της Ελλάδας έχουν βάλει στο μάτι το Ιράν, υποχρεώνουν την Ελλάδα να ακολουθήσει την πολιτική τους εναντίον του Ιράν και να λάβει μέρος στις κυρώσεις εναντίον του! Δηλαδή η φαλιρισμένη Ελλάδα υποχρεώνεται να ακολουθήσει μια πολιτική εις βάρος μιας χώρας από την οποία προμηθεύεται το 30% του πετρελαίου της και μάλιστα με πίστωση!


Σε Τούρκους περνά η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου


Η μείωση της ζήτησης και η άνοδος του ενεργειακού κόστους «γονάτισαν» την ιστορική βιομηχανίαΣε Τούρκους περνά η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου
Μια ιστορική βιομηχανία της Θεσσαλονίκης, η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου ΑΕ, πιο γνωστή ως ΜΕΛ, πωλείται στον τουρκικό όμιλο Pak Holdings. Πρόκειται για μια εταιρεία leader στον κλάδο της, με μεγάλη ακίνητη περιουσία που λόγω της κρίσης και της αδυναμίας χρηματοδότησης από τις τράπεζες οδηγείται σε αυτή την επιλογή. 


Οι εκπτώσεις τους έβγαλαν από τα ρούχα τους


φωτορεπορτάζ:Οι εκπτώσεις τους έβγαλαν από τα ρούχα τουςΗ θερμοκρασία χθες στη Μαδρίτη ήταν μόλις ένας βαθμός Κελσίου πάνω από το μηδέν. Ωστόσο το κρύο δεν εμπόδισε πολλούς Ισπανούς και Ισπανίδες να κάνουν πρωί πρωί ουρά έξω από το κατάστημα της φίρμας Desigual στη Μαδρίτη, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Ηθελαν να είναι από τους πρώτους που θα έμπαιναν όταν το κατάστημα άνοιγε τις πόρτες του στις 9 το πρωί, κατά την πρώτη ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων, ώστε να ντυθούν εκεί δωρεάν! Οπως προέβλεπε το διαφημιστικό χάπενινγκ με το σύνθημα «Entra casi desnudo y sal vestido», «Μπες σχεδόν γυμνός και βγες ντυμένος», το κατάστημα Desigual υποσχόταν να ντύσει δωρεάν τους πρώτους εκατό πελάτες που θα έμπαιναν μόνο με τα εσώρουχά τους. Ετσι και έγινε. Αφού άνοιξαν οι πόρτες του καταστήματος, οι πρώτοι εκατό διάλεξαν από μια μπλούζα (ή σακάκι, πουκάμισο κ.λπ.) και ένα παντελόνι (ή φούστα, σορτς κ.λπ.) και κατευθύνθηκαν προς το ταμείο, όχι για να πληρώσουν, αλλά απλώς για να αφαιρέσουν οι υπάλληλοι τους συναγερμούς από τα ρούχα.


tanea.gr


Αντίστροφη μέτρηση για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο



Αντίστροφη μέτρηση για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο σήμανε με τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας, η οποία θα αναλάβει να συντάξει προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με τα κριτήρια και τις διαδικασίες αξιολόγησης. 

Το προσχέδιο πρέπει να είναι έτοιμο εντός τριμήνου σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνου Ρόβλια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις, που είχαν γίνει στο υπουργείο, μεταξύ των κριτηρίων αξιολόγησης θα περιλαμβάνονται τα προσόντα των δημοσίων υπαλλήλων, η αποδοτικότητά τους ενώ θα προβλεφθούν και περιγράμματα θέσεων όπου θα αναφέρονται συγκεκριμένα καθήκοντα που πρέπει να ασκούν.

Στην Ομάδα Εργασίας συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Επικρατείας και ένας νομικός σύμβουλος από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.


Χιλιάδες ψάρια εκβράστηκαν μυστηριωδώς στη Νορβηγία


Ρέγγες εκβράστηκαν κατά χιλιάδες στα παράλια της Νορβηγίας, προκαλώντας ερωτηματικά στους ειδικούς για τα αίτια ενός τόσο μαζικού φαινομένου, έγινε σήμερα γνωστό από το νορβηγικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Ερευνών.

Σύμφωνα με τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 20 τόνοι ψαριών βρέθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου στην παραλία μιας μικρής κοινότητας στη βόρεια Νορβηγία.

"Είχαμε δει και στο παρελθόν να εκβράζονται ρέγγες, όμως όχι σε τέτοια έκταση", δήλωσε ο βιολόγος Όλε Κρίστιαν Μπεργκ του νορβηγικού Ινστιτούτου Επιστημών και Τεχνολογίας του Τροντχάιμ.

Σύμφωνα με τον Μπεργκ, οι ρέγγες μπορεί να κυνηγήθηκαν από άλλα ψάρια ή από θαλάσσια θηλαστικά.

Μπορεί επίσης να έπεσαν θύματα της παλίρροιας ή της μεγάλης παρουσίας γλυκού νερού στην περιοχή αυτή, όπου εκβάλλει ένας ποταμός, πρόσθεσε.


Αρχαία ελληνικά κεραμικά, εμπνέουν τους κατασκευαστές πυραύλων


Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους, όταν αυτά επανέρχονται, μετά τα ταξίδια τους, στη γήινη ατμόσφαιρα. 

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου και του Μουσείου Γκετί, του Εργαστηρίου Εθνικού Επιταχυντή του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στο Στάνφορντ (SLAC) και της αεροδιαστημικής εταιρείας Aerospace Corporation, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», έχουν βαλθεί να αναλύουν δείγματα αρχαιοελληνικής κεραμικής ηλικίας 2.500 ετών με την χρήση ακτινών-Χ, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την μοριακή δομή αυτών των κεραμικών.


Πάρτυ μίζας στις εφορίες και στα τελωνεία



Πάρτυ μίζας στις εφορίες και στα τελωνείαΑπίστευτες αποκαλύψεις για τη δράση των κυκλωμάτων που θησαύριζαν σε βάρος του Δημοσίου. Στις εφορίες κάποιοι υπάλληλοι «άνοιξαν σαμπάνιες», όταν το υπουργείο Οικονομικών εξήγγειλε ρυθμίσεις για περαίωση, ενώ τελωνειακοί εδώ και έναν χρόνο έχουν βραχυκυκλώσει την εγκατάσταση μηχανισμού ελέγχου στα βενζινάδικα για την αποτροπή λαθρεμπορίου καυσίμων. Στον ίδιο «ρυθμό» και στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας που ενέχονται στη μαφία του παραεμπορίου


HALANDRI NEWS · Σαν σήμερα, 4 Ιανουαρίου



Burton, William Shakespeare- The Wounded Cavalier.jpg
Αγγλικός Εμφύλιος Πόλεμος

1642 κατά τη διάρκεια του αγγλικού εμφυλίου πολέμου ο βασιλιάς Κάρολος Α επιτίθεται στο Κοινοβούλιο.

1710 γεννιέται στην πόλη Iesi κοντά στην Αγκόνα ο συνθέτης Giovanni Battista Pergolesi.

1717 η Ολλανδία, η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν συνθήκη συμμαχίας εναντίον της Ισπανίας.
Αδελφοί Γκριμ

1762 η Αγγλία κηρύττει πόλεμο στην Ισπανία και στο βασίλειο της Νάπολης.

1785 γεννιέται ο Γερμανός λόγιος και παραμυθάς, Τζάκομπ Γκριμ, ένας των Αδελφών Γκριμ.

1809 γεννιέται ο Γάλλος εκπαιδευτικός για τυφλούς Λουί Μπράιγ, που έδωσε το όνομα του στο σύστημα ανάγνωσης Μπράιγ. Υπήρξε και ο ίδιος τυφλός από την ηλικία των 3 ετών.

1838 γεννιέται ο Αμερικανός θεατράνθρωπος, Τομ Θαμπ.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha