Popular Post

Blogger Themes

WEB TV HALANDRI ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ!

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Οι εκλεκτοί Ίβηρες του Ολυμπιακού


Στον Ολυμπιακό έκαναν ένα ξεκαθάρισμα και κατέληξαν στους 6 πιο ελκυστικούς προπονητές. Επέστρεψε στη λίστα ο Έμερι. Όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα, το Κύπελλο κατέληξε κι αυτό στον Πειραιά και οι διοικούντες του Ολυμπιακού βάζουν κάτω όλες τις προτάσεις και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον προπονητή που θα κάθεται στον πάγκο την επόμενη χρονιά.
Οι υποψήφιοι προπονητές είναι αρκετοί όπως και οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας κι έτσι οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να κάνουν την αρχή μ' ένα ξεσκαρτάρισμα.


Quiz: Σε ποιά χώρα....;1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της. 
2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο...

3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη.....
κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους 
στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. 
Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.


ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ.
..ΟΧΙ ρε μεταμοντέρνες προοδευτικάρες!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ. Και δυστυχώς για εσάς, το εννοώ…
 
Γράφει η Χριστιάνα.

Ξέρω….το θέμα είναι λεπτό. Εμπλέκεται η...θρησκεία. Το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να πιστεύει σε ΟΠΟΙΟΝ Θεό ή Θεούς θέλει. Και αν θέλει. Μπορεί και να μην θέλει ρε αδερφέ…..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!

Λεπτό το θέμα και δεν το έχω θίξει ποτέ εδώ μέσα. Ποτέ μου δεν σχολιάζω σε αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Θέμα Αρχής. ΔΕΝ το αγγίζω.
Τώρα όμως, όχι μόνο θα το αγγίξω, αλλά θα τους ΚΡΑΞΩ με όλη μου την δύναμη.


Ο "Ανδρέας ο άνεργος" μιλά για τις εκλογέςΕίναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του Πύργου. Δείτε το βίντεο με τις εκτιμήσεις του "Ανδρέα του άνεργου", για το αποτέλεσμα των εκλογών


Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του καταρράκτη που χύνει φωτιά... αντί για νερό! Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του εθνικού πάρκου Yosemite των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μοναδική αυτή θέαση του καταρράκτη οφείλεται...
στην αντανάκλαση του ηλιακού φωτός, όταν αυτό χτυπά τον καταρράκτη με συγκεκριμένη κλίση. Είναι αρκετά σπάνιο καθώς μπορεί να παρατηρηθεί μόνο για ένα διάστημα 2 εβδομάδων στα τέλη Φεβρουαρίου.

Για να απαθανατίσουν αυτές τις ειδυλλιακές εικόνες οι φωτογράφοι πρέπει να είναι υπομονετικοί καθώς συχνά πρέπει να προσπαθούν για χρόνια για να παρατηρήσουν το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να συμπέσουν δύο φυσικά φαινόμενα την ίδια χρονική στιγμή και επιπλέον τύχη.


ΙΜΒΡΟΣ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕ...Οκτώ μήνες μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης, η Ελληνική Κυβέρνηση έστειλε ένα τηλεγράφημα στην τοπική κυβέρνηση: "...Η Κυβέρνησις είναι αποφασισμένη να προστατεύση δια παντός μέσου τους κατοίκους εν περιπτώσει καταπιέσεων ή διωγμών από των Τούρκων. Κατόπιν της υπό των Τούρκων εφαρμογής των διατάξεων του 14ου άρθρου δυνατόν η Κυβέρνησις να εφεσιβάλη αυτό ενώπιον της Κοινωνίας των Εθνών....'' Εβδομήντα τέσσερα χρόνια πέρασαν από αυτό το τηλεγράφημα, και βάσει των γεγονόντων που ακολούθησαν, αποδείχθηκε ότι η Μητέρα Ελλάδα όχι μόνο δεν τίμησε την υπογραφή της και δεν προστάτευσε τους 'Ελληνες κατοίκους της 'Ιμβρου και της Τενέδου, αλλά, αντίθετα, τους ....


Ο σκύλος που παίζει μουσική και τραγουδά! [video]


Οι σκύλοι στην 
Αυστραλία κάτι πρέπει να παίρνουν… Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο ταλέντο!


Guardian: Οι αρχαίοι κατείχαν τη νανοτεχνολογίαΟ αρχαίος κόσμος είναι γνωστός για τα επιβλητικά επιτεύγματα υψηλής τεχνολογίας, με τον δικό μας Παρθενώνα, τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και το Μάτσου Πίτσου στο Περού, να αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα. Ωστόσο, οι τεχνίτες της αρχαιότητας έχουν δώσει εξαιρετικά....τεχνολογικά δείγματα όχι μόνο στη μεγάλη αλλά και στη μικρή κλίμακα. Αυτή που σήμερα αποκαλούμε νανοτεχνολογία. Ο χειρισμός υλικού σε ατομική ή μοριακή κλίμακα για τη δημιουργία νέων λειτουργιών και ιδιοτήτων μοιάζει εντελώς σύγχρονη. Ωστόσο, τεχνίτες του παρελθόντος είχαν καταφέρει να ελέγχουν την ύλη σε μικροσκοπικές κλίμακες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει άρθρο του «Γκάρντιαν», που μιλάει για μια σειρά διάσημων αρχαίων αντικειμένων, τα οποία κατασκευάστηκαν από τεχνίτες που γνώριζαν τη χρήση νανοσύνθετων υλικών.


Αλωνίζει η Τουρκία στη "προεκλογική" Θράκη.Φόβοι για προβοκάτσια
Τα όσα γίνονται στη Θράκη και αυτή τη προεκλογική περίοδο ,είναι ανήκουστα για χώρα η οποία θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή! Η επιρροή της Άγκυρας στη περιοχή είναι απαράδεκτη αλλά βέβαια η Τουρκία ,βρίσκει και τα κάνει.Βρίσκει την παντελή αδιαφορία των ελληνικών κομμάτων,τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα “ψηφουλάκια” και προκειμένου να μαζέψουν περισσότερα κυριολεκτικά δεν δίνουν μία για το χυδαίο παιχνίδι που παίζεται σ΄ αυτή τη περιοχή της ελληνικής επικράτειας.


Υποψήφιοι βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων και ειδικά των δύο μεγάλων κάνουν “τεμενάδες” και υποβάλουν τα σέβη τους σε ανθρώπους και οργανώσεις που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε εκδηλώσεις,δηλώσεις και ενέργειες που στόχο έχουν την “ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”!


Ιστορικά κείμενα που πρέπει να αρχειοθετούμε…

Αναδημοσιεύουμε μια εμπεριστατωμένη ανοιχτή επιστολή του Θάνου Τζήμερου, προέδρου του Κόμματος «Δημιουργία Ξανά» προς την Καγκελάριο Μέρκελ, την οποία θεωρούμε πολύ ξεκάθαρη, εύστοχη και πειστική.


  Η μόνη σκέψη που μας έρχεται στο νου, δυστυχώς, είναι ότι η Μέρκελ, γνωρίζει πολύ καλά όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και αδιαφορεί τελείως γιατί οι Διεφθαρμένοι Έλληνες Πολιτικοί και Τραπεζίτες, είναι απλά, οι επίσημοι συνεργάτες της.


 Σε πλήρη συνεννόηση, με το αζημίωτο, οι δικοί μας, συνεργάστηκαν με τις Τράπεζές της και τις «Αγορές της» να Δανειοδοτούν ακατάπαυστα την Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι οι Πολιτικοί τσέπωναν τα περισσότερα και γνωρίζοντας, ότι δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο να μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να εξοφλήσει τα χρέη της και να αναγκαστεί να υποδουλωθεί στους Δανειστές της μαζί με την περιουσία της!


  Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Θάνου Τζήμερου, γιατί πρόκειται για μια από τις καλύτερες περιγραφές του τριτοκοσμικού «Συστήματος Εξουσίας» της χώρας μας.


Φτιάξτε το δικό σας Πρωτομαγιάτικο στεφάνιΠρωτομαγιάτικο στεφάνιΗ παράδοση λέει πως την πρωτομαγιά φτιάχνουμε στεφάνια με λουλούδια, τα οποία κρεμάμε στην εξώπορτα μας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε ένα στεφάνι. Εμείς επιλέξαμε τους τρεις καλύτερους και σας τους παρουσιάζουμε. Προτιμήστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία σε σταθερό πάγκο εργασίας και ακολούθως κρεμάστε το στεφάνι στην πόρτα. Ολοκληρώστε τη διαδικασία του στολισμού του στεφανιού όταν είναι κρεμασμένο, για να μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα το σχήμα του και να έχετε καλύτερη εικόνα των κενών.
Στεφάνι με πράσινα κλαδιά
Πρωτομαγιάτικο στεφάνι1. Φτιάξτε μία βάση από δύο σιδερένιες κρεμάστρες. Στρογγυλοποιήστε τις όσο καλύτερα


Τα δέκα Έθνη και ο ερχομός του Υπερπροέδρου – Αντιχρίστου
Δέκα έθνη της Ευρώπης προτείνουν την εγκαθίδρυση του σούπερ-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτές οι δύο οντότητες – 10 έθνη και ένας μοναδικός πανίσχυρος ηγέτης – φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τις Βιβλικές προφητείες.

Είναι όμως έτσι; Ας εξετάσουμε το θέμα πιο προσεκτικά.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνάντηση που….διεξήχθη μεταξύ εκπροσώπων από 10 Ευρωπαϊκά Έθνη σε βασιλική έπαυλη στις Βρυξέλλες, είχε ως στόχο την συζήτηση σχετικά με την δημιουργία μίας ισχυρής νέας προεδρικής θέσης η οποία θα καθοδηγεί το μεγαλύτερο εμπορικό μπλοκ στον κόσμο, την Ευρωπαϊκή Ένωσης.Η ιστοσελίδα EUobserver.com ανέφερε ότι “οι ιδέες που διαχέονται και υπολογίζονται σοβαρά από επιλεγμένους υπουργούς εξωτερικών κρατών-μελών της Ε.Ε. περιλαμβάνουν την συγχώνευση των ρόλων του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.
Μία πηγή με μεγάλο κύρος στην Ε.Ε. ανέφερε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έπειτα από τη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών που διεξήχθη στο κτήμα Val Duchesse στις Βρυξέλλες στις 19 Απριλίου και ημέρα Πέμπτη, ότι ο νέος υπερπρόεδρος θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και εξουσία τόσο από αυτή που κατέχουν σήμερα ο Herman Van Rompuy ή ο Jose Manuel Barroso(20 Απριλίου).


Η σπηλιά του Νταβέλη


Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, σε υψόμετρο 720μ., βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή την περίεργη ονομασία, είναι άγνωστο και περίεργο. Φημολογείται ότι ο περιβόητος λήσταρχος Νταβέλης στα μέσα του περασμένου αιώνα είχε ανακαλύψει υπόγεια περάσματα στη σπηλιά, που οδηγούσαν στην Αθήνα, αλλά και άλλες δυνάμεις, φυσικές και μη, που τον βοηθούσαν στους σκοπούς του. Το σπήλαιο έχει διαστάσεις περίπου 45x62 μέτρα και εξερευνήθηκε για πρώτη φορά από το ζεύγος Πετρόχειλου το 1935. Όπως διαβεβαιώνουν οι μελετητές δεν βρήκαν καμία στοά που να οδηγεί προς την Αθήνα. Πάντως αντίθετα με τα παραπάνω, η θεωρία της "κούφιας Γης" επιβεβαιώνεται μέρα


Οταν οι πλουτοκράτες και τα τσιράκια τους προκαλούνΚαμιά εκτίμηση δεν έχουμε στον Μάκη Κουρή και στην βδομαδιάτικη φυλλάδα του «Το Παρόν». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν του αναγνωρίζουμε ότι κάποιες φορές δεν έχει πρόβλημα να γράψει τα πράγματα όπως είναι και να προβεί σε αποκαλύψεις. 
Όπως το συγκεκριμένο σημερινό του δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Παπαδήμος πλήρωσε 511 ευρώ φόρο για αποδοχές 2.238.484 ευρώ!


Βαίνουμε προς Παγκόσμιο Πόλεμο ή τα έχουν κανονίσει όλα;Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr 
«Πολιτικές που εμπνέουν εμπιστοσύνη θα ενισχύσουν και δεν θα εμποδίσουν την οικονομική ανάκαμψη, διαφορετικά, με πολιτικές λιτότητας και επιφύλαξης, οδεύουμε ως Ευρώπη στην ύφεση και στην ανεργία, δηλ. στην οικονομική συρρίκνωσή μας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ.


"Παίζοντας με την Οδύσσεια" - Ηλεκτρονικό παζλ
Τέσσερα πολύ όμορφα ηλεκτρονικά παζλ, με θέμα την Οδύσσεια, για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ! - Χάρρυ Κλυνν - Ελλάδα μουLabel 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha