Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τι ήταν το σχέδιο «Περικλής» της ΚΥΠ και τι σχέση μπορεί να έχει με την σημερινή Ελλάδα; Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ “ΣΚΟΤΕΙΝΗ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ;;;






 Λάζαρος Ελευθεριάδης
 http://aegeantimes.gr/
«Σήμερα, ένα σύμφυρμα κλεφτών, βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών, εμφανίζεται ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης»

" Εισαγγελέας Παύλος Δελαπόρτας"


ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Η Μυστηριώδης Πεντέλη


Η Πεντέλη είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής με ύψος 1107μ και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την εμφάνιση περίεργων φώτων και θορύβων. Εκατοντάδες αναφορές, μαρτυρίες, αλλά και πειράματα από ερευνητές του είδους. Σίγουρα πολλοί θα έχετε ακούσει για το πασίγνωστο και αποδεδειγμένο πλέον φαινόμενο του σταματημένου αμαξιού που σε συγκεκριμένη πλευρά του βουνού αντί να πέφτει λόγω της κλίσης ή της πλαγιάς, αυτό ανεβαίνει λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην περιοχή.

Από τα αρχαία ακόμα χρόνια έχουν παρατηρηθεί υπερφυσικά φαινόμενα στην εν λόγω περιοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί πάρθηκαν τα ιερά μάρμαρα για την κατασκευή του Παρθενώνα, στον οποίο ποτέ δεν έχει κάτσει κάποιο περιστέρι ή άλλο πτηνό, πράγμα ανεξήγητο. 


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ



Υλικά 
4-5 μέτριες μελιτζάνες (1 κιλό)
1/2 κιλού κιμά
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κούπες ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
1/2 κούπας λάδι
1 αυγό
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπας μπεσαμέλ σφιχτή και 2 κροκάδια
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
10 λεπτά φετάκια ντομάτας
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha