Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στα Χανιά



Ένας 70χρονος και ένας 34χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Ο πρώτος ήπιε φυτοφάρμακο, ο δεύτερος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Δύο αυτοκτονίες μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, αμφότερες στα Χανιά, καταγράφηκαν, μεγαλώνοντας και άλλο την ήδη μακροσκελή λίστα.
Αρχικά βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ένας 70χρονος στο Μπαμπιόλο Πλατανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο ηλικιωμένος, που ήταν στενοχωρημένος από τον θάνατο αγαπημένων του προσώπων, κατάπιε φυτοφάρμακο.


Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες στη Βέροια.





Αργά το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στη Βέροια από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ». Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν, λάδι, αλεύρι, πατάτες, κρεμμύδια, ρεβίθια, φακές, σκόρδα, μήλα, ακτινίδια και μέλι.
Ακόμη μια φορά, πολλοί τόνοι αγαθών, προσφέρθηκαν στους πολίτες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί, διέθεσαν μέρος του προϊόντος τους, για το κοινωνικό παντοπωλείο των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ και ..
τους ευχαριστούμε πολύ.
  
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Δημήτρης Λιαντίνης - Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία (βιντεο)




Αλήθειες που δεν διδαχτήκαμε ποτέ στα σχολεία μας... Αλήθειες που πονάνε, γιατί ανατρέπουν όλα αυτά που δκιδαχτήκαμε και κανείς δεν τολμάει να τις πει.
Κάποτε πρέπει να ξεκλειδώσουμε το κατώγι της Ιστορίας μας και να ειπωθούν οι αλήθειες. Αυτές που θα μας δώσουν τον πραγματικό και ουσιαστικό Ιστορικό ρόλο μας ως λαού, ως έθνους ως Ορθόδοξων Χριστιανών. Γιατί είναι άλλο ο Χριστιανισμός και άλλος ο ρόλος που διαδραμάτισαν οι.. επί γης εκπρόσωποι του Θεού.

Πόπη Σουφλή


Τα 10 καλύτερα James Bond themes



james-bond-007

Σαφώς και όλοι γνωρίζετε τον James Bond με κωδικό όνομα 007.
Τον μάθατε μέσα από τα μυθιστορήματα του Ian Fleming και τον αγαπήσατε μέσα από τις ταινίες του.
Ένα από τα πράγματα που έχουν μείνει στο μυαλό μας, πέρα από τις ίδιες τις ταινίες, είναι τα soundtracks αυτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρασμα τόσων δεκαετιών –τώρα διανύουμε την 7η- ο James Bond έχει υποστεί πολλές αλλαγές. Ωστόσο, οι εκάστοτε παραγωγοί των ταινιών δεν σταμάτησαν ποτέ να ζητούν από καλλιτέχνες, που την δεδομένη περίοδο σημείωναν και σημειώνουν τεράστια επιτυχία, να ερμηνεύσουν τα soundtracks των ταινιών τους. Η Adele με το “Skyfall” στην ομότιτλη ταινία είναι η πρόσφατη περίπτωση. Πριν από την Adele, πολλά ήταν τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία και τα ακούμε και τα θυμόμαστε μέχρι και σήμερα. Άλλα πάλι ξεχάστηκαν με τον καιρό. Περιμένοντας να μάθουμε ποια θα είναι η τύχη και αυτού του τραγουδιού, ας δούμε το Top 10 των soundtracks που έμειναν στην ιστορία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το site Rolling 
Thunderball Opening Title Sequence HD


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.!!!ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ




Ενα αρκετα ενδιαφερον (!) αλλα και μειζον θεμα στις μερες μας, ειναι το γεγονος οτι εχει παρατηρηθει αυξηση του ...
φαινομενου του ασπασμου της θρησκειας του σατανισμου.

Ο λογος δεν ειναι ενας και ποικιλει. Το παρακατω βιντεο αποτελει ενα αφιερωμα στο εν λογο θεμα μιας και αναλυει, αλλα και ξεσκεπαζει, θα μπορουσαμε να πουμε αρκετα πραγματα για αυτην τη θρησκεια - ιδεολογια.


ΠΟΙΌΣ ΘΆΝΑΙ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ;


Θέλετε να μάθετε:




• Ποιός θα είναι ο αντίχριστος;




• Πότε θα εμφανισθεί για να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση;




• Πόσο θα διατηρήσει την επίγεια βασιλεία του; 




• Πότε θα συντριβεί οριστικά αυτός ο υποκριτής, ο δόλιος, ο πλάνος με το πικρό του μένος, αυτός ο ώριμος καρπός του κακού, που έσπειρε ο σατανάς μέσα στον παράδεισο;


Τί επίκειται να συμβεί στην Μεσόγειο;



Το παιχνίδι έχει .."χοντρύνει" πολύ...Οι Τούρκοι ψάχνουν σανίδα σωτηρίας σε αυτό που ξέρουν να κάνουν..Να ασκούν βία στους γείτονες και να..εκφοβίζουν..Η μογγολική αυτοκρατορία βρίσκεται στα..τελευταία της..Με εσωτερικούς τριγμούς, με χίλιες δύο φυλές και άλλες τόσες διαμάχες, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάλαι ποτέ εδάφη της...Και αυτό γιατί μια..γενοκτονία (προσφιλής στους Τούρκους) δεν είναι πλέον δυνατή για εθνικούς, κοινωνικούς και στρατιωτικούς λόγους...

Ακόμα και το πάλαι ποτέ "εύκολο θύμα τους", οι Κούρδοι έχουν αφυπνισθεί και ζητούν την εθνική τους ανεξαρτησία..Η εμπλοκή της Τουρκίας στην Συρία και στα εγχώρια θέματά της θα γυρίσει μπούμερανκ στην Τουρκία..Ήδη ΣυροΚουρδικό τόξο έχει σχηματισθεί, με την κρυφή συμπαράσταση (και) του Ιράν..Η Ρωσία αναμένει να "κατασπαράξει" την αδύναμη πλέον Τουρκία, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους σχεδόν άοπλους Κούρδους...Η συστοιχία των στόλων Ρωσίας Τουρκίας στα ανοιχτά της Μαύρης Θάλασσας και σύντομα στο Αιγαίο μας δεν έχει στόχο μόνο την Συρία..Οι δύο αυτοί στόλοι εύκολα μπορούν να βρεθούν..αντιμέτωποι..


Απειλείται με «λουκέτο» ο ναός του Πανάγιου Τάφου



Κλειστός για τους προσκυνητές ενδέχεται να μείνει μετά από αρκετούς αιώνες ο ναός του Πανάγιου Τάφου, του ιερότερου μνημείου της χριστιανικής θρησκείας.

Ο ναός που ακόμη και σε περιόδους πολέμου παρέμεινε ανοικτός για προσκυνητές, τουρίστες και όλους τους επισκέπτες αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα με χρέη που αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμούς ύδρευσης και λοιπές κοινόχρηστες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ο τραπεζικός λογαρισμός του Ιδρύματος που διαχειρίζεται τον ναό έχει παγώσει έπειτα από οφειλές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για τα τελευταία 15 χρόνια προς την εταιρεία ύδρευσης Ηagihon.

Μάλιστα ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος ο Γ' απέστειλε επιστολή σε δραματικό τόνο προς τους ηγέτες του Ισραήλ, της Ρωσία, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιορδανίας και των ΗΠΑ για να τους ενημερώσει για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ναός.


“The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)



 - Επετειακό αφιέρωμα (+ video) από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ -

“There ain’t no countries anymore....They own everything. The whole goddamn planet!”

Πριν από 24 χρόνια, στις 4 Νοεμβρίου του 1988, έκανε στις ΗΠΑ, την πρώτη επίσημη προβολή της η θρυλική ταινία TheyLive (‘Ζουν Ανάμεσά μας’ ο ελληνικός τίτλος) του JohnCarpenter. Θυμάμαι να την βλέπω μετά τα μεσάνυχτα, σε μία παλιά ασπρόμαυρη τιβί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μου έκλεψε την καρδιά, χωρίς να μπορώ να καταλάβω πλήρως το νόημά της και να αποκρυπτογραφήσω όλα της τα μηνύματα. Μια ταινία - must για όποιον υποπτεύεται ότι το «παιχνίδι είναι στημένο». Καμία άλλη κινηματογραφική ταινία, κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρξε ποτέ τόσο «προφητική», τόσο αλληγορική, τόσο αποκαλυπτική και τόσο «προχωρημένη» για τον καιρό της. Μια ταινία με πολύ δυνατά μηνύματα για όποιον έχει… «αυτιά να ακούσει» και «μάτια να δει» και όλα αυτά καλυμμένα κάτω από την ιδέα ότι απλώς παρακολουθείς μία ταινία επιστημονικής φαντασίας-τρόμου με στοιχεία δράσης και μαύρης κωμωδίας.


Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του Αγίου Όρους..Α'- B'





Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων,
είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα 
κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων Εθνικών, τους δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάζουν ως..

σφαγέα των λαών. 


Δηλαδή, υπάρχουν σήμερα κάποιοι Εθνικοί «δωδεκαθεϊστές»
 , οι οποίοι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που ο Φίλιππος ο Β’ νίκησε του Αθηναίους στη Χαιρώνεια, χάθηκε και ο ελληνικός πολιτισμός. Λησμονούν όμως πως ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε και με την μεγάλη συμβολή του γιού του Φιλίππου, τον Μέγα Αλέξανδρο, σε όλη την Οικουμένη…!!! 


Λεφτά υπάρχουν μόνον για μετανάστες!



Πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν στα αμέσως επόμενα χρόνια, για την υλοποίηση του προγράμματος ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στις δομές της ελληνικής κοινωνίας. Αν και τα περισσότερα χρήματα θα αντληθούν από την διεύθυνση κοινωνικής ένταξης του Ευρωπαϊκού Ταμείου, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση της ελληνικής πλευράς, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να κατευθύνει τα κονδύλια αυτά π.χ. προς την επιμόρφωση των ανέργων ή την εκπαίδευση νέων στις...ψηφιακές τεχνολογίες που αναπτύσσονται με ραγδαίο ρυθμό.

Η συμμετοχή αλλοδαπών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά στο σκέλος εκτέλεσης του 2013 , τέθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, σε δημόσια διαβούλευση και ήδη έχουν κατατεθεί χιλιάδες ηλεκτρονικές αιτήσεις ενδιαφερομένων.

Στην πραγματικότητα, με τους πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα χρηματοδοτηθούν δράσεις υπέρ των τριτοκοσμικών, όπως η χρηματοδότηση του ανοίγματος μίας επιχείρησης, η αγορά εξοπλισμού για τις ήδη υπάρχουσες και βεβαίως, η ενίσχυση των αντεθνικών συλλόγων που έχουν συστήσει οι (νεο)εποικιστές που στερούνται άδειας νομιμότητας, αλλά παρά ταύτα, παρανόμως, τους αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος.


Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους κύριε Παπανδρέου;




  • Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
  • Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!
Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…


Κλείνουν σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου



 Και άλλα σχολεία, πέρα από αυτά της Φλώρινας, αναμένεται να κλείσουν τις ερχόμενες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης. Τη δυσάρεστη αυτή βεβαιότητα διατύπωσαν δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας κατά την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ...
Το αίτημα της ΚΕΔΕ -αλλά και πολλών δημάρχων μεμονωμένα- προς το υπουργείο Οικονομικών, να επιστρέφεται ο φόρος πετρελαίου για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, παρέμεινε αναπάντητο. Αίτημα ιδιαιτέρως σοβαρό, εάν ληφθεί υπόψη ότι πέρα από την εξίσωση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, η χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων και την κάλυψη των αναγκών τους είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με το 2010.
Οπως σημείωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ, Γιάννης Μουράτογλου, στα γραφεία της ΚΕΔΕ έχουν αρχίσει και φθάνουν επιστολές από δημάρχους που δεν μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο για τα σχολεία.


Η γυναίκα με τα άσπρα, της Πεντέλης



Eκτός από τα όνειρα που τελευταία η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη εκμυστηρεύεται πως είδε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπήρξε μάρτυρας του φαινομένου της ...
Γυναίκας με τα Άσπρα.
Η παρακάτω μαρτυρία, προέρχεται από μια συνέντευξη που έδωσε προ ετών η ίδια σε γνωστό περιοδικό.....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ : Εσύ έχεις παράξενες εμπειρίες ;

ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ : Είδα ένα...φάντασμα ! Ήμουν μ' ένα φίλο μου, γεωλόγο, που δούλευε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ένα βράδυ, πήγαμε βόλτα στην Πεντέλη. Εκεί που λένε ότι τα αυτοκίνητα κινούνται αντίθετα απ' το νόμο της βαρύτητας. Εμείς δεν διαπιστώσαμε τίποτα τέτοιο και σχολιάσαμε αυτές τις ανόητες φήμες του είδους.

Και ξαφνικά, βλέπουμε μια γυναίκα, με ολόασπρο φόρεμα, ολομόναχη, να κατεβαίνει από το βουνό. Βάδιζε προς το μέρος μας, κι' εμείς, για αρκετά λεπτά την κοιτάγαμε κι απορούσαμε τι ήθελε εκεί μόνη της, τέτοια ώρα.


Εισβολή ληστών σε σπίτι στην Πεντέλη


Εισβολή ληστών σε σπίτι στην Πεντέλη Νύχτα τρόμου έζησε ένας άνδρας στην Πεντέλη όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του.


Τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στη διώροφη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο άτυχος άνδρας και αφού τον ξυλοκόπησαν αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τα κλειδιά δύο οχημάτων. 
Οι δράστες αναζητούνται.


Νέα Διάθεση Φθηνών Προϊόντων στο Δήμο Πεντέλης



Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ απευθείας από παραγωγούς, προς όφελος των δημοτών. 
Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης,  μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους γραφεία των Τοπ. Αντιδημάρχων και να παραγγέλλουν την ποσότητα των παρακάτω αγαθών που επιθυμούν.
Mπορείτε επίσης να υλοποιήσετε την παραγγελία σας και με αποστολή e-mail στο:dimitropoulou@melissia.gr, καθώς και αποστέλλοντας
fax στο: 210- 61 32 333 ή τηλ. 213 20 500 18
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΤΙΜΩΝ στη διάθεση των πολιτών για παραγγελίες.
  


Ποδηλατικός Γύρος Βριλησσίων - Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΤΥΠΕΤ Π. Μπακογιάννη & Πλαταίων) 
Ώρα έναρξης 10:00 

 Σας περιμένουμε όλους μικρούς & μεγάλους!
 KΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων
Τηλ.: 210 8101510 - 210 8101511
Π.Α.Ο.ΔΗ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη - Βριλήσσια 152 35
Τηλ.: 210 8101510 - 11, Fax: 210 8101511, e-mail: kleistob@otenet.gr, site: www.vrilissia.gr


Φθινοπωρινές αποδράσεις: Ναύπακτος, μια πόλη κόσμημα



Η Ναύπακτος θεωρείται, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πλέονγραφικούς και ρομαντικούς προορισμούς της ενδοχώρας και αν σ’ αυτά προσθέσουμε τη σημαντική του ιστορική παράδοση, αλλά και την άνετη πρόσβαση από την Αθήνα, τότε έχουμε ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια φθινοπωρινή απόδραση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.
Χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου μας περιμένει η ομορφότερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Οι ειδυλλιακές της ακρογιαλιές αγναντεύουν τα ήρεμα νερά του Κορινθιακού κόλπου, η βουνίσια της γοητεία κυκλώνει τον παράδεισο της ορεινής Ναυπακτίας η μεγάλη της ιστορία αντικατοπτρίζεται σε δυο σπουδαία μνημεία: το κατάφυτο βενετσιάνικο κάστρο και το βενετσιάνικο λιμανάκι.
Φτάνοντας στη Ναύπακτο τις πρώτες εντυπώσεις κερδίζουν οι άνετοι δρόμοι, σκιασμένοι με πλατύφυλλα πλατάνια, οι παραδοσιακές γωνιέςκαι ένα πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν ανέμελοι τη φθινοπωρινή λιακάδα στα υπαίθρια εστιατόρια και καφέ, δίπλα στη θάλασσα. 


ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ... ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ!



Στην Αθήνα θα βρεθούν πολύ σύντομα μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας"Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" και μάλιστα για να ισχυριστούν επί Ελληνικού εδάφους ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει!!
Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι Αλβανία είναι η Ήπειρος και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα (νομοί Φλώρινας – Καστοριάς).


Χωρίς νοσοκομεία η χώρα από Δευτέρα


Νέα δοκιμασία περιμένει τους πολίτες από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού εκτός των δυσκολιών που θα έχουν στις μετακινήσεις τους λόγω των απεργιών στα σταθερά μέσα μεταφοράς, δεν θα μπορούν ούτε καν να αρρωστήσουν!

Από τη Δευτέρα και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη το δημόσιο σύστημα Υγείας μπαίνει στον… πάγο, αφού οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας κατεβαίνουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κάτι που σημαίνει πως η χώρα θα μείνει χωρίς νοσοκομεία, καθώς κατά τη διάρκεια της απεργίας στα δημόσια νοσοκομεία θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!



                                                        ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγία Παρασκευή 1/11/2012
Αγαπητοί Συμπολίτες
Σας ενημερώνω ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής την (3/10/2012) κατέθεσα   προς το Σώμα Ψήφισμα, προκειμένου  να δηλώσουμε ως οφείλαμε  την συμπαράσταση μας  για την μη κατάσχεση της πρώτης Κατοικίας των Δανειοληπτών από τους Τραπεζίτες..
(Σημ).. (Είναι λάθος να αποκαλούνται  τραπεζικά «Ιδρύματα» …Στα Ιδρύματα βρίσκεις Αγάπη και θαλπωρή..)
Επειδή δεν πρόεκυψε εκ μέρους των συναδέλφων κάποια υποστήριξη στο σοβαρό θέμα των δανειοληπτών , επανήλθα ζητώντας από τους συνάδελφους να το ψηφίσουν στην συνεδρίαση της 10/10/2012 Συνεδρίαση..( Η Προσπάθεια μου ήταν πάλι ανεπιτυχής).
Στην συνεδρίαση της 17/10/2012 επανήλθα και τόνισα την ανάγκη της στήριξης του ψηφίσματος αυτού, λόγο και των δηλώσεων στελεχών της κυβέρνησης για μη ανανέωση της παράτασης κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών. (Πάλι όμως ηαντιμετώπιση ήταν η ιδία από τους συνάδελφους του Δημοτικού Συμβουλίου) .


Καταδίκη του πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου Π.Τζανίκου για ανθρωποκτονία εξ'αμελείας



Σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε οτέως δήμαρχος Αμαρουσίου Παναγιώτης Τζανίκος από το τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, με την κατηγορία τηςανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Η υπόθεση αφορά στο θάνατο οδηγού Ι.Χ. όπου στις 19 Δεκεμβρίου 2005, το αυτοκίνητο του προσέκρουσε σε διαφημιστική υπαίθρια πινακίδα, που βρισκόταν σε νησίδα επί της λεωφόρου Κηφισίας.
Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, σύμφωνα με το πόρισμα τους, έκριναν οτι η πινακίδα ήταν παράνομη.
Κατόπιν αυτού στη συνέχεια ασκήθηκε δίωξη κατά του κ. Τζανίκου, ενω παραπέμφθηκαν ακόμα και άλλα έξι άτομα που εργάζονταν στο Δήμο Αμαρουσίου.


Χαλάνδρι: Γονείς ψήφισαν για να διώξουν τα παιδιά των Ρομά



Χαλάνδρι: Γονείς ψήφισαν για να διώξουν τα παιδιά των ΡομάΣε δύο δημοτικά σχολεία στο Χαλάνδρι οι γονείς ψήφισαν για να διώξουν τα παιδιά των Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος γονέων έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία την προηγούμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου και το αποτέλεσμα ήταν… 234 γονείς να ψηφίσουν να μην γίνουν δεκτά τα παιδιά Ρομά και μόλις 4 να γίνουν (!), και βρέθηκε μία λευκή ψήφος…

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται σε μια περιοχή που έχει αρκετούς Ρομά, πίσω από το Νομισματοκοπείο.

Όπως δήλωσαν στο ΑΜΠΕ στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ορισμένοι γονείς διαφώνησαν και με το πρόγραμμα του σχολείου, ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες από το σχολείο ώστε σε συνεννόηση με τους γονείς να λυθεί ομαλά το πρόβλημα.


Skyfall-007 2012



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ  ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στο “Skyfall”, η πίστη του Bond (Daniel Craig) στην Μ (Judy Dench) δοκιμάζεται, καθώς το σκοτεινό παρελθόν της M επιστρέφει για να την καταδιώξει. Ενώ τα κεντρικά γραφεία της ΜΙ6 δέχονται επίθεση, ο πράκτορας 007 καλείται όχι μόνο να εντοπίσει, αλλά και να εξοντώσει την απειλή που ενσαρκώνει ο Silva (Javier Bardem στη ξανθιά εκδοχή του), με όποιο τίμημα, ακόμα και προσωπικό.
Ο Daniel Craig, o πιο γήινος και συναρπαστικός James Bond που έχουμε γνωρίσει, επιστρέφει στο “Skyfall 007”, την 23η περιπέτεια του πιο μακρόβιου franchise όλων των εποχών. Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση το 1962 με το “Dr. No”, ο James Bond ξεδιπλώνει βαθύτερες και αντικρουόμενες πτυχές του εαυτού του υπό την τολμηρή σκηνοθετική καθοδήγηση του Sam Mendes (American Beauty, Revolutionary Road), ο οποίος σκοπεύει να παρουσιάσει εκτός από μια συναρπαστική περιπέτεια και το πιο περίπλοκο ψυχολογικό πορτρέτο του θρυλικού πράκτορα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.Direct Download: 


2.500 Έλληνες αυτοκτόνησαν μέσα σε 2 χρόνια!




ΣΟΚ: Μέσα σε δύο χρόνια αυτοκτόνησαν 2.500 Έλληνες

Όλες οι πτυχές του φαινομένου συζητήθηκαν χθες σε επιστημονικό Συμπόσιο της Κλίμακας «Πρόληψη της Αυτοκτονίας». Η ΜΚΟ έχει καταθέσει στο Υπουργείο Υγείας σχέδιο για τη χάραξη εθνικού προγράμματος πρόληψης της αυτοκτονίας, το οποίο θα περιλαμβάνει από εκπαίδευση γιατρών και εκπαιδευτικών έως σύσταση ειδικών κέντρων σε όλη τη χώρα και θεσμοθέτηση δεοντολογίας για τον τρόπο δημοσιοποίησης.

Παγκοσμίως το 1,5% των θανάτων ετησίως προκύπτουν από αυτοκτονίες, ενώ σύμφωνα με τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) ο αριθμός αυξάνεται διαρκώς.
 «Είναι μια ατομική πράξη με κοινωνικές διαστάσεις όμως, καθώς υπολογίζεται ότι μια αυτοκτονία επηρεάζει καταλυτικά πέντε μέλη της οικογένειας του αποθανόντος και περίπου είκοσι άτομα από το ευρύτερο περιβάλλοντος του» δηλώνει ο Dr. Lanny Berman, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης για την Πρόβλεψης της Αυτοκτονίας. Ο ιδιος ανέφερε πλείστα μέτρα προλήψης του φαινομένου, που έχουν εφαρμοστεί σε άλλες χώρες. «Μια ενδεικτική περίπτωση είναι οι αυτοκτονίες στο Μετρό της Αθήνας, που από 3 ή 4 ανά έτος έφθασαν πέρυσι τις 9». Μια αυτοκτονία θα μπορούσε να αποτραπεί με φωτεινές επιγραφές, ενημέρωση των εργαζομένων, κάμερες, τοποθέτηση εμποδίων κτλ.


Έλληνες Πολίτες πήραν "το νόμο στα χέρια τους" στο κέντρο




ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 
Κάτοικοι που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τις οδούς Μιχαήλ Βόδα, Αχαρνών και δίπλα από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μανιασμένοι και εξαγριωμένοι για την άδικη επίθεση στον Αργύρη, τον τελευταίο κομμωτή Έλληνα της περιοχής που προσπαθούν να τον εκδιώξουν οι λαθρομετανάστες για την νομή της παράνομης αγοράς (δείτε σχετική ανάρτηση εδώ), πέρασαν σαν λαίλαπα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
Η αστυνομία του Δενδια έκανε με το "παραπάνω την δουλειά της" συλλαμβάνοντας 12 Έλληνες...οι παρολίγον δολοφόνοι του Έλληνα παραμένουν ασύλληπτοι. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ...!!! Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ THN 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!




Η φωτογραφία είναι από το νηπιαγωγείο του χωριού Πύργος στην Σαντορίνη και μας την έστειλε κάτοικος της περιοχής...
Μαζί με τις Ελληνικές σημαίες κατά την διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και πάνω από το στεφάνι του Νηπιαγωγείου βρίσκονται σε περίοπτη θέση αναρτημένες οι σημαίες της Ιταλίας που μας επιτέθηκε της 28η Οκτωβρίου 1940 και της Αλβανίας, συμμάχου των Ιταλών και των Γερμανών και κατά την διάρκεια των επιθέσεων εναντίον της Πατρίδας μας και κατά την διάρκεια της κατοχής...


Η πράσινη ενέργεια και ο καλοπληρωτής - κορόιδο Έλληνας





Βάλτε έναν φόρο “υπέρ Γερμανών”. Πιό φτηνά θα μας έλθει από την πράσινη απάτη των σοσιαληστών…

Πριν απαντήσω το ρητορικό μου ερώτημα, να σάς θυμίσω ότι ο λόγος που ασχολούμαι με τις ΑΠΕ και την υποτιθέμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή που θεραπεύουν οι ΑΠΕ, είναι επειδή η “Ευρώπη” το έχει επιβάλει. Αν κάποιος φαιδρός Έλληνας πολιτικός συμφώνησε, 
(α) δεν ήταν ο μόνος, και, 
(β) είμαι σίγουρος ότι έχει συμφωνήσει και σε άλλες μα_ακίες στην ζωούλα του…

Δεύτερον να σάς θυμίσω ότι

(α) Οι “επενδύσεις” σε ΑΠΕ, δεν είναι επενδύσεις. Είναι μηχανισμός είσπραξης φόρων, τελών, υπέρ Γερμανών, Δανών και Ισπανών κατασκευαστών και Γαλλικών, Ιταλικών και Ισπανικών ηλεκτροπαραγωγικών εταιριών, που τους πληρώνουμε υποχρεωτικά, χωρίς να παίρνουμε κάτι που εμείς ζητήσαμε να αγοράσουμε, και χωρίς καν να παράγουν αυτό που διαφημίζουν.


Μαζική φυγή γιατρών από την Κρήτη




Αναζητούν το μέλλον τους στο εξωτερικό

Φυγή προς το εξωτερικό και για τους γιατρούς της Κρήτης. Η κρίση και η συρρίκνωση των εισοδημάτων ειδικά για τους νεοδιόριστους γιατρούς, έχει σπρώξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό τους προς το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας εν συγκρίσει με πέρυσι, οι αιτήσεις για να πάρουν πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάστασης ώστε να φύγουν στο εξωτερικό έχουν τετραπλασιαστεί για το 2012 χωρίς η χρονιά να έχει ολοκληρωθεί'

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, ανάλογοι βέβαια είναι και οι αριθμοί για όλη τη χώρα όπου διαπιστώνεται ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων επιστημόνων δεν βλέπει μέλλον στη χώρα του και αναζητεί να ασκήσει το επάγγελμά του αλλού.

Επιβεβαιώνεται ..και στα Χανια η πρόθεση από συναδέλφους να φύγουν από την χώρα για να βρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Στα Χανιά το 2012 υπάρχουν 20 γιατροί που έχουν φύγει, ένας αριθμός πολλαπλάσιος εν συγκρίσει με τα άλλα χρόνια, χαρακτηριστικά το 2010 ήταν μόνο 5, το 2011 ήταν 3. Στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών έφυγαν 1500 άτομα το 2011 ενώ μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2012 έχουν υποβάλλει αίτηση πάνω από 600 άτομα λέει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ. Μιλτιάδης Καστανάκης.


Σαν σήμερα, 3 Νοεμβρίου 1928 - Ντοκουμέντο : "Steamboat Willie" ή Η γέννηση του Mickey Mouse (VIDEO)



Νοέμβριος του 1928. Ο μήνας της γέννησης του Μίκι Μάους,
του αγαπημένου ποντικούλι, που έθρεψε τα παιδικά μας χρόνια
και εξακολουθεί να τέρπει εκατομμύρια ψυχούλες σε όλο τον κόσμο.


Tο ηλεκτρονικό "μαρκάρισμα" των πολιτών του κόσμου- πειραματόζωων. Ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του βιβλιαρίου υγείας με μία "έξυπνη" τσιπαρισμένη κάρτα


Λίγα εικοσιτετράωρα πρίν την ψήφιση των πιό λαοκτόνων μέτρων που έχουν περάσει ποτέ απο την ελληνική βουλή.

 Την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να πεθάνουν επειδή η ...στοργική τους κατοχική κυβέρνηση (αυτή δηλαδή που τους πετσόκοψε τις συντάξεις και τους μισθούς και τους επέβαλλε εκατοντάδες νέους φόρους και χαράτσια)τους αναγκάζει να πληρώσουν ακόμα παράπανω για συμμετοχή σε φάρμακα και νοσηλεία. 

 Την ίδια στιγμή που για χάρη μιας ισραηλινο- γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας παραγωγής φθηνών και αμφιβόλου ποιότητας γεννοσήμων, υποχρεώνουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν αναφερόμενοι μόνο στην δραστική ουσία του φαρμάκου και τα ασφαλιστικά ταμεία να συμμετέχουν μόνο στα φθηνότερα εξ αυτών γεννόσημα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας , είχαν το θράσος να.. δώσουν συνέντευξη τύπου στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοινώνουν ότι όπου νάναι θα καταργήσουν τα βιβλιάρια υγείας τα οποία θα αντικατασταθούν με τις τσιπαρισμένες και κατ΄αυτούς "έξυπνες" κάρτες υγείας.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 1898 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


114 XPONIA AΠO TH ΣΦAΓH THΣ 25ης AYΓOYΣTOY

Ένα δραματικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή πολλών Hρακλειωτών και την καταστροφή ενός μεγάλου τμήματος της πόλης, εκτιλύχθηκε σαν σήμερα εκατόν τρία χρόνια πριν στο Hράκλειο και αποτέλεσε την αιτία να δρομολογηθεί ταχύτατα η απελευθέρωση της Kρήτης από τον τουρκικό ζυγό. Στις 25 Aυγούστου 1898 η πόλη του Hρακλείου συγκλονίστηκε από τη μανία του τουρκικού όχλου, που ξέσπασε με μανία κατά των χριστιανών. Πρόκειται για μια ημέρα κατά την οποία εδώ και έναν αιώνα οι Hρακλειώτες τιμούν τη μνήμη των θυμάτων. Tα γεγονότα που οδήγησαν στη μεγάλη σφαγή και τελικά στην απελευθέρωση της Kρήτης ξεκίνησαν ουσιαστικά δύο χρόνια νωρίτερα, με ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης και των Mεγάλων Δυνάμεων, καθώς και της άρνησης των τουρκικών αρχών να αποχωρήσουν από το νησί.

H πορεια


Σαν σήμερα, 3 Νοεμβρίου 1869 πεθαίνει ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος. (VIDEO)




ΕΙΣ  ΤΟΝ  ΙΕΡΟΝ ΛΟΧΟΝ 

Ας μη βρέξει ποτέ 
το σύννεφον, και ο άνεμος 
σκληρός ας μή σκορπίση 
το χώμα το μακάριον 
που σας σκεπάζει. 

Ας το δροσίση πάντοτε 
με τ' αργυρά της δάκρυα 
η ροδόπεπλος κόρη' 
και αυτού ας ξεφυτρώνουν 
αιώνια τ' άνθη. 

Ω γνήσια της Ελλάδος 
τέκνα' ψυχαί που επέσατε 
εις τον αγώνα ανδρείως, 
τάγμα εκλεκτών Ηρώων, 
καύχημα νέον' 

σας άρπαξεν η τύχη 
την νικητήριον δάφνην, 
και από μυρτιά σας έπλεξε 
και πένθιμον κυπάρισσον 
στέφανον άλλον. 

Αλλ' άν τις απεθάνη 
δια την πατρίδα, η μύρτος 
είναι φύλλον ατίμητον 
και καλά τα κλαδιά 


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha