Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μήνυμα Κίνας προς ΗΠΑ: «Μπορούμε να καταστρέψουμε τους δορυφόρους σας»






Η Αεροπορία της Κίνας πρόκειται να διεξάγει δοκιμή ενός νέου βλήματος το οποίο θα μπορεί να καταρρίπτει αμερικανικούς δορυφόρους. Η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από Αμερικανούς αξιωματούχους και οι οποίοι τονίζουν ότι το Πεκίνο θα πραγματοποιήσει τη δοκιμή αυτή για να επιδείξει τη δυνατότητά του να καταστρέφει τους στρατηγικούς δορυφόρους των ΗΠΑ. 
Ο αντιδορυφορικός πύραυλος της Κίνας ονομάζεται Dong Ning-2, αλλά όπως διαπιστώνουν εκτιμήσεις ειδικών αναλυτών των ΗΠΑ η δοκιμή αυτή ..
δεν πρόκειται πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μην δημιουργήσουν πρόβλημα σε ενδεχόμενη επανεκλογή του Barack Obama. 


Ένθετα με τα ονόματα των πολιτικών και των συζύγων τους που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω ετοιμάζουν εφημερίδες.






Τουλάχιστο δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες ετοιμάζουν ειδικά ένθετα με την λίστα με τα  ονόματα-σοκ δεκάδων πολιτικών που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω καθώς και τις τράπεζες. Εκατοντάδες ιστοσελίδες έχουν γίνει παραλήπτες των ονομάτων και των ποσών. Γίνεται της Πόπης.

Το Crime.gr γράφει χαρακτηριστικά:..


Το πολίτευμα της Αρχαίας Σπάρτης



Το Σπαρτιατικό πολίτευμα είναι εκείνο το πολίτευμα που έχει πολυσυζητηθεί κατά την αρχαιότητα, και μάλιστα πάνω σ’ αυτό έχουν συγκεντρωθεί όλες οι κρίσεις και οι επικρίσεις των θεωρητικών, ποιος ήταν τελικώς ο χαρακτήρας του πολιτεύματος της Σπάρτης. Οι μαρτυρίες εκείνων των θεωρητικών δεν προέρχονται από την ίδια την Σπάρτη, αλλά είναι διαφορετικής προέλευσης και εποχής και μέσα από κείμενα διαφορετικού περιεχομένου (πολιτικά, φιλοσοφικά, ρητορικά). Η θεωρητική συζήτηση πάνω στην φύση του Σπαρτιατικού πολιτεύματος επικεντρώνεται σε δυο μεγάλες περιόδους της αρχαιότητας: α) κλασικοί χρόνοι (5ος – 4ος αι. π.Χ.) και β) ελληνιστικοί – ρωμαϊκοί χρόνοι (4ος αι. π.Χ. – 2ος αι. μ.Χ.). 

α) Οι κλασικοί χρόνοι (5ος – 4ος π.Χ.)


ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ..




Ρεβίθια Μεξικού, φασόλια Κίνας και Μαδαγασκάρης, φακές Καναδά, αμύγδαλα Καλιφόρνιας, πατάτες Αιγύπτου, λεμόνια Αργεντινής, κρέας Ολλανδίας...

Η ελληνική αγορά κατακλύζεται από εισαγόμενα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσπρια, στην παραγωγή των οποίων η Ελλάδα εμφανίζει μεγάλο έλλειμμα και εισάγει σημαντικές ποσότητες από... εξωτικές χώρες. Ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ρεβιθιών είναι το Μεξικό. Το 2011 εισάγαμε από το Μεξικό 3.846 τόνους, ενώ άλλοι 550 τόνοι ήρθαν από την Αργεντινή. Εκτός της Λατινικής Αμερικής, ρεβίθια εισάγουμε από Τουρκία, Καναδά, Αυστραλία, αλλά και Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αντιστοίχως, φασόλια κοινά («Phaseolus vulgaris») εισάγουμε κυρίως από Κίνα και Καναδά. Το 2011 εισήχθησαν 5.769 τόνοι από Καναδά, 2.861 από Κίνα, 1.425 από Αργεντινή, αλλά και 370 από... Κιργιζία. Το πρώτο 6μηνο του 2012 στις εισαγωγές προστέθηκε και η Μαδαγασκάρη με 226 τόνους. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στις ταπεινές φακές τις οποίες εισάγουμε κατά χιλιάδες τόνους από Καναδά, ΗΠΑ, Τουρκία, Ολλανδία, αλλά


και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Σε λίγα 24 ώρα ξεκινάει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος…





Είχαμε γράψει ότι Όπου κι αν πέσει σφαίρα σε Συρία ή Ιράν θα είναι η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου…
Το κουταβάκι του ΝΑΤΟ η Τουρκία είναι πανέτοιμη για εισβολή…Είχε πεί ο Νταβούτογλου ότι αν οι πρόσφυγες από τη Συρία ξεπεράσουν τους 100.000, η Τουρκία θα εισβάλλει για να δημιουργήσει ζώνη Ασφαλείας…


Η Ελβετία ετοιμάζει στρατό για τη διάσπαση της Ευρωζώνης!


Μάλλον τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο ήρεμα όσο προσπαθούν να μας πείσουν. Και η δήλωση της ελβετικής κυβέρνησης δείχνει σχεδιασμό και προγραμματισμό για "σκληρά" γεγονότα.
  



Η πλέον άσχετη χώρα με την οικονομική κρίση, που μαστίζει την ευρωζώνη, είναι η Ελβετία, και όμως ετοιμάζεται στρατιωτικά για την κατάρρευση του ευρώ. Η Ελβετία προετοιμάζει το στρατό της για το ενδεχόμενο να «υπερασπιστεί» τα σύνορά της σε περίπτωση διάσπασης της Ευρωζώνης.

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας σε ολοένα και περισσότερες χώρες της ΕΕ, η Ελβετία, που ιστορικά φημίζεται για την ουδετερότητά της, ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και ήδη ..

πραγματοποίησε τον Σεπτέμβριο στρατιωτική άσκηση με την κωδική ονομασία “Stabilo Due” προκειμένου να μπορεί να αντιδράσει στην αστάθεια που επικρατεί στην Ευρώπη και να δοκιμάσει την ταχύτητα με την οποία – εφόσον χρειαστεί – θα μπορέσει να αναπτύξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις. 


ΜΥΝΗΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ




Κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της κας Όλγας Γεριτσίδου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de facto χαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρες και αυτούς χωρίς δικαίωμα να..
ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική εξουσία ( Βουλή ).

Εκ της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha