Popular Post

Blogger Themes

WEB TV HALANDRI ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ!

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη ιστορία: 2χρονο παιδάκι επιβίωσε χάρη στον πιστό του σκύλο
Στην αγκαλιά τους έσφιξαν, μετά την απίστευτη περιπέτεια της εξαφάνισής του, τον 2χρονο Dante Berry, οι γονείς του.

Ο μικρός είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από το σπίτι του στην Mildura στην Αυστραλία.

Όπως έγινε γνωστό ο 2χρονος έφυγε από το σπίτι του. Ωστόσο δίπλα του ήταν ο γερμανικός ποιμενικός της οικογένειας ο οποίος δεν άφησε το παιδί ούτε λεπτό.


7 ΙΣΧΥΡΆ ΠΑΥΣΊΠΟΝΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ... ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΊΝΑ ΜΑΣ
Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι... διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.
Ξύδι για την καούρα


ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΠΡΙΝ 200.000 ΧΡΟΝΙΑ);
Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις… 200.000 χρόνωναποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» τηςNASA; 

Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να μας φανερώσουν πράγματα που απειλούν να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες μισού αιώνα; Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη φάρσα με στόχο τους εύπιστους που οραματίζονται την έλευση εξωγήινων; 
Εκατοντάδες ιστοσελίδες που ασχολούνται με παράξενα και μεταφυσικά θέματα φιλοξενούν εδώ και έναν μήνα τη φωτογραφία ενός μικρού αγάλματος ύψους μόλις είκοσι πέντε εκατοστών. Παριστάνει μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα που καλύπτει τα πόδια… Στους ώμους της φέρει ένα ζευγάρι φτερά και μοιάζει πολύ με την εικόνα που έχουμε όλοι για τους αγγέλους. 


Unilever:Μεταφέρει μέρος της παραγωγής σε Ελλάδατης Αλεξάνδρας Γκίτση

Έμπρακτη στήριξη στην ελληνική οικονομία, στον παραγωγικό ιστό της χώρας και στους Έλληνες καταναλωτές παρέχει η Ελαΐς Unilever Hellas και ο πολυεθνικός όμιλος Unilever, μέσω της απόφασης να μεταφερθεί στην Ελλάδα μέχρι τον Μάρτιο του 2013 η παραγωγή 110 κωδικών - προϊόντων του ομίλου που σήμερα παράγονται στο εξωτερικό.

Σε μια εποχή αποβιομηχάνισης, επενδυτικής άπνοιας και παραγωγικής, και όχι μόνο, εξόδου αρκετών εταιρειών από τη χώρα, η Ελαΐς Unilever Hellas προχωρά όχι μόνο σε επεκτάσεις και σε εκσυγχρονισμό των παραγωγικών της δομών, αλλά ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που παράγονται στη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η εταιρεία στοχεύει στις αρχές του 2013 το 60% του τζίρου που πραγματοποιεί να παράγεται στην Ελλάδα. To αντίστοιχο ποσοστό σήμερα είναι 55%.
Η παραγωγή αυτών των προϊόντων, τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες της εσωτερικής αγοράς, αλλά και θα εξάγονται, δεν θα γίνεται στα εργοστάσια του ομίλου στην Ελλάδα, αλλά θα δοθεί σε τρίτες εταιρείες, οι οποίες θα παράγουν για λογαριασμό της. Ήδη έχει αναθέσει στις εταιρείες Παπουτσάνης και Φαμάρ την παραγωγή προϊόντων υπό το brand Lux και θα ακολουθήσουν και άλλες κατηγορίες.


Τράπεζα της Αγγλίας: Η κρίση του ευρώ «στοιχίζει» στη Βρετανία


Ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας Μέρβιν Κινγκ

Η Κεντρική Τράπεζα αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη

Τις παρενέργειες της παρατεταμένης κρίσης χρέους που σοβεί στη ζώνη του ευρώ δέχεται η βρετανική οικονομία σύμφωνα με έκθεσή της Τράπεζας της Αγγλίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κεντρική Τράπεζα αναθεώρησε επί τα χείρω την Τετάρτη τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη της βρετανικής οικονομίας στο 1% για το 2013, λόγω της κρίσης στην ευρωζώνη.

Περαιτέρω
, το ΑΕΠ της Βρετανίας δεν θα ξεπεράσει το 1% το 2013, συγκριτικά με τις προηγούμενες προβλέψεις της κεντρικής τράπεζας για 2%.

«Καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική πορεία του (βρετανικού) ΑΕΠ θα αποβούν οι εξελίξεις στο παγκόσμιο περιβάλλον, με τα προβλήματα της ζώνης του ευρώ να παρουσιάζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο για μια βιώσιμη ανάκαμψη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τράπεζα της Αγγλίας, στην έκθεσή της.

«Οι προοπτικές για την ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένουν αβέβαιες. Μια σημαντική απειλή για μια βιώσιμη ανάκαμψη είναι αν οι αποφάσεις για τη ρύθμιση του χρέους και της ανταγωνιστικότητας που απαιτούνται εντός της ζώνης του ευρώ σημειωθούν με μη συντεταγμένο τρόπο» επισημαίνει η Κεντρική Τράπεζα.


Η Ευρώπη απεργεί κατά της λιτότητας


Με προεξάρχουσες τις γενικές απεργίες σε Ισπανία και Πορτογαλία, η Ευρώπη διαμαρτύρεται σήμερα κατά της σκληρής λιτότητας. Οι κινητοποιήσεις προκαλούν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Το κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων (ETUC) για πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία κατά της πολιτικής λιτότητας οδηγεί σήμερα τους εργαζόμενους πολλών ευρωπαϊκών χωρών σε απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας. Μαζικότερο χαρακτήρα έχουν οι κινητοποιήσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Οι συντονισμένες γενικές απεργίες των εργαζομένων σε ολόκληρη την Ιβηρική χερσόνησο ξεκίνησαν σήμερα και αναμένεται να προκαλέσουν παράλυση στις συγκοινωνίες σε έδαφος και αέρα, ενώ σχεδιάζεται ακόμη και το κλείσιμο σχολείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μείωση των δαπανών για την Παιδεία.

Αλληλέγγυα η Ένωση Γερμανικών Συνδικάτων
Στις κινητοποιήσεις των Ισπανών και Πορτογάλων εργαζομένων στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Αλληλεγγύης», όπως ονομάστηκε από την ETUC, συμμετέχουν με στάσεις εργασίας και εργαζόμενοι από την Ελλάδα και την Ιταλία. Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους του ευρωπαϊκού Νότου η Ένωση Γερμανικών Συνδικάτων, η οποία πάντως δε συμμετέχει επίσημα στις κινητοποιήσεις, προγραμματίζει σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδας σε ένδειξη αλληλεγγύης συγκέντρωση στην Pariser Platz του Βερολίνου, την οποία θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.


Τρεις νεκροί στη Ρωσία από δηλητηριώδη αέρια εργοστασίουtreis-nekroi-sti-rosia-apo-dilitiriodi-aeria-ergostasioy
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από την εκπομπή αερίων χλωρίου από εργοστάσιο στο Περμ της Ρωσίας.

Το εργοστάσιο Avisma βρίσκεται στην περιοχή Μπερεζνίκι, κοντά στα Ουράλια Όρη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία του δυστυχήματος αποτελεί αποσυμπίεση της εγκατάστασης, στην οποία υπήρχε αποθηκευμένο χλώριο.

Πηγή: RT


Προκαλούν οι γυφτοσκοπιανοί... "Τα χρήματά μας πηγαίνουν στην Ελλάδα"!!
Σε μεγάλη εκροή κεφαλαίων από ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Σκόπια προς τις μητρικές εταιρίες τους, είχε αναφερθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της ΠΓΔΜ Ντιμίταρ Μπόγκοβ.

Ο κεντρικός τραπεζίτης των Σκοπίων είχε υποστηρίξει ότι μόνο τους πρώτους οχτώ μήνες του 2012 καταγράφηκε εκροή κεφαλαίων προς γειτονική χώρα (την οποία δεν κατονόμασε), ίση με το 1% του ΑΕΠ της ΠΓΔΜ. Δεδομένου ότι το ΑΕΠ των Σκοπίων είναι 7 δισ.ευρώ, οι Σκοπιανοί υπολόγισαν την εκροή στα 70 εκατ.ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το ύψος της εκροής κεφαλαίων κατά τους πρώτους οχτώ μήνες του έτους ανήλθε στα 70 εκατ.ευρώ, αν υπολογίσει κανείς ότι το ΑΕΠ της ΠΓΔΜ είναι περίπου 7 δισ. ευρώ. 

Ο κ. Μπόγκοβ είχε υπογραμμίσει ότι εκτός του τραπεζικού τομέα, στην ΠΓΔΜ όλες οι άλλες επιχειρήσεις των άλλων δραστηριοτήτων μπορούν ελεύθερα να προβαίνουν σε εκροή κεφαλαίων, καθώς κάτι τέτοιο επιτρέπεται από τη νομοθεσία περί συναλλάγματος και από τη Συμφωνία Σύνδεσης και Σταθεροποίησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει υπογράψει η FYROM.


«Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου» στη ΝυρεμβέργηΑπό τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου θα χτυπά η «καρδιά» του ελληνικού κινηματογράφου και πάλι στη Νυρεμβέργη, με τις «Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου» που διοργανώνονται και φέτος από την Ελληνική Καλλιτεχνική Λέσχη της γερμανικής πόλης, σε συνεργασία με την υπηρεσία Πολιτισμού του Δήμου Νυρεμβέργης «Kunst Kultur Quartier Nurnberg» και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Η έναρξη του αφιερώματος θα γίνει με την ταινία «Άδικος Κόσμος», του Φίλιππου Τσίτου, που έχει προταθεί από ελληνικής πλευράς για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2013.
Στο πλαίσιο του 3ου αφιερώματος στο νεότερο ελληνικό κινηματογράφο (σ.σ. οι δύο προηγούμενες έγιναν το 2008 και το 2010), θα παρουσιαστούν σύγχρονες και ιδιαίτερης σημασίας ελληνικές ταινίες. Μεταξύ αυτών οι πρωτοποριακές και εναλλακτικές ταινίες για τα δεδομένα ενός κινηματογραφικού αφιερώματος «Άλπεις» και «Attenberg», τις πιο πρόσφατες και εξαιρετικά δημοφιλείς ταινίες «Νήσος 2», «Ζητείται Ψεύτης», «Το ταγκό των Χριστουγέννων», «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα», «Δεμένη κόκκινη κλωστή», «Αθανασία» και την κλασική πλέον αγαπημένη ταινία «Ποτέ την Κυριακή», με την αλησμόνητη Μελίνα Μερκούρη.


Έξαλλη η Αυστριακή υπουργός στον Γ. Στουρνάρα: "Εκπροσωπείς μια χρεωκοπημένη χώρα!"Οξύτατο επεισόδιο έγινε στο Εurogroup, μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και της Αυστριακής ομολόγου του Μαρίας Φέχτερ.
Η κυρία, που αποτελεί την «ουρά» του Σόιμπλε, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει στον Στουρνάρα «Εκπροσωπείς μια χρεοκοπημένη χώρα» -επειδή δεν άφηνε να περάσει ο τσαμπουκάς του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για θεσμοθέτηση λογαριασμού στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στον οποίο θα καταλήγουν όλες οι δόσεις των δανείων.
Απαιτούσε, δηλαδή, να μη διαχειρίζεται η Ελλάδα τα λεφτά που παίρνει αλλά οι δανειστές…


ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΕ...ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.


Μέσω μιας χημικής αντίδρασης στο εργαστήριο, ο άνθρακας που περιέχεται στις στάχτες των ...
νεκρών μετατρέπεται σε πολύτιμο λίθο, που ανάλογα με την περιεκτικότητα σε Βόριο, μπορεί να αποκτήσει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε... Η διαδικασία για την ώρα π
ραγματοποιείται σε ειδικά εργαστήρια της Ελβετίας και όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί που την ακολουθούν, επιτρέπει στους ζωντανούς να κρατάν πάντα μαζί τους τον πολυαγαπημένο τους, που έχει "φύγει". Τα διαμάντια, είναι παντοτινά συνηθίζεται να λέγεται. Πλέον το ρητό δεν ισχύει μόνο για τα κοσμήματα που δωρίζονται... Όπως


Πέθανε ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει τίγρηΕίχε κάνει δεκάδες επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε αιλουροειδές

Πέθανε ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει τίγρηΝεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στην πόλη Τονόπα της Νεβάδα, ο Ντάνιελ Άβνερ, γνωστός ως ο «άνθρωπος αιλουροειδές». 

Ο 54χρονος Άβνερ είχε ξοδέψει πολλά χρόνια και ακόμη περισσότερα χρήματα, προσπαθώντας να μεταμορφωθεί σε... θηλυκή τίγρη.

Είχε κάνει πολλές επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων διαχωρισμό του άνω χείλους για να μοιάζει με αυτό των αιλουροειδών. Είχε βάλει ενθέματα σιλικόνης στα μάγουλα, φορούσε ειδικούς φακούς επαφής, είχε κάνει τα αυτιά του αιχμηρά, είχε προσθέσει αιχμηρούς κυνόδοντες, είχε κάνει τατουάζ και είχε βάλει ακόμη και... μηχανική ουρά!

Ο Άβνερ είχε εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά σόου και ντοκιμαντέρ με παράξενους ανθρώπους. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν ως τώρα, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. 


Βασανισμούς υπόπτων στην Ουκρανία καταγγέλλει επιτροπή του ΣτΕ


Σε έκθεσή της για την Ουκρανία, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων και της Απάνθρωπης ή Ταπεινωτικής Μεταχείρισης ή Τιμωρίας (CPT) υπογραμμίζει το γεγονός της συστηματικής κακοποίησης γυναικών και ανηλίκων από τις ουκρανικές Αρχές, στα στάδια της σύλληψης και της ανάκρισης.


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ και ΧΩΡΙΣ «ΔΟΣΗ» ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ... «ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ» ΦΙΛΟΥΣ και ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ...!!!«ΑΝ και ΟΤΑΝ και ΕΦ' ΟΣΟΝ» ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΕΜΕΙΣ... ΦΟΡΟΥΣ...!!!

«Δεν γνωρίζει η υπηρεσία»: 
Αυτήν την απάντηση έδωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης σε γραπτή ερώτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το εάν ο Αλ. Τσίπρας πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ.
Ο Βουλευτής της ΝΔ ζητούσε να μάθει αν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε πιστός στις «δεσμεύσεις» του ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι, αλλά αντίθετα θα το καταθέσει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων(ΚΕΘΕΑ).


«Διαλύθηκε» ο Εθνικός Αστέρας!


Τέλος εποχής για το ιστορικό σωματείο της Καισαριανής που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που το «πνίγουν». Η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα ενημέρωσε την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές πως ο σύλλογος δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ούτε στο κυριακάτικο ματς με την Επισκοπή, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την οριστική αποβολή του από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα ενημερώθηκαν την Τρίτη πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, συνεπώς οι ίδιοι μπορούν να πάρουν τα δελτία τους για να συνεχίσουν από τον προσεχή Γενάρη την καριέρα τους σε σύλλογο της αρεσκείας τους. Οι Καισαριανιώτες μετρούν ήδη δύο μηδενισμούς στα ματς με Κόρινθο και Παναιγιάλειο και θα αποβληθούν και τυπικά με τον μη ορισμό (με δική τους υπαιτιότητα) του κυριακάτικου ματς Επισκοπή-Εθνικός Αστέρας (το οποίο θα κερδίσουν οι Κρητικοί στα χαρτιά με 3-0). 


Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ:
Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.


Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. Και έβγαλε λαυράκια.

Ο Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

“Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό”!


Πως θα χάσουν οι Ελληνες τα σπίτια τους

Έγγραφα φωτιά έρχονται στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan και του Ελληνικού δημοσίου.
Σας παρουσιάζουμε την σύμβαση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων με την JP morgan. 
Το παρακαταθηκών και δανείων φυσικά δεν πήρε το δάνειο με τις δικές του  πλάτες αλλά με τις δικές σας....

Το Ελληνικό δημόσιο μπήκε εγγυητής και μάλιστα πήρε τα 950 εκ/μύρια ευρώ από την JP Morgan βάζοντας ενέχυρο τα δάνεια των Ελλήνων! Για αυτό το swap, την τιτλοποίηση των δανείων δηλαδή, η αμοιβή της JP morgan ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια ευρώ! 


Ο αληθινός Κωνσταντίνος ΚαραμανλήςΓκρεμίζουμε τον μύθο του «εθνάρχη»! – Καραμανλής και μυστικές εταιρείες— Επί 60 και πλέον χρόνια (τουλάχιστον από το… 1949!) πλανιέται πάνω από την έρευνα της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ένα ερώτημα-«φάντασμα»: ήταν άραγε μασόνος υψηλού βαθμού ο «ψευτοεθνάρχης» ή όχι; Πάρα πολλά έχουν γραφτεί έκτοτε από εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία, αλλά είναι γεγονός ότι ούτε ο Καραμανλής διέψευσε ποτέ όσο ζούσε αυτή τη φήμη, αλλά ούτε και κανένας από το στενό του περιβάλλον (απ’ τα θλιβερά εκείνα ανθρωπάκια που αναδείχτηκαν στην πολιτική και τη δημοσιογραφία μόνο και μόνο ανεβαίνοντας στους ώμους του «γίγαντα» Καραμανλή…) αρνήθηκε την τεκτονική ιδιότητα του «θεού» του…
Σήμερα λοιπόν εμείς αποκαλύπτουμε πώς, γιατί και πότε ο Καραμανλής υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους μασόνους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: ενδυόταν τα… «αρχιερατικά λιλιά» (!), κατέβαινε στις «στοές», «έκρουε την σφύραν» και έψελνε μαζί με τους υπόλοιπους «αδελφούς» του το «ουζαί, ουζαί, ουζαί», προς δόξα του περίφημου Μ.Α.Τ.Σ., του Μεγάλου Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος!…


OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ : Παραβίασαν την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 1974 - Πάτησαν στη "νεκρή" ζώνη (vid)
Ο τουρκικός Στρατός εισέβαλλε στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στο χωριό Αυλώνας (κοντά στο Ακάκι, μεταξύ Μόρφου και Λευκωσίας) και με την κάλυψη δύο ομάδων Πεζικού, το Μηχανικό περιέφραξε με συρματόπλεγμα ένα χώρο όπου υπήρχε παλιότερα γεώτρηση. Είναι η πρώτη φορά που παραβιάζεται ωμά η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 1974. Από τη γεώτρηση μεταφέρεται πόσιμο νερό σε δεξαμενή του χωριού που χρησιμοποιούν Τουρκοκύπριοι κάτοικοι της κατεχόμενης Αυλώνας και εκ του λόγου αυτού, δηλαδή επειδή ήδη η γεώτρηση χρησιμοποιείται μόνο από τους Τουρκοκύπριους, δημιουργούνται υπόνοιες για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σκοποί των Τούρκων.


Η Εθνική Φρουρά και το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησαν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας προς τα Ηνωμένα Έθνη. Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο ΟΗΕ δήλωσε αδυναμία να ελέγξει την κατάσταση και για τον λόγο αυτό κάποιες μονάδες της Εθνοφρουράς που εδρεύουν στην περιοχή τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής. Η κατάσταση παρακολουθείται και από το αρχηγείο της ΕΛΔΥΚ που έχει ενημερώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την εξέλιξη.


Τέξας και Λουιζιάνα ζητούν την ανεξαρτησία τους από τις ΗΠΑΟ Λευκός Οίκος είναι  αναγκασμένος να εξετάσει τα αιτήματα για την έξοδο των από την κοινοπολιτεία των ΗΠΑ των πολιτειών του Τέξας και της Λουιζιάνα. 

 Στα πλαίσια του προγράμματος «We The People» η προεδρική διοίκηση έχει δεσμευτεί μα ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε κοινωνικές πρωτοβουλίες, οι οποίες συλλέγουν το λιγότερο.....


ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
Η εκπομπή cities of the underworld του History Channel διεισδύει στον υπόγειο κόσμο της Κωνσταντινούπολης, για να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Παρακολουθούμε τις εντυπωσιακές υπόγειες δεξαμενές, τα ίχνη του αρχαίου ιπποδρόμου, σήραγγες, φυλακές, το αρχαίο λιμάνι, βυζαντινά ναυάγια και τα απομεινάρια του αυτοκρατορικού ανακτόρου...


Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών (Πορνεία–Χρήμα-Διαφθορά)


Goldman Sachs , Victoria’s Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage: Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. Αυτοί και όχι μόνο αυτοί- αποφασίζουν για την ζωή σου, την επιβίωση, εσένα και των παιδιών σου. Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Διάβασε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη. Εμπλέκονται όντα μη ανθρώπινου DNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ…Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha