Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστήριο μόλις άκουσε την καταδίκη του [βίντεο]



MichaelMarin_29-6-2012Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ, ο θάνατος ενός πρώην τραπεζικού στελέχους της Wall Street, μέσα στο δικαστήριο...
λίγη ώρα μετά την καταδίκη του για εμπρησμό.
Ο 53χρονος Michael Marin κρίθηκε ένοχος του ότι έκαψε την έπαυλή του στο Φοίνιξ τον Ιούλιο του 2009, όταν δεν κατάφερε να την πουλήσει σε φιλανθρωπική δημοπρασία και αδυνατούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο.
Βίντεο δείχνει τον Marin σοκαρισμένο, να φέρνει τα χέρια στο πρόσωπό του και να βάζει κάτι στο στόμα του. Λίγες στιγμές αργότερα, έπεσε στο πάτωμα με σπασμούς.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά και οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.
Ο Marin ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ήταν συλλέκτης έργων του Πικάσο και λάτρης της περιπέτειας. Είχε ανέβει στο Έβερεστ και είχε επισκεφθεί τις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας.


Έφαγε ξύλο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας


Απίστευτο περιστατικό στο Βερολίνο. Ελληνογερμανίδα έφαγε ξύλο επειδή τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ της Ελλάδας στον αγώνα του Euro στις 22 Ιουνίου. Τι δηλώνει σήμερα η ίδια



Σοκαρισμένη και με πολλά γιατί να παραμένουν αναπάντητα, η 19χρονη μητέρα με την διπλή καταγωγή - τόσο την ελληνική, όσο και τη γερμανική - μετράει τις πληγές της από τις 22 Ιουνίου. Την ημέρα του κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας - Γερμανίας.
Η νεαρή μητέρα πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με φίλους της σε Fanmeile του Βερολίνου (σημείο όπου είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες) και το αποτέλεσμα της βραδιάς, ήταν ένα μαυρισμένο μάτι και σπασμένα κόκκαλα.
Η ίδια εξομολογείται στην εφημερίδα Bild ότι επιθυμία της ήταν να στηρίξει και τις δύο ομάδες, οπότε και ξεκίνησε από το σπίτι της, φορώντας σημαίες και των δύο χωρών.
"Ήδη στο μετρό ξεκίνησαν τα περιπαιχτικά σχόλια", σχολίασε στη γερμανική εφημερίδα. 


Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!





Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρσσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.
Στο μεταξύ ..
υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ'όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!.  
Περί τα 500 άρματα μάχης Μ-60 και Μ1Α1 Abrams, δύο μονάδες ειδικών δυνάμεων μεγέθους τάγματος και 6 Α/Α αντιαεροπορικές πυραυλικές συστοιχίες κατευθύνονται προς την Ιορδανία!  


Παιδιά πεθαίνουν στο Παίδων από την εγκληματική αδιαφορία (;) της πράσινης συμμορίας. Κάντε κάτι.




paidonΈκκληση να ανοίξει και πάλι το καρδιοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Οι γιατροί με επιστολή τους προς τον υπουργό τονίζουν ότι, από τότε που έκλεισε η κλινική έχουν πεθάνει παιδιά επειδή δεν εξυπηρετήθηκαν. Και αυτό επειδή το Ωνάσειο στο οποίο έπρεπε να εξυπηρετηθούν υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

Ο ΙΣΑ υπογραμμίζει ότι ..υπάρχουν ήδη πολλές καταγγελίες από γονείς για τη δραματική κατάσταση που υπάρχει με τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καρδιολογικά προβλήματα, ενώ έχουν γίνει και μηνυτήριες αναφορές.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha