Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση παραδοσιακών Πελοποννησιακών προϊόντων στην καρδιά της Αθήνας




Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα από 28 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου...
Έκθεση Πελοποννησιακών παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού, οργανώνουν τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την περιφέρεια, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους, για την τόνωση των επιχειρήσεων και την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής, αλλά και της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Έκθεση, στην οποία θα συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από τις 10 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ.


*newsit


7 συστατικά που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκετε στις ετικέτες των τροφών






Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε να γνωρίζουμε τι υπάρχει μέσα στα τρόφιμά που καταναλώνουμε, για να μπορούμε και να αποφύγουμε τυχόν βλαβερές ουσίες. Στην Ευρώπη, σχεδόν όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα πρέπει να φέρουν ετικέτα σύμφωνα με νόμο της ΕΕ. Εντούτοις, η ορολογία αναγραφής συστατικών στις ετικέτες μπορεί να μην είναι πάντα σαφής στον καταναλωτή… 

Η ετικέτες που βρίσκονται στις συσκευασίες των τροφών, μπορεί να… επηρεάζουν το μέγεθος των ρούχων σας, αλλά και την υγεία σας. Γιατί το λέμε αυτό; Δυστυχώς, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε όλα αυτά τα συστατικά που αναγράφονται στις διατροφικές ετικέτες. Θα είναι όμως μια καλή αρχή, να μάθετε μερικά που πρέπει να αποφεύγετε. Μην αγοράζετε λοιπόν προϊόντα με τα παρακάτω συστατικά…
BHA (βουτυλική υδροξυανισόλη, Ε 320)


Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις. της Παρασκευής 16/11/2012



Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός 72-89

Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς δυσκολίες από τη Βιτόρια, καθώς ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Κάχα Λαμποράλ με 89-72 και βλέπει πλέον δυάδα.


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στην Βιτόρια της Κάχα Λαμποράλ με 89-72 και πλέον βλέπει τις δύο πρώτες θέσεις του τρίτου ομίλου.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκαν την συγκέντρωση τους μετά τα τρία πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έλεγξαν τον αγώνα και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτάσεις Σαββάτου-Κυριακής. 17/18-11-2012



Αγγλία


Το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης και ο Μυστικός πόλεμος για τον έλεγχό του.




Γράφει ο Άγγελος Αριβάνης..
Στους κύκλους των πιο πρωτοποριακών ερευνητών συζητιέται τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα που συνδέει όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων. 
Ένας από τους πρώτους ερευνητές-επιστήμονες που παρουσίασαν αυτό το θέμα στο κοινό, είναι ο πολυσυζητημένος (από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Strange) συνταξιδιώτης μας –όσο και αινιγματικός–Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης. Στο τολμηρό κείμενο που ακολουθεί, ο κ. Αριβάνης αποκαλύπτει τα απίστευτα παρασκήνια των ερευνών που αποκάλυψαν την ύπαρξη του Πλέγματος, μιλάει για την προσωπική του εμπλοκή στο θέμα και καταγγέλλει ανοιχτά την αποσιώπηση μιας από τις πιο παράξενες ανακαλύψεις της εποχής μας, αλλά και τον αγώνα εκμετάλλευσής της με άγνωστα αποτελέσματα για τον πλανήτη μας…
Στις αρχές τού 1980, συνεργάστηκα με το ερευνητικό κέντρο της σύμπραξης των πολυεθνικών εταιρειών C&W, Mercury και Valtec. Αυτές έστηναν το υπερσύγχρονο τότε δίκτυο οπτικών ινών στον Ατλαντικό Ωκεανό και στη Μεσόγειο Θάλασσα, το οποίο σήμερα καθιστά δυνατή την εξελικτική


Καταγγελία- "φωτιά" Καρχιμάκη για Προβόπουλο: Ο διοικητής της ΤτΕ προσέλαβε ως συμβούλους, συνταξιούχους που εισέπραξαν εφάπαξ 400.000 ευρώ!




Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία-αποκάλυψη για τον διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε μέσα από το Facebook o Μιχάλης Καρχιμάκης. ( http://www.enikos.gr )
Μια καταγγελία που εάν αποδειχτεί πρέπει να απασχολήσει άμεσα και την Δικαιοσύνη!

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, προσέλαβε ως υψηλόμισθους συμβούλους,  τρία πρώην στελέχη της Τράπεζας (συνταξιούχους), τα οποία νωρίτερα είχαν παραιτηθεί,ενθυλακώνοντας συντάξεις αλλά και εφάπαξ που άγγιξαν τις 400.000 ευρώ!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μιχάλη Καρχιμάκη έχει ώς εξής::


ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΣΤΗ ΡΩΜΗ - ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Πηγή atheatignosi: «Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται στην πυρά σε πολλά μέτωπα στην επέτειο του διορισμού του. Η εντολή του να κυβερνήσει με μια τεχνοκρατική κυβέρνηση και να επιβάλει αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας έχει χάσει την υποστήριξη.

 Ο Γολγοθάς είναι στο δρόμο του. Τα ειδησεογραφικά μέσα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η λέσχη Bilderberg [βλ. κατάλογο των μελών] έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση στη Ρώμη για να συζητήσουν το ξεδίπλωμα της Ευρωκρίσης και πώς να σώσουν την απεσταλμένη απο την τριμερή επιτροπή μαριονέτα τους στην Ιταλία Mario Monti. 

Ο Monti αντιμετωπίζει νέες ​​πίεσεις μπροστά στις εκλογές που έρχονται τον Απρίλιο, οι οποίες εκλογές πολλοί λένε ότι μπορεί να μην οδηγήσουν σε μια σαφή πλειοψηφία διακυβέρνησης. Αξιωματούχοι του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και λοιποί προσκεκλημένοι, φέρεται να μείνουν στο Ξενοδοχείο de Russie κοντά στην Piazza del Popolo της Ρώμης. 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha