Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - O νόμος 3213 περί «πόθεν έσχες» απαγορεύει από το 2003 στους βουλευτές να «παίζουν» στο χρηματιστήριο!!! - Κι αυτοί δημοσιοποιούν τις μετοχές τους!!!



O ισχύον νόμος του «πόθεν έσχες» είναι ο 3213/2003, ο οποίος ορίζει ρητά περιοριμούς διενέργειας χρηματηστηριακών συναλλαγών στους βουλευτές και ευρωβουλευτές, στον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ... όταν ενεργούν ατομικά, καθώς και για λογαριασμό των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους.

Ακόμη και η τροποποίησή του, με το νόμο 4065 που ψηφίστηκε στις 09-04-2012 (ΦΕΚ 77 Α’) 


Νόμος 4065 ΦΕΚ 77 Α 9/04/2012 για τροποποίηση του ν. 3213/2003 ''Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτων, δημοσίων λειτουργών'' και άλλες διατάξεις.





ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Νόμος υπ' αριθμ. N. 4065 - Α’ 77 - 9/4/2012

Τροποποίηση του ν. 3213/2003 «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών, ιδιοκτητών MMΕ και άλλων κατηγοριών προσώπων» και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 1
1. Η προβλεπόμενη από το άρθρο 21 του ν. 3023/2002 (A’ 146) Επιτροπή διευρύνεται με τη συμμετοχή ενός καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ενός καθηγητή του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών οριζόμενων με τους αναπληρωτές τους κατά τις ισχύουσες διατάξεις και συμμετέχουν σε αυτή μέχρις ολοκληρώσεως του αναφερόμενου στη συνέχεια έργου, σύμφωνα με τις συμπληρωματικώς προς τις ήδη ισχύουσες για αυτήν, διατάξεις που ακολουθούν.


ΔΗΜΟΚΡ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΑΛΛΑ 3 ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ



Η κρίση είναι δικιά σας, όσοι δεν γνωρίζετε το πρόγραμμα και τις θέσεις των κομμάτων και που εσείς οι ίδιοι ΑΡΝΕΙΣΤΕ την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ και να κρατηστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας....




ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Εθνικό Σύστημα Υγείας


Νέα σελίδα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός...


Ανακοινώθηκε η ίδρυση του Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού Ομίλου Αθηνών, με την οποία μάλιστα γνωστοποιείται...
και η συμφωνία, αλλά και σύμπνοια των μετόχων της ΠΑΕ για την εκλογή προσωρινής διοίκησης την ερχόμενη Τρίτη.

Ανακοινώθηκε η ίδρυση του Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού Ομίλου Αθηνών, με την οποία μάλιστα γνωστοποιείται και η συμφωνία, αλλά και σύμπνοια των μετόχων της ΠΑΕ για την εκλογή προσωρινής διοίκησης την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τα εισιτήρια της φιέστας του Ολυμπιακού



Από την προσεχή Παρασκευή θα αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για τη φιέστα του Ολυμπιακού, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 9 Μαΐου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε φιλικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι τιμές τους είναι 5, 10 και 40 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 15ο ΝΤΑΜΠΛ, ΤΑ 39 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 25 ΚΥΠΕΛΛΑ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 9/5/2012 και ώρα 17:00, και τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Παρασκευή 4/5 και ώρες 10:00 - 18:00, το Σάββατο 5/5 και ώρες 10:00 – 15:00 και καθημερινά από Δευτέρα 7/5 και ώρες 10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ news superleague



Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, την Παρασκευή 4/5 έως την Τρίτη 8/5 με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους.


ΣΥΡΙΖΑ :ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ




Ιδεολογία τοῦ Συριζα: κάτι ἀνάμεσα σε κομουνισμὸ καὶ ἀναρχία ποὺ μεταφράζεται ὡς Ανθελληνισμός. Δηλαδὴ διαλύστε τὴν Ἑλλάδα.

Πὼς μπορεῖ λοιπὸν νὰ ψηφίζει κάποιος Σύριζα παρὰ μόνο ἀν εἶναι καὶ ὁ ἱδιος ἀνθέλληνας;
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ:
1)Ἀφηνω τὴν εἰκόνα μιλήσει μόνη της:


Kάποτε στο κολέγιο : Η τρομερή κλάση του 70 που ολοκληρώνει το σχέδιο!!!




Έφηβοι αμφισβητίες με "καμπάνες", γυαλιά Rayban και πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες, που σήμερα είναι υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί, δικηγόροι. Η γενιά του '70 μεγάλωσε και δεν θέλει πια να αλλάξει τον κόσμο - είναι ο κόσμος...

Κείμενο: Κάλλια Καστάνη
1969 Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι. Το Μπόινγκ 747 κάνει την πρώτη του πτήση. Η Γκόλντα Μέιρ αναλαμβάνει πρωθυπουργός του Ισραήλ. Πεθαίνει ο Αϊζενχάουερ. Διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη κατά του πολέμου στο Βιετνάμ. Θεμελιώνεται ο "Πύργος Αθηνών" στη Βασιλίσσης Σοφίας. Μελετάται η εκτροπή του Αχελώου. 84.000 Αμερικανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν τη Σαϊγκόν. Ο Νιλ Αρμστρονγκ είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στο φεγγάρι. 400.000 στο φεστιβάλ ροκ στο Γούντστοκ. Επανάσταση στη Λιβύη - της εξέγερσης ηγείται ο συνταγματάρχης Καντάφι. Αντιδράσεις για τη σφαγή στο Μάι Λάι. Η ταινία "Ξένοιαστος καβαλάρης" κερδίζει Όσκαρ.


Επιστολή Εκπαιδευτικού προς Ρεπούση :«Δεν θα πάψουμε να προσευχόμαστε και να εκκλησιαζόμαστε με τους μαθητές μας»





Η Ρεπούση προκαλεί ξανά - Σταθερή στις ανθελληνικές της θέσεις, ενοχλημένη βαθύτατα από τις Χριστιανικές εικόνες στα σχολεία, την προσευχή, τον εκκλησιασμό - Βίντεο


Μάχες των Ελλήνων: Θεματική βραδιά


Μια εκπομπή-συζήτηση με συντονιστή τον Άρη Πορτοσάλτε. Συζητούν για τους πολέμους, τις κοινωνικές και εμφύλιες συγκρούσεις που διαμόρφωσαν την Ελλάδα στη σημερινή της μορφή.




01. Θεματική βραδιά 1


02. Θεματική βραδιά 2


03. Θεματική βραδιά 3


04. Θεματική βραδιά 4


05. Θεματική βραδιά 5


06. Θεματική βραδιά 6


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ - Τι βρίσκεις αμα ξεδιπλώσεις το κουβάρι



 
Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει.

SOROS - ΗΠΑ - CIA - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -  ΡΟΝΤΟΣ - ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ - ΔΡΑΓΩΝΑ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -  BILDERBERG - ΕΛΙΑΜΕΠ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - LAZARD - ROTHCHILD - ROCKEFELLER - LOCKHEED - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ - MIG - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- DLA PIPER - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - F. ALEX KARLOUTSOS - MISHA GLENNY - SIEMENS

"Τα κομμάτια του παζλ είναι πολλά, όμως αρχίζει και σχηματίζεται μια εικόνα.  Την έχεις την εικόνα φίλε αναγνώστη τώρα. Η εικόνα της αληθινής παρακυβέρνησης της ταλαίπωρης Πατρίδας μας. "


VIDEO: ‘Ερχεται το τέλος του κόσμου; Δείτε τα καταφύγια…




Με σύνθημα «δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά μπορείς να προετοιμαστείς» ετοιμάζονται να δημιουργήσουν υπόγειες «πόλεις» κάτω από τη γη των ΗΠΑ. Τα ιδιωτικά καταφύγια σωτηρίας μπορούν να φιλοξενήσουν 4000 χιλιάδες άτομα, σε ένα λαβύρινθο που αποτελείται από....




20 υπόγειους θαλάμους, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους. Το κόστος κατασκευής του κάθε καταφυγίου φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και θα παρέχει στην υπόγεια κοινωνία το δικό της σταθμό παραγωγής ενέργειας, πηγάδια ύδρευσης, συστήματα φιλτραρίσματος νερού και αέρος, βιολογικό καθαρισμό, προμήθειες τροφής για έναν χρόνο, συστήματα ασφαλείας και ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο!


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς. [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 – 23/4/2012έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην.. αστυνομία.

Διάβαστε το, κατεβάστε το και εκτυπώστε το:


Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]
 πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών


Ρωσία έτοιμη για πόλεμο! - «Μετά το Ιράν, ΗΠΑ και Ισραήλ θα χτυπήσουν στον Καύκασο»






Την στιγμή που στην Ελλάδα οι πάντες ασχολούνται με την εκλογική αναμάτρηση της Κυριακής, πολύ κοντά μας φαίνεται ότι τα πράγματα λαμβάνουν εξαιρετικά αρνητική τροπή σε ότι αφορά την ασφάλεια της περιοχής μας.

Σύμφωνα με ανάλυση του WSWS η Ρωσία εδώ και μήνες προετοιμάζεται εντατικά για ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν, κάτι που ήδη έχει αποκαλύψει το defencenet.gr σε σχετική άρθρο του στις 6/4, αλλά πλέον έχουμε επώνυμες δηλώσεις του προέδρου του κορυφαίου κρατικού think tank της Ρωσίας του Προέδρου της Γενικής Ακαδημίας Επιστημών και Γεωπολιτικής της Ρωσίας, Leonid Ivashov. 
Επίσης το ρωσικό Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί ότι η επίθεση στο Ιράν θα γίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχει τεράστιες συνέπειες όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και στην περιοχή του Καυκάσου και ο λόγος αυτός έχει προκαλέσει μία μείζονα πολεμική προετοιμασία των ρωσικών ενόπλων δυ΄νάμεων που δείχνουν να δίνουν μία μάχη με τον χρόνο: Να προωθηθούν στην πρώτη γραμμή τα σύγχρονα οπλικά συστήματα της Ρωσίας, και να επανδρωθούν οι μονάδες πρώτης γραμμής.


Το κουτί της Πανδώρας



ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του άρθρου ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και για να το καταλάβετε συνιστώ να διαβάσετε πρώτα τα περί Πεντέλης.

Υποψη ότι στο παρόν άρθρο θα αναφερθούν πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Αλλά κανείς δεν ξέρει...άλλωστε όπως λέγεται η τεχνολογία προηγείται της φαντασίας !!!!!!!

Πχ μέχρι πρίν 25 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχαμε τηλέφωνο στην τσέπη μας και πολλές φορές οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το λέγαμε για αστείο πειράζοντας κάποιον !!!! Εγώ όταν το είδα σε Αμερικανό το 1989 δεν πίστευα στα μάτια μου !!!!

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν ανοιχτό μυαλό,καλόν θα είναι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση !!!!



Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ


«Το νου σας στο… χέρι σας».



thumbΤο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το νου σας στο… χέρι σας». Στις κρισιμότερες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση ψηφίστε ελεύθερα από εκβιαστικά διλήμματα, έτσι ώστε το μήνυμα της κάλπης να ακουστεί σε  όλη την Ευρώπη.
ΑΝΑΛΥΣΗ: 2,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι «υπ΄ατμόν» από τον δικομματισμό. Το πολιτικό σύστημα αναζητά νέα ισορροπία και η κοινωνία πειστικές προτάσεις και διέξοδο. (Σελ. 4) 
ΠΑΣΟΚ: Με σωσίβιο διλήμματα και συναίσθημα, ο Βενιζέλος επιχειρεί την ύστατη προσπάθεια να μαζέψει τα αμάζευτα… (Σελ. 6,7)  
ΝΔ: Ξεφτίζει ο μύθος της αυτοδυναμίας όσο πλησιάζουμε στην κάλπη και ο Σαμαράς συνειδητοποιεί ότι θα φτάσει στην πηγή, αλλά θα μείνει διψασμένος… (Σελ. 8,9)
ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ με «αέρα» ανατροπής κερδίζει τις εντυπώσεις. Το ΚΚΕ με προσκλητήριο αισιοδοξεί για άνοδο. (Σελ. 10,16) 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Και μέσα σ΄ αυτόν το χαμό η Τουρκία δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης χάρτες με περιοχές που παραχωρεί για πετρελαϊκές έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ, νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου. (Σελ. 48,49) 


Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (videos)




Νέες ταινίες από 3/5

Να διαβάζεις τον άλλον...

ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΡΕΤΖΙΟΣ

Μια «κανονική» εισαγωγή εδώ πέρα θα ξεκινούσε με την επισήμανση ότι αυτή η νέα κινηματογραφική εβδομάδα (που στην ουσία ξεκίνησε πριν από δυο μέρες) έχει άρωμα ελληνικό (sic). Δε θα είχε την επιπρόσθετη επισήμανση πως αφού γίνεται η πρώτη επισήμανση, τα πράγματα θέλουν ακόμη δουλειά για το ελληνικό σινεμά. Ως εκ τούτου, αυτή εδώ δεν είναι μια «κανονική» εισαγωγή...


Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Καλπάζει η ανεργία σε Ελλάδα και Ισπανία



ΤΟΥ ΗΛΙΑ Π. ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Ετσι, όλο και πιο κοντά «έρχονται» οι δυσοίωνες -για τη χώρα μας- εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για τουλάχιστον 1.200.000 ανέργους ώς το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Eurostat, συνολικά 169.000 άνθρωποι έχασαν την εργασία τους στις χώρες της ευρωζώνης. Ειδικότερα, το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε στο 10,9% από 10,8% το Φεβρουάριο και 9,9% το Μάρτιο του 2011 φτάνοντας το ποσοστό του Απριλίου του 1997. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε σε σχέση με το Μάρτιο του περασμένου έτους κατά 1,732 εκατ., στα 17,365 εκατ., μέγεθος το οποίο είναι το υψηλότερο από τον Ιανουάριο του 1995.
Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στην Αυστρία (4%), στην Ολλανδία (5%) και τη Γερμανία (5,6%). Αντίθετα, στην Ισπανία η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 24,4%, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο από το 1996, με τους ανέργους να ανέρχονται στο τέλος του πρώτου τριμήνου στα 5,7 εκατομμύρια άτομα.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha