Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ...ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ [1983]


Η ζωή και η δράση ενός άνδρα που επιτίθεται στις γυναίκες και τις κακοποιεί σεξουαλικά. Η σύλληψή του από την αστυνομία βάζει τέλος στα εγκλήματά του. Η δίκη γίνεται αφορμή να μάθουμε την ιστορία του Αλέκου. Εργαζόταν σαν θυρωρός σε νυχτερινό κέντρο και κάποια στιγμή τα χάλασε με την ανθοπώλιδα που αγαπούσε...


Βιβλίο τα «όργια» της Μπρίτνεϊ



Βιβλίο τα «όργια» της Μπρίτνεϊ
Οι παλιές αμαρτίες δεν ξεχνιούνται...! Ενας πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο στις σελίδες του οποίου θα περιγράφει τα ομαδικά σεξουαλικά όργια που έκανε η τραγουδίστρια στο παρελθόν.

Οι παλιές αμαρτίες δεν ξεχνιούνται...! Ενας πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο στις σελίδες του οποίου θα περιγράφει τα ομαδικά σεξουαλικά όργια που έκανε η τραγουδίστρια στο παρελθόν. Ο 31 ετών Φερνάντο Φλόρες ισχυρίζεται πως η ίδια του είχε πει αυτές τις ιστορίες. Σχεδιάζει μάλιστα να κυκλοφορήσει το πικάντικο βιβλίο του την ημέρα που η Μπρίτνεϊ θα παντρευτεί τον νέο της αγαπημένο.


Χάρρυ Κλυνν: «Μόνο με εξέγερση μπορεί να σταματήσει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα»



Χάρρυ Κλυνν: «Μόνο με εξέγερση μπορεί να σταματήσει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα»

Ο Χάρρυ Κλυνν σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του συγκρίνοντας με αυτές που θα έρθουν για όλους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης

«Βέβαια. Όταν ήμαστε νέοι, περάσαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούσαμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που ζούμε μέχρι τώρα. Και αυτό δυστυχώς ισχύει για όλους τους Έλληνες. 

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και ας ξεσηκωθούν. Αυτό το πράγμα μόνο με εξέγερση μπορεί να σταματήσει. Και αυτό που βλέπω, ότι "κράζουν" αυτούς τους υποτιθέμενους βουλευτές, είναι μια παρήγορη εικόνα. Πρέπει να το πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά.
 Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους! Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ.

gossip


"Μαϊμού" παλιατζής, είχε διαπράξει 34 ληστείες!



Ως φτωχός, πλην τίμιος, παλιατζής περιφερόταν ο 32χρονος ημεδαπός σε Άνω Λιόσια, Μενίδι, Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Ηράκλειο, Μαρούσι και Χαλάνδρι με στόχο, όμως, όπως αποδείχτηκε...
όχι τα παλιοσίδερα, αλλά τα… χρυσαφικά!

Χτες το βράδυ η Β’ Αστυνομική Υποδιεύθυνση πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα εξόρμηση σε Αχαρνές και Άνω Λιόσια. Ο 32χρονος έπεσε στην… φάκα των αστυνομικών και συνελήφθη για διαρρήξεις οικιών.


HALANDRI NEWS · Παράνομες οι αμοιβές των σχολικών επιτροπών;


Σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύουμε δεν αποτελούν επιλέξιμες δαπάνες οι αμοιβές των μελών των σχολικών επιτροπών.
Με αφορμή την αντίστοιχη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Χαλανδρίου μαθαίνουμε πως, με τα στοιχεία της χρηματοδότησης των γυμνασίων και των λυκείων η διοίκηση του δήμου πιστοποιεί τους μισθούς της προέδρου και αντιπροέδρου της σχολικής επιτροπής των.. δημοτικών. Μαθαίνουμε πως η συνεισφορά κάποιων σχετίζεται με την αντιμισθία που ζητάνε. Μαθαίνουμε γιατί τα λιγοστά χρήματα που υπάρχουν για τα σχολεία κάποιοι θέλουν να τα κάνουν ακόμα λιγότερα.


Προφυλακιστέοι επτά από τους συλληφθέντες της «Μαφίας του Θερμαϊκού»...



Απολογήθηκαν ενώπιον του Γ' Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης οι πρώτοι 13 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβίασης, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που εξαρθρώθηκαν
τα τελευταία 24ώρα από τις αστυνομικές αρχές.

Επτά εκ των κατηγορουμένων κρίθηκαν... 

προσωρινά κρατούμενοι και μετά τις απολογίες τους επέστρεψαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας από 10 έως 300.000 ευρώ.

Οι επτά προφυλακισθέντες φέρονται να ασχολούνταν -κατά περίπτωση- είτε με την «είσπραξη» χρημάτων από τα εκβιαζόμενα θύματα είτε λειτουργούσαν ως «μπράβοι».


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha