Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Προειδοποίηση-σοκ από την αμερικανική πρεσβεία




american-embassy-in-Athens

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, με την οποία προειδοποιεί τους Αμερικανούς υπηκόους για ..
κίνδυνο ρατσιστικών επιθέσεων. Συγκεκριμένα αναγράφεται:
«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ ενημερώνει τους υπηκόους των ΗΠΑ ότι η σελίδα με ειδικές πληροφορίες για την Ελλάδα υπό τον τίτλο «Απειλές στην ασφάλεια» ενημερώθηκε, ώστε να πληροφορήσει τους υπηκόους των ΗΠΑ για την αύξηση των απρόκλητων παρενοχλήσεων και βίαιων επιθέσεων εναντίον προσώπων που, λόγω της επιδερμίδας τους, εκλαμβάνονται ως αλλοδαποί μετανάστες. Οι υπήκοοι των ΗΠΑ που κινδυνεύουν πιο πολύ είναι εκείνοι που έχουν αφρικανική, ασιατική, ισπανική ή μεσοανατολική καταγωγή, στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις».


ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΙΖΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ



ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΙΖΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ 
της Όλγας Γ. Γεριτσίδου 

Σήμερα, παραμονή της Επετείου του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του πατέρα μου Γεωργίου Α. Γεριτσίδη από το κράτος, που ουσιαστικά ανέκαθεν δεν ήταν άλλο από το παρακράτος που και τώρα εξαπέλυσε και εξαπολύει τεράστια ανθελληνική προπαγάνδα στην προσπάθεια του να εξαλείψει τον πραγματικό χαρακτήρα των Ελλήνων και τους Έλληνες τους ίδιους, θεωρώ σκόπιμο όχι μόνο ως συγγενής θύματος αλλά και ως αυτόπτης μάρτυς να πω τα πράγματα όπως έγιναν. Αλλά και ως κοινωνική επιστήμονας με πείρα στην μελέτη και ανάλυση της προπαγάνδας και των μηχανισμών της να εξηγήσω γιατί αυτή η Επέτειος των Ελλήνων δέχεται τέτοια επίθεση από τουλάχιστον το 1985. Επίθεση που τώρα έχει επεκταθεί και σε άλλες επετείους μας, ένδοξες ή μαύρες, που αποτελούν καταγραφές τόσο των γενοκτονιών κατά των Ελλήνων όσο και της ηρωικής, συνεχούς και σταθερής αντίστασης σε κάθε τι φασιστικό, ολοκληρωτικό, τυραννικό, απάνθρωπο. Δεν πρόκειται δηλαδή για ένα μεμονωμένο φαινόμενο, και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο. 


Τρία χρόνια χωρίς τον Ντε Νίγκρις



Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πριν από τρία χρόνια, άφηνε την τελευταία του πνοή καθ΄ οδόν για το νοσοκομείο. Μαύρα μεσάνυχτα ήταν και το αλογάκι της ΑΕΛ είχε την θλιβερή αποστολή να συνοδεύσει στη γειτονιά των Αγγέλων ένα ακόμη μέλος της ομάδας στο περιβόητο κλαμπ των πρόωρα χαμένων. Ήταν γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1978, έφυγε στα 31του, με προορισμό να βρει θέση ομάδα των "βυσσινί" ποδοσφαιριστών που έφυγαν πρόωρα από τον μάταιο τούτο κόσμο. Ο "Τάνο" είναι πλέον μαζί με τους Θεόδωρο Πασσιά, Γκιγιέμο Ντάους, Δημήτρη Κουκολίτσιο, Δημήτρη Μουσιάρη, Μάκη Λυγούρα, Σταύρο Κάσα, Ανδρέα Ζέρμα, Λευτέρη Μήλος, Γιώργο Μητσιμπόνα, Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ο Ντε Νίγκρις είχε έρθει στην Ελλάδα να ζήσει μία ακόμη ποδοσφαιρική περιπέτεια όπως το είχε κάνει νωρίτερα στην πατρίδα του το Μεξικό με τις φανέλες των Μοντερέι, Πουέμπλα, Αμέρικα, στην Κολομβία με την Ονσε Κάλντας, στη Βραζιλία με τη Σάντος, στην Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Πόλι Εχίδο), στην Κίνα (Σαντόγκ Λουνέγκ) και τέλος στην Τουρκία. Εκεί έμεινε τρία και πλέον χρόνια παίζοντας στην Γκαζιαντεσπόρ, στην Ανκαρακουτσού και στην Ανκαρασπόρ. Εκεί στη γειτονική χώρα βγήκε στο φως το πρόβλημα στην καρδιά μόνο που ο ίδιος, ο οποίος το γνώριζε αποφάσισε να το κρατήσει κρυφό. Είναι ενδεικτικό ότι ο αδελφός του ποδοσφαιριστής της Μοντερέι, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη Τύπου μια ημέρα μετά τον θάνατο του Αντόνιο πως: «η οικογένεια γνώριζε το πρόβλημά του αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα ήταν μοιραίο. Μας είχαν προειδοποιήσει για την κατάστασή του αλλά θεωρήσαμε ότι ήταν ένα πρόβλημα ήσσονος σημασίας, κάτι φυσιολογικό».


WAR2: Συναρπαστικό ελληνικό παιχνίδι στρατηγικής



Το «WAR2: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα συναρπαστικά χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τον πόλεμο, μπορείς να γίνεις ο στρατιωτικός διοικητής μιας πόλης που αγωνίζεται να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και τελικά να επιβληθεί ως ισχυρή δύναμη.


ΓΑΡΙΔΆΚΙΑ: ΠΌΣΟ (ΑΝΘ)ΥΓΙΕΙΝΆ ΕΊΝΑΙ;







του Νικόλα Γεωργιακώδη «Δώσε μου ένα φιλάκι
να σού δώσω σακουλάκι
που 'χει χίλιες δυο καρδούλες
τραγανές και νοστιμούλες!»Από διαφημιστικό σποτάκι για το σνακ «Καρδούλες» της Best Foods, 1985 Δρακουλίνια, Πακοτίνια, Extra, Φουντούνια, Pizza Mexicana, Pac Man, Τι & Τι, Πιτσίνια, 3D, Lotto Crunch. Κοινή ονομασία: "Γαριδάκια". Η κάθε γενιά είχε και τα δικά της, ανεξαρτήτως ονόματος, όμως ίδιας «φιλοσοφίας» πλασαρίσματος. Ελκυστικές συσκευασίες και διαφημιστικά σποτάκια στην τηλεόραση, ακόμα πιο ελκυστικές γεύσεις και ομηρικές μάχες με τους γονείς για να μας τα αγοράσουν. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν και (τόσο) άδικο. Τα πεντανόστιμα αυτά σνακ έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για τα ανθυγιεινά συστατικά τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να απαγορευτούν δια ροπάλου από την διατροφή


"Εδώ Πολυτεχνείο": H "εσχάτη πλάνη" της δημοκρατίας, χείρων -της πρώτης-της στρατοκρατίας, ως "απαρχής" της μεγαλύτερης ληστείας των Ελλήνων.





"Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου .... .θα έπρεπε να καταλήγει στην Βουλή, γιατί εκεί μέσα βούλιαξαν όλα τα όνειρα, οι ιδέες και τα οράματα." του Έθνους.]
Από εδώ "ξεπήδησαν" -δεν είναι υπερβολή- εξαργυρωτές ιδεών και οραμάτων, που τσάκισαν όσους δεν "συνέπραξαν" τα επόμενα χρόνια, στις λαμογιές τους και όσους δεν δέχθηκαν να ξεπουλήσουν την συνείδηση τους όπως αυτοί, στο βωμό του χρήματος και της αρπαχτής.
Σήμερα, από σας ρε διαπιστευμένα κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων, κλαίω και οδύρομαι, όχι μόνον εγώ, ....γιατί έχω τον "αδερφό μου" άστεγο και άρρωστο να ψάχνει στα σκουπίδια και τα "παιδιά μου"άνεργα και πεινασμένα να φεύγουν στην ξενιτιά.


Αποκάλυψη – Σοκ από τον Ρουπακιώτη: Φερέφωνα οι υπουργοί, καταθέτουν νομοσχέδια “τρίτων”!




 

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Κόλαφος Ρουπακιώτη για την κυβέρνηση, η δήλωσή του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, όπου έθεσε το ρητορικό ερώτημα: Μπορείτε να μου δείξετε έναν υπουργό που να συνέταξε ο ίδιος αυτά που κατέθεσε στην Βουλή;

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, είναι φυσικό ότι θα αμφισβητηθεί ευθέως από την κυβέρνηση, αλλά στην ουσία έκανε μία αναφορά σε αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν αλλά τα μέλη της κυβέρνησης (και όσοι βουλευτές ψήφισαν «ναι σε όλα») θα αρνηθούν μετ’ επιτάσεως. Κι αυτό επειδή εάν αναγνωρισθεί ως ορθή η τοποθέτηση του κ. Ρουπακιώτη, τότε αυτομάτως η κυβέρνηση αποδέχεται πως είναι ένα απλό διεκπεραιωτικό όργανο της τρόικα της οποίας τις εντολές νομιμοποιεί μέσω του Ελληνικού Κοινοβουλίου -και παρά τα όσα επιτάσσει το Σύνταγμα- ψηφίζονται νόμοι οι οποίοι αντιβαίνουν το ίδιο το Σύνταγμα.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha