Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ταχύτερη 13χρονη στην ιστορία!


Φυσικά είναι Κινέζα και η Ξου Ντανλού απειλεί την κυριαρχία της 15χρονης Αμερικανίδας Κέιτι Λεντέκι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι.




Η Κίνα κυριάρχησε στο ασιατικό πρωτάθλημα κολύμβησης την περασμένη εβδομάδα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη.
Μια από τις πρωταγωνίστριες της διοργάνωσης ήταν η Ξου Ντανλού, η νικήτρια στα 800μ. ελεύθερο. Η Ξου είναι μόλις 13 χρονών!
Πήρε το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας σε χρόνο οκτώ λεπτά και 22.24 δευτερόλεπτα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε συστηθεί στην οικογένεια της κολύμβησης με χρόνο οκτώ λεπτά και 27.43 δευτερόλεπτα, όσα χρειάστηκε για να νικήσει στο πρωτάθλημα Κίνας.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!





Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους...

Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους. Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ .ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΝΕΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ;



skopelos-epeisodia1
"Παρολίγον να έχουμε σοβαρά επεισόδια στην Σκόπελο ,όταν μοναχοί της Λαύρας από το άγιο ορός κατέφθασαν με δικαστικούς επιμελητές δικηγόρους και μαζί με συνοδεία μπράβων προσπάθησαν αιφνιδιαστικά και με μια απόφαση διάτρητη να αποβάλλουν 5 οικογένειες από τα νόμιμα οικόπεδα τους στην περιοχή γλυστερι της Σκοπελου.
Μόλις ενημερώθηκαν οι Σκοπελίτες κατέφθασαν πλήθος από κόσμο στην παραλία γλυστερι ήταν και ο δήμαρχος Σκοπέλου κύριος Μιχελής ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Σκούρας και άλλη δημοτική σύμβουλοί .όπου συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο των Σκοπελιτων και έτσι εμπόδισαν να πραγματοποιήσουν την απόφαση τους ,πρέπει να πούμε για την άψογη


Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ




 Η πειθαρχική δίωξη που διέταξε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάκου Ι. Τέντες εναντίον το ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ, επειδή τόλμησε να χαρακτηρίσει "κατοχική χούντα" την δωσίλογη κυβέρνηση, θα γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, για την τραγωδία που ζούμε ως λαός.
Τα attikanea, θα σταθούν στο πλευρό του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Πενταγιώτη και θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά της.. "ανεξάρτητης Δικαιοσύνης", που φέρει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα του σάπιου πολιτικού συστήματος και της διαφθοράς.
Το παρακάτω κείμενο, αποκαλύπτει επώνυμα το μέγεθος της διαφθαρμένης Δικαιοσύνης (ευτυχώς, όχι στο σύνολό της).
Πιστεύουμε ακράδαντα, πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ να σωθεί η πατρίδα μας.
Φτάνει να δούμε τους πραγματικούς ενόχους της τραγωδίας της και εναντίον τους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως λαός.
ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!


Τα αποδεσμευθέντα έγγραφα του Foreign Office αποκαλύπτουν τον αντεθνικό ρόλο του ΑΚΕΛ και του Μακαρίου







Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά ότι το ΑΚΕΛ κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ αποτέλεσε,  το μακρύ χέρι της Ιντέλιτζενς  Σέρβις στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της βρετανικής αποικιοκρατίας. 
Εμείς καθόλου δεν εντυπωσιαζόμαστε από τις αποκαλύψεις! Σε άλλες αναρτήσεις της Ιστοσελίδας μας θα διαβάσετε για τη συνεργασία Άγγλων στρατιωτών και Ακελικών μαζών! Αυτοί τούτοι οι Ακελικοί βοήθησαν τους Άγγλους αποικιοκράτες να συλλάβουν τον Μιχαλάκη Καραολή! 

Στην Άχνα οργανωμένες Ακελικές μάζες υπό την κάλυψη των άγγλων στρατιωτών επιτίθεντο εναντίον των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και πολλές φορές επεχείρησαν να τους αφαιρέσουν τις προσωπίδες ώστε να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους στους Εγγλέζους, εξαναγκάζοντας έτσι τους αντάρτες να τους πυροβολούν! 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha