Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Τ Α Υ Γ Ε Τ Ο Σ

ΕΛΛΗΝΕΣ ....Οι πρώτοι κάτοικοι της ΓΗΣ.
....για όσους δεν το γνωρίζουν....εν συντομία.
Πρώτοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΗ.

Αφού προσγειώθηκαν στον ΤΑΥΓΕΤΟ.....έκαναν μετρήσεις για την αναγνώριση του χώρου.



Έτσι λοιπόν κατοικείται για πρώτη φορά η Γη στο Όρος Ταύγετος στην Πελοπόνησσο, όπου προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα
Κράτος δηλαδή ένα Φιλοσοφικό/Αστρικό Κράτος με κατανομή Αστρονόμων, οι οποίοι ….άλλοι παρατηρούσαν τον Ήλιο, άλλοι στην Σελήνη (Σεληνιακοί), άλλοι τους Γαλαξίες(Γαλαξάδες ή Γαλατάδες), πότε Λευκούς Ήλιους ή Γαλατούς Ήλιους.

Αρχικά είχαν 88 Αστρικούς Μύστες(Αστρονόμους) που παρακολουθούσαν εάν κινείται το Ζώδιό τους. Κάθε Αστρικός Μύστης είχε κι έναν Επικουρικό, ο οποίος παρακολουθούσε αντίστοιχα το β,γ,δ, κλπ αστέρια του Ζωδίου.


Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ




ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ THOUREIO 
 Μεγαλειώδης προσπάθεια καταβάλλεται από το στρατόπεδο του  πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Ε να βρεθεί αντίπαλος στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΝΙΚΟ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος κλιμακώνει μέρα με την μέρα τον αγώνα του κερδίζοντας συνεχώς έδαφος.


Νέο κόμμα με έδρα το ελβετικό καντόνι του Zoug ετοιμάζει ο Αντώνης. Οι λίστες και η σιωπή.



Από τον Βασίλη Μπόνιο


Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος με έδρα  το ελβετικό καντόνι του Zoug.
Για την πληρότητα του άρθρου το καντόνι του Ζoug είναι διεθνώς διάσημο ως ο παράδεισος των φορολογικών παραδείσων. Εχει ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για εταιρείες, μικρές και μεγάλες, για φυσικά πρόσωπα και ειδικά για τις εταιρείες Holding. Για αυτή του την ιδιότητα και μόνο, το Zoug έχει συγκεντρώσει πολλές πολυεθνικές από όλο τον κόσμο (Glencore, Adidas, Johnson&Johnson, Amgen, Xstrata, Boots κλπ.) και φαντάζει ως.. ο ιδανικός τόπος για εταιρείες, για υψηλόβαθμα στελέχη και κυρίως για ορισμένους πλούσιους μετόχους, και πολιτικούς οι οποίοι έχουν μάθει να κρατούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ..
νομικές-επενδυτικές οντότητες σε φορολογικούς παραδείσους.


Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!






Ένα υπέροχο βίντεο, που δείχνει πως η ύπαρξη του Θεού
είναι ένα ερώτημα του οποίου η απάντηση 

είναι ζήτημα απλής λογικής...


Ποτέ την Κυριακή (Ταινία) 1960


Το Ποτέ την Κυριακή είναι η πρώτη ταινία του Ζυλ Ντασσέν, με σενάριο δικό του και πρωταγωνίστρια την Μελίνα Μερκούρη. Γυρίστηκε το 1960 εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι μία από τις διασημότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου κυρίως λόγω της βραβευμένης με Όσκαρ μουσικής που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις.

Υπόθεση: Το σενάριο της ταινίας φέρει την πρωταγωνίστρια Ίλια να είναι μία πόρνη στο λιμάνι του Πειραιά. Έχει όμως κάτι που την κάνει να διαφέρει από τις άλλες πόρνες του λιμανιού. Η Ίλια όχι μόνο διαλέγει τους πελάτες της αλλά όταν έχει παραστάσεις το Ελληνικό Φεστιβάλ και όταν είναι Κυριακή δεν δέχεται ποτέ πελάτες. Τον ίδιο καιρό έρχεται στον Πειραιά ο Αμερικανός "Πρόσκοπος" Όμερ που επηρεασμένος από τις Φροϋδικές θεωρίες και μία ιδεαλιστική εικόνα που έχει για την Ελλάδα και θέτει ως σκοπό του να κάνει την Ίλια "καθώς πρέπει άνθρωπο". Την προσεγγίζει και βλέπει ότι η Ίλια έχει στρεβλή εικόνα για την αρχαία τραγωδία που όμως υπεραγαπάει. Ειδικά όταν φτάνει τον Όμερ στα όριά του λέγοντας του πως η Μήδεια δεν σκοτώνει τα παιδιά της αλλά "πάνε όλοι μαζί στην παραλία". Παίρνει λοιπόν την απόφαση ο Όμερ να την διδάξει αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Μουσική, Τραγούδι. Όμως ανακαλύπτει η Ίλια ότι ο αγαθών προθέσεων Όμερ χρηματοδοτήται από το μεγάλο προστάστη του λιμανιού και ενώ διώχνει τον Όμερ από δίπλα της και καλεί σε επανάσταση τις υπόλοιπες ιερόδουλες με σκοπό να διεκδικήσουν πιο ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς.

Μελίνα Μερκούρη: (Ίλια)
Ζυλ Ντασέν: (Homer Thrace) 
Γιώργος Φούντας: (Tonio)
Τίτος Βανδής: (Γιώργος)
Μήτσος Λυγίζος: (Καπετάνιος)
Δέσπω Διαμαντίδου: (Δέσπω)
Δήμος Σταρένιος: (αντιπρόσωπος του Προστάτη)
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: (Ναύτης)
Αλέξης Σολωμός: (Ο προστάτης, ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο)
Θανάσης Βέγγος: (Θανάσης)
Φαίδων Γεωργίτσης: (Ναύτης)
Νίκος Φερμάς: (Σερβιτόρος)


Σενάριο, Σκηνοθεσία: Ζιλ Ντασέν
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΛΛΑ


Υπόθεση: 
Η όμορφη Στέλλα, είναι μια διάσημη τραγουδίστρια, ποθητή από τους άνδρες και ιδιαίτερα αγαπητή στη λαϊκή γειτονιά που μένει. Εργάζεται σε ένα επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο και διατηρεί δεσμό με τον Αλέκο, έναν πλούσιο και συνεσταλμένο νέο. Άτομο ανήσυχο και ελεύθερο, η Στέλλα διαθέτει αυτονομία και αρνείται να ενταχτεί σε οποιαδήποτε σύμβαση. Έτσι, προσπαθεί να διαλύσει τη σχέση με τον Αλέκο πριν επέλθει η αναμενόμενη φθορά. Παράλληλα, γνωρίζει και ερωτεύεται τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή Μίλτο, ένα λαϊκό παλικάρι που προσπαθεί να την κατακτήσει με κάθε τρόπο και στο τέλος τα καταφέρνει. Ζουν μαζί μέρες χαρούμενες και στιγμές ευτυχισμένες. Ο Αλέκος από την πλευρά του, παλεύοντας μάταια να την κάνει να γυρίσει κοντά του, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από το σπίτι της. Ο Μίλτος, διεκδικητικός και απόλυτος, της κάνει πρόταση γάμου, την οποία εκείνη αρχικά αρνείται. Στην πορεία, κάτω από την ασφυκτική πίεση, τόσο του νεαρού, όσο και του περίγυρου, δέχεται με μεγάλους δισταγμούς. Μα το ελεύθερο πνεύμα της δεν υποτάσσεται και τον παρατά πριν την γαμήλια τελετή. Οργισμένος εκείνος, τρέχει να την βρει και τότε παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος...

Δραματική | 90' 
Ερμηνείες:

Μελίνα Μερκούρη - Στέλλα
Γιώργος Φούντας - Μίλτος
Αλέκος Αλεξανδράκης - Αλέκος
Βούλα Ζουμπουλάκη 
Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 
Τασσώ Καββαδία
Κώστας Κακκαβάς 
και πολλοί ακόμα ηθοποιοί


Μελίνα Μερκούρη "Μηχανή του Χρόνου" (VIDEO)


Η Μελίνα Μερκούρη (Μαρία Αμαλία Μερκούρη) (Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 1920 -- Νέα Υόρκη, 6 Μαρτίου 1994) ήταν ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Καταγόταν από σπουδαία οικογένεια πολιτικών. Μεγάλη ηθοποιός βραβευμένη με διεθνή βραβεία και παγκόσμιας ακτινοβολίας προσωπικότητα διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Ο παππούς της, Σπυρίδων Μερκούρης, είχε διατελέσει για πολλά χρόνια δήμαρχος Αθηναίων και ο πατέρας της, Σταμάτης Μερκούρης χρημάτισε βουλευτής.


Νεκρός 67χρονος διαδηλωτής στο Σύνταγμα!



Νεκρός είναι ένας 67χρονος που συμμετείχε στην πορεία και κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε........
ανακοπή.
Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών....
 ο 67χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή.    


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Bίντεο από το Σύνταγμα... (VIDEO)




Δείτε τα βίντεο...


Όλη η Καστοριά μία φωνή...Κατάληψη στο κτίριο της ΔΟΥ Καστοριάς - Δείτε φωτογραφίες & VIDEO


Μεγάλες κινητοποιήσεις και κατάληψη της ΔΟΥ Καστοριάς για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Κλειστά για δύο μέρες θα είναι τα Σχολεία, οι Υπηρεσίες, Δήμοι, Καταστήματα, Καφετέριες, Εστιατόρια, κλείνουν για 2 μέρες, αύριο και μεθαύριο.
Αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 αναμένεται να συγκεντρωθούν και πάλι χιλιάδες πολίτες μπροστά από το κτίριο της Δ.Ο.Υ Καστοριάς το οποίο τελεί υπό κατάληψη, για να διαμαρτυρηθούν.
Την όλη προσπάθεια της Κίνησης Πολιτών Νομού Καστοριάς στηρίζουν έως αυτή τη στιγμή 155 Σύλλογοι αλλά και πλήθος κόσμου από τους όμορους Νομούς....


Αποζημίωση 3,4 εκατ. ευρώ πήρε ο Προβόπουλος χωρίς να απολυθεί…




Αποζημίωση 3,4 εκατ. ευρώ πήρε ο Προβόπουλος χωρίς να απολυθεί...
 
Νίκος Νικολόπουλος: «Προκαλεί κάθε χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη ο Διοικητής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ»
 
Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό υπέβαλε ο εκπρόσωπος του Κινήματος για την Χριστιανοδημοκρατική Αναγέννηση («ΚΙ.ΧΡ.Α.») και ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος γνωστοποιεί στο σώμα της Βουλής των Ελλήνων, την αποκάλυψη «βόμβα» του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters :


«Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έλαβε αποζημίωση 3,4 εκ. ευρώ. Ο κ.Προβόπουλος χωρίς καν να απολυθεί, πήρε αποζημίωση από την Τράπεζα την οποία εργαζόταν, γιατί η Κυβέρνηση τον διόρισε σε θέση με αποδοχές 20.000 ευρώ!!!»


"ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ... ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ"...!!! Φοβερή αποκάλυψη για το ίνδαλμα της Αριστεράς



Φοβερή αποκάλυψη του συνταξιούχου καθηγητή της Νομικής, παπα-Κώστα Μπέη, στις 11.20 το βράδυ της περασμένης Τρίτης 9-10-2012, στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στο «Αρτ» (πρώην «Τηλεάστυ»):

Ο 90χρονος Ήρωας της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, «δουλεύει» αγρίως τον Ελληνικό Λαό στο θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων!.. Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του 76χρονου παπα-Κώστα Μπέη, επί 35 χρόνια αρθρογράφου της «Ελευθεροτυπίας», πρώην προέδρου της ΕΡΤ, πρώην Γενικού Γραμματέως της Βουλής, πρώην συμβούλου του Ανδρέα Παπανδρέου και από το 2002 ιερέως της Μητροπόλεως Πρεβέζης…

 Παπα-ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ: «Κάποιοι που παριστάνουν σήμερα τους υπερπατριώτες, είναι ψεύτες. Πρώτος ο Γλέζος!..Το λέω ενώπιον της Τηλεόρασης. Πρίν από μισό χρόνο, επήγα και του λέω: - Μανώλη, έχω εδώ την υπογραφή του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου του Κασιμάτη, του Πρύτανι του Πανεπιστημίου, έχω βάλει την δική μου και θέλω την δική σου, για να κάνωμε πλαγιαστική Αγωγή εναντίον του Γερμανικού Δημοσίου για την αξίωση που έχει η Τράπεζα της Ελλάδος για το Κατοχικό Δάνειο… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ήταν: «Θα το σκεφτώ». Το σκέφτεται ακόμη!..


Σουφλί ..Γενικός ξεσηκωμός .(VIDEO)


Εκατοντάδες διαδηλωτές, άνθρωποι βγήκαν  Τετάρτη 17-Οκτωβρίου 2012 σε συγκέντρωση, νέοι, ηλικιωμένοι, μαθητές, άνεργοι, να εκφράσουν την αγανάκτησή τους να αντισταθούν στην κλιμακούμενη υποβάθμιση του δήμου Σουφλίου την αποψίλωση των.....
Δημόσιων Υπηρεσιών......Εφορία, ΙΚΑ , Ειρηνοδικείο το Σουφλί το κάνατε σωστό νεκροταφείο


Σαν σήμερα, 18 Οκτωβρίου 1920 γεννιέται η Μελίνα Μερκούρη, (VIDEO)



Η Μελίνα Μερκούρη (Μαρία Αμαλία Μερκούρη) γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1920. Ήταν η αγαπημένη εγγονή του δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Μερκούρη και κόρη του βουλευτή της ΕΔΑ και υπουργού Σταμάτη Μερκούρη.
Μελίνα ΜερκούρηΣπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Εθνικού (1943-46) και έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή το 1944. Ως πρωταγωνίστρια καθιερώθηκε το 1949 με το ρόλο της Μπλανς από το έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος». Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά της ήταν η ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Στέλλα» (1955). Με το ρόλο, όμως, της Ίλια στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» (1960), αλλά και τη θεατρική μεταφορά του έργου στη Νέα Υόρκη, η Μελίνα Μερκούρη απέκτησε πλέον διεθνή φήμη.


ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! - Τον "ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ" εσείς τον ξέρετε;


 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΔΝΤ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟ!!!!...


Η Ελληνική Βουλή ψήφισε κατώτατο μισθό 586 ευρώ χωρίς τριετίες και χωρίς καμία προσαύξηση με την πάροδο του χρόνου .

Αυτό αναφέρεται στο Β’ ΜΝΗΝΟΜΙΟ και καταγράφεται στον Νόμο 4046 ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουάριου του 2012 με αρ. Φύλου Εφημερίδας Κυβερνήσεως ΦΕΚ 28 .

Τι σημαίνουν όλα αυτά φίλες και φίλοι ;

Σημαίνουν ότι η Ελλάδα, για όσο χρόνο αποφασίσει η Τρόικα δεν θα χει μισθούς αλλά ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ όπως δήλωσε ο Επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμνσεν στην Ελληνική Κυβέρνηση .

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ούτε καν στην Βουλγαρία .

Η ορολογία αυτή είναι πρωτοφανής και δεν υπάρχει σε κανένα οικονομικό βιβλίο , δεν έχει διδαχθεί σε κανένα Παν/μιο και δεν εμπεριέχεται σε κανένα βιβλίο Εργατικού Δικαίου στον κόσμο.

Συμπέρασμα!


Ξεφραγο αμπελι το Αιγαιο των δοσιλογων πολιτικων-Toυρκικό υποβρύχιο κοντά στην Εύβοια



Τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε από το ελληνικό σύστημα επιτήρησης να κινείται στο κεντρικό Αιγαίο στην περιοχή της Σκύρου. Πρόκειται για το Type 209/1400 (S358) Canakkale, ένα από τα πλέον σύγχρονα υποβρύχια του τουρκικού Ναυτικού, το οποίο προβαίνει σε ασκήσεις αποκλεισμού νήσων και απαγόρευσης θαλασσίων οδών από το δυτικό ρπος το ανατολικό Αιγαίο.

Το υποβρύχιο απέπλευσε έφυγε από τη ναυτική βάση του Gölcük στις 08:30, σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών και ακριβώς στις 11:45 εγκατέλειψε τα Δαρδανέλια και βυθίστηκε στα νερά του Αιγαίου. Ενωρίτερα είχε φορτώσει πυρομαχικά και τρόφιμα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν περνούσε το "λαιμό" των Δαρδανελίων, οι αξιωματικοί του υποβρυχίου χαιρέτισαν τη ναυτική βάση NARA στην ακτή πριν ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος σε έναν χαιρετισμό που συνηθίζεται όταν αποπλέει ένα σκάφος σε πολεμική αποστολή. Οπότε από ελληνικής πλευράς εικάζεται ότι θα πλεύσει και αυτό προς Συρία.
Πάντως στην παρούσα φάση βρίσκεται στο Αιγαίο νότια-νοτιοανατολικά της Σκύρου, κοντά στην Εύβοια.


Κατερίνη...Πρωτοφανείς σκηνές σε super market γνωστής αλυσίδας...Το επόμενο Σάββατο σε κάθε πόλη! Σε κάθε γειτονιά!




Image 



Σε πανελλαδική δράση ενάντια στις υψηλές τιμές των super market καλεί η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τις πρωτοβουλίες πολιτών όλης της χώρας. Το επόμενο Σάββατο σε κάθε πόλη! Σε κάθε γειτονιά! Σήμερα,

 Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στην Κατερίνη, εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές σε super market γνωστής αλυσίδας, όταν δεκάδες πολίτες μπήκαν στο κατάστημα για να ψωνίσουν και φτάνοντας στο ταμείο, ζήτησαν από τον διευθυντή να... επικοινωνήσει με τα κεντρικά της επιχείρησης και να ζητήσει να του επιτρέψουν να κάνει έκπτωση στους πελάτες του. 

 Εκπληκτική ήταν η αντίδραση και των πελατών, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έκαναν τα ψώνια τους βρισκόμενοι τυχαία εντός του καταστήματος. Αυθόρμητα, ενώθηκαν με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες για να ενισχύσουν το αίτημά τους και μπήκαν στην ουρά περιμένοντας το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha