Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ξερή - Ελληνικό παιχνίδι με χαρτιά



Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι με χαρτιά, Ξερή. Δημιουργία ενός Έλληνα ερασιτέχνη προγραμματιστή τον Μάνιο Αναστάσιο. Δώστε το όνομά σας, επιλέξτε το όριο πόντων, πατήστε εκκίνηση και είστε έτοιμοι να παίξετε εναντίον του υπολογιστή. αααα, ξέχασα να πω ότι είναι εντελώς δωρεάν!

Έκδοση: -
Μέγεθος: 776 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Μάνιος Αναστάσιος 
Πηγή: users.auth.gr/azmanios/gr

Κατέβασέ το  
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


http://www.dwrean.net/


ALL YouTube Downloader 2.0 - Ο ευκολότερος τρόπος για να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube Σ



Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

Το ALL YouTube Downloader  είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη δωρεάν προγράμματα για να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube!

Ας δούμε τον παρακάτω Photo-οδηγό για να μπείτε στο πνεύμα:


Download the subtitle The Amazing Spider-Man 2012 RETAiL DVDRiP XViD-PSiG & All DvD Rips [DvD Subs]...


Όνομα υπότιτλου:
The Amazing Spider-Man 2012 RETAiL DVDRiP XViD-PSiG & All DvD Rips [DvD Subs]
Γλώσσα:
Greek
Χρήστης που τον ανέβασε:
Ημερομηνία καταχώρησης:
20/10/12 08:16pm
Αριθμός downloads:
374
Σχόλια από τον uploader: Οι υπότιτλοι πάρθηκαν απο το original dvd @ marios, δεν ριπάρουμε υποτιτλους απο dvd και τους παρουσιαζουμε σαν δικη μας απόδοση
 
down
Αν μεταφερθήκατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο της σελίδας να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στην αρχική σας αναζήτηση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο υπότιτλος που ψάχνετε δεν υπάρχει!Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης του Subs4Free για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.


Αθίγγανοι νοικιάζουν χώρο σε σούπερ μάρκετ για ζητιανιά!




Καταγγελίες περιπτώσεων σε Γιάννινα και Ηγουμενίτσα..
Τα πάντα, πλέον, είναι εμπορευματοποιημένα. Ακόμη και για τη ζητιανιά έξω από σούπερ μάρκετ, ενοικιάζεται χώρος. Μας ανέφεραν αρχικά για σούπερ μάρκετ στην Ηγουμενίτσα. Ρωτώντας μάθαμε πως αυτό συμβαίνει και σε σούπερ μάρκετ στα Γιάννινα. Το πιθανότερο και σε άλλες πόλεις. Πώς προέκυψε η πληροφορία;
Πελάτης ενοχλήθηκε από την επιμονή μιας αθίγγανης έξω από σούπερ μάρκετ, που έγινε φορτική, για να της δώσει κάτι. Και υπήρξε, πραγματικά, ενοχλητική.


ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !! ΔΕΊΤΕ ΠΏΣ ΑΥΓΆΤΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 13 ΧΡΌΝΙΑ!





1996
3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2
οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ... Αναλυτικότερα:
Ο υπουργός δικαιοσύνης είχε ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά.
Από κοινού με τη σύζυγό του είχαν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.
Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου είχε δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε γενικό εισόδημα 18.788.190 δρχ.
2009
17 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος... 


Το άγαλμα αγγέλου έκρυβε μια έκπληξη


Το άγαλμα αγγέλου έκρυβε μια έκπληξη (1)
Αυτό το πέτρινο άγαλμα αγγέλου βρισκόταν στον κήπο ενός σπιτιού για κάποια χρόνια, μέχρι που ο σκύλος της οικογένειας το χτύπησε κατά λάθος και το έσπασε. Έτσι αποκαλύφθηκε από μέσα του μια περίεργη έκπληξη…


Ιταλία: Το κυνήγι μιας γάτας οδήγησε στην ανακάλυψη αρχαίου ρωμαϊκού τάφου



Ρώμη, Ιταλία

Ο Ιταλός Μίρκο Κούρτι κυνηγούσε τη γάτα του στους δρόμους του χωριού του το βράδυ της Πέμπτης, όταν εκείνη τον οδήγησε σε αρχαία ρωμαϊκά ερείπια.

«Η γάτα κατάφερε να μπει σε μια σπηλιά και ακολουθήσαμε το μιαούρισμά της» είπε ο Κούρτι στην εφημερίδα The Guardian.


Το "μακρύ χέρι" της ΜΙΤ στα Βαλκάνια - Γιατί ανησυχούν οι ελληνικές υπηρεσίες...



Iδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών είδηση ότι μέλη της ισχυρής τουρκικής μειονότητας στην βουλγαρική πόλη Kardzhali, της νότιας Βουλγαρίας (στην Βουλγαρία ονομάζονται "τουρκικη'' αντίθετα με την Ελλάδα που δεν είναι τουρκική, αλλά...



ονομάζεται γενικά "μουσουλμανική" λόγω ύπαρξης τριών διαφορετικών εθνοτήτων καταγωγής), ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ελλάδα, η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ιδιαίτερα δραστήρια η ΜΙΤ στην περιοχή) κατάφεραν για πρώτη φορά να πετύχουν ματαίωση των εορτασμών της ... απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό!

Την Παρασκευή, το τουρκικό (ναι, υπάρχει τέτοιο στην Βουλγαρία...) κόμμα DPS («Κίνημα για τα Δικαιώματα") απαίτησε να μην δοθεί ο μεταθανάτιος τίτλος στον στρατηγό Vasil Delov που είχε απελευθερώσει την χώρα και να βγει το θέμα από την ημερήσια διάταξη των επίσημων εορτασμών του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, 2012, επειδή "ο εορτασμός της η απελευθέρωσης της χώρας από του Τούρκους είναι κάτι που αντίκειται στην συνείδηση των κατοίκων"!


Για χημικα και αστυνομικη βια κουβεντα! Απο τι πεθανε ο ανθρωπος ρεεεεεεεεεεεε...



Ενας θανατος...και δυο κηδειες

Το Ιατρικο ανακοινωθεν
Τα συλλυπητηρια "συγγενων" και "φιλων"
Αναλυτικά:
"Το ΚΚΕ εκφράζει τη...
θλίψη του και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη. Έφυγε αγωνιζόμενος μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και ανέργους συναδέλφους του για τα δικαιώματα των εργαζομένων".
Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου διαδηλωτή που έχασε τη ζωή του στο κέντρο της Αθήνας εξέφρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.


ΕΤΣΙ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ……ΝΟΜΙΜΑ. Δείτε το εξώδικο.



Οι τράπεζες πήραν τα λεφτά και εμείς θα τα πληρώσουμε με φόρους ;
Από “Αντίσταση Τώρα” και “Αμετανόητο”.
Καταθέτουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας μας το κατωτέρω εξώδικο και ζητάμε να σφραγίσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου όλες τις σελίδες του αντιγράφου που θα έχουμε μαζί μας.
Αν αρνηθούν να σφραγίσουν κάθε σελίδα του αντιγράφου και πούνε ότι θα μας δώσουν χαρτάκι με το νούμερο πρωτοκόλλου τότε θα αρνηθούμε και θα ζητήσουμε να μας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πρωτοκολληθέντος εγγράφου και
είναι υποχρεωμένοι να μας το δώσουν άμεσα.
Δηλαδή αυτό που τους ζητήσαμε και μας είπαν για χαρτάκι… 


Τονίζουμε στην υπάλληλο που είναι στο πρωτόκολλο να δώσει από ένα αντίγραφο σε κάθε υπάλληλο της εφορίας και να πάρει και αυτή η ίδια διότι σε 15 ημέρες αν δεν μας απαντήσουν σε αυτά που τους ρωτάμε θα ξεκινήσουν δικαστικές ενέργειες τόσο ποινικές όσο και και αστικές ( μήνυση αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα ) ατομικά σε κάθε έναν από αυτούς.
Οι δικαστικές ενέργειες θα γίνουν με συντονισμό του κινήματος


Need for Speed World - Το πασίγνωστο παιχνίδι δωρεάν και φυσικά νόμιμα!





Η σειρά Need For Speed ξεκίνησε το 1994 και συνεχίζεται ως σήμερα με πάρα πολλές εκδόσεις. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων και η Electronics Arts αποφάσισε να διανέμει το παιχνίδι εντελώς δωρεάν.

Πατήστε εδώ για να παίξετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν!


Αφού κάνετε εγγραφή μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε αγώνες είτε με τα bots του παιχνιδιού είτε με αγνώστους, είτε μπορείτε να προσκαλέσετε και να προκαλέσετε τους φίλους σας σε έναν αγώνα.

Για κάθε αγώνα που ολοκληρώσετε θα παίρνετε και το αντίστοιχο experience και χρήματα παιχνιδιού. Όσο περισσότερο experience μαζεύετε θα ανεβαίνετε levels και θα ξεκλειδώνετε αυτοκίνητα όπως και αναβαθμίσεις στο ήδη υπάρχων αυτοκίνητο σας!

Πατήστε εδώ για να παίξετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν!


Το Τίμιο Ξύλο από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στην Αθήνα


Το Τίμιο Ξύλο από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στην ΑθήναΜια μικρή μα ιστορική ενορία, ο Άγιος δημήτριος Όπλων στα κάτω Πατήσια υποδέχεται το σημαντικότερο κειμήλιο της Ορθοδοξίας
Στα πλαίσια εορτασμού του πολυούχου της Ενορίας, η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Όπλων θα φιλοξενήσει για μια εβδομάδα το Τίμιο Ξύλο που έρχεται ειδικά για τον σκοπό αυτό από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια η ενορία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για την Αθήνα αφού ιστορικές πηγές συνδέουν τον παλαιό ναό του Αγίου Δημητρίου (του οποίου η ανέγερση χρονολογείται κατά τον 13ο μ.χ. χωρίς να αποκλείεται να είναι και παλαιότερος) με ένα ιστορικό περιστατικό που οδήγησε στην απελευθέρωση της Αθήνας από τους Τούρκους τον Απρίλιο του 1821, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Aκολούθεί η ανακοίνωση όπως εκδόθηκε από το εκκλησιαστικό συμβούλιο:


«ΙΕΚ δημοσιογραφίας Φράου Ανγκελα»



Το πολιτικό ίδρυμα του κόμματος της Μέρκελ εκπαιδεύει Έλληνες δημοσιογράφους στην Αθήνα
                                           Βασιλική Σιούτη
Σεμινάρια εκπαίδευσης ελλήνων δημοσιογράφων πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα το πολιτικό ίδρυμα KAS (Konrad – Adenauer Stiftung) του κόμματος της γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελας Μέρκελ (CDU).



Βασικοί εκπαιδευτές («trainern» αναφέρονται στο επίσημο πρόγραμμα) των δημοσιογράφων, είναι ..ο γερμανός πρέσβης Wolfgang Dold
το μέλος της Task Force Jens Bastian


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha