Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

15 OΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BLOGGER TEMPLATES






Με τον έρχομο των Χριστουγέννων να είναι όλο και πιο κοντά, σας παρουσιάζω 15 όμορφα χριστουγεννιάτικα πρότυπα για όποιον θέλει να βάλει το blog του για τα καλά μέσα στο πμεύμα των Χριστουγέννων.
1)Winter-Christmas


Demo | Download


Τα 10 δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια!


altΕν όψει των εορτών οι αναγνώστες του Rolling Stones ψήφισαν τα δέκα δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακούστε τα και σίγουρα θα σας μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και όμως στην κορυφή δεν βρίσκεται το πολυπαιγμένο "Last Christmas" του George Michael αλλά το "Ηappy Χmas" του John Lennon. Μέσα απο τη λίστα φαίνεται η αγάπη των αμερικανών για πιο κλασσικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια όπως είναι το "Santa Claus is coming to Town" του Bruce Springsteen. Η μόνη γυναίκα που βρίσκεται στη δεκάδα και μάλιστα στην τέταρτη θέση είναι η Mariah Carey με το " Αll I want for Christmas is you".

1. John Lennon - 'Happy Xmas (War Is Over)
2. The Pogues - 'Fairytale Of New York'
3. Queen - 'Thank God It's Christmas'
4. Mariah Carey - 'All I Want For Christmas Is You'
5. Bruce Springsteen - 'Santa Claus Is Coming to Town'
6. David Bowie and Bing Crosby - 'Peace On Earth/Little Drummer Boy'
7. Elvis Presley - 'Blue Christmas'
8. The Kinks - 'Father Christmas'
9. Paul McCartney - 'Wonderful Christmastime'
10. Run-DMC - 'Christmas In Hollis'


10 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο..


10 <b>άνθρωποι</b> που <b>πούλησαν</b> την <b>ψυχή</b> <b>τους</b> στο <b>διάβολο...</b>


Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν περισσότερη ευχαρίστηση, πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο ........ κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν. 10. Συλβέστρος Β’ ήταν ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους της εποχής του. Πολύ έμπειρος στα μαθηματικά, στην αστρονομία και στη μηχανική. Του πιστώνεται η επινόηση του υδραυλικού οργάνου, του ρολόι με εκκρεμές και η εισαγωγή των αραβικών αριθμών στη Δυτική Ευρώπη. Έγραψε επίσης βιβλία για τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες, τη μουσική, τη θεολογία και τη φιλοσοφία. Ήταν ο πρώτος Γάλλος Πάπας και σίγουρα ο πιο σημαντικός του 10ου αιώνα. Μετά το θάνατό του, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι η μεγάλη νοημοσύνη του -και, κατά συνέπεια, η εφευρετική μεγαλοφυΐα του- ήταν το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με το διάβολο. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην τακτική επαφή του με μεγάλα επιστημονικά μυαλά του αραβικού κόσμου και η γενναία προσπάθεια του να ξεριζώσει τη σιμωνία (περιπτώσεις χειροτονίας ή προαγωγής κληρικών και μοναχών σε εκκλησιαστικό αξίωμα, με προσφορά οικονομικών ανταλλαγμάτων) στην Εκκλησία. 9. Νικολό ΠαγκανίνιΠάπας Συλβέστρος Β’ Ο Παγκανίνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιρτουόζους του βιολιού. Έμαθε να παίζει μαντολίνο στα 5 του και μέχρι τα 7 τα είχε αρχίσει να συνθέτει. Ξεκίνησε να παίζει δημοσίως σε 12 αλλά στα 16 του κατέρρευσε και εξαφανίστηκε στον αλκοολισμό. Επανήλθε όμως και μέχρι τα 22 του ήταν ο πρώτος σούπερ σταρ της μουσικής. Μπορούσε να παίζει τρεις οκτάβες σε τέσσερις χορδές με μια έκταση του χεριού, ένα κατόρθωμα που είναι σχεδόν αδύνατο ακόμα και σήμερα. Μέχρι τα 23 του είχε συνθέσει τα «24 καπρίτσια» και για χρόνια κανένας άλλος βιολιστής δεν μπορούσε να παίξει μεγάλο μέρος της μουσικής του. Το παίξιμό του λεγόταν πως έκανε το κοινό να


Noσηλεύονται παιδιά για εθισμό στο διαδίκτυο



Περίπου 20 παιδιά νοσηλεύονται σε μόνιμη βάση στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία και άλλες κλινικές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον εθισμό στο διαδίκτυο, ενώ διαρκή είναι τα νέα αιτήματα για θεραπεία. 
Το πρόβλημα πάντως που φαίνεται να λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις απαιτεί την ενεργοποίηση των γονιών και των εκπαιδευτικών με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι αυτό που πρέπει να περάσει στα παιδιά είναι ότι η αληθινή ζωή βρίσκεται έξω από την οθόνη του υπολογιστή.
Τους κινδύνους που κρύβει το ίντερνετ αλλά και το ζήτημα του εθισμού ανέλυσαν ο παιδοψυχίατρος – οικογενειακός θεραπευτής Αχιλλέας Προκοπίου και ο σχολικός σύμβουλος πληροφορικής Γιώργος Γώγουλος σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Χανίων το περασμένο Σάββατο.


Έγκυος στα 13, μάνα στα 14 και δολοφονημένη στα 17!



Συγκλονίζει η ιστορία της Kelsey Shaw η οποία στα 13 της έμεινε έγκυος, στα 14 γέννησε και στα 17 της δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της που ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Η Kelsey Shaw ήταν 12 όταν άρχισε να βγαίνει με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της Callum Willcocks. Μέσα σε ένα χρόνο έμεινε έγκυος, στα 14 είχε και παιδί ενώ η σχέση της με τον σύντροφό της ήταν αρρωστημένη… Αλόγιστη χρήση αλκοόλ, ναρκωτικών αλλά και ισχυρισμοί περί απιστίας.
Στα 17 της η κοπέλα στραγγαλίστηκε από τον σύντροφό της ο οποίος ήταν πιωμένος.

Ο Callum Willcocks φυλακίστηκε για τουλάχιστον 16 χρόνια αφού αποδείχτηκε ότι διέπραξε φόνο.

Ένας ψυχολόγος που τον εξέτασε σημείωσε πως ο δολοφόνος καταναλώνειένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού την ημέρα και κοκαΐνη αξίας 1.000 λιρών κάθε Σαββατοκύριακο.


χριστουγεννιάτικη κατασκευή. Χριστουγεννιάτικο στεφάνι



Υλικά που θα χρειαστείτε
 –παλιές εφημερίδες
 –συρραπτικό
 –πον-πον κατασκευών
 –κόκκινο οντουλέ(μεταλλιζέ) χαρτόνι
 –Υφασμάτινες κορδέλες( κόκκινη και πορτοκαλί)
 –παγέτες ή χάντρες κόκκινες
 –κόλλα ψαλίδι Στρίβετε τις σελίδες εφημερίδας, έσι ώστε να σχηματίσετε ένα μεγάλο φιδάκι. Δουλεύετε με την ίδια διαδικασία 3-4 φορές. Πέρνετε τα φιδάκια και τα ενώνετε μεταξύ τους με το συρραπτικό, έτσι ώστε να σχηματίσετε ένα στεφάνι. Τυλίγετε την κόκκινη υφασμάτινη κορδέλα


Επιστρέφουν τα συσσίτια στα σχολεία!


Από τη νέα χρονιά θα προσφέρεται στα σχολεία της χώρας μια σύγχρονη µορφή συσσιτίων, µε τη µορφή µικρογευµάτων σε περιοχές όπου φοιτούν µεγάλα ποσοστά παιδιών από αδύναμα οικονοµικά στρώµατα.

Η δημοσιοποίηση των κρουσμάτων ασιτίας μαθητών σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας, που είχαν παρατηρηθεί ήδη από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, αντιμετωπίστηκε ως λαϊκισμός, πλέον είναι κοινό μυστικό.
Τώρα το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε κεντρικό επίπεδο.

Σύµφωνα µε τις πληροφορίες του Βήµατος , το υπουργείο Παιδείας θα δίνει κουπόνια στους µαθητές περιοχών µε χαµηλούς οικονοµικούς και κοινωνικούς δείκτες και µε αυτά θα µπορούν να τρώνε στα κυλικεία των σχολείων. Τα κουπόνια θα είναι του επιπέδου των 2 ή 3 ευρώ, αλλά µε αυτά τα χρήµατα ένας µαθητής θα µπορεί να φάει ένα σάντουιτς και να πιει έναν χυµό ή γάλα στο σχολείο του.


Ο απολογισμός του 2011...



thumb
Ο σεισμός και το πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα, ο λιμός στη Σομαλία, η εκτέλεση του Μουαμάρ Καντάφι, η κρίση και τα επεισόδια στην Ελλάδα, η Αραβική άνοιξη, ο πριγκηπικός γάμος στη Βρετανία, ο θάνατος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η κρίση στην Ευρωζώνη, οι «Αγανακτισμένοι» παγκοσμίως, το μακελειό στη Νορβηγία και ο χαμός του Steve Jobs…
Όλα αυτά τα γεγονότα, τα περισσότερα δυσάρεστα, αποτελούν τη χρονιά που μας πέρασε…


HALANDRI NEWS · «Πορεία»: Χριστουγεννιάτικο bazaar


bazaarΧριστουγεννιάτικο Bazaar πραγματοποιεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 – 20:00 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας «Πορεία». Στο Bazaar θα διατεθούν έργα των ενοίκων του Οικοτροφείου, καθώς και γλυκές λιχουδιές και παραδοσιακά προϊόντα φτιαγμένα με πολλή αγάπη, από τους ενοίκους και το προσωπικό της «Πορείας».








HALANDRI NEWS · ΔΕΗ Χαλάνδρι παρέμβαση


Λίγο πριν τις 10 είχαν μαζευτεί καμιά 10 καπελάκηδες και κατά διαστήματα περνάγαν συνέχεια ΔΙΑΣ. Το φόβο μας να 'εχετε. Μαζευτήκαμε έξω απ' τη ΔΕΗ Χαλανδρίου, απλώσαμε το πανό μας, μοιράσαμε το κείμενό μας και ενημερώσαμε κόσμο. Επισκεφτήκαμε το γραφείο κίνησης και ζητήσαμε συνεργασία. Η υπάλληλος, (ΥΠάλληλος) "τη δουλειά της έκανε". Θα τη βοηθήσουμε να την κάνει καλύτερα στα τέλη του μήνα που θα αρχίσουν να έρχονται τα φύλλα διακοπής που σχετίζονται με το τέλος ακινήτων. Ήταν η τρίτη φορά που πηγαίναμε και θα υπάρξουν πολλές ακόμα. Οι υπάλληλοι που κάνουν τη δουλειά τους, καλό είναι είτε να αλλάξουν δουλειά είτε να σκεφτούν τα πραγματικά τους συμφέροντα. Ή με τους εξεγερμένους ή με τους υπαλλήλους. Τόσο απλά.

 Στις 19 την άλλη Δευτέρα θα πάμε στην ΔΕΗ Κηφισιάς (Γρ.Λαμπράκη 2) εκεί έχει και ταμεία και είναι κοντά στην Κηφισίας (Ζηρίνειο, βίλα Καζούλη). Θα είναι πιο δυναμική η παρέμβαση. Και στο τέλος του μήνα ελπίζω και θα συμμετέχω να γίνουν κάπως πιο δυναμικές οι παρεμβάσεις (αφού αδειάζει ο χώρος).




Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha