Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ!!!



ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΟ ΚΛΟΠΕΣ 
Κόβουν από παντού: από τις χλωρίνες, τα γάντια, το φαγητό. Φτάσαν να μας ταΐζουν σάπια κρέατα!
Κατήργησαν το στρατιωτικό σάκο, τη στολή εξόδου, περιόρισαν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από την παραμεθόριο και την ΕΛΔΥΚ.
Όμως στο ΚΕΝ Πυροβολικού στη Θήβα έχουν ανεβάσει επίπεδο, κάτι που φαίνεται απ' το ακόλουθο περιστατικό.
Δεκάδες φαντάροι στη σειρά για την πληρωμή 8 ευρώ και κάτι ψιλά το μήνα.
Ο επιλοχίας Καλομοίρης, υπεύθυνος για τη μισθοδοσία «μετράει» τα κέρματα και προσεχτικά τα βάζει όλα μαζί στη χούφτα κάθε φαντάρου.


Οι καταγγελίες για τα πλαστά στοιχεία το ’80




Τι είπαν! Dr.J.Goebbels 11/2/1940 vs Α.Μerkel 26/10/2011 !






 
σ.σ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ!
 
Dr.Josef Goebbels, 11 Σεπτεμβρίου του 1940 προς τους Τσέχους για τα οφέλει της “κατάκτησης” τους!
«… Μην σκεφτείτε ότι  φέρνουμε μια ορισμένη τάξη στην Ευρώπη, το κάνουμε για να βλάψουμε τα άλλα έθνη. Η ελευθερία των επιμέρους χωρών πρέπει να ασκηθεί σε αρμονία με τους όρους του παρόντος και με απλα πρακτικά ζητήματα.

Ακριβώς όπως ένα μέλος μιας οικογένειας δεν έχει το δικαίωμα να διαταράξει την ειρήνη όλων των άλλων, ένα μεμονωμένο έθνος δεν έχει ...το δικαίωμα να αντισταθεί στην ευρύτερη τάξη πραγμάτων.

Δεν είχαμε πότε σκοπό να προωθήσουμε αυτό το αίτημα τάξης ή αναδιάταξης με την βία.


ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΙ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.














Δείτε τις φωτογραφίες...


HALANDRI NEWS · 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου Διατροφική Προετοιμασία για τον αγώνα 4 και 10Km




 
 

1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Διατροφική Προετοιμασία για τον αγώνα 4 και 10Km

Η συμμετοχή και κυρίως η ολοκλήρωση ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος, αποτελεί στόχο για πολλούς αθλητές, πολύ πιθανό να αποτελεί και δικό σου στόχο μιας και διαβάζεις αυτό το άρθρο. Το να φτάσεις επιτυχώς στον τερματισμό αποτελεί συνισταμένη πολλών παραγόντων εκ των οποίων ένας από τους σημαντικότερους είναι και η διατροφή! Η διατροφή την ημέρα πριν από τον αγώνα, λίγες ώρες πριν την εκκίνηση και ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σου.



HALANDRI NEWS · ΑΥΡΙΟ Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10/2011 ΔΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 213-2023959 (08.00 – 15.00)



HALANDRI NEWS · Εντυπωσιακή παρέλαση των Μικρασιατών στο Χαλάνδρι



Με νεανικό και ενθουσιώδες ανθρώπινο δυναμικό, έλαβε μέρος στην παρέλαση  της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών «ΟΙ ΡΙΖΕΣ».
Με την συμμετοχή 30 ατόμων, εκ των οποίων τα 10 ήταν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, τίμησε την Εθνική Επέτειο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι μικροί μαθητές προσήλθαν στο Σύλλογο  με δική τους πρωτοβουλία, ζητώντας να παρελάσουν με την ενδυμασία των προγόνων τους.
Είναι ενθαρυντικό και συγκινητικό προσπάθειες διατήρησης και μεταλαμπάδευσης του Μικρασιατικού Πολιτισμού, να βρίσκουν ανταπόκριση από άτομα τόσο τρυφερής ηλικίας.
Ο Σύλλογος φιλοδοξεί ακόμα περισσότερα παιδιά να πλαισιώσουν  τις εκδηλώσεις του και να αποτελέσουν τον κύριο πυρήνα, των δραστηριοτήτων  του στο άμεσο μέλλον.
Δυστυχώς πολλά παιδιά έμειναν εκτός παρέλασης λόγω έλλειψης ενδυμασίας. Ο Σύλλογος γι ατο λόγο αυτό βρίσκεται στην αναζήτηση χορηγού και βοήθειας για την δημιουργία Πραδοσιακού Μικρασιατικού Βεστιαρίου, ώστε να ανταποκριθεί στο μέλλον στις απαιτήσεις των νέων παιδιών.


HALANDRI NEWS · Συνταγματική τάξη



Συνειδητά επιδίδεται ο κ. Βενιζέλος στη σύνταξη νομοθετημάτων που περιέχουν αντισυνταγματικές διατάξεις.
Κατάφερε να στραφεί κατά μιας σειράς άρθρων του Συντάγματος που ουδείς στο δημοκρατικό παρελθόν είχε τολμήσει να αγγίξει: μονιμότητα δημοσίων υπαλλήλων, διάκριση εξουσιών, συνδικαλιστικές ελευθερίες, δικαίωμα στην περιουσία, σχεδόν όλα τα άρθρα του Συντάγματος βάλλονται από τα νομοθετήματά του.
Ο κ. Βενιζέλος το γνωρίζει αυτό. Αλλά ως νεο-Νέρων βλέπει τα άρθρα του Συντάγματος και φιλάρεσκα διατείνεται πως έτσι θα προκύψει η νέα Ελλάδα, μέσα από τις στάχτες που ο ίδιος προκαλεί. Και κατορθώνει να συσπειρώνει εναντίον του κάθε πολιτικό-κοινωνικό ρεύμα, διότι ενστικτωδώς οι πολίτες αντιδρούν όταν περιορίζονται οι ελευθερίες τους και η εξουσία συγκεντρώνεται, ως υπερεξουσία, στα χέρια ενός ανδρός.
Είναι καιρός ο πρωθυπουργός να επαναφέρει τον κ. Βενιζέλο στη συνταγματική τάξη. Αλλιώς είναι βέβαιο πως οι πολίτες θα επικαλεστούν το Αρθρο 120 του Συντάγματος, όπου γίνεται επίκληση κάθε μέσου με ό,τι αυτό κι αν συνεπάγεται».
Αλέξανδρος Λιούμπης
ηλ. μηχανικός
Χαλάνδρι


Παρέμβαση των κατοίκων της πόλης στην παρέλαση ALTER TV




Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha