Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Σύλλογος Εκπαιδευτικών "Περικλής": Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012



 Σας ενημερώνουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη, στο 12° Δημ. Σχολείου Χαλανδρίου, Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, τηλ: 210-6847273, και ώρα 9.00-13.30 μ.μ.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που δεν θα προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία να διευκολύνουν τους αιμοδότες στο έργο τους, δεδομένου ότι το αίμα που προσφέρουν πιθανόν να χρειαστεί και σε μας.
Ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν στην αιμοδοσία θα λάβουν σχετική βεβαίωση του Συλλόγου μας.



Σαν σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 1824 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παραδίδεται στην κυβέρνηση


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1770-1843 (ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821)




HALANDRI NEWS · 1957 γεννιέται ο τραγουδοποιός, Νίκος Πορτοκάλογλου.



Καταγγελία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης..Μας έκαναν μέχρι και σεκιούριτι στους παίκτες του Ολυμπιακού για να γευματίσουν!



Καταγγελίες φωτιά για τον τρόπο χρήσης των αστυνομικών δυνάμεων κάνει η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης....
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο μπλόγκ της Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης, έντονη είναι η δυσφορία των αστυνομικών προκαλούν μια σειρά από αποφάσεις - διαταγές του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης σχετικά με τρόπο χρήσης και την χρήση των αστυνομικών δυνάμεων.

Η πρωτοβουλία καταγγέλλει οτι ......
σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι αστυνομικοί χρησιμοποιήθηκαν ως ιδιωτική φύλακες προσφέροντας πολυάριθμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα φρούρηση ιδιωτικών κτιριακών εγκαταστάσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που μέχρι προσφάτως τελούσε υπό κατάληψη χωρίς να απειλείται η δημόσια τάξη ή να πληρούνται οι όροι για την προστασία ιδιωτών από την ΕΛΑΣ.


Χιόνισε πριν 8 ημέρεςστη Β. Ήπειρο και ακόμη να επανέλθει το ρεύμα!


Δεκάδες χωριά της Δερόπολης στο σκοτάδι. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

Χιόνισε πριν 8 ημέρες στη Βόρειο Ήπειρο, κόπηκε το ρεύμα και ακόμη να επανέλθει το φως σε πολλά χωριά της Δερόπολης, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να περνούν τις εορτές στο σκοτάδι. Το παμπάλαιο ηλεκτρικό δίκτυο των χωριών, που έχει.........
κατασκευαστεί στα τέλη του δεκαετίας του 60 από το καθεστώς Χότζα δεν άντεξε στους 20-30 πόντους
χιονιού και καταστράφηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου.Η ιστοσελίδα "Δερόπολη' έγραψε σχετικά: "Δε λένε να τελειώσουν οι ταλαιπωρίες κάποιων χωριών στην Πάνω Δρόπολη. "Κανείςδεν νοιάστηκε για την τύχη των χωριών. Η εταιρία CEZ , της οποίας καλοπληρωτές είναι οι Πανωδεροπολίτες, που διαχειρίζεται την διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος όχι απλά είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη, αλλά και συχνά-πυκνά κλέβει τους καταναλωτές χρεώνοντάς τους παραπάνω άπ΄ότι ξοδεύουν. Το ίδιο η κυβέρνηση και οι άνθρωποί της στη μειονότητα, που νοιάζονται μόνο για τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα και κέρδη, αφήνοντας στο έλεος της τύχης και του χειμώνα τους Πανωδροπολίτες".


www.katoci.com


HALANDRI NEWS · Frank Sinatra- The Christmas Waltz




Φήμες για ΑΕΚ και Πετρόπουλο


ΠετρόπουλοςΦήμες θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου σε περίπτωση που ο δεύτερος μείνει ελεύθερος.

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και μπορεί να μην έβγαλε κάποια σημαντική είδηση για τους πράσινους, όμως υπάρχει περίπτωση να έβγαλε για την ΑΕΚ! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr και των Πράσινων Νέων, ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους πράσινους. Κάπου εδώ έρχεται και η ΑΕΚ που το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως είναι κοντά στον 26χρονο επιθετικό των πράσινων. Σε περίπτωση μάλιστα που μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να υπογράψει στην Ένωση με τις φήμες να αναφέρουν πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την άφιξη του νέου επενδυτή της ΑΕΚ. Για όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε καθώς ο Σταύρος Αδαμίδης μιλάει με υποψήφιους επενδυτές από το Ντουμπάι.


sport24.gr


Φήμες για Σηφάκη o Ολυμπιακός


Συνάντηση μεταξύ Γιάννη Βρέντζου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Αλέκου Ράντου υπήρξε στου Ρέντη για το θέμα του τερματοφύλακα, αφού η απόφαση του Ολυμπιακού να κινηθεί για τερματοφύλακα φαίνεται πως είναι ειλημμένη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Γαύρου», η περίπτωση του Κάρλος Καμενί οδεύει προς το… ψυγείο καθώς η ενημέρωση που υπάρχει στον Ολυμπιακό από τη Βαρκελώνη είναι πως ο Καμερουνέζος έχει πολύ υψηλές αξιώσεις. Μοιραία, στον "Θρύλο" εξετάζουν και τις άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν στο συρτάρι. Τελευταία από αυτές του Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος πλέον, μετά την εξέλιξη με τον Καμενί, δείχνει να κερδίζει τη… μάχη της διαδοχής του Φράνκο Κοστάντσο. Ο Κρητικός γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Στον Ολυμπιακό έχουν καλή γνώμη για τις ικανότητές του, αφού άλλωστε τον είχαν στου Ρέντη τη σεζόν 2007-08, τότε ως μπακ-απ του Αντώνη Νικοπολίδη.


Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους



Ένα θαρραλέος Βρετανός ψαράς κατάφερε να παγιδεύσει ένα ψάρι "δολοφόνο" που σκόρπισε το θάνατο σε δύο άντρες, δαγκώνοντας τους όρχεις τους.
Ο 53χρονος Jeremy Wade από την Βρετανία ξόδεψε αρκετές εβδομάδες προσπαθώντας να πιάσει ένα επικίνδυνο ψάρι, βάρους 18 κιλών που ζούσε στα ζεστά νερά της απομακρυσμένης Papua New Guinea.
Όλα ξεκίνησαν μετά από μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων για την ύπαρξη ενός επικίνδυνου ψαριού είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους, την ώρα που ψάρευαν.


Ο Καζαμίας με τις «Εξωφρενικές Προβλέψεις» για το 2012



thumb
Του Αλέξανδρου Μερκούριου
Για την οικονομική κοινότητα ο τελευταίος μήνας  του χρόνου δίνει την αφορμή να γίνουν κάποιες προβλέψεις για το επόμενο έτος. Βέβαια στο πέρασμα  από το 2011 στο 2012, και καθώς οι εξελίξεις που κάποτε χρειάζονταν ένα χρόνο, σήμερα «γράφονται» σε μερικά μόλις 24ωρα, είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις. Αυτό δεν εμπόδισε τους οικονομολόγους μιας πολύ γνωστής δανέζικης τράπεζας, της Saxo να κάνουν  τις προβλέψεις τους για τα πιο ακραία σενάρια της χρονιάς που έρχεται.
Και όπως συμβαίνει  με τον δικό μας Καζαμία, ο χαρακτηρισμός εξωφρενικές μπορεί να σημαίνει ότι οι προβλέψεις αυτές είναι δύσκολο να υλοποιηθούν, όμως δεν σημαίνει ότι είναι και αδύνατον. Αντιθέτως, όπως σημειώνει η τράπεζα στο εισαγωγικό της σημείωμα, υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να συμβούν μερικά από τα γεγονότα που κατέγραψαν οι αναλυτές της.
«Τραπεζική αργία» στην Ευρωζώνη  


Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως τις 13 Ιανουαρίου


Ισχύει και για όσους θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας
Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως τις 13 ΙανουαρίουΟριστικό! Παράταση δύο εβδομάδων αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας ή επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες προκειμένου να τεθούν τα οχήματα σε ακινησία.

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011 καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012.

Για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.


Αφορμή το καθάρισμα του Ναού Βηθλεέμ: Συμπλοκές με... σκούπες ανάμεσα σε Ελληνορθόδοξους και Αρμένιους



Ελληνορθόδοξοι και Αρμένιοι μοναχοί συνεπλάκησαν μέσα στο Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όταν οι μεν κατηγόρησαν τους δε για παραβίαση των αυστηρά καθορισμένων χώρων αρμοδιότητας μέσα στο Ναό. Οι μοναχοί άρχισαν να λογομαχούν για τις περιοχές που μπορούν να καθαρίσουν. Μάλιστα πολλοί πήραν τις σκούπες τους και άρχισαν να τις πετούν ο ένας στον άλλον. 

Αφορμή ήταν το καθάρισμα του Ναού ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων που είναι σε λίγες ημέρες, διότι στη Βηθλεέμ εορτάζονται με το παλαιό (ιουλιανό) ημερολόγιο.

Στα επεισόδια επενέβη η παλαιστινιακή αστυνομία, η οποία μπήκε μέσα στο Ναό με γκλομπ για να επιβάλει την τάξη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Παράταση έως τις 31/1 για την ΑΜΚ


Παράταση... με νόημα, έως τις 31 Ιανουαρίου, δόθηκε στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να δοθεί ένας μήνας επιπλέον, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει ψηφιστεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να εμπλακούν στα κοινά της ομάδας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Γόντικας, πιστοποίησε μετά το πέρας της συνεδρίασης ότι δόθηκε παράταση έως την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα: "Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα σχήμα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Θα το δούμε σε σχέση και με άλλα πράγματα που θα γίνουν. Διαβάστηκε επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Γι' αυτό πήγαμε στην παρένθεση της παράτασης, ώστε, αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να υπάρχει ανοικτή η διαδικασία για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα".


Τα σενάρια της καταστροφής



Κατά μια παράξενη σύμπτωση, τόσο μία αρχαία προφητεία των Μάγιας όσο και η σύγχρονη ηλιακή φυσική δείχνουν ότι το έτος 2012 θα είναι καθοριστικό για τον πλανήτη, ίσως και καταστροφικό. Κι αν υπάρχει κάποια σημασία σε αυτή τη σύμπτωση; Μια σειρά από σενάρια καταστροφής του πολιτισμού μας που μπορεί να συμβούν το 2012 ή περίπου τότε, παρουσιάζει ο Αμερικανός συγγραφέας Λόρενς Τζόζεφ στο βιβλίο του «Αποκάλυψη 2012» (εκδόσεις «Κέδρος»).
Το βιβλίο, που έχει πουλήσει περισσότερα από 100.000 αντίτυπα σε 21 γλώσσες, επιχειρεί μία επιστημονική έρευνα πάνω στις προβλέψεις για το τέλος του πολιτισμού. Ο συγγραφέας επιμένει: «Το 2012 θα είναι ζωτικής σημασίας, ίσως καταστροφικό, πιθανόν αποκαλυπτικό, σε βαθμό ασύλληπτο για την ανθρώπιη ιστορία».
Πού βασίζει τη βεβαιότητά του αυτή; Σε μία σειρά από επιχειρήματα:


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha