Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δραπέτες του Μπούλκες (Ολόκληρη η ταινία)


Σύνοψη της υπόθεσης: Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αναφέρεται στην επιτυχή προσπάθεια μιας ομάδας Ελλήνων να δραπετεύσουν από το στρατόπεδο του Μπούλκες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Το Μπούλκες ήταν μια πόλη υποδοχής ελλήνων προσφύγων του Εμφυλίου Πολέμου 1945- 1949. Η απόδραση έγινε επειδή οι εξόριστοι τότε ηγέτες του παράνομου Κ.Κ.Ε. άρχισαν να εξοντώνουν τους παλιούς τους συντρόφους, οι οποίοι δεν ασπάζονταν τις απόψεις της κλίκας του νέου Γ.Γ. του κόμματος Νίκου Ζαχαριάδη. Η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο ήταν αφόρητη από κάθε άποψη.

Ηθοποιοί: ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΛΥΑ ΚΟΖΥΡΗ ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΝΕΛΛΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΗ ΓΙΑΝΝΑ


ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Ολυμπιακός 61-62 (πρωταθλητής Ευρώπης)



Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός αφού κέρδισε με επική ανατροπή την τεράστια ΤΣΣΚΑ! Ο Ολυμπιακός έχανε με 19 πόντους τη δεύτερη περίοδο, όμως με ήρωες τους Πρίντεζη, Μάντζαρη, Σλούκα και Χάινς,  ο υπέροχος Ολυμπιακός μετά από 15 χρόνια, κέρδισε το κύπελλο Ευρώπης.

Η δωδεκάδα της ΤΣΣΚΑ:


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ (2-0) και επέστρεψε στην κορυφή



Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξή τους. Οι «πράσινοι» νίκησαν στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ 2-0, με γκολ των Τοτσέ (62΄), Κλέιτον (86΄) και προσπέρασαν το «Δικέφαλο», καλύπτοντας ταυτόχρονα τη διαφορά της ήττας τους στην Τούμπα (0-1).
Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 18΄ με τον Αθανασιάδη, με το φορ του «Δικέφαλου» να πιάνει απευθείας το σουτ στο γύρισμα του Έτο, αλλά ο Καρνέζης απέκρουσε στη γωνία του. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουμσόνγκ πήρε με εντυπωσιακό άλμα την κεφαλιά σε χτύπημα κόρνερ, αλλά ο Μαλεζάς ως «από μηχανής θεός» απέκρουσε στη γραμμή.


Ζητείται πρωθυπουργός για την κατάρρευση της Ελλάδας!...





Μια χιουμοριστική αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και τα υπόλοιπα social media τις τελευταίες ώρες, σατιρίζοντας την μετεκλογική πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Μπορεί λοιπόν τα ...
πράγματα να είναι πολύ σοβαρά, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει το... αθάνατο ελληνικό χιούμορ.



Πάνος Καμμένος: Η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται (Βίντεο)



Επτά όρους έθεσε ο Πάνος Καμμένος που είναι στην ουσία η ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος, για την στήριξη οικουμενικής κυβέρνησης.
Μόνο αν γίνουν αποδεκτοί οι όροι αυτοί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να στηρίξουν μια οικουμενική κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καμμένος τόνισε ότι "η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται" και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο από αυτό του Λοχία μέχρι του Αρχιστράτηγου. Ζήτησε τέλος κοινοποίηση των πρακτικών των συζητήσεων των τριών αρχηγών και πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της χώρας σε όλους τους τομείς.
Δείτε την δήλωση του Πάνου Καμμένου στο βίντεο...


Έψαχνε δουλειά και τα κατάφερε! Να μια καλή ιδέα!!




Ιδιαίτερα τολμηρός ήταν ένας νεαρός από την Μινεσότα, ο οποίος… έβαλε φωτογραφία του σε διαφημιστική πινακίδα στον δρόμο και δίπλα έγραφε «Προσλάβετε με!». Και πράγματι τον πήραν...


Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 69-74


Σε ένα ανοικτό ματς που επισκιάστηκε από τις αντεγκλήσεις των οπαδών των "αιωνίων", ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 74-69 από την Μπαρτσελόνα και τερμάτισε στην 4η θέση του Final-4


Αποστολή στην Πόλη, Αντωνία Μαραγούσια

O Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό της παρηγοριάς με σκορ 74-69, ωστόσο γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του που έμεινε στην Πόλη και τον καταχειροκρότησε.
Ο αγώνας
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Καλάθη, Λόγκαν, Περπέρογλου, Σμιθ και Βουγιούκα. Ο Λόγκαν με καλάθι και φάουλ έγραψε το 6-5 με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς να κάνουν πολλά φάουλ.


Super League play off: Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (VIDEO)



atromitos aek 1-0 play offΜεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Περιστέρι, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ξαναμπήκε στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 75o λεπτό ο Σκόνδρας.
Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 10’ με τον Δημούτσο και η ΑΕΚ στο 48’ με τον Leonardo.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής: ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Ατρόμητος 5, Παναθηναϊκός 5.


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: OI ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


 ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ


Επεισόδια έξω από το Σινάν Ερντέμ


Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε πούλμαν με φίλους του Ολυμπιακού προκαλώντας υλικές ζημιές. Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο (picts).

Τρία πούλμαν βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι και επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις προκαλώντας τελικά, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές. Τα πνεύματα είχαν ανάψει από νωρίς το μεσημέρι, καθώς σε όποιο κεντρικό σημείο της Πόλης υπήρχαν οπαδοί με διακριτικά είχαμε λογομαχίες και αψιμαχίες.


Ο Καμμένος διαψεύδει



Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν πως ο ίδιος θα προτείνει για πρωθυπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σε μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής.


Βόμβες Α.Τσίπρα: "Να ξαναδούμε το ευρωπαϊκό πλαίσιο γιατί πάμε σε ανθρωπιστική κρίση"





Θέμα ευρωπαικού πλαισίου και της στρατηγικής των Ευρωπαίων απέναντι στην ελληνική κρίση, έθεσε ο Α.Τσίπρας πριν λίγο στην σύσκεψη των εντολοδόχων αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια.
Με απλά λόγια έθεσε γενικότερο ζήτημα αναθεώρησης του πλαισίου που καθορίζει τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και εκτιμούμε είναι η πρώτη φορά που κάποιος τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά του στο θέμα αυτό. Διότι αυτή η σχέση έχει πλέον ξεφύγει κατά πολύ από εκείνη που αρχικά είχε προσδιοριστεί όταν η Ελλάδα εισερχόταν στη νομισματική Ένωση ή και στην ίδια την ΕΟΚ το 1981.


Σαμαράς και Βενιζέλος τον χαβά τους! Δεν έλαβαν δυστυχώς το μήνυμα του κόσμου.



 Με δηλώ
σεις τους τόσο ο κ. Σαμαράς έξω από τη Μουρούζη, όσο και ο κ. Βενιζέλος στο ΚΑΡΑΒΕΛ, κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Και οι δύο ερμηνεύουν το μήνυμα του 62% του ελληνικού λαού ότι ήταν δήθεν η εφαρμογή του μνημονίου με συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ (δηλαδή όλα τα συστημικά κόμματα, όχι όμως και τα πολιτικά, κατά τους ίδιους, «μιάσματα» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Δηλαδή στην ουσία καλούν και τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το μνημόνιο. Οι άλλοι δύο (ΑΝΕΛ και ΧΑ) που τους ψήφισαν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες και οι οποίοι ζητούν τιμωρία των ενόχων, προφανώς τους μολύνουν πολιτικά

 Με δηλώσεις τους τόσο ο κ. Σαμαράς έξω από τη Μουρούζη, όσο και ο κ. Βενιζέλος στο ΚΑΡΑΒΕΛ, κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Και οι δύο ερμηνεύουν το μήνυμα του 62% του ελληνικού λαού ότι ήταν δήθεν η εφαρμογή του μνημονίου με συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ (δηλαδή όλα τα συστημικά κόμματα, όχι όμως και τα πολιτικά, κατά τους ίδιους, «μιάσματα» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Δηλαδή στην ουσία καλούν και τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το μνημόνιο. Οι άλλοι δύο (ΑΝΕΛ και ΧΑ) που τους ψήφισαν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες και οι οποίοι ζητούν τιμωρία των ενόχων, προφανώς τους μολύνουν πολιτικά. 


Κι όμως... ΕΧΟΥΜΕ... Πρόεδρο Δημοκρατίας!!!





Ας θυμηθούμε, μέρες και ώρες  που είναι, την αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, κατά την παρέλαση της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου  το 2011..

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!



Κι όπως ήταν φυσικό, του την... 
πήρε άλλος!


Ειδήσεις που περνούν στα ψιλά... για να μην ανοίξουν φτερά οι Έλληνες!



Το παράδειγμα για την Ελλάδα... που δεν θέλουν να γνωρίζουμε...
Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα που έλαβα με προεκτάσεις και απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί ΑΝ ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισλανδίας...
Αν την αφήσουν φυσικά οι "μάγκες του πόκερ" που κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν την κουτάλα με τις κορώνες περί "ακυβερνησίας" και πως τάχα "δεν μπορεί η Ελλάδα να φύγει από τα μνημόνια"...

Αποδείξεις? Ορίστε!:
"Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισλανδίας προχώρησε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch. 


Spiegel: Αντίο Ακρόπολη!


Με τίτλο «Αντίο Ακρόπολη» και υπότιτλο «γιατί η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ» κυκλοφορεί αύριο το der Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό στο εξώφυλλο του απεικονίζει ερείπια της Ακρόπολης και έναν κίονα πάνω στο οποίο έχει πέσει και έχει σπάσει στα δύο το ευρώ. Το der Spiegel έχει ως....

βασικό θέμα ένα 12σελιδο ένθετο για την ελληνική κρίση και τις πολιτικές εξελίξεις. Μετά τις πρόσφατες εκλογές της οργής, η Ευρώπη αναζητά ένα σχέδιο Β για την Ελλάδα. Η μέχρι τώρα πολιτική διάσωσης απέτυχε. Όλο και περισσότερο συνειδητοποιείται ότι η Αθήνα θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση, γράφει μεταξύ άλλων το γερμανικό περιοδικό.


Τεράστιο όγκο στρατευμάτων μετακινούν οι Τούρκοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα



Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου
αλλά και μέσα στο Αιγαίο από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβατικές ασκήσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης, ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας κλπ. Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 ενώ η δεύτερη στις 24/05.
Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες και ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.


Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....Ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ του BBC, για όλους εμάς που δεν ξέρουμε τί έχουμε...



BBC..."Η πόλη κάτω από τα κύματα: Παυλοπέτρι" 

Μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις,λίγα λεπτά από την Παντάνασσα στα Νότια της Λακωνίας, αναδημιουργήθηκε ψηφιακά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ένα λιμάνι, σπίτια με κήπους, ρούχα απλωμένα στις αυλές, δρόμοι και πλατείες, συνθέτουν μία πόλη με....στοιχεία από τον αστικό τρόπο ζωής. Μόνο που εδώ μιλάμε για την εποχή του Χαλκού! 
Το Παυλοπέτρι ήταν μια πόλη με άριστη ρυμοτομία, που περιλάμβανε ένα πολύ καλά κατασκευασμένο οδικό δίκτυο. 
Ανεξάρτητες και μη οικίες μέχρι και δύο ορόφων, συνυπήρχαν με δημόσια κτίρια. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πολύπλοκο σύστημα διαχείρισης του νερού που σύμφωνα με τα ευρύματα περιλάμβανε κανάλια και υδρορροές
."Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου", δήλωσε ο Δρ. Τζον Χέντερσον, καθηγητής υποθαλάσσιας αρχαιολογίας του πανεπιστημίου του Νότινγχαμ.Αυτά που ανακάλυψαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
 Βρήκαν μια πόλη με κτίρια, πλατείες, δρόμους και μνημεία. Ο βυθός είναι γεμάτος με..
διασκορπισμένα αγγεία. 


"Mετωπική" ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η σύσκεψη - Προτείνεται Λ.Παπαδήμος;






«Μετωπική» σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τον Α.Σαμαρά να κάνει πρόταση συμμετοχής ή ψήφου ανοχής σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ στον Α.Τσίπρα με τον οποίο συναντάται σε λίγα λεπτά στο προεδρικό και τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά μέσω διαρροών ότι «Ο πρόεδρος της ΝΔ πολιτικά είναι απόλυτα αναξιόπιστος και εργάζεται για την υλοποίηση του Μνημονίου».
Συγκεκριμένα ο Α.Σαμαράς πρότεινε ότι ακριβώς έχει προτείνει και ο Φ.Κουβέλης και μάλιστα το αιτιολόγησε διότι όπως είπε «Ο ελληνικός λαός έδωσε εντολή συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων με στόχο τον σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης. Προτείνουμε μια τέτοια κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014».
Ενδιαφέρον είχε η αποστροφή του προέδρου της ΝΔ ότι αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει ναείναι πέρα και πάνω από πρόσωπα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού πιθανότατα και με πρωθυπουργό μη κοινοβουλευτικό πρόσωπο. Και ποιο πρόσωπο είναι  καταλληλότερο και γνώστης του αντικειμένου – λέμε εμείς – και πάνω απ’όλα τον θέλουν οι Γερμανοί; Ο … 
Λουκάς Παπαδήμος! 


Γνωρίζεις ότι κυβερνιόμαστε από την Tηλεόραση;;;



Πιστεύω ότι η οποιαδήποτε διαφήμιση είναι μόλυνση. Στο δρόμο μπορούμε να το καταλάβουμε πιο εύκολα. Μολύνεται το οπτικό μας πεδίο δηλαδή το περιβάλλον μας. Μπροστά στην οθόνη όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. 
Ενώ στο δρόμο έχουμε τουλάχιστον την επιλογή να κοιτάξουμε αλλού, στην τηλεόραση έχουμε ήδη προαποφασίσει να γίνουμε δέκτης μιας “επικοινωνίας” που μπαίνει σε ομοιωματικά γιατί δεν είναι αμφίδρομη.
 Η εξουσία βρίσκεται στον πομπό. Αυτός είναι που πραγματικά αποφασίζει τι θα δεις. Μην ξεγελιέσαι λέγοντας ότι μπορώ να αλλάξω κανάλι. 
Η εξουσία που σου δίνει το τηλεκοντρόλ είναι ψεύτικη γιατί πάλι τα ίδια θα δεις και θα ….ακούσεις. (“ποτέ δεν υπήρξε τόση μονοφωνία με τόσα πολλά κανάλια” λέει κάπου η πρώτη εικόνα). Αλήθεια έχετε προσέξει ότι σχεδόν όλα τα κανάλια βάζουν ταυτόχρονα τις διαφημίσεις; Ή την ομοφωνία απόψεων στις ειδήσεις; Μέχρι και η σειρά τους ελάχιστα διαφοροποιείται από κανάλι σε κανάλι…
 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha