Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 24/6/2012



241.Μιοντάλεν-Σάντεφιορντ
Από μεγάλες προκρίσεις στο κύπελλο προέρχονται αμφότερες. Αξιοποιεί τη νέα έδρα της η Μιοντάλεν και δείχνει πιο κοντά στο τρίποντο. ( 1 2,30 )



247.Ολ Μπόις-Μπόκα Τζούνιορς
 H Oλ Μπόις είναι σκληροτράχηλη εντός έδρας και μπορεί να προβάλλει αντίσταση στην Μπόκα παρά τις απουσίες της. Η φιλοξενούμενη έχει ελάχιστες ελπίδες για τίτλο και στρέφει το βλέμμα της στον σαφώς σημαντικότερο στόχο του Λιμπερταδόρες. Σημαντική υποχώρηση στις τιμές υπέρ της γηπεδούχου με το 1Χ να δίνεται πλέον στο 1,675 στην bet365. Kλειστό ( Χ1  3,1-3,4 )



251.Γκρέμιο-Φλαμένγκο


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ( VIDEO )




1314
οι 20.000 βαριά οπλισμένοι άνδρες του βασιλιά Εδουάρδου Β της Αγγλίας συναντιούνται στο Μπάνοκμπερν με τη δύναμη των 8.000 Σκωτσέζων στρατιωτών του Ρόμπερτ δε Μπρους. Παρά την αριθμητική ανισότητα, οι Σκωτσέζοι καταφέρνουν καθοριστική νίκη επί των Άγγλων, η οποία ανοίγει το δρόμο για μια ελεύθερη Σκοτία με τον Ρόμπερτ δε Μπρους στο θρόνο.

1497
ο ιταλικής καταγωγής θαλασσοπόρος και εξερευνητής Τζον Κάμποτ επικεφαλής αγγλικής αποστολής γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος, που πατάει το πόδι του στα εδάφη της Βόρειας Αμερικής, μετά τους Βίκινγκς. Εκτιμάται ότι, το μέρος, όπου έφτασε ήταν είτε η Νέα Γη, είτε το Κέιπ Μπρίτον Άιλαντ.

1519
πεθαίνει, σε ηλικία 39 ετών, η περιβόητη Λουκρητία Βοργία, δούκισσα της Φεράρα, νόθα κόρη του πάπα Αλέξανδρου ΣΤ, που φημολογείται ότι, δηλητηρίασε τους τέσσερις συζύγους της. Υπήρξε προστάτης των τεχνών την εποχή της Αναγέννησης.

1597
η πρώτη ολλανδική αποστολή στις Ανατολικές Ινδίες φτάνει στο Μπάνταμ της Ιάβας.

1662
οι Ολλανδοί αποτυγχάνουν να πάρουν από τους Πορτογάλους τη μικρή χερσόνησο Μακάο, στις νότιες ακτές της Κίνας.


Πικάσο ετών 5. Εντυπωσιακό βίντεο με μικρή ζωγράφο ( VIDEO )




Τη δεύτερη της σόλο έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη η 5 ετών Aelita Andre από την Αυστραλία. Η μικρότερη επαγγελματίας ζωγράφος του κόσμου δημιουργεί τέχνη από την ηλικία των δύο ετών και πριν κάνει την πρώτη της έκθεση είχε πουλήσει έναν πίνακα αξίας 30.000 δολαρίων.

Τα έργα της Αelita είναι εμπνευσμένα από το κίνημα του εξπρεσιονισμού και το μόνο που θυμίζει την ηλικία της ζωγράφου είναι το ότι χρησιμοποιεί στα έργα της παιχνίδια όπως πλαστικούς δεινόσαυρους, πεταλούδες και πιγκουίνους.

Κι αν νομίζετε ότι είναι μετριοπαθής κάτι που θα άρμοζε άλλωστε και στην ηλικία της, κάνετε λάθος. H Aelita έχει αρκετά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Μάλιστα σε ένα πρόσφατο ταξίδι με τους γονείς της στο Μητροπολιτικό μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης, αναρωτήθηκε, βλέποντας τους πίνακες του Monet και του Picasso που είναι τα δικά της έργα.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει την πεντάχρονη επί τω έργω ενώ εμφανίζεται να δηλώνει «Λατρεύω τη ζωγραφική. Μπορώ να ζωγραφίζω και 24 ώρες».

Τα έργα της Aelita θα εκτίθενται στη γκαλερί Agora της Νέας Υόρκης έως τις 3 Ιουλίου.


Έβλεπε 11 μερόνυχτα Euro και… πέθανε



Ένας νεαρός Κινέζος, λάτρης του ποδοσφαίρου, έχασε τη ζωή του από την… κούραση, επειδή έβλεπε επί 11 συνεχόμενες ημέρες και νύχτες τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια πήγαινε στη δουλειά του χωρίς να ξεκουραστεί! 
Ο Jiang Xiaoshan, που υποστήριζε τις εθνικές ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας, «έσβησε» το πρωί της Τρίτης γιατί ο οργανισμός του δεν άντεξε άλλο τα την ταλαιπωρία από τα ξενύχτια!
Εξαιτίας της διαφοράς ώρας, ο Jiang έμενε ξάγρυπνος για να παρακολουθεί τους αγώνες σε απ’ ευθείας μετάδοση και πήγαινε στη δουλειά του χωρίς να κοιμάται καθόλου.


Ναύπλιο: Έκρυβε αρχαίους αμφορείς και μια εικόνα


Ένας άνδρας 43 χρόνων, κάτοικος της περιοχής Πόρτο Χέλι Αργολίδας, συνελήφθη, ύστερα από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι του, όπου ..
εντοπίσθηκαν δύο αρχαίοι αμφορείς 80 και 35 εκατοστών και μία εικόνα 23,8 εκατοστών. Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού, για να εκτιμηθεί από ειδικούς επιστήμονες η αρχαιολογική και εμπορική τους αξία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.


Παγκόσμια Κυβέρνηση – Μασονία – Διωγμός των Χριστιανών!!!




 

Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών.

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τραβηγμένο θα σκεφτείτε.

Ίσως, με μια πρώτη ματιά να έχετε δίκιο. Ίσως ακόμη, να βρείτε στήριγμα στις αμφιβολίες σας από πολλούς άλλους στους οποίους θα εκθέσετε τις απόψεις μου.Όμως, η αλήθεια δεν στηρίζεται σε προσωπικές ή συλλογικές δημοσκοπήσεις, ούτε καν στην πρώτη εντύπωση του καθενός.


Και ως σκέψη, παραείναι τρομακτικό ! ( VIDEO )






ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2012 - ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ



[ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]
 Λανθασμένα αποτελέσματα εκλογών Μαΐου 2012 (?)
Προς όποιον αφορά
1) Υπουργείο Εσωτερικών
2) Singular Logic
3) Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.kgk.gr/2012/06/19/ypes2012/

Αγαπητοί κύριοι/κυρίες
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μία παρατήρηση που έκανα προχτές<…>
η οποία με έχει ανησυχήσει ιδιαιτέρως. Στον επίσημο ιστοχώρο του Υπουργείου Εσωτερικών,στο τμήμα όπου αναγράφονται και διατηρούνται τα αποτελέσματα των εκλογών από την εταιρία Singular Logic, υπάρχουν σημαντικά λάθη/αλλαγές στα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου 2012.
Ενώ οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή...
6 Μαΐου και τα αποτελέσματα επισημοποιήθηκαν τη Δευτέρα 7 Μαΐου, η σελίδα φέρεται να έχει τροποποιηθεί στις 22/05/2012 με κάποιες μικρές αλλαγές στα νούμερα των αποτελεσμάτων. Δε μπορώ να γνωρίζω αν αυτό έγινε από κάποιο λάθος στη βάση δεδομένων του ιστοχώρου ή αν ήταν εσκεμμένη εγκληματική ενέργεια, γι’ αυτό και θα ήθελα να γίνει έρευνα επί του θέματος και να μου απαντήσετε σχετικά.
Η σελίδα στην οποία αναφέρομαι είναι η:


ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ¨ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ¨




Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Μέση Ανατολή δείχνουν ολοφάνερα την πρόθεση των Εβραίο-Αμερικάνων και των ιλλουμινατι να ολοκληρώσουν άμεσα τοproject των αποστατών για τον τελικό «απόλυτο έλεγχο» του πλανήτη μεσα από ενα σφοδρό σφυροκόπημα για την ανθρωπότητα τοσο οικονομικά οσο και στρατιωτικά.

  Η μέθοδος τους είναι απλή: «απο χάος τάξη», δηλαδη σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό και στο τελος εμφανίζονται σαν σωτήρες για να διασφαλίσουν δήθεν την ειρήνη και την ευμάρεια στις τάξεις των εθνών. 

               Για να προκαλέσουν τον επιθυμητό πανικό που.. ήθελαν έπρεπε να αποδημήσουν τις βάσεις του σαθρού  συστήματος που οι ιδιοι κατασκεύασαν, γιαυτό ¨χτυπήσαν¨ την παγκόσμια οικονομια πριν απο 3,5 περίπου χρονιά με το ανύπαρκτο λογιστικό χρήμα που απέσυραν απο τις αγορές οι μεγάλο-επενδυτες των ερπετικων οικογενειών.


Τα ίχνη του διαβόλου ( VIDEO )


Τα ίχνη του διαβόλου

Στην επαρχιακή πόλη Devon της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ο χειμώνας του 1855 ήταν αρκετά βαρύς και το χιόνι είχε καλύψει όλη την εξοχή αλλά και τα σπίτια. Την νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου, μετά από ακόμη μία μίνι χιονόπτωση, εμφανίστηκαν στην άσπρη επιφάνεια ίχνη που έμοιαζαν με ζώου. Τα χνάρια, που είχαν βάθος περίπου 6 εκατοστά και απείχαν το ένα από το άλλο 20 εκατοστά, συνέχιζαν την απολύτως ευθεία πορεία τους επί 160 χιλιόμετρα(!) και περνούσαν πάνω από όποιο εμπόδιο συναντούσαν στον διάβα τους, αφήνοντας ίχνη και εκεί. Χνάρια βρέθηκαν πάνω σε στέγες σπιτιών, πάνω σε παγωμένα ποτάμια, σε στοίβες από άχυρα, ακόμη και σε πολύ λεπτούς αγωγούς. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ότι μία «διαβολική φιγούρα» έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή του Devon εκείνες τις ημέρες. Πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2009, ανάλογα ίχνη επανεμφανίστηκαν στην ίδια περιοχή, τα οποία μπορείτε να δείτε στην πιο πάνω φωτογραφία.


Ο θρύλος του "ιπτάμενου Ολλανδού" ( VIDEO )


Ολόκληρη η ναυτιλιακή Ιστορία είναι γεμάτη από πλοία που έφευγαν για μακρυνούς προορισμούς και που ποτέ δεν έφταναν εκεί, ηττημένα από τα τρομερά στοιχεία της Φύσης. Κάποια από αυτά, σύμφωνα με το θρύλο, δεν στέριωσαν στα αβυσσαλέα νεκροταφεία που αποτελούσαν οι βυθοί των ωκεανών, αλλά συνέχισαν να διασχίζουν τις θάλασσες, στοιχειώνοντας τα πελάγη. Ο Ιπτάμενος Ολλανδός αποτελεί ζωντανό κομμάτι αυτού του στόλου - φάντασμα.

Πολλοί ήταν οι ναυτικοί εκείνοι που ορκίζονταν σε ότι πιο ιερό είχαν ότι ήταν μάρτυρες μιας ακόμα εμφάνισης του πλοίου φάντασμα. Ο πιο διάσημος ανάμεσά τους ήταν ο νεαρός δούκας του Γιορκ, ο μελλοντικός βασιλιάς George V της Αγγλίας.
 
Ο δούκας, δεκατριών χρονών τότε, ταξίδευε ως σημαιοφόρος της Royal Navy με το πλοίο Bacchante, το οποίο πραγματοποιούσε το γύρο του Κόσμου. Τη νύχτα της 11ης Ιουλίου 1881, το πλοίο βρισκόταν στα ανοιχτά των αυστραλιανών ακτών. Ένα αμυδρό φως εμφανίζεται από το πουθενά στο σκοτάδι, 200 περίπου μέτρα από το πλοίο, και μαζί μ' αυτό ξεπροβάλλει άνα πλοίο περιτριγυρισμένο από μια τρομακτική κοκκινωπή αύρα, και "κόβει" το δρόμο στο πλοίο της Royal Navy. Τα κατάρτια του πλοίου - φάντασμα διακρίνονται πεντακάθαρα κάτω από από αυτό το παράξενο φωσφορούχο φως.
 
Κάποιοι από το πλήρωμα τρέχουν στην πρύμνη για να δουν στα ανοιχτά το φαινόμενο που όμοιό του δεν έχουν ξαναδεί, αλλά το πλοίο εξαφανίζεται στο σκοτάδι το ίδιο μυστήρια όπως και εμφανίσθηκε. Ο δούκας του Γιορκ, όπως και δώδεκα άλλα μέλη του πληρώματος, παρατηρούν αποσβολωμένοι το θέαμα. Ο μελλοντικός βασιλιάς George V είναι πεπεισμένος πως μόλις είδε τον θρυλικό Ιπτάμενο Ολλανδό, παρά του ότι ο τύπος του πλοίου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τη ίδια νύχτα, λέγεται, ο ναύτης που αντελήφθη πρώτος το πλοίο - φάντασμα έπεσε από ένα κατάρτι και σκοτώθηκε. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο ναύαρχος του πλοίου πεθαίνει. Για κάποιους, τα δραματικά αυτά γεγονότα συνδέονται με την περίεργη εμφάνιση του πλοίου, την οποία κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να εξηγήσει. 


Aνατριχιαστικά ....μυστήρια !!!! Η γυναίκα-ζόμπι της Αϊτής ( VIDEO )



152 Aνατριχιαστικά μυστήρια! Η γυναίκα ζόμπι της ΑϊτήςΗ Felicia Felix-Mentor πέθανε το 1907, μετά από το χτύπημα μιας ξαφνικής αρρώστιας, τα χαρακτηριστικά της οποίας συμπίπτουν με τις ενδείξεις των παραδόσεων της Αϊτής που…

σχετίζονται με την μετατροπή σε ζόμπι.
Περίπου 30 χρόνια μετά, μία…. γυναίκα εμφανίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της περιοχής –κάποιοι ανέφεραν πως ήταν γυμνή, ενώ άλλες πηγές υποστήριξαν πως την είδαν με κουρελιασμένα ρούχα- και κατευθύνθηκε προς ένα αγρόκτημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανήκε στον πατέρα της.


Τουρκικό σχέδιο «Βαριά» για τη Συρία και ο ρόλος του Ελληνισμού...!!!



Η κάθετη κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο είναι πλέον πολύ πιθανή αφού το περιστατικό για το οποίο η Τουρκία «ευχόταν» να συμβεί τους τελευταίους μήνες φαίνεται να έλαβε χώρα, με αποτέλεσμα την απώλεια τουλάχιστον ενός... 




μαχητικού της Αεροπορίας αλλά και ενός «στραπάτσου» του γοήτρου της. Η Τουρκία με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε πως το μαχητικό της καταρρίφθηκε από την συριακή αεράμυνα, ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει «καταλλήλως» μετά την ενδελεχή εξέταση των συνθηκών του συμβάντος. «Η συγκέντρωση των στοιχείων τα οποία έχουν συλλεχθεί μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως το μαχητικό μας καταρρίφθηκε από τη Συρία» ανακοίνωσε η τουρκική κυβέρνηση. Για την ώρα όλες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των μελών του πληρώματος του φωτοαναγνωριστικού F-4E συνεχίζονται χωρίς να έχει διευκρινιστεί η τύχη τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στις έρευνες συμμετέχουν και δυνάμεις της Δαμασκού. 


«Η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα πάρει την τελική θέση μετά το πέρας της ολοκληρωμένης εξέτασης του συμβάντος», καταλήγει η κυβερνητική ανακοίνωση, ενώ από τη πλευρά της η Δαμασκός φαίνεται να εξέφρασε τη θλίψη της για το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα προφανώς σε συριακά χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο. Οι συνθήκες του συμβάντος πέραν της επίσημης αποδοχής της άποψης της κατάρριψης και από τις δύο πλευρές αλλά και της πτώσης του αεροσκάφους σε συριακό χώρο παραμένουν αδιευκρίνιστες αφού, ουδείς αναφέρει τον λόγο της αποστολής τουρκικών μαχητικών σε εντός των ορίων άλλης χώρας (τι λέμε τώρα βέβαια…), ούτε γίνεται κάποια αναφορά για την τύχη των μελών του πληρώματος, αν και αρχικά φερόντουσαν να έχουν διασωθεί ούτε φυσικά αναφέρεται και το πώς ακριβώς έλαβε χώρα αυτή η «παρεξήγηση» η οποία επέφερε τη δημόσια απολογία τη Συρίας. 


Τι πράττει η Τουρκία; Ακριβώς το αντίθετο πρέπει να πράξει η Ελλάδα.



Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην Ανατολική Μεσόγειο, μετά την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους από τη συριακή αεράμυνα.
Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές. Οι Τούρκοι συμπεριφέρονται λες και δεν ήξεραν ότι στέλνουν τα F-4 σε εμπόλεμη ζώνη. Η ανατολίτικη κουτοπονηριά στο μεγαλείο της. Στον αντίποδα δεν φαίνεται να προβληματίζει τη Συρία το γεγονός της κατάρριψης.

Η Δαμασκός πέρασε το μήνυμα στην Άγκυρα ότι«εδώ κύριοι δεν είναι Αιγαίο». Η Τουρκία είχε καλομάθει στις εναέριες παραβιάσεις, με την υποτακτική Αθήνα να μην μιλάει, νομίζοντας ότι κι αλλού περνούν τέτοιου είδους τακτικές.
Το περιστατικό πάντως ίσως αποτελέσει το εφαλτήριο ανάμειξης σε ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη των γεωστρατηγικών υποκειμένων της περιοχής. Η Τουρκία από την πλευρά της βλέπει πως απομονώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο, ειδικά μετά την γεωπολιτική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω των συμφωνιών της με Ρωσία και Ισραήλ. Επιπλέον η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, ανησυχεί την Άγκυρα, αφού κύριο μέλημα της είναι η «συστηματική προετοιμασία για ανακήρυξη ΑΟΖ», όπως συμφώνησαν και τα τρία κόμματα. Αυτό που θα συνέφερε την Άγκυρα είναι να μην πετύχει η συνταγή της συγκυβέρνησης και να ξανά-οδηγηθούμε σε κυβερνητική αστάθεια. Ειδάλλως θα κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα».
Ως μοναδική λύση για τη αποφυγή της γεωπολιτικής τους απομόνωσης προκρίνουν οι Τούρκοι τη δημιουργία μίας περαιτέρω εκρηκτικής κατάστασης στη Συρία, «εξυπηρετώντας» έτσι ΝΑΤΟ και Ισραήλ, που περιμένουν αφορμή να επέμβουν. Κατά αυτόν τον τρόπο θεωρεί η επίσημη Τουρκία ότι θα αυξήσει το διαπραγματευτικό βάρος της γείτονος στην περιοχή εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα και θα ξανακερδίσει τη συμμαχία με το Ισραήλ.
Αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα μέσω πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής είναι το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει η Τουρκία. Αντί να βρει τι χωρίζει Ρωσία, Ισραήλ και ΝΑΤΟ να τονίσει τι τους ενώνει. Κύπρος, Αιγαίο, επενδύσεις, κοιτάσματα. Εν ολίγοις να αντιτάξει στην πολιτική πρόκλησης πολέμου από μεριάς της Τουρκίας μια ειρηνευτική διπλωματική πολιτική βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων, η οποία θα αυξήσει σημαντικά το κύρος της χώρας και θα απομονώσει την Άγκυρα, αναγκάζοντάς την να προβεί σε κινήσεις πανικού.
Ήδη η Τουρκία παίζει με τη φωτιά στη Συρία, στην οποία έχει ποντάρει πολλά ο Πούτιν. Που να αναγκαστούν να κάνουν τη στραβή και στο Αιγαίο, μόνη διέξοδο της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο.




Pygmi.gr


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 23/6/2012



Ο νέος τιμοκατάλογος τής Δικαιοσύνης (Ν. 4055/2012)




Από τη λαίλαπα τών «μνημονιακών» νόμων, οι οποίοι, καθ’υπόδειξη τών δανειστών μας, ψηφίζονται από το 2010 στη Βουλή, καταργώντας εργατικά και άλλα δικαιώματα τής μεγάλης πλειοψηφίας τών πολιτών και επιβάλλοντας φόρους, έμμεσους και άμεσους, δεν «ξέφυγε» και ο χώρος τής Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, κυρίως με το Ν. 4055/2012, ο οποίος, στο μεγαλύτερο μέρος του, εφαρμόζεται από την 2-4-2012, εμποδίζεται η πρόσβαση τού πολίτη στη Δικαιοσύνη, διά τής περαιτέρω, και μάλιστα μεγάλης, αυξήσεως τού κόστους αυτής τής προσβάσεως. Παράλληλα, ενώ σ’αυτόν το νόμο προβλέπεται η επιτάχυνση τών διαδικασιών απονομής τής Δικαιοσύνης, ωστόσο, δεν εξασφαλίζεται, το μεν η ποιότητα τής αποδιδόμενης Δικαιοσύνης, το δε αυτή καθ’αυτή η ταχύτητα στην απονομή της, διότι δεν επιλύονται σοβαρά προβλήματα, τόσο ως προς το ανθρώπινο δυναμικό (ποσότητα και ποιότητα), όσο και ως προς την υλικοτεχνική υποδομή.


5 ανατριχιαστικά μυστήρια







Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός από τους δικούς μας, ελληνικότατους αστικούς μύθους υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις… υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών(;) γεγονότων που έχουν εξίσου δυνατές επιπτώσεις στα νεύρα των πιο ευαίσθητων. Διαβάστε παρακάτω πέντε ιστορίες που δεν είναι ευρέως γνωστές, είναι όμως άκρως ενδιαφέρουσες.


"Χάθηκαν" 1 εκατ. Έλληνες σε μία δεκαετία!



Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκανε μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του ...
Β'Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! Αλλά ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια. Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1959 γεννιέται ο Βασίλης Καζούλης, ροδίτης τραγουδοποιός. ( VIDEO )



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1955 γεννιέται ο Γιάννης Μηλιώκας, τραγουδοποιός.( VIDEO )



ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Σάββατο 23 Ιουνίου 2012



Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha