Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΙΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ




ΥΛΙΚΑ :

500 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο
λίγη κανέλα
1 κιλό μανιτάρια τεμαχισμένα
1 φλιτζάνι λάδι
3 μέτρια κρεμμύδια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
300 γρ. χυμός ντομάτας
Για την μπεσαμέλ
λίγος μαιντανός
7 φλιτζάνια νερό ή γάλα σόγιας
λίγο μπαχάρι
1 ¾ φλιτζάνι αλεύρι
λίγο πιπέρι μαύρο
1 φλιτζάνι λάδι, 1 κουταλάκι αλάτι


Δεν κυκλοφορούν σήμερα μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί


Για δεύτερη ημέρα θα συνεχισθεί η μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς. Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ δεν θα κινηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς απεργούν στα πλαίσια της 48ωρης κινητοποίησης που ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίζεται σήμερα.


Δεν κυκλοφορούν σήμερα μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί
Επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα τα ταξί, αφού οι ιδιοκτήτες τους προχώρησαν από τη Δευτέρα σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.
Ακόμη, από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι σήμερα πραγματοποιούν στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.


Ανεπάγγελτος με… κέρδη 6 εκατ. ευρώ!!


Ανεπάγγελτος με… κέρδη 6 εκατ. ευρώΕλέγχους για την έκδοση φορολογικών στοιχείων, την καταβολή ΦΠΑ και την αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσιακών στοιχείων διεξάγει...
το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων αποκαλύφθηκαν και καταλογίσθηκαν οι σχετικές παραβάσεις:

1. Σε τέσσερις αγρότες στη Θήβα, οι οποίοι έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 5.467.000 ευρώ.

2. Σε 17 επιχειρήσεις, οι οποίες εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 65.000.000 ευρώ. Στις επιχειρήσεις αυτές περιλαμβάνονται διαφημιστικές εταιρείες, επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών, βιομηχανία ενδυμάτων, επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κατασκευαστική επιχείρηση και εργαστήριο ελευθέρων σπουδών .


Όργιο απάτης ανακάλυψε το ΣΔΟΕ..Από γνωστή επιχείρηση με ανακριβή στοιχεία αξίας 12 εκατομμυρίων, ως δημοσίους υπαλλήλους και αγρότες ..



Όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγει για την περιστολή της φοροδιαφυγής αποκαλύφθηκαν και έπεσαν βαριά πρόστιμα:

1. Σε τέσσερις αγρότες στη Θήβα, οι οποίοι έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 5.467.000 ευρώ.

2. Σε 17 επιχειρήσεις, οι οποίες εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 65.000.000 ευρώ. Στις επιχειρήσεις αυτές περιλαμβάνονται διαφημιστικές εταιρείες, επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών, βιομηχανία ενδυμάτων, επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κατασκευαστική επιχείρηση και εργαστήριο ελευθέρων σπουδών.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha