Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οἱ 10 µεγαλύτερες ἀρχαιολογικὲς ἀνακαλύψεις στὴν Ἑλλάδα τὸ 2011


Η αρχαία ιστορία γράφτηκε σε διάρκεια αιώνων, η αναζήτηση όµως των τεκµηρίων της δεν είναι κάτι που ακολουθεί χρονολογική σειρά ούτε κατευθύνεται από τις βουλές των επιστηµόνων, που άλλοτε µπορεί να πασχίζουν επί χρόνια για ένα εύρηµα χωρίς επιτυχία, άλλοτε – τύχη αγαθή – να το ανακαλύπτουν και άλλοτε να είναι ένα απρόσµενο αλλά σπουδαίο γεγονός. 


Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η οικονοµική δυσπραγία στενεύει τα περιθώρια της αρχαιολογικής έρευνας, άρα και των αποτελεσµάτων, κάτι που δεν είναι κρυφό ότι συµβαίνει τα τελευταία χρόνια. Αλλά παρά τους περιορισµούς αυτούς σηµαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις υπήρξαν σε όλη τη χώρα µε ευρήµατα που θα µπορούσαν να στηρίξουν ολόκληρα µουσεία. Ενα έργο τεράστιο σε πλούτο και σηµασία, που διευρύνει τη γνώση του παρελθόντος αλλάζοντας σε κάποιες περιπτώσεις και τα ως τώρα ισχύοντα. Η Ελλάδα είναι πρώτη στον τοµέα αυτόν και η απόδειξη ακολουθεί. 


Η επιλογή των δέκα σηµαντικών ανακαλύψεων θα µπορούσε κάλλιστα να διευρυνθεί σε 20 ή και περισσότερα, γι’ αυτό και η κατάταξη δεν έχει γίνει µε σειρά σπουδαιότητας. Αυτό θα το κάνει η µελέτη τους και ο χρόνος.


1. Ξύλινο ειδώλιο 2.500 χρόνων


Η ΚΡΥΠΤΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




(Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση)

Το 1917 η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη κάηκε από μεγάλη πυρκαγιά. Όταν τον επόμενο χρόνο άρχισαν αναστηλωτικές εργασίες κάτω από το χώρο του ιερού ανακαλύφθηκε ένα από κρυμμένα μυστικά της πόλης, η Κρύπτη, η οποία σήμερα αν και βρίσκεται μέσα στην εκκλησία αποτελεί αρχαιολογικό χώρο που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Η κρύπτη του ναού του Αγίου Δημητρίου, μετά την ανακάλυψή της (1918), παρέμεινε αρχαιολογικός χώρος. Μετά το 1950 μερικά από τα γλυπτά που διασώθηκαν από την πυρκαγιά τοποθετήθηκαν από τον Στ. Πελεκανίδη στους χώρους που περιβάλλουν την Κρήνη, σε μία προσπάθεια διευθέτησης του χώρου. Κατά το διάστημα 1985 - 88 έγιναν ανασκαφικές εργασίες στα βόρεια διαμερίσματα της Κρύπτης, εργασίες συντήρησης και οργανώθηκε η έκθεση αρχαιοτήτων που διασώθηκαν από την πυρκαγιά ή βρέθηκαν στις ανασκαφές.

Η είσοδος της κρύπτης βρίσκεται δίπλα από τον δεξιό πεσσό του ιερού βήματος και οδηγεί στο χώρο εκείνο που σύμφωνα με την παράδοση φυλακίσθηκε, μαρτύρησε και τάφηκε ο Άγιος Δημήτριος. Πρόκειται για το ανατολικό τμήμα του μεγάλου ρωμαικού λουτρού που βρισκόταν κοντά στην αγορά και το στάδιο για την εξυπηρέτηση των αθλητών.


Τραγελαφικές καταστάσεις στο Νοσοκομείο Άρτας



Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίζονται στο Νοσοκομείο Άρτας με τις αποφάσεις του διοικητή του Γιώργου Λάμπρου, που τη μια μέρα λαμβάνονται κι αποστέλλονται αρμοδίως και την άλλη μέρα ανακαλούνται. Έτσι μετά τις δυο παραιτήσεις του, που ανακάλεσε και τις δυο πριν γίνουν δεκτές, σειρά είχε το προσωπικό του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης στο παλιό νοσοκομείο. Εδώ και χρόνια λειτουργεί μόνο με πρωϊνό ωράριο καίτοι έχει επαρκέστατο νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό που θα ζήλευαν τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Αντί λοιπόν να κάνει κάτι η διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας για την ολοήμερη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση ασθενών που χρειάζονται αποκατάσταση μετά από τροχαία ή εγκεφαλικά, μετακινώντας π.χ, γιατρούς απ' το νοσοκομείο προς το ΚΦΙΑ, αποφάσισε σε μια μέρα να μετακινήσει όλο το νοσηλευτικό, διοικητικό και κάποιες άλλες κατηγορίες προσωπικού, στο νοσοκομείο.


Ένας Πολιτισμικός Χάρτης Του Κόσμου Από Το 1821



map 640x403 Ένας Πολιτισμικός Χάρτης Του Κόσμου Από Το 1821
Σ’ αυτό το χάρτη που φτιάχτηκε στις αρχές του προπερασμένου αιώνα, η Γη είναι χωρισμένη ανάλογα με τον «πολιτισμό» των κατοίκων της όπως τον ορίζει ο δημιουργός του χάρτη. Οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από «enlightened» έως «savages», ενώ αναφέρονται τα πολιτεύματά τους και η θρησκεία τους. Η λέξη «δημοκρατία» δεν αναφέρεται πουθενά. 
Και υπάρχουν ακόμα περιοχές ανεξερεύνητες. Μελέτησέ τον λεπτομερώςΕΔΩ πατηστε την υπερσύνδεση
 Έχει ενδιαφέρον
Πατώντας τον κενσορα πάνω στο χάρτη μπορειτε να  μεγενθυνετε το κάθε σημείο


Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από τη Ρωσία απάντηση στην «ασπίδα» του ΝΑΤΟ



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ

Με πραγματικά καταιγιστικούς ρυθμούς η Ρωσία δοκιμάζει νέους αλλά υπάρχοντες βαλλιστικούς πυραύλους, με αιφνιδιαστικές εκτοξεύσεις  προκαλώντας ανησυχία στο δυτικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, καθώς όλες αυτές οι εκτοξεύσεις πραγματοποιούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. 
Πιο συγκεκριμένα ένα νέο βαλλιστικό πύραυλο εκτόξευσε σήμερα η ρωσική δύναμη στρατηγικών πυραύλων (RVSN RF) -διοίκηση η οποία υπάγεται απευθείας στον Ρώσο πρόεδρο- το νέο βαλλιστικό πύραυλο που αναπτύσσεται το παρόν διάστημα των 100 τόνων υγρών καυσίμων και ο οποίος έχει τη δυνατότητα ελιγμών κατά την τελική φάση της προσέγγισής του προς το στόχο έτσι να είναι ώστε να είναι απρόσβλητος από τα αντι-πυραυλικά συστήματα του ΝΑΤΟ.
Όπως αναφέρουν τα ..
ρωσικά ΜΜΕ στις  25 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο άμυνας το πρωτότυπο ενός  νέου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου δοκιμάστηκε με επιτυχία στο πεδίο Kapustin Yar στην περιοχή Άστραχαν της νότιας Ρωσίας.
Οι σχετικές πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι κύριοι στόχοι και τα καθήκοντα της εκτόξευσης ήταν η λήψη πειραματικών στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος των τεχνολογικών λύσεων και της λειτουργικής ικανότητας των συστημάτων του πρωτοτύπου.  Ο πύραυλος έπληξε με επιτυχία τον καθορισμένο συμβατικό στόχο στο πεδίο δοκιμών στο γειτονικό Καζακστάν.


Αρχίζουν να βγαίνουν οι βρώμες του Αντωνάκη. Αναμένεται η βαρύγδουπη πτώση του.




Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ο Αντώνης ο Σαμαράς . Ούτε με τη Siemens. Που πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι Γερμανοί σε αλληλογραφία που σας έχουμε αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πίεζε τον Μητσοτάκουλα(άλλο καλό παιδί αυτός)ότι εαν δεν μας δώσετε τη δουλειά με την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, θα σας ρίξουμε.

Η συνέχεια ήταν πιο βολική για τον πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ. Έριξε(για τα Σκόπια υποτίθεται)την κυβέρνηση, χρηματοδοτούσε μόνος του το νέο κόμμα μέχρι τη διάλυση του, ζούσε άνετα(από που άραγε τόσο καιρό)και ξαφνικά με το που έγινε κυβέρνηση είπε να κλείσει μαζί με τον Στουρνάρα την νέα συμφωνία με τα παλιά αφεντικά. Πάλι οι Γερμανοί μπροστά μας που αρχίζουν και παίρνουν δουλειές σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.


Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών και το ..κρέμασμα Κουβέλη



 

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Μαξίμου σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει και χωρίς τον Φώτη Κουβέλη. Σημείο αιχμής τα εργασιακά, που όπως φαίνεται να πάνε σε ένα άρθρο με την υπόλοιπη συμφωνία για να μην υπάρξουν διαρροές, την ώρα που η ΔΗΜΑΡ έχει ξεκαθαρίζει ότι δεν τα ψηφίζει.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να σκέφτονται δικομματική και όχι τρικομματική κυβέρνηση, βλέποντας τον Κουβέλη να φεύγει ..νύχτα, αφού δεν χωρά ούτως ή άλλως στο ελικόπτερο.

Την πρώτη γεύση από τις διαθέσεις των βουλευτών την πήραν από τη συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις, που εκεί υπήρξε αντάρτικο και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σκέφτονται σοβαρά την ηρωϊκή έξοδο βλέποντας τα ποσοστά των κομμάτων τους να τείνουν στη γραμμή ..Καρατζαφέρη!


Διαβατήρια - Η αρχαία Ελληνική τελετή για όσους περνούσαν τα σύνορα της χώρας


Tελετή με θυσία που πρόσφερε στους θεούς ο επικεφαλής κάθε εκστρατείας, είτε όταν επρόκειτο να περάσει τα σύνορα της χώρας του, είτε όταν επρόκειτο να διασχίσει κάποιο ποτάμι. 

Αν τα σημάδια της θυσίας δεν ήταν ευνοϊκά ο στρατός δεν έβγαινε από τα σύνορα της χώρας κι επέστρεφε πίσω. Ο Θουκυδίδης αναφέρει πως ενώ οι Λακεδαιμόνιοι ήταν έτοιμοι να εισβάλουν στο Άργος επέστρεψαν τελικά πίσω... γιατί τα σημάδια από τις θυσίες που έκαναν για να διαβούν τα σύνορα δεν ήταν ευνοϊκά. 

Διαβατήρια ονομαζόταν κι η ευχαριστήρια θυσία μετά από κάθε επιτυχημένη διάβαση ποταμού. Στην αρχαία Σπάρτη οι θυσίες αυτές ονομάζονταν Υπερβατήρια. Θυσία που γινόταν για εξευμενισμό των θεών, όταν ο στρατός επρόκειτο να βγει από τα σύνορα της χώρας. Στη Σπάρτη τη θυσία την έκανε ο βασιλιάς στο βωμό του Αγήτορα Δία. 

Αν τα σημάδια της θυσίας ήταν ευνοϊκά, ο στρατός ξεκινούσε για τα σύνορα της χώρας. Μπροστά από τα στρατεύματα πήγαινε ο πυρφόρος, ο οποίος κρατούσε μια αναμμένη δάδα με φωτιά από το βωμό που είχε γίνει η θυσία.
 Όταν έφταναν στα σύνορα έκαναν και πάλι θυσία στο Δία και στην Αθηνά. Αν τα σημάδια της θυσίας ήταν αίσια ο στρατός συνέχιζε την πορεία του. 

Ο πυρφόρος άναβε τη δάδα από τη φωτιά της νέας θυσίας και συνέχιζε να προπορεύεται του στρατεύματος. Υπερβατήρια γίνονταν κατά τη διάρκεια της μετακίνησης του στρατού όποτε ήταν αναγκαίο. Τα ζώα που θυσιάζονταν τα μετέφεραν από την αρχή της εκστρατείας μαζί τους. Τα Υπερβατήρια γίνονταν πάντα πριν το ξημέρωμα.




πηγη


Οι Ρώσοι στριμώχνουν άγρια τους Τούρκους…




Έμπλεξε άσχημα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν με τον ψευδή ισχυρισμό του ότι το αεροσκάφος των συριακών αερογραμμών από το οποίο κατασχέθηκε υλικό για ραντάρ το οποίο ήταν «διπλής χρήσης» (dual use) δηλαδή πολιτική και στρατιωτική, μετέφερε… πυρομαχικά στις συριακές δυνάμεις.

Πέραν της παραδοχής του Ερντογάν ότι δεν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο στο φορτίο απλώς οι δυο χώρες διαφωνούσαν για τον τρόπο προώθησής του στη Συρία μέσω Τουρκίας, οι Ρώσοι πλέον επανέρχονται απαιτώντας από την Τουρκία να δώσει στη δημοσιότητα τι είχε μέσα το αεροπλάνο. Πρόκειται ασφαλώς για ένα ακόμα επεισόδιο που στόχο έχει να εκθέσει περαιτέρω τον Ερντογάν, κεφαλαιοποιώντας την κολοσσιαία γκάφα του, αφού μέσα στον νεοθωμανικό του μεγαλοϊδεατισμό απέτυχε να εκτιμήσει σωστά, ότι η Τουρκία είναι μικρότερη από όσο νομίζει και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με τη συνήθη αυθάδεια και υπεροψία που αντιμετωπίζει άλλους (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δε θίγουμε)…


ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΛΟΊΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ;





Περίεργες βόλτες γύρω από την παλαιά καμμένη στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ κάνουν τρία γερμανικά στρατιωτικά πλοία στις 23/10/2012.

Επίσης πολύ ακανόνιστη η διαδρομή τους
νοτιοδυτικά της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.

Πρόκειται για 2 φρεγάτες και μία πυραυλάκατο με
ονόματα HESSEN, MECKLENBURG VORPOMME,S73_HERMELIN αντίστοιχα

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ;
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ;


Θα έπρεπε να μας πληρώνουν λένε κάτοικοι ακριτικών νησιών! Έχουν άδικο οι ακρίτες;;;



Γαύδος

“Έπρεπε να μας πληρώνουν, όχι να θέλουν να μας διώξουν από τα νησιά μας. Δεν χρεοκοπήσαμε εμείς την Ελλάδα. Οι πολιτικοί την χρεοκόπησαν με τις πολιτικές τους. Εμείς φυλάμε
Θερμοπύλες. Ειδικά σε κάτι νησιά όπως η Γαύδος“, μας είπε η κα Ελένη Σαματά Δαμοράκη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαύδου.
“Δεν εγκαταλείπουμε το νησί μας”, τονίζει με έμφαση ο Δήμαρχος του νησιού, Στρατής Λαμπάκης,δίνοντάς μας μία “γεύση” από τη ζωή των κατοίκων.
Αυτή τη στιγμή, στη Γαύδο ζουν περίπου 80 – 85 μόνιμοι κάτοικοι (με τους εγγεγραμμένους στα Δημοτολόγια να ανέρχονται στους 160), που απασχολούνται με τον τουρισμό, την αλιεία και την κτηνοτροφία.
Οι κάτοικοι του νησιού διατηρούν μικρούς κήπους για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αυτάρκεις και να αυτοεξυπηρετούνται, ενώ με το οχηματαγωγό – επιβατικό πλοίο, που συνδέει το νησί με την Κρήτη (4 φορές την εβδομάδα) παραγγέλνουν όσα δεν μπορούν να παράγουν οι ίδιοι.


Ανακαλύφθηκε θαλάσσιο ερπετό που ”θα έκανε τον τυραννόσαυρο να κλάψει”


Είναι επίσημο: το αρχαίο θαλάσσιο ερπετό Pliosaurus funkei που κυριαρχούσε στις θάλασσες πριν 150 εκατομμύρια χρόνια είναι νέο είδος, άγνωστο μέχρι σήμερα.
Το ζώο ξεπερνούσε έφτανε σε μήκος τα 12 μέτρα, ενώ το κρανίο του μόνο είχε μήκος δυο μέτρα. Μάλιστα υπολογίζεται ότι το δάγκωμά του ήταν  τέσσερις φορές ισχυρότερο από αυτό του Τυραννόσαυρου Rex.
«Ήταν οι κορυφαίοι θηρευτές της θάλασσας», δήλωσε ο Δρ. Patrick Druckenmiller, παλαιοντολόγος στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και επικεφαλής της μελέτης.
«Είχαν δόντια που θα έκαναν τον Τ. Rex να κλαίει», προσέθεσε.


Η έρευνα
Έπειτα από πολλά χρόνια ανάλυσης ενός σκελετού που ανακαλύφθηκε το 2006 στοΑρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, στον Αρκτικό Ωκεανό, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα απολιθώματα ανήκουν σε νέο είδος θαλάσσιου ερπετού, που ονομάστηκε Pliosaurus funkei και ανήκει στην οικογένεια των πλειοσαύρων.


Αλλοδαπός περιπτεράς είχε γεμίσει την αγορά με πλαστά εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών..



Το κέρδος από τα εισιτήρια για ένα περίπτερο δεν είναι μεγάλο, όταν όμως τα εισιτήρια είναι πλαστά πολλαπλασιάζεται...
Αυτό το κέρδος είχε φαίνεται κατά νου ένας Αλβανός περιπτεράς που είχε γεμίσει την αγορά με πλαστά εισιτήρια.
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες καθώς στο περίπτερό του βρέθηκαν 251 πλαστά εισιτήρια.   


Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν 70 πυρηνικές βόμβες B-61 στη βάση του Incirlik




Σε ενίσχυση του πυρηνικού τους οπλοστασίου στην Τουρκία προχωρούν οι ΗΠΑ με την ανάπτυξη 70 πυρηνικών βομβών Β61 ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης. Την παραπάνω πληροφορία αναφέρει το πρακτορείο almanar.com το οποίο επικαλείται το τουρκικό ειδησιογραφικό site Haberturk.
Τα όπλα πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται να.. εγκατασταθούν στην αεροπορική βάση Incirlik στην περιοχή των Αδάνων όπου έχουν τη βάση τους αμερικανικά F-16  ενώ σταθμεύουν και  F-15.
Η συγκεκριμένες βόμβες ανήκουν και είναι στη διάθεση της αμερικανικής Αεροπορίας και η οποία μπορεί να τις χρησιμοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Τεράστια οικολογική καταστροφή στον Καναδά για να βγάλουν πετρέλαιο! (σοκαριστικές φωτογραφίες)





Κάποτε στην περιοχή Αλμπέρτα του Καναδά, ελάφια έτρεχαν στην άγρια φύση και απολάμβαναν τα πυκνά δάση. Σήμερα η περιοχή είναι κρανίου τόπος, με πίσσα, άμμο και λάσπη να κυριαρχούν. Αυτό είναι το τίμημα του ανελέητου κυνηγητού 173 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου…
Στο σημείο αυτό εντοπίζεται το τρίτο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο, για κακή τύχη των δασών που βρίσκονταν εκεί.


Οι περιβαλλοντολόγοι έχουν χαρακτηρίσει την περιοχή «το πιο καταστροφικό βιομηχανικό πρότζεκτ στη Γη».
Εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου έχουν εξορυχτεί από το υπέδαφος μέσω πισσούχας άμμου, παράγοντας πέντε φορές περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου σε σχέση με την κανονική εξόρυξη.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ζουγανελης


Αφιερωμα στα..ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τον Γιαννη Ζουγανελη την Ελενη Γερασιμιδου τον Σακη Μπουλα και ολη την..απιστευτη καλλιτεχνικη ομαδα της εκπομπης περιοδου 1991 



Όλες αυτές οι σειρές σημαίνουν πολλά περισσότερα για εμάς που ζήσαμε ως παιδιά σε μία εποχή χωρίς κινητά, χωρίς facebook, με ποδήλατο, Fido Dido, βόλτα στα Goody's, αμπάριζα στις γειτονιές και εικοσάρικα στα ηλεκτρονικά...
Μας θυμίζουν πόσο αλλάξαμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία... και πόσο πολύ θα θέλαμε να παραμέναμε παιδιά σε εκείνη την εποχή που οι άνθρωποι ήταν περισσότερο άνθρωποι...


22.10.1988 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)



22.10.1988 Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΓΥΡΝΑΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ (Δ. ΛΙΑΝΗ) ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΩΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.   
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ 30% ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΑ.
ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ...

Δείτε το βίντεο...


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha