Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Βαρύς ακούγεται ο «αμανές» για την Άγκυρα


Βαραίνει το κλίμα για την νέο-οθωμανική Τουρκία. Σίγουρα η Ουάσινγκτον βασίζεται κατά κάποιον τρόπο επάνω της, προκειμένου να...
υποβοηθηθούν τα δυτικά σχέδια στο θέμα της Συρίας. 

Εντούτοις κύκλοι της αμερικανικής πολιτικής σκηνής φοβούνται -και με το δίκιο τους- ότι η Άγκυρα θα παρεκκλίνει από τις εντολές και θα θελήσει, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Νταβούτογλου «Στρατηγικό Βάθος», ρόλο μεγαλύτερο απ’ όσο της αναλογεί βάσει παγκόσμιου σχεδιασμού.

Εκ των πραγμάτων όμως τα περιθώρια στενεύουν για τους Τούρκους! Οι Κούρδοι από τη μία καθώς και η επίσκεψη του Ισραήλ στην Ελλάδα με τις δηλώσεις του Σίμον Πέρεζ περί σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου που είναι υπέρ μας από την άλλη (βλ. κήρυξη ΑΟΖ), ζαλίζουν την Τουρκία και μένει να δούμε προς τα πού θα πέσει, με την Ελλάδα να πρέπει να επαγρυπνεί σε Αιγαίο και Θράκη.

Εξάλλου κάπου πρέπει να αποδοθεί το φταίξιμο για το τωρινό φιάσκο στη ΝΑ Τουρκία εναντίον των Κούρδων ανταρτών. Η κοινή γνώμη πρέπει να αναπροσανατολιστεί, έτσι ώστε να κατευναστεί το κεμαλικό στρατόπεδο, το οποίο παρακολουθεί από το παρασκήνιο τις όποιες εξελίξεις με μεγάλη προσοχή και ετοιμότητα. Ήδη ο Ερντογάν έκανε λόγο για ξένους υποστηρικτές του PKK και κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι φωτογραφίζει την Ελλάδα, αφού όλοι γνωρίζουμε την τουρκική «άποψη» ότι Κούρδοι αντάρτες εκπαιδεύονται εντός συνόρων μας, με τα γειτονικά ΜΜΕ να βαφτίζουν πρόσφατα το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο «στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών».



Είναι μεγάλη ευκαιρία, τώρα που οι συγκυρίες στριμώχνουν το τουρκικό κράτος, να προβεί η Αθήνα στις κατάλληλες συμμαχίες με σκοπό την αντιμετώπιση του υπ’ αριθμόν ένα γεωπολιτικού αντιπάλου της Αθήνας, ο οποίος επιβουλεύεται Θράκη, Αιγαίο και όχι μόνο. Θετική η προσέγγιση με το Ισραήλ, κάτι που σε συνδυασμό με την τάση της Άγκυρας να κινείται στον αστερισμό του μεγαλοϊδεατισμού, ίσως «μαλακώσει» την θέση της Ουάσινγκτον σχετικά με την μη κήρυξη της ΑΟΖ από ελληνικής πλευράς. Ειδικά αν στο Αιγαίο μπει και η Ρωσία με τον μανδύα των επενδύσεων, τότε στη γείτονα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Όπως και να χουν τα πράγματα, η παρούσα φάση αποδεικνύει ότι η Τουρκία δεν είναι το φόβητρο που πολλά «κέντρα» στην Ελλάδα μας παρουσίαζαν, αλλά ένας «γίγαντας με γυάλινα πόδια», όπως πολύ εύστοχα είχαν ονομάσει παλαιότερα πραγματικοί γνώστες της γεωστρατηγικής σκακιέρας.

pygmi.gr  


Περί του μεγαλοεργολάβου και δήθεν "αριστερού" Τσίπρα" το διαπλεκόμενο ανάγνωσμα



Όταν ο Τσίπρας - και η Παπαρήγα - έρχονται στο Βερολίνο, πάνε αμέσως στο εβραιοκρατούμενο κομμα DIE LINKE (Η Αριστερά) για να συντονίσουν τις επόμενες πολιτικές κινήσεις τους στην Ελλάδα και για να αποκτήσουν πρόσβαση στα διάφορα ταμεία των "χορηγών", που μόνο μεσω του κόμματος DIE LINKE είναι δυνατή

 

 

Ο Τσίπρας με το μεγαλο αφεντικό του DIE LINKE, τον Εβραίο Gregor Gysi
(Γκύζη, σας λέει τίποτε αυτό το όνομα;)
Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος του Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος! Η καταγγελία γίνεται απο τον κύριο Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, ο καταγγέλλων προκαλεί τον κύριο Τσίπρα να...
τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!



Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:
  
1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται ο καταγγέλλων κ. Μεταξάς κύριε Τσίπρα;
  
2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
  
3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;
  
Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!
  
Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!
  
Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!
  
Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε). 


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_7668.html 

  
Πηγή


ΠΑΡΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ"





Κάποιοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει. Το βάθος της υπόθεσης της Πάρου. Μέσα από μια τυχαία(;) και παράλληλα τραγική ιστορία αποκαλύπτεται η φοβερή διαπλοκή που επικρατεί όχι μόνον στο νησί αλλά και σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Κυκλάδων. Το διαπιστώσαμε διαμένοντας δύο δεκαήμερα στην φωλιά της διαφθοράς. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο στο ρεπορτάζ δεν είναι εαν φορούσε ή όχι μάσκα ο λαθροφονιάς. Το θέμα είναι ποιος εμπνέεται κάθε φορά κα φοράει μάσκες στα συνεχή εγκλήματα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η Πάρος(και όχι μόνον αυτή)αποτελεί διαμετακομιστικό σταθμό εμπορίας, διακίνησης και "μοιράσματος" της "καθαρής". Τα μεγάλα σαλόνια διοχετεύονται κόκα από αλλοδαπούς. Αυτοί είναι τα βαποράκια και όσοι κρύβονται από πίσω τους, οι μεγαλονονοί.
Ο Πακιστανός κατά τις πληροφορίες μας, έπαιζε έναν ..
ανάλογο ενδιάμεσο ρόλο και ας βγει η δικηγόρος του(εαν τολμάει)να το διαψεύσει. Κάποιοι προσπαθούν να μαςπείσουν ότι το δικαστήριο την υποχρέωσε να αναλάβει την υπεράσπιση του φονιά. Γιατί για μας φονιάς είναι. Και έτσι να είναι η κ.Δήμου διαφεντεύει δικηγορικά τις πολύ "περίεργες" υποθέσεις που αφορούν ύποπτες ιστορίες.
Σε ποια σαλονάτα ακίνητα γνωστών ιδιοκτητών, μπαινόβγαινε η "κυρία" Αχμετ; Με ποιες ζαρντιέρες κυκλοφορούσε και τι "υπερωρίες" έκανε πληρώνοντας σε "είδος;
Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Οι Κυκλάδες έχουν παραφουσκώσει από τεράστια σκάνδαλα πολύ μεγάλου μεγέθους. Με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να παρακολουθεί αμέτοχη(για ποιο λόγο άραγε)τις αισχρές περιπτώσεις της πολυπλόκαμης διαφθορας.
-Το έγκλημα της Μήλου με τον επιχειρηματία Απέργη αναζητά εδώ και 2 χρόνια δολοφόνο. Ο μακαρίτης κατέβηκε στο νησί για να στήσει την επιχείρηση του και βρέθηκε δολοφονημένος με μια πέτρα πάνω από 5 κιλά στο κεφάλι. Τον βρήκαν λιωμένο 6 μήνες μετά σε απόκρημνη περιοχή. Τον είδε ο βοσκός και ενημέρωσε την αστυνομία. Για πάνω από 2 χρόνια έχει βουίξει το νησί ότι ο Απέργης έπεσε σε δολοφονική ενέδρα που του έστησαν άτομα του υποκόσμου που νταλαβερίζονταν με ναρκωτικά.
-Ο βιομήχανος Κυριακόπουλος με το εργοστάσιο στη Μήλο δηλητηριάζει τις ζωές των κατοίκων με την εξόρυξη "δηλητήριου" χωρίς να τηρεί τις στοιχειώδεις περιβαντολλλογικές υποχρεώσεις. Παρά τα πρόστιμα και τις καταδικαστικές αποφάσεις δεν τον κουνάει κανένας.
-Πριν από 1 μήνα ο εργάτης Παρασκευάς Μάρκου, επιβαίνοντας σε δίκυκλο έπεσε στην άσφαλτο όταν η γυναίκα του Γιάννη Ραγκούση βγήκε από stop και τον τσάκισε. Ο κ.Μάρκου κατήγειλε απίστευτα πράγματα για κωλλυσιεργεία στην προανάκριση και για παραλείψεις στην απονομή δικαιοσύνης.
-Στην Πάρο βαρύνοντα λόγο στην πολιτιστική εξέλιξη της έχει ο ηθοποιός και star της τηλεόρασης, Λάκης Λαζόπουλος. Πολλοί που διαμένουν εκεί μας λένε ότι για κάθε συναυλία που γίνεται εκεί το καλοκαίρι, ρωτάνε τον Λαζόπουλο. Ελπίζουμε να μην έχει λόγο και σε άλλα περισσότερο σοβαρά ζητήματα ο δημοφιλής αστέρας που γευματίζει βράδυ παρά βράδυ με άτομα νεαρής ηλικίας σε in εστιατόρια της Νάουσας..(και αλλοδαπούς)
Ο Αχμέτ Καγκάζ ή Χαγκάζ ή όπως αλλιώς τον λένε, ήταν ένα παιδί για δύσκολα και επικίνδυνα "θελήματα". Σε ένα νησί που όλοι ξέρουν τις νύχτες τις ακολασίες και τις παρανομίες του άλλου αλλά όλοι φροντίζουν να τα σκεπάζουν σαν τη γάτα.
Φανταστείτε τι θα γινόταν εαν αποκάλυπταν την φάτσα του. Θα ήταν σαν να έβαζαν μπουρλότο σε σπίτια και βίλες καθωσπρέπει πολιτών για ένα ρεμάλι της Μάρπησσας. Εαν κάποιος τον αναγνώριζε σαν "υπηρετικό προσωπικό" με νυχτικιά στο σπίτι γνωστού προσώπου και τηλεφωνούσε σε έναν δημοσιογράφο, οι πληγές για την τοπική κοινωνία θα ήταν ανεπούλωτες. Όλα θα έβγαιναν στη φόρα.
Το μεγάλο ερώτημα είναι σε πόσο μεγάλο εστιακό βάθος διοικητικών αρχών σταματάει η σήψη.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...






Πηγή 


Μετατρέπουν τη Θράκη σε μία τεράστια φυλακή!





Δυστυχώς, η κυβέρνηση των Αθηνών δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε την σοβαρότητα ούτε την κρισιμότητα των καιρών και δη των αποφάσεών της. Θεωρούσαμε πως η αλλαγή κυβέρνησης θα εμπεριείχε και κάποια –έστω και ελάχιστη- αλλαγή πολιτικής βούλησης προς την κατεύθυνση μίας πολιτικής που θα αγκάλιαζε τους πολίτες της Θράκης. Δυστυχώς, ο χρόνος αποκαλύπτει όχι μόνο την ατολμία, αλλά και την υστεροβουλία που υπέκρυπταν οι δηλώσεις περί εθνικής πολιτικής.

Η Θράκη σήμερα μετατρέπεται σε μία πρωτότυπη τεράστια ανοιχτή φυλακή, ελέω των αποφάσεων της θλιβερής κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, η οποία αδυνατεί να κατανοήσει το εύρος των πολιτικών αποφάσεών της, αφού η πρόσφατη άνευ λογικού περιεχομένου απόφασή της επιβάλει την μεταφορά ενός σημαντικού αριθμού λαθρομεταναστών στην Θράκη, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ελάχιστα η Αθήνα από το ήδη σωρευμένο πλήθος των λαθρομεταναστών που απειλούν τους πολίτες της πρωτεύουσας και δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις οι οποίες ...
δεν θα μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση των ελληνοφώνων που σήμερα αποφασίζει και διατάσσει το τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα.

Είναι απολύτως προφανές πως και η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και καμία απολύτως συναίσθηση πως οι αποφάσεις της μοιάζουν με το κρύψιμο του προβλήματος κάτω από το χαλί, χωρίς να υπάρχει διάθεση πραγματικής αντιμετώπισής του. Γιατί,πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί η μεταφορά λαθρομεταναστών στην Θράκη, παρά ως έλλειψη διάθεσης αντιμετώπισης του υπαρκτού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης; Και τι κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά απέναντι στο πρόβλημα; Απλά, το κρύβει, αναμένοντας την «θεία φώτιση» ή κάποιες εξελίξεις και μετακυλύει με αυτόν τον τρόπο ένα μείζον πρόβλημα της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Κρυπτόμενος πίσω από το δάχτυλό του, τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας, όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενεχειριάζουν το μέλλον της Θράκης, τοποθετούν μία ωρολογιακή βόμβα στην Θρακική κοινωνία και αναμένουν μηδενικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, δε, αφαιρούν παραγωγικές σχολές της Αστυνομίας, μειώνουν την οικονομική στήριξη του αθηνοκεντρικού κράτους προς την –έτσι κι αλλιώς- χρόνια ταλαιπωρημένη οικονομία της περιοχής και δίνουν ένα ακόμη «σύνθημα» εγκατάλειψης της Θράκης από την Ελλάδα.

Η εγκληματικότητα των πολιτικών αποφάσεων και πράξεων, δεν μένει όμως μόνο στο θέμα αυτό. Αντίθετα, την ίδια στιγμή, σχεδιάζεται η δημιουργία μίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) που θα περιλαμβάνει ολόκληρη τη Θράκη και η οποία θα επιβάλει το δικό της καθεστώς (για την ακρίβεια θα δώσει την ευχέρεια σε εταιρείες που θα «επενδύσουν» στην ΕΟΖ) στην φορολογία, στα εργασιακά, στην αστυνόμευση και στην εν γένει ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, αφού θα μπορεί να «εισάγει» κατά βούληση αποφάσεις υπέρ των εταιρειών (οι οποίες και θα έχουν ισχύ νόμων) έως και εργαζόμενους που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εταιρειών που θα «αποφασίζουν κα θα διατάσσουν» εντός της ΕΟΖ.

Οι κάτοικοι της Θράκης θα εγκλωβιστούν οικονομικά και θα εκβιαστούν να αποδεχθούν ειδικούς όρους πληρωμής, ασφάλισης και κοινωνικής συμβίωσης είτε με εισαγόμενους εργάτες είτε με «απασχολούμενους» λαθρομετανάστες, είτε με νόμους που θα επιβληθούν για να εξασφαλίσουν την «απροβλημάτιστη λειτουργία» των εταιρειών – επενδυτών. Ουσιαστικά, η Θράκη μεταβάλλεται σε μία ανοιχτή φυλακή, προκειμένου να εισπράξει η κυβέρνηση των Αθηνών κάποιους ελάχιστους φόρους από τους «επενδυτές» και να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στον "πόλεμο κατά της λαθρομετανάστευσης". Η μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Θράκη, το κλείσιμο των Αστυνομικών Σχολών και η πριμοδοτούμενη από το Ελληνικό κράτος απομάκρυνση των Ελληνικών Βιομηχανιών και Βιοτεχνιών (που έγινε παλαιότερα), συνιστούν έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού της περιοχής, ο οποίος αρχίζει να διαπιστώνει πως εγκαταλείπεται από τους κυβερνώντες στην Αθήνα, οι οποίοι δείχνουν απολύτως απρόθυμοι να στηρίξουν ενεργά (και όχι με λόγια) μία άκρως ευαίσθητη γεωγραφική περιοχή – περιφέρεια της Ελλάδας.

Απορίας άξιο είναι πως δεν έχει καταργηθεί –ακόμη- για οικονομικούς λόγους το 4ο Σώμα Στρατού! Με δεδομένο πως η έλευση των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών αποτελεί απλώς την αρχή μίας άθλιας πολιτικής κατά της Θράκης, θεωρώντας βέβαιο πως οσονούπω θα ακολουθήσουν μεγαλύτεροι αριθμοί λαθρομεταναστών για να «κατοικήσουν» (στην ουσία να συγκατοικήσουν με τους Έλληνες κατοίκους) στην περιοχή, διαβλέποντας το κλείσιμο στρατοπέδων και την μετατροπή τους σε στρατόπεδα κράτησης ή στην ουσία «εργατικές κατοικίες» των μελλοντικών εργατικών χεριών των ξένων «επενδυτών» της ΕΟΖ, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε αυτούς που νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με την χώρα και τους κατοίκους της, πως οι ακρίτες της Θράκης δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν «υλικά δόμησης» μίας άθλιας πολιτικής η οποία σκοπεύει στην σμίκρυνση του Ελλαδικού χώρου.

Όλοι αυτοί που απαρτίζουν την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών, θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι αποφάσεις τους με τις οποίες συμβάλουν τα μέγιστα στην πρόκληση και στην δημιουργία κοινωνικών εκρήξεων και δυναμιτίζουν αναίτια την χώρα, δεν θα μείνουν αναπάντητες από τους Έλληνες της Θράκης. Έπειτα από την χρόνια εγκατάλειψη της Θράκης, καθώς και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πλέον πασιφανές πως η κυβέρνηση των Αθηνών αποσκοπεί στην δημιουργία ανώμαλων καταστάσεων στο εσωτερικό της χώρας, ευελπιστώντας –μάταια- πως η ίδια θα μπορέσει να διασωθεί από τις ευθύνες που της αναλογούν.
Η Θράκη δεν είναι ούτε θα γίνει χώρος πειραματισμών, ούτε οι κάτοικοί της θα επιτρέψουν οποιαδήποτε μεταβολή στις σχέσεις της Θράκης με την Ελλάδα. Εάν οι κυβερνώντες επιθυμούν να χαρακτηριστούν από το σύνολο του Θρακικού Ελληνισμού ως ανεπιθύμητα πρόσωπα, τότε θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό συμβαίνει ήδη. Εάν οι ελληνόφωνοι (δια)κυβερνώντες επιθυμούν να «απαλλαγούν» από την Θράκη, τότε θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό όχι μόνο δεν θα γίνει ποτέ, αλλά με αυτές τους τις πρακτικές θα βρεθούν αντιμέτωποι των ευθυνών τους και αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Η Θράκη ήδη απειλείται από την Άγκυρα και τους πράκτορές της που δρουν επί δεκαετίες στην περιοχή. Η πρόσθεση προβλημάτων, δείχνει πως ή δεν υπάρχει συναίσθηση των πολιτικών αποφάσεων ή πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την διατήρηση της Ελληνικότητας σε ένα τμήμα της χώρας, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τα κόμματα και τους πολιτικούς, ελέω μεγαλύτερων σχεδιασμών ξένων δυνάμεων. Εάν οι (δια)κυβερνώντες επιθυμούν να υποστείλουν την Ελληνική σημαία από την Θράκη, να έρθουν να το κάνουν οι ίδιοι και όχι να δημιουργούν τις συνθήκες εκείνες που θα δημιουργήσουν τον "άνεμο" που θα πάρει την Ελληνική σημαία από την περιοχή. 

Η Θράκη είναι Ελλάδα. Και δεν θα μετατραπεί σε ανοιχτή φυλακή, επειδή βολεύει σε κάποιους οικονομικά ή πολιτικά. Οι λαθρο-κυβερνώντες εάν δεν έχουν ή δεν μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τότε καλά θα κάνουν να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους (με τις μεγάλες αυλές) τους λαθρο-εποίκους. Με απλά λόγια: Αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν την χώρα, προς όφελος των Ελλήνων και μόνο των Ελλήνων και εάν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, τότε καλά θα κάνουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, πριν οι Έλληνες τους… «αποχωρήσουν» με τις πέτρες.










Πηγή


Σε πύρινο κλοιό Αρκαδία και Άγιο Όρος



Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα πύρινα μέτωπα που κατακαίουν δασικές εκτάσεις σε Αρκαδία και Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Σε πύρινο κλοιό Αρκαδία και Άγιο Όρος
Στην Ουρανούπολη οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τα πρώτα σπίτια, με αποτέλεσμα να διαταχθεί νωρίς το πρωί άμεση εκκένωση του χωριού και γειτονικών οικισμών.
Στη περιοχή βρίσκονται 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, 3 οχήματα Δήμων, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Η φωτιά μαίνεται από χθες στο απόγευμα στα σύνορα του Αγίου Όρους και λόγω των ανέμων επεκτάθηκε φτάνοντας μέχρι τις παρυφές της Ουρανούπολης.
Πύρινος εφιάλτης στην Αρκαδία
Για τρίτη συνεχή μέρα μαίνεται ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έχοντας προκαλέσει τεράστιες καταστροφές. 

Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα κάτι που δυσχεραίνει το έργο των επίγειων δυνάμεων που έδιναν μάχη με τις φλόγες όλη τη νύχτα.
Οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς οι συνεχείς αλλαγές στη φορά των ανέμων μετατοπίζουν συνεχώς το μέτωπο της φωτιάς.

Στο έργο τους συνδράμουν και δυνάμεις του στρατού με στρατιώτες και μηχανήματα καθώς και ερπυστριοφόρα μηχανήματα της ΔΕΗ από το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, ενώ έχουν επιστρατευτεί και βαρέα οχήματα πολιτών στη μάχη κατά της φωτιάς.

Στον εισαγγελέα ένας ύποπτος

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγείται σήμερα, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια ο 45χρονος που συνελήφθη χθες για τη φωτιά στην Μεγαλόπολη. Ο συλληφθείς φέρεται να πέταξε αναμμένο τσιγάρο σε ξερά χόρτα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στο Σολωμό Κορινθίας, με τις φλόγες να κατευθύνονται προς το Σπαθοβούνι, όπως επίσης τα μέτωπα στην Κεφαλλονιά και στη θέση Κατελιός Αργοστολίου.

Στην Ήπειρο μαίνεται η μεγάλη φωτιά που εδώ και δύο μέρες καταστρέφει μεγάλες δασικές και θαμνώδεις εκτάσεις στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Λόγγου κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha