Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Στο 16ο Δημ. Σχ. Χαλανδριου επικίνδυνα χημικά σε σχολείο


Στο 16ο Δημ. Σχ. Χαλανδριου εδω και μια εβδομαδα ο εργολαβος εχει αντικαταστησει τους αρμους με μια ουσια που εχει εντονη και δυσαρεστη οσμη, σε σημειο που οι...μαθητες και οι δασκαλοι δεν μπορουν να την αντεξουν και κανουν μαθημα στην τραπεζαρια και στην βιβλιοθηκη. Υπηρξαν μαλιστα περιστατικα με ζαλαδες και εμετους απο τους μαθητες.
Θα ηθελα απο τους αρμοδιους καποιες απαντησεις :
1) Ποιος εγκεφαλος αποφασισε να γινει κατι τετοιο εν μεσω μαθηματων και οχι σε περιοδο διακοπων;
2) Ποια ακριβως ειναι η ουσια που χρησιμοποιηθηκε και τι προβλεπεται για την χρηση της;
3)Υπαρχει κινδυνος για την υγεια των παιδιων μας;
4) Σε περιπτωση που συμβει κατι σε ενα παιδι ποιος αναλαμβανει την ευθυνη;
5) Πρεπει να επεμβουν οι εποπτες δημοσιας υγειας της νομαρχιας;

Θα μας απαντησει καποιος; Ο φερελπις δημαρχος Χαλανδριου; Ο ομιλητικοτατος νομαρχης Αθηνων; Η μεταρρυθμιστρια της εκπαιδευσης υπουργος παιδειας;


tro-ma-ktiko.blogspot.


29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2011




 Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 7.00' - 17.30' διεξάγεται
ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, των Αγώνων Δρόμου 5 & 10km καθώς και
των Αγώνων 1.000μ. Special Olympics Hellas και 700μ. Παιδιών. 

 



 Πηγή:
 Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/fmain.aspx 


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η κυβερνητική απάτη με το "κούρεμα" (VIDEO)


Λες κι ήταν βαλτός από τον ... διάβολο (που τόσο συχνά επικαλείται ο νυν ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος στις δηλώσεις του εσχάτως) ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προτού αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών, τον Μάιο του 2011, είπε με ελάχιστες φράσεις όλη την αλήθεια για το χάος που θα προκαλέσει το "κούρεμα" που σήμερα η κυβέρνηση παρουσιάζει ως "εθνική σωτηρία" με επικεφαλής στο ίδιο υπουργείο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Βέβαια, άλλες εντολές τους είχαν δώσει οι Γερμανοί...

τότε, άλλες έδωσαν τώρα. Το αντιλαμβανόμαστε, αλλά θα πρέπει να βγούν να το ομολογήσουν δημόσια για να δείξουμε κάποια ... κατανόηση!
Το βίντεο είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό: Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ) τον Μάιο του 2011, ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος χαρακτήρισε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ για τη χώρα και μάλιστα χωρίς όφελος, το ενδεχόμενο για μια αναδιάρθρωση ή αλλιώς για ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και μάλιστα κατά 50%!
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξηγούσε εκείνη τη μέρα στους δημοσιογράφους πως, σε μια τέτοια περίπτωση, η Ελλάδα θα έμενε εκτός αγορών για 10-15 χρόνια, θα απομειωνόταν η περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων και θα προκαλούνταν προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα και κατ’ επέκταση στην πραγματική οικονομία!
Εννοούσε δηλαδή ο κυβερνητικός υπουργός, με λίγα λόγια και... σταράτα, ότι μια απόφαση όπως αυτή που ελήφθη μόλις τρεις μέρες πριν, κατά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ της 26ης Οκτωβρίου 2011, δεν θα οδηγούσε την Ελλάδα παρά μόνο στην καταστροφή και επ' ουδενί δεν θα την έσωζε, διότι απλούστατα, το ένα "κούρεμα" θα έφερνε το άλλο κ.ο.κ.!!! Αυτό δηλαδή που ανέφερε και η απόρρητη έκθεση της γερμανικής Καγκελαρίας προς τους Γερμανούς βουλευτές, που δημοσίευσε το defencenet.gr στις 25/10, την προηγουμένη της Συνόδου, με τίτλο "Έκθεση-βόμβα Μέρκελ για την Ελλάδα".
Πού να ήξερε ο Παπακωνσταντίνου τι έμελλε να πράξει ο διάδοχός του στο υπουργείο, μόλις λίγους μήνες μετά και κυρίως τι επρόκειτο να επωμιστούν οι Έλληνες πολίτες, με την ανευθυνότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...






30 Οκτωβρίου 2011 Πανελλήνια Εξέγερση


Αυτή την στιγμή οργανώνεται η μεγαλύτερη διαδήλωση Ελλήνων που έχει γίνει μέχρι τώρα, μέσω του Facebook. Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν 11,700 πολίτες, και κάθε ώρα προστίθενται περισσότεροι. Λεπτομέρειες στο facebook.com/pannelinia-exegersi Γίνεται έκκληση από τους οργανωτές να ανακοινωθεί από όλα τα ελληνικά blogs και sites. Παρακαλούνται οι πολίτες που μπορούν να.... διαθέσουν εθελοντικά τον χρόνο τους να κάνουν ανακοινώσεις μέσω του Facebook, Twitter και SMS. Το μήνυμα για αναμετάδοση είναι: Πανελλήνια εξέγερση! 10.000.000 Έλληνες όλοι στο Σύνταγμα! Κυριακή, 30 Οκτ. στις 6:00 μ.μ. - 31 Οκτ. στις 12:00 μ.μ. Πλατεία Συντάγματος


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/30-2011_30.html?showComment=1319984476235#c3375772192770456870


Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;




Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα».
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!  


WEB TV HALANDRI: 1ΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΔΡΌΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΆΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ





Άρθρο σοκ της Handelsblatt: Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές!



- Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση σε όσους με "βοηθούν" λένε δημοσιογράφοι της Handelsblatt

- Η ομάδα των 20 ατόμων έζησε για λίγο στην Ελλάδα και μεταφέρει το κλίμα έκρηξης

- Προειδοποιούν για τον κίνδυνο δικτατορίας!

“Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη”αναφέρει άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, μετά την επίσκεψη και παραμονή στη χώρα μας ομάδας 20 δημοσιογράφων, που έζησαν από κοντά την κατάσταση στη χώρα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: «Ψυχάκια, αναίσθητο, άθεο και σχιζοφρενή» αποκαλεί τον Γ. Παπανδρέου η πρώην γυναίκα του!





Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες.  Αποκαλύπτει πως είναι «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.
Διαβάστε με προσοχή τα όσα γράφει… Η Εύα Ζησιμίδου, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον σημερινό πρωθυπουργό, εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στο πλευρό του στον παλιό του συνεργάτη Δήμο Μπότσαρη, ο οποίος τα χρησιμοποίησε στο βιβλίο του, με τίτλο: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει», ένας τίτλος που από μόνος του λέει πολλά για το περιεχόμενό του.
Σας παραθέτουμε αυτούσια κομμάτια του βιβλίου για να κατανοήσετε μόνοι σας, όσοι τελοσπάντων αντέχετε… Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, το τελευταίο διάστημα, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια των βιβλιοπωλείων…
«Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον….. >>>>>>


ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ - ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ (1977)




HALANDRI NEWS · Χαλάνδρι – Αστέρας Εξ. 6-2


Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, το Χαλάνδρι επιβλήθηκε του Αστέρα Εξαρχείων, με σκορ 6-2.


Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σταύρακας (30΄, 50΄, 75΄), Σαμοθράκης (25΄, 40΄) και Λυμπερόπουλος (43΄). Για λογαριασμό του Αστέρα, σκόραραν οι Μυλωνάς (71΄) και Τσιαντής (80΄).  
Καλή η διαιτησία του Μαχαίρα Ε. (Σταυρόγλου – Σωτηρόπουλος).
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Ζέρβας, Πετρόπουλος (25' Διγενής), Ξυλινός, Λυμπερόπουλος (55' Μαυραγάνης), Χαραλαμπίδης, Ραούλ, Σταύρακας, Δαβουρλής, Σαμοθράκης (75' Πατσατζής),Τελίδης, Ξαγοράρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίνης, Γούλας, Νάτσης, Πλούμης, Τσιαντής, Μουζάι, Σαλτογιάννης (46'Μυλωνάς), Κολονέλος (46' Δροσίου), Ορούτσι, Μαρτίκος (60'Ντουμιτρίου), Δημητρόπουλος.


onsports.gr


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha