Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ



ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ
ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΞΕΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... 
Την προφυλάκιση του ενός από τα τρία ζώα που έσφαξαν τον 29χρονο Έλληνα Θανάση Λαζανά, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν της σύλληψης. Ο φερόμενος ως... 17χρονος αφγανός δήλωσε ότι... «Δεν τον σκότωσα εγώ. Το θύμα τσακώθηκε με έναν από τους άλλους δύο ομοεθνείς μου. Άρχισαν να καυγαδίζουν και να...
λογομαχούν, όμως εγώ έφυγα από το σημείο γιατί φοβήθηκα μήπως έρθει η Αστυνομία και με συλλάβει. Δεν έχω σχέση με το φόνο»


Ρωσία προς τρόϊκα: “Αν δεν θέλετε παγκόσμια κατάρρευση προστατέψτε την Ελλάδα”




“Καμπανάκι” κτύπησε στην τρόϊκα η Μόσχα πριν από λίγο αναφορικά με την Ελλάδα και σε συνέντευξη ποιυ παραχώρησε ο επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας Μιχαήλ Ντμιτρίεφ (ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το πρόγραμμα της ελληνορωσικής διακρατικής συμφωνίας για τα ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL) προειδοποίησε την τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ) ότι “Αν ωθήσετε την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη μπορεί να πυροδοτήθει όχι απλά ευρωπαϊκή, αλλά νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα συμπαρασύρει τις τιμές του πετρελαίου και θα δημιουργήσει επιτπώσεις πολύ χειρότερες από αυτές του 2008″ .
Το “δεξί χέρι” του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, τόνισε ότι “Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν άκρως επικίνδυνη για τη Ρωσία που θα βρισκόταν αντιμέτωπη ακόμα και με κοινωνικές αναταραχές. Κι αυτό γιατί η ρωσική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ενεργειακά της έσοδα κι αν αυτά υποχωρήσουν δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για ανάπτυξη και για κοινωνικές παροχές, ενώ πιθανότητα θα έβλεπε και αθρόα εκροή επενδυτικών κεφαλαίων από τη χώρα”.


Ράλλυ Ακρόπολις: Stage Kineta - Day1, τα αποτελέσματα ( VIDEO )



Ώρα για δράση
Το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε σήμερα και επίσημα, σε μια ημέρα γεμάτη δράση από νωρίς το πρωί, όπου τα κορυφαία πληρώματα του WRCαναμετρήθηκαν στη λασπωμένη Qualifying Stage, διεκδικώντας το δικαίωμα της επιλογής για την καλύτερη δυνατή θέση εκκίνησης στο πρώτο σκέλος του αγώνα. Εκεί, η ομάδα της Ford WRT έδειξε τη δυναμική της και, βέβαια, τους στόχους της, με τον Petter Solberg να επιτυγχάνει τον ταχύτερο χρόνο και τον Jari-Matti Latvala να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Παρά το ενδεχόμενο βροχόπτωσης στο αυριανό σκέλος, οι κορυφαίοι συνδυασμοί διάλεξαν να εκκινήσουν από τις πίσω θέσεις, ώστε να οδηγήσουν σε καθαρό δρόμο. Ωστόσο, ο αγώνας ξεκίνησε από σήμερα το απόγευμα, με τη διεξαγωγή της ειδικής διαδρομής «Κινέτα», στην οποία ο Latvala...


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha