Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το βίντεο της ντροπής: O δημοκράτης Μπεγλίτης έστειλε την Στρατονομία στους απόστρατους!


Εκατοντάδες απόστρατοι είχαν συγκεντρωθεί σήμερα έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς περικοπές στις συντάξεις τους. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να εισβάλλουν μέσα στο Πεντάγωνο και αφού απώθησαν τους στρατιώτες που είχαν κάνει κλοιό για να τους περιορίσουν, εισέβαλαν μέσα στο προαύλιο, όπου με εντολή του Υπουργού Αμύνης τους «υποδέχτηκε» η ειδική μονάδα της Στρατονομίας.
Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο μετά από παρέμβαση του Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φράγκου, όπου μάλιστα, αρχικά τουλάχιστον, οι απόστρατοι φώναζαν και εναντίον του. Από το βήμα της Βουλής, πάντως, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης καταφέρθηκε εναντίον της κίνησης αυτής των αποστράτων και προειδοποίησε, ότι θα παταχθεί κάθε ανάλογη προσπάθεια! Με ποιον τρόπο; Μα και βέβαια με την πλέον «δημοκρατική» επιλογή της κυβέρνησης που ακούει στο όνομα «Στρατονομία»! Το μισό νεύρο να είχατε σαν κυβέρνηση και απέναντι στους Τούρκους και να μην ήσασταν τόσο του … «εποικοδομητικού» διαλόγου…!!!


Οι φήμες για πραξικόπημα,... το δημοψήφισμα και ο διεθνής Τύπος




Οι φήμες για πραξικόπημα, το δημοψήφισμα και ο διεθνής Τύπος 

Προβληματίζει τα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη η απομάκρυνση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Η «βόμβα» για το δημοψήφισμα που έριξε ο Γ. Παπανδρέου, εκτός από όλα τ' άλλα, πυροδότησε και φήμες περί πραξικοπήματος στην Ελλάδα. ΟΖαν Κατρεμέρ, ανταποκριτής της γαλλικής «Liberation» στις Βρυξέλλες ο οποίος κάλυψε την σύνοδο του G20 στις Κάνες, έγραψε ένα tweet αναφέροντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δικαιολογήθηκε στους εταίρους του στην ευρωζώνη ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα προκειμένου να αποφύγει σχεδιαζόμενο πραξικόπημα.


HALANDRI NEWS · Κινηματογραφικές Αίθουσες Ταινίες στην περιοχή Χαλάνδρι


ΑΒΑΝΑ
Tower Heist 

Με τους Μπεν Στίλερ και Έντι Μέρφι.
 Στις 03/11 σε όλα τα Odeon Cinemas!


 Διεύθυνση: Λυκούργου 3 
 Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 6756546 

 Χειμερινός Dolby Stereo


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο μεγαλοεργολάβος που συνελήφθη για χρέη 8 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο




Πρόκειται για ένα από τα "δυνατά" ονόματα στο χώρο των κατασκευών αλλά και των δημόσιων έργων. Η είδηση έχει σκάσει σαν βόμβα. Πρόκειται για τον Παναγιώτη...Πανούση δ/νων σύμβουλο της εταιρίας ΑΤΤΙΚΑΤ, η οποία εξαιτίας της κατάστασης που έχει περιέλθει τα δύο τελευταία χρόνια ο χώρος των κατασκευών, αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα ρευστότητας. Ο κ.Πανούσης προσπαθούσε μάλιστα το τελευταίο διάστημα να πουλήσει το ποσοστό της ΑΤΤΙΚΑΤ στην "Αττική Οδό" προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστό.


HALANDRI NEWS · ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Θύμα των ληστών και ένας πελάτης του καταστήματος! Δύο άγνωστοι στις 21:05 με την απειλή όπλων λήστεψαν μίνι μάρκετ στην οδό Περικλέους στο Χαλάνδρι. Οι δράστες εκτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, λήστεψαν και πελάτη , που την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στο μίνι μάρκετ.
Στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.


HALANDRI NEWS · ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ



ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση.

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα;;;

Δεν κάνουμε μια mini δημοσκόπηση μεταξύ μας;;;;;

ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ pls!

ΔΙΠΛΑ!


Η ενωμένη δεξιά και ο… κομμουνιστικός κίνδυνος !!!



304812_2243191993902_1071152080_2523250_465098434_n.jpg

Το πρώτο: Ουσιαστικά από τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, το καλοκαίρι, η πολιτική και η οικονομική ελίτ της χώρας προετοιμαζόταν για τα πάντα, ώστε να συνεχίσει το πλιάτσικο, να καταστρέψει το όποιο κοινωνικό κράτος, να διαλύσει τις όποιες ρυθμισμένες εργασιακές σχέσεις, να κάνει σμπαράλια το όποιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και να ιδιωτικοποιήσει το σύμπαν της δημόσιας περιουσίας. 



Βίοι παράλληλοι των δοσιλόγων Γ.Τσολάκογλου και Γ.Παπανδρέου μέσα από τα πρωτόκολλα παράδοσης του 1941 και τα μνημόνια του 2010-11



Ο Γ.Τσολάκογλου υπογράφει την παράδοση
1941 Ο Γεώργιος Τσολάκογλου είναι αυτός που τον Απρίλιο του 1941 υπέγραψε διαδοχικά τρία πρωτόκολλα παράδοσης της Ελλάδας στα γερμανικά στρατεύμετα κατοχής και διορίστηκε «πρωθυπουργός» μέχρι το τέλος του 1942 για να τον διεδεχθεί στη θέση του πρωθυπουργού ο Ιωάννης Ράλλης ο οποίος με την υποστήριξη και τουΘεόδωρου Πάγκαλου ίδρυσε τα «τάγματα ασφαλείας» του αποκαλούμενους «γερμανοτσολιάδας» για την καταστολή του ΕΑΜικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος.
Ο Γ.Παπανδρέου ανάμεσα στους εκπροσώπους
 των νέων κατακτητών 
2010-11 Ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι αυτός που το 2010 υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο παράδοσης της Ελλάδας και του λαού της στους ξένους δανειστές και στα πολυεθνικά μονοπώλια , το 2011 υπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο (μεσοπρόθεσμο). Επίσης υπάρχει και στην παρούσα φάση ένας Θεόδωρος Πάγκαλος και ένας από την πολιτική οικογένεια του Ιωάννη Ράλλη, οΑντώνης Σαμαράς, εμπνευστής της «εργασιακής εφεδρείας» ο οποίος ετοιμάζεται και αυτός να γίνει κατοχικός πρωθυπουργός .............
Ειδικότερα:


« Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ»..ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!





Και όμως έγινε και αυτό , να ομολογεί ο Πρωθυπουργός της χώρας μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο ότι  «έκανε την χώρα πειραματόζωο» , και για να μην υπάρξει  καμία μα καμιά απολύτως αντίδραση από κανέναν «Εθνοπατέρα» γεννώνται  τρία ερωτήματα:


  1. Έχει επιβληθεί πλήρη τρομοκρατία στον Κοινοβουλευτισμό;
  2. Ο Πρωθυπουργός Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει ...χάσει τον έλεγχο;
  3. Τα πάντα είναι καθορισμένα και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αντίδρασης από κανέναν;


Bob Dylan - Hurricane (original)



1941 Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ



Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_11/07/2010_407397

Xάρτης της Κρήτης με τα σχεδιάγραμματα της αεροπορικής επίθεσης των Γερμανών


 *Η μεγαλύτερη απόβαση 
από αέρος στην Ιστορία 
απεδείχθη «πύρρειος νίκη» 
για τους Γερμανούς


Επιμέλεια: Στέφανος Xελιδόνης


Στις 31 Οκτωβρίου 1940 αποβιβάστηκαν στην Κρήτη τα πρώτα βρετανικά στρατεύματα με αποστολή την προστασία της ναυτικής βάσης στη Σούδα και την άμυνα του νησιού. Με τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα, 57.000 στρατιώτες των Συμμάχων έφυγαν από την ηπειρωτική χώρα, πολλούς από τους οποίους το


Νικόλαος Πλαστήρας 1883 – 1953





Στρατιωτικός και πολιτικός, με έντονη δράση σε κρίσιμες περιόδους της νεοελληνικής ιστορίας του πρώτου μισού του 20ου αιώνα, γνωστός με το προσωνύμιο «Μαύρος Καβαλάρης». Γεννήθηκε στο Βούνεσι (σημερινό Μορφοβούνι) Καρδίτσας στις 4 Νοεμβρίου 1883.
Αφού τελείωσε το Γυμνάσιο κατατάχθηκε ως εθελοντής στο στρατό με το βαθμό του δεκανέα το 1903 και πήρε μέρος στον Μακεδονικό Αγώνα. Συμμετείχε ενεργά στον «Στρατιωτικό Σύνδεσμο», που έκανε το Κίνημα στο Γουδί (1909) και έφερε στην εξουσία τον Ελευθέριο Βενιζέλο.


HALANDRI NEWS · Μεταφορές προς το Δημοτικό Κοιμητήριο την ημέρα εορτής των Ταξιαρχών



 
Μεταφορές προς το Δημοτικό Κοιμητήριο την ημέρα εορτής των Ταξιαρχών
Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011
 
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 Τηλ. 210 6853317
 Fax:210 6853387
 

Tα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας την ημέρα εορτής των Ταξιαρχών, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2011,  για της ανάγκες της εορτής του Δημοτικού Κοιμητηρίου θα πραγματοποιηθούν ως εξής :
Μεταφορά Δημοτών από Κεντρική Πλατεία (Οδός Κολοκοτρώνη)
 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 
 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ
   
07.00 & 08.00 & 09.00 & 10.00 & 11.00 & 12.00 & 13.00 & 14.00 & 15.00 & 16.00
 
7.20 & 8.20 & 9.20 & 10.20 & 11.20 & 12.20 & 13.20 & 14.20 & 15.20 & 16.20

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΤΡΩΝΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ )
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ. ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ELITE (ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΥΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΕΥΘΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝΟΥ  ΔΗΜ. ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: THNOY - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΔΕΞΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΕΒΡΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΙΚΩΝΟΣ - ΕΥΘΕΙΑ ΘΗΣΕΩΣ - ΔΕΞΙΑ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΥΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΟΥΡΟΥ - ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. Τέλος διαδρομής.
Μεταφορά Δημοτών από Κάτω Χαλάνδρι
 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 
 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ
   
08.30 & 09.30 & 12.00 & 13.00
 
11.30 & 12.30 & 14.00

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ - ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
 ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ - ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ - ΕΥΘΕΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΕΥΘΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ (Αποβίβαση).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΝΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΔΕΞΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ - ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΕΥΘΕΙΑ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Κ. - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.



HALANDRI NEWS · ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Φίλος - Αναγνώστης μας έστειλε το πρωί αυτό το emai



ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χθες, Πέμπτη 3-11-2011, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, "χτύπησε" πάλι (αυτή τη φορά με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του), δίνοντας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μπροστά στα 9χρονα παιδάκια...Μπούρκουλας κύριοι...Μπούρκουλας.

Λοιπόν... Μετά από "αψιμαχίες", "χτυπηματάκια" και, εν τέλει, τραυματισμό ενός παιδιού - προηγήθηκε "φασαρία" και ένταση μεταξύ παιδιών 2 τμημάτων της Δ' Δημοτικού - και αφού ειδοποιήθηκε ο πατέρας του να το πάρει, ο ΜΕΓΑΣ διευθυντής, μπροστά στα 9χρονα και τις δασκάλες, προφανώς για να αποδείξει ότι υπάρχει και ότι "εργάζεται", είπε το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ - όλα τα παιδιά το άκουσαν, δεν το είπε μόνο η Νίκη, ο Πάνος, ο Γιωργάκης, ο Βασιλάκης, ο Χρηστάκης, ο Νικολάκης, ο....η...ο.... - ότι ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟΥΣ (εδώ υπάρχει μια σχετική διαφωνία μεταξύ των παιδιών...δεν έχει όμως αυτό σημασία) ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ (ποιος, άραγε, θα κάνει τον...ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ, που λες και εσύ;;;!!!) ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ή ΣΤΑΥΡΟ.
ΣΤΑ 2 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟ, το παιδάκι, αφού ειδοποιηθούν οι γονείς του, στη συνέχεια ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ... ΑΚΟΥΣ;;; Ο ΜΕΓΑΣ διευθυντάκος...ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ κο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" 
.


HALANDRI NEWS - Γ.Σ. Χαλανδρίου 70-55


Με καλή εμφάνιση η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου επικράτησε με 70-55 (32-20) του Μαρκόπουλου στον πέμπτο αγώνα της για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ (εντός έδρας). Μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά η ομάδα επιβλήθηκε του αντιπάλου της που σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει. Η διαφορά έφτασε και τους 20 πόντους και από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου το παιχνίδι έχασε πολύ από το ενδιαφέρον του. Οι προπονητές μας χρησιμοποίησαν και τους 12 παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Π. Απέργης και Σ. Δημητριάδης. Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 6, Η. Εμίρης 10, Ν. Γραμματόπουλος 17 (3τρ), Π.Πετριανίδης 4, Δ. Κορώνης 8, Δ. Γιαννάκης 2, Μ. Σβορώνος 9, Ν. Παπαδέας 3 (1τρ), Π. Θέος, Α. Ξαρχάς 1, Α. Ζαχαρόπουλος 10, Δ. Σταθιάς.

Στον εξ αναβολής αγώνα η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα εντός έδρας την Πέμπτη 3-11-2011 (21.15). Ας είμαστε πάλι όλοι κοντά στην ομάδα μας να πανηγυρίσουμε μια ακόμα επιτυχία!

http://www.gsh-basket.gr/


HALANDRI NEWS · ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ





Γ.Σ. Εθνικός Αθηνών-Γ.Σ. Χαλανδρίου

Την επίσημη αγωνιστική της πρεμιέρα έκανε η γυναικεία ομάδα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, αφού επανήλθε σε επίσημα πρωταθλήματα μετά από περίπου 15 χρόνια. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 02/11/2011, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Γ΄ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. γυναικών, αντιμετώπισε εκτός έδρας το Γ.Σ. Εθνικό. Οι κοπέλες του Γ.Σ. Χαλανδρίου επικράτησαν σχετικά εύκολα με 0-3 (20-25, 11-25, 16-25) σετ. Η μόνη τους δυσκολία ήταν στο πρώτο σετ όπου λόγω κυρίως της κακής προθέρμανσης, μεταξύ άλλων, άργησαν να βρουν ρυθμό. Ωστόσο, η ατομική ποιότητα και οι εμπειρίες ορισμένων αθλητριών της ομάδας βοήθησαν στο να ξεπεραστεί ανώδυνα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ χάρη στο σερβίς ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να προηγηθεί με 1-16, καθαρίζοντας νωρίς το σετ χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα, παρά μόνο εξαιτίας ενός διαστήματος χαλάρωσης. Στο τρίτο σετ η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη ως σύνολο, έπαιξε καλύτερο βόλεϊ και κατάφερε να επικρατήσει και στο τρίτο. 
Το προπονητικό τιμ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις δώδεκα κοπέλες της αποστολής. Ο Γ.Σ. Εθνικός πάντως με την εμφάνισή του, κατά διαστήματα, έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει έναν απ' τους υπολογίσιμους αντιπάλους του ομίλου. Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, είναι ακόμα αρχή και το ρεπό που μεσολαβεί, θα βοηθήσει στο να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επόμενων αντιπάλων που αναμένονται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.
Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γερονίκος) : 17. Πασάτ, 1. Χονδρού (αρχηγός),

14. Καραχάλιου, 7. Γαρουφάλη, 16. Ένεμαρκ-Κρεμμύδα,
9. Λατίνου, 18. Ανδριτσογιάννη (λίμπερο) (3. Βλασσοπούλου,
10. Χαραλαμπέλη, 15. Προμπονά, 2. Μαρδάκη.
6. Μαυρογόνατου (λίμπερο) )

Για φωτορεπορτάζ κάντε click εδώ.
από το blog του ΓΣΧ στο ΒΟΛΛΕΫ


Σαν σήμερα, 4 Νοεμβρίου



1333
τεράστιες καταστροφές στη Φλωρεντία από την υπερχείλιση του ποταμού Αρνό.

1650
γεννιέται ο βασιλιάς της Βρετανίας, Γουίλιαμ Γ της Οράγγης.

1765
γεννιέται ο Γάλλος μαθηματικός, Πιερ Ζιράρντ.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha