Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα


Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου στην ΑθήναΑνακοινώθηκε  από την ΕΠΣΑ το πρόγραμμα των αγώνων στην Αθήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΑΓ. Ανάργυροι-ΑΓ. Ιερόθεος, ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Αστέρας Ζωγράφου-Αστέρας 2004, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α': Χαραυγιακός-Διάνα Ηλιούπ., ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Καματερο-Ιάσων, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: Πανερυθραϊκός-Αττικός, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ελευθερουπολη-Γαλατσι, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ': Αναγέννηση Πετρ.-Πετράλωνα, ΠΕΥΚΗΣ: Πεύκη-Θύελλα ΑΓ. Δημ. Π.ΦΑΛΗΡΟ: Παλ. Φάληρο-Ήφαιστος, ΧΩΡΑΦΑΣ: Ανθούπολη- Χαϊδάρι
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Πατήσια-ΑΕ Αιγάλεω, ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τερψιθέα-Ορφέας Αιγ. Δ.Α.Κ ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαγόρας-Ελπίδα ΑΓ. Αναργύρων, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β': Φωστήρας Ηλιούπ.-Κεραυνός Πετρ. ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Τόλμη-Νεοπεντελικός, ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Καλαμάκι-Υμηττός, Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ: Άτταλος-Κολωνός, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΑΓ.Θωμάς-Πέρα Κλουμπ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Φωστηρας Καις.-Γκυζιακός, ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ: ΑΓ. Ελεούσα-Αστέρας Εξαρχ., ΥΜΗΤΤΟΥ: Θρίαμβος Αθηνών-ΓΣ Αργυρουπολης ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Παράδεισος-Θρίαμβος Χαιδαρίου, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κηπούπολη-Παγκράτι.
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


HALANDRI NEWS · Νέα αναβολή στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων 13 συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς



Νέα αναβολή για τον Φεβρουάριο - η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες - πήρε η εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων που μετά την αναβολή που υπήρξε στις αρχές Νοεμβρίου είχε μετατεθεί για να εξεταστεί  σήμερα  14/12.
Ταυτόχρονα συνεχίζουν οι 13 εργαζόμενες να μην προσέρχονται στη δουλειά καθώς ήδη από την προηγούμενη δίκη δεν υπήρχε προσωρινή διαταγή για την συνέχιση της εργασίας τους στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.
Δυστυχώς παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα που σχετίζονται με την επιλογή της δικηγόρου εκπροσώπου του δήμου στην προγηγούμενη δίκη να μην υποστηρίξει αίτημα συνέχισης της εργασίας των 13  με αυτή την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου απαντώντας στην δικαστή το μνημειώδες " στη κρίση σας" . Να σημειωθεί ότι από τότε σε άλλες δίκες εργαζομένων οι εκπρόσωποι του δήμου είχαν τηρήσει διαφορετική θετική στάση.
Τέλος να αναφερθεί ότι κάποιες από τις εργαζόμενες αυτές έχουν και άλλα δικαστήρια με το νομικό πρόσωπο. Το επίδικο σε αυτή την περίπτωση είναι η απίστευτη επιλογή της διοίκησης των παιδικών σταθμών το 2008 να έχει όλο το επί συμβάσει προσωπικό επί 3 μήνες απλήρωτο χωρίς συμβάσεις σε συνθήκες ορισμού της μαύρης εργασίας


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha