Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΠΚ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΑΠΩΝΙΑ



Το μεγάλο ζευγάρι στο σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου για την Ασιατική ζώνη είναι αναμφισβήτητα αυτό του δεύτερου ομίλου, με την Αυστραλία να φιλοξενεί στο Μπρίσμπεϊν την Ιαπωνία.
Τα «καγκουρό» ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή τις αγωνιστικές τους  υποχρεώσεις στον συγκεκριμένο όμιλο ταξιδεύοντας στο Μουσκάτ όπου απέναντι τους βρέθηκε το Ομάν του Πολ Λε Γκουέν. Αυτή, μάλιστα,  ήταν η δεύτερη φορά που βρήκαν απέναντι τους  την ομάδα του γκολκίπερ της Γουίγκαν, Αλί Αλ Χάμπσι, καθώς είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στον προηγούμενο γύρο, με το Ομάν να επικρατεί με 1-0. Οι Αυστραλοί, την φορά αυτή,  πήραν κάτι περισσότερο  αλλά όχι τους βαθμούς της νίκης, μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Οι Ιάπωνες από την πλευρά τους ξεκίνησαν με δύο εντός έδρας ματς, πρώτα με το Ομάν, κερδίζοντας  3-0 και ακολούθως την περασμένη Παρασκευή στην Σαϊτάμα, όπου έκαναν πραγματικό περίπατο με την Ιορδανία. Σε μια αναμέτρηση, όπου δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με τρία γκολ για την ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι, να έρχονται από τον Χόντα (12’,31’,54’πεν.) και τα υπόλοιπα από τους Μαέντα (19’), Κάγκαβα (34’) και Ισιχάρα (90’), διαμορφώνοντας το εμφατικό 6-0. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το εικοστό έβδομο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του 25χρονου επιθετικού, Αμπντάλα Ντιμπ Σαλίμ.


ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΟΠΑΠ 12-13-14/06/2012



ΤΡΙΤΗ 12-06-2012
ΤΕΤΑΡΤΗ 13-06-2012


EURO 2012: Γαλλία-Αγγλία 1-1 (VIDEO)



Ισόπαλο το ντέρμπι Γαλλία-ΑγγλίαΧωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία. Προηγήθηκαν με τον Λέσκοτ τα “λιοντάρια”, ισοφάρισαν με τον Νασρί οι “τρικολόρ”.

Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Αγγλία στο 15ο λεπτό όταν ο Μίλνερ αν και πέρασε τον Γιορίς πλάσαρε άουτ.
Στην δεύτερη τους καλή στιγμή τα “λιοντάρια” ήταν πιο εύστοχα. Μετά το φάουλ του Τζέραρντ ο Λέσκοτ νίκησε την γαλλική... αεροπορία και έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία με την συμπλήρωση μισής ώρας.
Αμέσως μετά η Γαλλία ανέβασε στροφές και αφού απείλησε εις διπλούν με τον Ντιαρά στο 35΄, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νασρί στο 39΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με την Γαλλία να έχει κατά διαστήματα τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Χότζον. Το 1-1 έμεινε μοιραία μέχρι το τέλος καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο η διάθεση των δύο ομάδων να ρισκάρουν μειωνόταν.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ



Ρήγας Βελεστινλής

1442 ο Αλφόνσο Ε της Αραγωνίας στέφεται βασιλιάς της Νάπολης.

1675 πεθαίνει ο Δούκας Κάρολος-Εμμανουήλ Β της Σαβοΐας.

1798 ο Ρήγας Βελεστινλής στραγγαλίζεται από τους Οθωμανούς, σε φυλακή του Βελιγραδίου.


1812 κατά τη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων, ο Ναπολέοντας εισβάλλει στη Ρωσία.

1827 γεννιέται η Ελβετίδα συγγραφέας, Γιοχάνα Σπίρι (Χάιντι).

1838 ιδρύεται η Πολιτεία της Αϊόβα των ΗΠΑ.


ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ ΠΡΟΤΑΣΗ 11/6/2012








Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha