Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκε το μικρότερο ερπετό στο κόσμο



Πρόκειται για νέο είδος χαμαιλέοντα

Βρέθηκε το μικρότερο ερπετό στο κόσμοΤο είδος του είναι γνωστό για την ικανότητά του να προσαρμόζεται στο περιβάλλον, αλλά αυτό το μικρό πλασματάκι  κατέχει και τον τίτλο του μικρότερου χαμαιλέοντα στο κόσμο.

Τοποθετημένο στην άκρη του νυχιού ενός επιστήμονα στη Μαδαγασκάρη, αυτό το ερπετό τριών εκατοστών είναι μικρότερο ακόμα και από μια μύγα, που αποτελεί το γεύμα ενός κανονικού χαμαιλέοντα.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τέσσερα νέα είδη, τα οποία ονομάζονται Brookesia micra και βρέθηκαν σε ένα νησάκι κοντά στη Μαδαγασκάρη. Οι συγκεκριμένοι χαμαιλέοντες θεωρούνται τα μικρότερα ερπετά του πλανήτη. 

Το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο πραγματοποιεί γενετικές εξετάσεις στα νέα είδη.


"Έχετε δει τι γίνεται στην Ελλάδα πρόσφατα;"






Άρθρο που ξεμπροστιάζει τον στρουθοκαμηλισμό της Γερμανίας σε σχέση με το "ελληνικό πρόβλημα" δημοσιεύει το Business Insider, καλώντας την Άνγκελα Μέρκελ να αλλάξει τώρα πολιτική, πριν οδηγηθεί η ευρωζώνη στην καταστροφή.
Το άρθρο του τιτλοφορείται "Αγαπητή Ευρώπη: Βγάλτε τα κεφάλια από την άμμο και ρίξτε μια ματιά στην Ελλάδα".
Χρησιμοποιώντας στοιχεία και με απλά και ισχυρά επιχειρήματα, ο αρθρογράφος του Business Insider, Henry Blodget αποδεικνύει ότι το φάρμακο της Ευρώπης για την Ελλάδα έγινε φαρμάκι που δηλητηρίασε την οικονομία και την κοινωνία της.
"Έχουμε μια ερώτηση για την κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί και όλους όσους προσποιούνται ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή λιτότητα. Έχετε δει τι γίνετε στην Ελλάδα πρόσφατα;" αναρωτιέται ο αρθρογράφος και παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία για την καταστροφή που έχει συντελεστεί στη χώρα μας την εποχή του μνημονίου:


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha