Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άρης - Δόξα Δράμας 2-0 (vid)



aris_28-12-2011Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης, ο οποίος με γκολ των Ουμπίδες και Καπετάνου νίκησε με 2-0 την Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Πρόμπιερζ με τη νίκη αυτή που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2011 έφτασε στους 14 βαθμούς, προσπερνώντας στην βαθμολογία Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη η Δόξα Δράμας είναι ακόμη χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε καλά, πέτυχε και το γκολ με τον Ουμπίδες, ωστόσο η απόδοσή του στην συνέχεια έπεσε, δίνοντας το δικαίωμα στην Δόξα να γίνει απειλητική μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την αποβολή του Κανακούδη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή πέτυχε και το δεύτερο γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε από τους "μαυραετούς" που είχε πολύ δύσκολο έργο με δέκα παίκτες. Πλέον η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.


Έκλεισε με νίκη την χρονιά ο ΠΑΟ



altΜε το "δεξί" αφήνει την χρονιά που φεύγει ο Παναθηναϊκός. Πήρε μία πολύ δύσκολη (όσο και σημαντική) νίκη στην Κρήτη από το Ρέθυμνο με 77-72, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Οι "πράσινοι" συνάντησαν πολλές δυσκολίες, όμως η εμπειρία των παικτών του στο τέλος και η μεγάλη κλάση του Μάικ Μπατίστ, έφταναν για να επιστρέψουν στην Αθήνα με το διπλό από την Κρήτη.
Καλό ήταν το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προηγήθηκε με 0-4, αλλά ...προσωρινά, αφού το Ρέθυμνο πήρε αμέσως τον έλεγχο του αγώνα εκμεταλλευόμενο την υπεροπλία του στα ριμπάουντ και τα λάθη των "πράσινων"


ΟΦΗ- Λεβαδειακός 0-1 (video)



ΟΦΗ- Λεβαδειακός 0-1 (video)
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να σκοράρει και γνώρισε την δεύτερη ήττα του, αφού στο 90’ ο Στέλιος Βασιλείου ντύθηκε… Άγιος Βασίλης κι έκανε δώρο στον Λεβαδειακό το τρίποντο με 1-0 μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή ήταν και η δεύτερη νίκη των Βοιωτών στο πρωτάθλημα, που τους φέρνει στους 9 βαθμούς ενώ οι Κρητικοί αποχαιρετούν το 2011 με 19 βαθμούς.


HALANDRI NEWS · Γεωργέας Νίκος



Στο κόσμο του ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν μονό ποδοσφαιριστές προικισμένοι με πλούσιο ταλέντο, που μπορούν να ξεσηκώσουν ένα ολόκληρο γήπεδο με μια μονό τους κίνηση. Υπάρχουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Αθλητές που δεν διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητες, αλλά προσπαθούν με επιμονή και υπομονή να γίνουν καλύτεροι και να ακολουθήσουν το όνειρο τους στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μέσα από την σκληρή και επίπονη δουλειά τους, καταφέρνουν να γίνουν επαγγελματίες και να επιτύχουν. Στην  τελευταία κατηγορία των ποδοσφαιριστών ανήκει και ο Νίκος Γεωργέας.

Ο Γεωργέας είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Ο Καλαματιανός  αμυντικός της Ένωσης αποτελεί μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Η καριέρα του και η πορεία του στον χώρο, μας αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα ποδοσφαιριστές-οπαδοί της ομάδας τους που αγωνίζονται για την φανέλα και την ιστορία της.


HALANDRI NEWS · 1948 γεννιέται η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου





Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του ’70. Έχει συνεργαστεί με -όλους σχεδόν- τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς- παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά, είτε σε μουσικές σκήνες/ πίστες/ συναυλίες: Μάνο Λοΐζο, 


Peter Soundtrack Download Disney Walt είναι Pan




Peter Pan , αρχικά με τον τίτλο Peter Pan περιπέτεια , πρέπει να είναι η δέκατη τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Studios για το έτος 1953 . Αναφέρεται στις ιστορίες του Πήτερ Παν, του James M. Barrie .
2002 είδε τη συνέχιση του Peter Pan: Επιστροφή Ποτέ δεν Land .
Σε αναζήτηση μανικετόκουμπα του του οξύθυμου πατέρα George Darling παίρνει σε κάθε είδους αντιξοότητες, ως κοινό σκοπό τους, κάνει τελικά τις ιστορίες του Πήτερ Παν, η μεγαλύτερη κόρη, Wendy είπαν δύο αδελφούς της,. Darling 


Τριφυλία: Γιορτές με ψωμί κι ελιά


Στον απέραντο ελαιώνα στην ακτή του Ιονίου, το λιομάζωμα δίνει ιδιαίτερες συναισθηµατικές, αισθητικές και γευστικές εορταστικές νότες

Τοπίο για ονειροπόλους
Ο ελληνολάτρης Γάλλος δΤριφυλία: Γιορτές με ψωμί κι ελιάηµοσιογράφος Ρενέ Πιό (1878-1937) σηµείωνε καθ’ οδόν προς την Πύλο: «Ο δρόµος περνά κάτω από σκιερές ελιές και ευκαλύπτους, διασχίζειι πλούσιες καλλιέργειες. Αριστερά, η ωχρή ψηλή κορυφογραµµή των βουνών της Μεσσηνίας. ∆εξιά, κατά διαστήµατα, το βαθύ πράσινο του Ιονίου». Και όταν βρισκόταν στην περιοχή των Γαργαλιάνων, σκεφτόταν: «Το τοπίο είναι µεγαλειώδες,αξίζει να κτιστούν εδώ βίλες και ένα ξενοδοχείο για ονειροπόλους, φίλους της ηρεµίας και των µεγάλων οριζόντων».


The Expendables 2




Μέσα στο 2010 ο Σιλβέστερ Σταλόνε μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ένα σχέδιό του που φαινόταν εξαιρετικό στα χαρτιά: να μαζέψει όλους τους ηθοποιούς που μεσουρανούσαν σε ταινίες δράσης κατά τη δεκαετία του '80 - αλλά και άλλους - και να κάνει μια... παλιομοδίτικη ταινία δράσης! Το αποτέλεσμα ήταν «Οι αναλώσιμοι». Μια ταινία που επανέφερε στον κινηματογράφο, έστω και για λίγα λεπτά, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και κανένα αριστούργημα της 7ης Τέχνης, είχε όμως (σχετική) επιτυχία στο box office. Οπότε, ο Σταλόνε αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Αυτήν τη φορά, όμως, ανεβάζει τον... πήχη και προσθέτει δύο ακόμα τρανταχτά ονόματα στο καστ: από τη μία τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και από την άλλη τον θεούλη Τσακ Νόρις! Τσακ Νόρις να παίζει σε ταινία με τίτλο «Οι αναλώσιμοι 2»; Μα δεν ταιριάζει! Μέχρι να ετοιμάσουμε τα πρώτα σχετικά ανέκδοτα (και μέχρι να βγει στις αίθουσες η ταινία, στις 17 Αυγούστου 2012), ρίξτε μια ματιά στο τίζερ!


Λάρισα: Σε λειτουργία το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης



Σε λειτουργία τέθηκε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης 1941 – 44 που βρίσκεται στο κτίριο της παλιάς πυριτιδαποθήκης, στην οδό Ιουστινιανού στη Λάρισα.
Το μουσείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 13:00 και οι κάτοικοι της Λάρισας θα μπορούν να θαυμάζουν τα εκθέματα του, με ξενάγηση που θα γίνεται με ευθύνη της 7ης εφορείας βυζαντινών αρχαιοτήτων. Η είσοδος στους επισκέπτες είναι ελεύθερη.


HALANDRI NEWS · Χριστουγεννιάτικο bazaar



dsc05917Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το χριστουγεννιάτικο bazaar του ΣΤ’ Παιδικού Σταθμού Χαλανδρίου, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία γονέων του σταθμού.
Το bazaar διήρκησε από τις 10:00 το πρωί έως το μεσημέρι, στον χώρο του σταθμού, ενώ την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα παιδιά του σταθμού.


HALANDRI NEWS · ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2, Τετάρτη 28-12-2011



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Χαλάνδρι, 23/12/2011
Α.Π.: 21082



- 26η 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ --------
- 2011

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 28η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

Α/Α Θ Ε Μ Α Τ Α

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Ο.Ε. 2012.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2012.

Αρμόδιος κλητήρας του Δήμου μας παραγγέλλεται να επιδώσει αυτή την πρόσκληση προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο.

Χαλάνδρι 23/12/2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


«Στο σφυρί» οι παίκτες του ΠΑΟΚ


Ταξίδι του Βρύζα με στόχο την πώληση ποδοσφαιριστών



Στο Μιλάνο βρέθηκε ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων και να προτείνει παίκτες του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να πωλήσει ποδοσφαιριστές για να βάλει χρήματα στα ταμεία.
Ο Βρύζας πραγματοποίησε τέσσερα ραντεβού με ανθρώπους του ποδοσφαίρου ρωτώντας τους αν ενδιαφέρονται για κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Σημειώνεται πως στις συναντήσεις αυτές έγινε λόγος για παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων της ομάδας και όχι για δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Βρύζα αναμένεται να γίνουν γνωστά στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει από κοινού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη την Παρασκευή


Σενάριο για Ντουγκλάο και Παναθηναϊκό



Ο Βλάσης Τσάκας φέρεται να είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Μπράγκα, Ντουγκλάο, για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό
Ακόμα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν έχει αλλάξει κάτοχο, αλλά ο Βλάσης Τσάκας κάνει κινήσεις για να προετοιμάσει την επόμενη μέρα. Ο συνεργάτης των Σαουδαράβων επενδυτών φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Μπράγκα, Ντουγκλάο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Derby News, οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα ο πρώην


ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ



«Κόβονται» ένα – ένα τα ονόματα των τερματοφυλάκων για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κατασταλάξουν στο τι τελικά χρειάζονται και με ποιον θα ασχοληθούν ουσιαστικά. Το πιο "δυνατό" όνομα συνεχίζει να είναι αυτό του Κάρλος Καμενί, η υπόθεση του οποίου παρουσιάζει πάντως τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Βέβαια ο Φράνκο Κοστάντσο βρίσκεται ακόμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του μάλλον δεν πρόκειται τελικά να σταματήσει την απόκτηση νέου τερματοφύλακα. Η υπόθεση του Αργεντινού παραμένει άλυτη, αφού προς το παρόν επιλέγει να «κάτσει» στο συμβόλαιό του (700.000 ετησίως) και ζητάει όλα τα χρήματα μπροστά για να δεχθεί να το «σπάσει». Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», όμως οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να σκληρύνουν την στάση τους και με το πέρασμα του χρόνου, οι πιέσεις θα γίνονται όλο και πιο έντονες μέχρι να αποφασίσει να «αποχαιρετήσει», αφού το «ψυγείο» δεν θα κάνει καλό στην καριέρα του.


Αυτός είναι ο λόγος που η Ισλανδία δεν είναι στις ειδήσεις


Η ιστορία ή οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λύγο τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας ενημερώνουν πραγματικά ή όχι για τα γεγονότα στον κόσμο. Το 2008, κατά την έναρξη της «κρίσης», η Ισλανδία κυριολεκτικά πτώχευσε. Από τότε αυτό το ελάχιστα γνωστό μέλος της... Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει χαθεί από τα ραντάρ της ενημέρωσης».
Κατά την διάρκεια που οι ευρωπαϊκές χώρες, η μια μετά την άλλη, απειλούνται από την πτώχευση, η οποία (η πτώχευση) απειλεί την ύπαρξη του Ευρώ, το πέσιμο της οποίας θα έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες για όλο τον κόσμο, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι εξουσιαστές αυτού κόσμου είναι να γίνει η Ισλανδία παράδειγμα για άλλες χώρες.
Ας δούμε γιατί.Η Ισλανδία (πληθυσμός 320 χιλιάδες) ήταν μια από της πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Το 2003 με την τελική επικράτηση του νεοφιλελεύθερου καθεστώτος όλες οι τράπεζες ιδιωτικοποιήθηκαν και, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, οι


"Στα άκρα" πάει η σύγκρουση Ρωσίας-Βουλγαρίας


Με αγωγή ίσως και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, θα απαντήσει η Ρωσία στην απόφαση της φιλοδυτικής κυβέρνησης του πρώην "μπράβου", πρωθυπουργού Μ.Μπορίσοφ για ματαίωση χωρίς λόγο (αφού η περιβαλλοντική μελέτη είχε δώσει το "πράσινο φως") του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.

Ο πανίσχυρος στην Ρωσία - και όχι μόνο - υπουργός Ενέργειας της χώρας, Σεργκέϊ Σμάτκο δήλωσε επίσης ότι θα.....
υπάρξουν και "διπλωματικές παρενέργειες" πέρα από την οικονομικές προαναγγέλλοντας έτσι μία σύγκρουση "εφο όλης της ύλης" της Ρωσίας με την Βουλγαρία. Oυσιαστικά προαναγγέλλει την έναρξη διπλωματικής, οικονομικής και όχι μόνο, σύγκρουσης με τη Βουλγαρία αναφορικά με την αρνητική συμπεριφορά της δεύτερης.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha