Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη! Αισθητός σε Πάρο, Ίο, Σαντορίνη....


Σεισμική δόνηση εντάσεως 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, στις 6.40 το πρωί. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε απόσταση 244 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας και το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 48 χλμ. νοτιοδυτικά της Σαντορίνης. Ήταν λίγο μετά τις 06:20 όταν......... οι κάτοικοι του Ηρακλείου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους εξαιτίας ισχυρού σεισμού. Ο σεισμός είχε διάρκεια, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να βγει στα μπαλκόνια και τους δρόμους αναστατωμένος. Νωρίτερα, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε ανακοινώσει ότι ο σεισμός σημειώθηκε 78 χλμ. βορειοδυτικά του Ηρακλείου Κρήτης και το μέγεθός του ήταν 5,2 Ρίχτερ. Το πρωινό «ξύπνημα» του Εγκέλαδου είχε μακρά διάρκεια χωρίς όμως να προκαλέσει πανικό.   Η δόνηση σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο  Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζεται ισχυρή. Οι σεισμολόγοι δεν συνδέουν τον σημερινό σεισμό με τις μικρές σεισμικές δονήσεις που έχουν προκληθεί τελευταία στην περιοχή της Σαντορίνης και οι πρώτες εκτιμήσεις για το εστιακό βάθος του κάνουν λόγο για περίπου 30 χιλιόμετρα.   Από τον σεισμό μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές . Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν έντασης 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το Αμερικανικό Ινστιτούτο εκτιμά ότι ήταν 5,1 Ρίχτερ. Σχετικά θέματα Φυσιολογικά τα όρια δραστηριότητας του ηφαιστείου της Σαντορίνης λέει ο σεισμολόγος κος Ευθύμιος Λέκκας Η σεισμικότητα της περιοχής της Σαντορίνης  είναι στα κανονικά πλαίσια τονίζει ο σεισμολόγος κος Σταύρος Τάσσος.. 


Η νέα τάση στο ποδόσφαιρο ονομάζεται Bubble Football!





Πρόκειται για ένα νέο είδος ποδοσφαίρου που θα σας προκαλέσει γέλια μέχρι δακρύων! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!


Πιο συγκεριμένα, οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν μέσα σε μια τεράστια πλαστική μπάλα και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφραιρο. Πόσο εύκολο είναι όμως όταν βρίσκονται μέσα στην πλαστική μπάλα!


Πάτρα: Δασκάλα γρονθοκόπησε παιδάκι με ειδικές ανάγκες!



Δυτική Ελλάδα Πάτρα: Δασκάλα γρονθοκόπησε παιδάκι με ειδικές ανάγκες!

Ένα απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας συνέβη στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών, όταν μια δασκάλα έριξε γροθιά σε 9χρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στη μύτη.

Σύμφωνα με το dete.gr, το απίστευτο επεισόδιο συνέβη στο σχολείο που στεγάζεται σε κτίριο απέναντι από το Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας. Το παιδάκι επέστρεψε στο σπίτι του μέσα στα αίματα, και όταν οι γονείς ρώτησαν τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου για το τι έγινε, εκείνος του είπε ξερά ότι το χτύπησε η δασκάλα του! 

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρου του 9χρονου μαθητή, η δασκάλα του άνοιξε τη μύτη με γροθιά στο πρόσωπο! «Θα κυνηγήσω τη δασκάλα μέχρι τέλους» δήλωσε ο πατέρας και πρόσθεσε: «Το παιδί μου πηγαίνει σε ειδικό σχολείο λόγω του προβλήματός του. Είναι ένας επιπλέον λόγος αυτός, ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται ειδική μεταχείρηση. Δεν γνωρίζω από που άντλησε το δικαίωμα αυτή η κυρία και έσπασε τα μούτρα του παιδιού μου», είπε.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha