Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ «ΒΟΥΛΑ» Πισώπλατο κτύπημα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνώρισε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»



 

Η αποδυνάμωση της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα δείγμα της εθνικής παρακαμής στην οποία μας έχει οδηγήσει η πολιτική ελίτ που κυβερνά τηςν χώρα από το 1950 και μετά, προκάλεσε ένα ακόμα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα για τα εθνικά συμφέροντα: Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι το αρμόδιο όργανο του Οργανισμού για την επίβλεψη της ορθής εκτέλεσης των αποφάσεων του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έγγραφό της με ημερομηνία απόφασης την 24η Οκτωβρίου 2012 προς τις ελληνικές Αρχές, τα καλεί να "σβήσουν" την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και να αναγνωρίσουν την ..
«Τουρκική Ένωση Ξάνθη», παράρτημα των εξτρεμιστών που καθοδηγούνται από τουρκικό προξενείο.


Τι σημαίνει “ανακεφαλαιοποίηση” των Τραπεζών, ποιος και πως την πληρώνει;;;


Σήμερα, ημέρα ψήφισης του Εθνικού προϋπολογισμού του Ελληνικού κράτους για το έτος 2013, συνοψίζοντας την αντίθεσή μου στην εφαρμογή της “μνημονιακής” επαίσχυντης πολιτικής, την οποίαν ανέλαβαν να υλοποιήσουν “οικειοθελώς”, τρεις πρωθυπουργοί της χώρας, συνοδεία ενός άθλιου και ανίκανου πολιτικού προσωπικού, επισημαίνω, κάποιες από τις πολλές, ανιστόρητες αντιφάσεις και μεγαλειώδη “ψεύδη” των πολιτικών, των κομμάτων, και του "μεταπολιτευτικού" συστήματος.

Ξεκινώντας με τον Εθνικό προϋπολογισμό, οφείλουμε, να διευκρινίσουμε τα "αυτονόητα" για λίγους ειδικούς, όχι όμως για την πλειοψηφία των πολιτών, δηλαδή τί είναι και σε τι συνίσταται ένας κρατικός προϋπολογισμός.

Κρατικός προϋπολογισμός αποκαλείται ο τυπικός νόμος με τον οποίο προσδιορίζονται τα όρια των εσόδων-εξόδων ενός κράτους, για κάθε οικονομικό έτος. 

Ο προϋπολογισμός αποτελεί και τη βραχυχρόνια υλοποίηση του δημοσιονομικού προγράμματος της κυβέρνησης. 

Είναι δεσμευτικός, λεπτομερής και έχει διάρκεια ενός έτους.


Ποιος είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας;;; Το who-is-who του Αντώνη Σαμαρά


Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στη Βουλή των Ελλήνων, συζητήθηκε από την ολομέλειά της, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση και εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών, το πολυνομοσχέδιο των οικονομικών και εργασιακών μέτρων της σκληρής λιτότητας, του οποίου η εφαρμογή από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα, ο οποίος θα διαλύσει όλες τις Ελληνικές οικογένειες. 

Αυτοί, οι 153 βουλευτές που ψήφισαν την εφαρμογή αυτών των μέτρων τα οποία εξαθλιώνουν το λαό και παραχωρούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην κ. Μέρκελ, ανήκουν στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όμως, η τρικομματική κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη βγήκε κοινοβουλευτικά βαριά τραυματισμένη αφού δεν τα ψήφισαν οι βουλευτές, Κασαπίδης (ΝΔ), Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Μπόλαρης, Κουτσούκος, Παραστατίδης, Κασσής (ΠΑΣΟΚ) καθώς και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και ταυτόχρονα έχασε τη δεδηλωμένη αφού όλη η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντί της. 

Ποιος όμως, είναι Πρωθυπουργός αυτής της χώρας; 


Σκηνικό Θράκης στήνουν προσεκτικά οι Τούρκοι στη Ρόδο!



Απίθανα κι όμως… ελληνικά συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στη πανέμορφη Ρόδο με πρωταγωνιστές έναν ψευδο-ιμάμη και έναν… Τούρκο υπήκοο οι οποίοι χειροδίκησαν κατά του εκλεγμένου ιμάμη ο οποίος διορίστηκε στην υπηρεσία της μουσουλμανικής κοινότητας του νησιού.
 Τουρκικά ΜΜΕ ανέλαβαν να καλύψουν τους ενόχους, θέτοντας εμμέσως θέμα παρόμοιο με αυτό της Θράκης, την μη εμπλοκή δηλαδή του ελληνικού κράτους και την εκλογή των μουφτήδων από τη μειονότητα, δηλαδή με απλά λόγια, την ανάδειξη των εκλεκτών του παρακράτους της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ…
Ωστόσο, η ελληνική Δικαιοσύνη επιλήφθηκε, καταδικάζοντας – έστω συμβολικά – τους ενόχους του ξυλοδαρμού σε 21 μήνες φυλάκιση.

Τη δίκη παρακολούθησαν μάλιστα δημοσιογράφοι που ήρθαν από την Τουρκία, όπως επίσης και τηλεοπτικά συνεργεία από τη γειτονική χώρα. πρόκειται για τα ΜΜΕ της γείτονος που τα τελευταία χρόνια διάστημα επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα μουσουλμανικής μειονότητας… στη Ρόδο και την Κω, ακόμα και μέσω αποφάσεων που περνάει από τον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης (OIC), ο Τούρκος επικεφαλής του, Δρ. Ιχσάνογλου…

Πριν προχωρήσουμε σε έναν σύντομο σχολιασμό ας μεταφέρουμε την ιστορία απείρου κάλλους – η οποία όπως θα αντιληφθούν οι αναγνώστες μας είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένη – όπως καταγράφεται αυτή τη στιγμή χώρα στη Ρόδο, μέσω αποσπασμάτων που διαβάσαμε στο «ethnos.gr»:
«Η μουσουλμανική κοινότητα της Ρόδου έχει αναστατωθεί από το απρόσμενο και βίαιο συμβάν μέσα σε χώρο λατρείας το μεσημέρι της Τετάρτης.
Όπως γράφει η Ροδιακή, σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του νέου Ιμάμη της Ρόδου κ. Καρα – αλή Χασάν εκτυλίχθηκε χθες στο Τέμενος Ιμπραήμ Πασά όπου μετέβη για την τέλεση της καθιερωμένης καθημερινής προσευχής.


LIVE STREAMING: ΠΑΛΕΡΜΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ, PALERMO - SAMPDORIA, Serie A




LIVE STREAMING: 13:00 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ, VALLABOLID - VALENCIA, Primera Divis




Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος μεταξύ της ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Διορ
ΩΡΑ
ΚΩΔΙΚOΣ
Γηπεδούχος
Φιλοξενούμενη
Πρότ-
αση
Απόδοση
BET
BOOK
Score
+/-
IΣ1
13:00
264
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
1-X 


ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΟΓΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"



Τέσσερα νεογνά που νοσηλεύονταν στη νεογνολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη κατέληξαν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας . Το τελευταίο (τέταρτο) νεογνό πέθανε χθες το... 
απόγευμα και ο θάνατος αποδόθηκε αρχικά σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. «Όπως με διαβεβαίωσε η επιτροπή λοιμώξεων αλλά και ο διευθυντής της νεογνολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας ο θάνατος των νεογνών δεν οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη αλλά σε σειρά προβλημάτων τα οποία οδήγησαν και στην εισαγωγή των νεογνών στην κλινική» είπε στο «ΑΠΕ-ΜΠΕ» ο διευθυντής του νοσοκομείου Γιώργος Χριστόπουλος. Στη νεογνολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» νοσηλεύονται συνολικά 30 νεογνά με αναπνευστικά, προβλήματα προωρότητας ή λοιμώξεις. Τα πάσχοντα μωρά μεταφέρονται στην κλινική από νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας . Οι θάνατοι των


Λίθινα φονικά όπλα πριν από 71.000 χρόνια




Οι άνθρωποι της Παλαιολιθικής εποχής ανακάλυψαν τη φονική τεχνολογία του δόρατος και του βέλους πολύ νωρίτερα από ό,τι πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες. Αυτό δείχνει η ανακάλυψη στη Νότια Αφρική (και μάλιστα με συμμετοχή έλληνα επιστήμονα) μικρών λίθινων λεπίδων που χρονολογούνται προ 71.000 ετών και είναι 6.000 έως 11.000 χρόνια παλαιότερες από τα αρχαιότερα έως τώρα παρόμοια λίθινα όπλα.

Οι ερευνητές που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", σύμφωνα με το "Science", πιστεύουν ότι οι 27 μικρές και λεπτές λεπίδες, μήκους τριών εκατοστών περίπου η κάθε μία, οι οποίες ανακαλύφθηκαν μέσα σε διαδοχικά στρώματα άμμου και χώματος που καλύπτουν μια συνεχή περίοδο 11.000 ετών, χρησιμοποιούνταν ως μυτερές άκρες για βέλη και δόρατα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ 180. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!




Τι είπαμε;; Δημοκρατία;;τι είναι αυτό;;Τα σχόλια δικά σας..
Εχθές που ψηφίστηκαν τα μέτρα - θάνατος με 153 ψήφους για το δήθεν Εθνικό Συμφέρον είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ με βάσει του Άρθου 28, παρ. 2.
Αναφέρει το έξης:..
Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να


Νέα αποκάλυψη ετοιμάζει η Ρεπούση… Ολη η αλήθεια για την έξοδο του Μεσολογγίου!



20121110-224454.jpg


Γράφει : Ο Φιλίστωρ

Πριν λίγο στη Βουλή η «περιώνυμη» και «περιβόητη» κα Ρεπούση –ναι, η «Ηγερία-Ιστορικός» της ΔΗΜΑΡ που δίνει τα «φώτα» της στον κυρ-Φώτη- υπερασπιζόταν, urbi et orbi, τα θλιβερά γραφόμενά της για το «συνωστισμό» της Σμύρνης…
Φαίνεται πως κάπως έτσι εμπνέεται για ..


νέο «δοκίμιο», όπου μάλλον θα περιγράφει και θα επεξηγεί την Έξοδο του Μεσολογγίου ως το ιστορικό προηγούμενο της τραγωδίας από το στριμωξίδι των φιλάθλων στο στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών!


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha