Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 9/6/12


Γερμανία – Πορτογαλία ΠΡΟΤΑΣΗ: over 2,5  INFO 
Ολλανδία-Δανία ΠΡΟΤΑΣΗ 2 1,5  INFO  
Βαρέζε – Σαμπντόρια ΠΡΟΤΑΣΗ Χ 2. 90 INFO 


Συνολική απόδοση= 10,8


Βαρέζε – Σαμπντόρια ( Άνοδο με Χ η Σαμπντόρια )


Άνοδο με Χ η Σαμπντόρια (2,90)
Ένα βήμα πριν την επιστροφή της στη Serie A είναι η Σαμπντόρια μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα. Κόντρα στις ομάδες του Top-6 δεν κατάφερε να βγάλει διπλό, αλλά ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που μπορεί να αποσπάσει και κόντρα στην ελλιπή Βαρέζε, η οποία θέλει μόνο νίκη. Στο 2,90 το Χ στην Bet365.
Τι ισχύει: Πρόκειται για επαναληπτικό τελικό για την άνοδο στη Serie A. Στο πρώτο παιχνίδι η Σαμπντόρια κέρδισε 3-2. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε διπλά και σε περίπτωση οποιασδήποτε νίκης της Βαρέζε με ένα γκολ διαφορά οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε παράταση. Αν δεν αλλάξει κάτι εκεί κερδίζει την άνοδο η Βαρέζε και δεν υπάρχουν πέναλτι. Φυσικά με Χ2 παίρνει την άνοδο η Σαμπντόρια.


EURO 2012: Ολλανδία-Δανία



Γήπεδο: Μέταλιστ Στάντιουμ (38.633)
Διατητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μααρβάικ): Η Ολλανδία προκρίθηκε άνετα με 9 νίκες και μία ήττα στον πέμπτο όμιλο και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012. Διαθέτει υπερπλήρες ρόστερ με την επίθεση της να πετάει φωτιές, όμως  με την άμυνα της να προβληματίζει κάποιες φορές. Στο τελευταίο της φιλικό συνέτριψε την Β.Ιρλανδία με 6-0 , δείχνοντας τις επιθετικές αρετές της όμως υπήρχε γκρίνια από τον επιθετικό Χουντελααρ καθώς ο Μααρβάικ προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης αντί αυτόν. Στον αγωνιστικό τομέα τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ματάισεν και Μπόουμα.
Πιθανή Εντεκάδα (4-2-3-1): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντε Βιλ, Χάιτινχα, Φλάαρ, Σάαρς, Ρόμπεν, Ντε Γιονγκ, Φαν Μπόμελ, Αφελάι, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι


EURO 2012 - Γερμανία – Πορτογαλία



Γήπεδο: Αρένα Λβιβ (34,915)
Διαιτητής: Στέφαν Λανουά (Γαλλία)
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Η Γερμανία έκανε περίπατο στους ομίλους καθώς είχε το απόλυτο τον νικών (10-0-0) και αποτελεί δικαίως το φαβορί του Euro 2012. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα με τον Λεβ να δηλώνει: ” Υπάρχει ανεβασμένο ηθικό στην ομάδα καθώς πετύχαμε μεγάλες νίκες επί αντιπάλων παγκόσμιας κλάσης, όπως Βραζιλία – Ολλανδία – Ουρουγουάη”. Επίσης δεν έκρυψε ότι ο τίτλος του φαβορί “βαραίνει” τους παίχτες τους, που δείχνουν να είναι υπό πίεση, επειδή όλοι περιμένουν ότι θα είναι στον τελικό. Στον αγωνιστικό τομέα: θα παραταχθεί πλήρης καθώς επέστρεψε ο Σβαινστάγκερ ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις όμως είναι έτοιμος, όπως και οι Λαμ, Κλόσε και Κεντίρα.
Πιθανή Εντεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Μίλερ, Κεντίρα, Σβαινστάγκερ, Ποντόλσκι, Εζιλ, Κλόσε


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 1822. ΟΙ Τούρκοι παραδίδουν την Ακρόπολη των Αθηνών



Κατά την πολιορκία της Ακρόπολης, το 1822, από τους επαναστατημένους Έλληνες, αναφέρεται ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αρχαιολόγο Κυριάκο Πιττάκη. Αντιγράφεται το κείμενο, έτσι όπως βρίσκεται σήμερα δημοσιευμένο σε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες:
Κατά τη διάρκεια του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, την Ακρόπολη πολιορκούσαν ή υπερασπίζονταν διαδοχικά οι Έλληνες και οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να υποστεί ορατές ακόμα και σήμερα ζημίες. Τότε διαδραματίστηκε ένα άγνωστο σχεδόν εκτός συνόρων επεισόδιο. Κατά τη χρονική περίοδο 1821-1822, τους Τούρκους που είχαν κλειστεί στα τείχη, πολιορκούσαν οι εξεγερμένοι Έλληνες με αρχηγό τον Οδυσσέα Ανδρούτσο.
Στην πολιορκία της Ακρόπολης, λίγο πριν αρχίσει ο βομβαρδισμός (11 Μαρτίου 1822), η Ελληνική Κυβέρνηση συνιστούσε «προσοχή» στον επικεφαλής Γερμανών φιλελλήνων, Γάλλο συνταγματάρχη Ολιβιέ Βουτιέ: «…μη λησμονήτε», υπεδείκνυε, «ότι μέσα εις το Κάστρον περικλείονται αυτά τα πολύτιμα λείψανα της αρχαιότητος, οπού ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν ημπόρεσε να εξαφανίση· συνιστώμεν εις την αγάπην σας προς το ωραίον τα αριστουργήματα των προγόνων μας. Είθε η αιγίς της Αθηνάς να προφυλάξη τον ναόν της»…


Ο Γκλέτσος...ΔΕΡΝΕΙ τον Κασιδιάρη !!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Εξω φρενών με την διαιτησία ο Φερνάντο Σάντος



Παράπονα από την διαιτησίαΕξω φρενών με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Πολωνία ήταν ο Φερνάντο Σάντος: «Θεωρώ πως καμία κάρτα του Παπασταθόπουλου δεν υπήρχε. Πολύ απλά δεν υπήρχαν φάουλ στις φάσεις. Επίσης θεωρώ πως υπάρχει πέναλτι στην φάση του Πέρκις όταν και χτυπά η μπάλα στο χέρι του. Δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 25 λεπτά. Μετά ισορροπήσαμε το ματς. Είχαμε ατυχίες όπως με τον τραυματισμό του Αβραάμ και την αποβολή του Παπασταθόπουλου. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να παλέψουμε στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν πιο αποφασισμένοι, παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό. Μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω».


«Καλοκαιρινή φύλαξη με δημιουργική απασχόληση» στο Χαλάνδρι


Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενάμιση μήνα από 18/6/12 έως 27/7/12 για την υλοποίηση του προγράμματος «Καλοκαιρινή φύλαξη με δημιουργική απασχόληση» για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» κατά αριθμό και ειδικότητα:


Ρωσία - Τσεχία: 4-1 (VIDEO)



Οι Ρώσοι έδειξαν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ποιος θα είναι το απόλυτο αφεντικό του Α’ Ομίλου. Οι παίκτες του Dick Advocaat πιστοποίησαν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση δίχως πολλά παιχνίδια να βαραίνουν τις πλάτες τους (οι 20 από τους 23 παίκτες αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες οι οποίες τον χειμώνα λόγω καιρού… ξεκουράζονται) και συνέτριψαν τους δύσμοιρους Τσέχους με 4-1. Όταν δε μια ομάδα σκοράρει τετράκις κόντρα σε έναν τερματοφύλακα της κλάσης του Petr Cech, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η επίθεσή της… πετά φωτιές!
Με βασικό τους όπλο τις κοφτές, κάθετες μπαλιές κυρίως από τα πλάγια που εξέθεταν την δυσκίνητη αμυντική γραμμή των Τσέχων, οι Ρώσοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Dzagoev επάνω στο τέταρτο του αγώνα. Διπλασίασαν μάλιστα τα τέρματά τους 9 λεπτά αργότερα με τον Shirokov και το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλισε με εκείνους στο τιμόνι του αγώνα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην επίθεση. Οι Τσέχοι ήταν εκείνοι που σκόραραν πρώτοι με τον Pilar στο 52’ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο οι Ρώσοι «σφράγισαν» τη νίκη με τον Dzagoev και πάλι στο 79’ κι ενώ ο Kerzhakov είχε προηγουμένως χάσει σωρεία ευκαιριών. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Pavlyuchenko στο 82’ που στο μεταξύ είχε περάσει αλλαγή.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha